Sziasztok!
Itt vagyok! Látom szépen termeletetek, de sikeresen visszaolvastam!
Nos! Végeredményben jól éreztük magunkat! A szállás kifogástalanvolt és a svédasztalos reggeli és a vacsora is! Minden nagyon finom volt! A hangulat is jó volt, mert mindenki jól bebaszarintott, de én ugye nem ihattam pedig voltak fini házi páleszok! Na mindegy másnap reggel 6-kor volt az ébresztő háromnegyed 7-kor reggeli! Egyébként a szállás Bogácson volt és a hurka fesztivál meg Tardon! Nos reggeli után irány Tard ott volt mindenféle népi zene amik jók voltak, de sajna nem a mi stilusunk volt apácskával, de jók voltak! Föleg ami mégis tetszett azok a Szlovákok népi zenekara és a Csángok tetszettek! Részt vettünk savanyúság készitésben, szalonna készitésben, forralt bor készitésben és ugye a lényeg a hurka készités volt! A savanyunk az a cékla volt ami káposztával almával és körtével volt elkészitve a forralt borunk az két féle volt egy vörös és egy fehér. a szalonnánk az konkétan ilyen abált szalonna volt asszem paprikás majd két féle hurkát készitettek az egyik árpagyönygös és a másik sorry, de nem emléksze! És ráadásul a finomabbikra nem emlékszem!!!!!!!
Mondjuk én csak épp egy nyeletnyit ettem, mert nagyon éhesek voltunk mert én nem szeretem a hurkát csak a sült kolbit! Nagyon sok résztvevő volt! Az országban tegnap két helyen lett megtartva azaz csak 1 helyen ott Tardon meg még valahol csak ott a 40 cm-es hó miatt elmaradt! Tehát csak nálunk volt! Aztán hoztak ginis rekordot dönteni szalonnát ami nyers állapotában 110 kg sulyu volt és miután egy hónapot állt sóban igy valamivel több mint 80 kg lett! Én megkostoltam nagyon jó izű volt! Akkor voltak kint Tóthok akik készitettek mangalica husból székelykáposztát! Csajok ha éltetek még finomat!!!!!!!!!!!!!! Isteni volt!!!!! A szine is tökéltes volt!
Egyszoval nagyon jó volt! Komolyan mondom! Ezt nektek is meg kell látogatnotok egyszer! És az a vendégszeretet amit a háznál kaptunk az is nagyo jó volt!
Pendi! Igérem megnézem a képet mart naon kivi vagyok, hogy milyen vagy szökén! A kilok meg szépen lassan lemennnek, csak nehogy feladjátok! Istinek is üzenem, hogy hajrá!
A kép felrakásának leírását köszönöm! mindenre amlékeztem csak arra nem, hogy hogy lépek rá, hogy rá menjek a kis virágra! Köszönöm drágám!
Brid! De jó! Új laptop! Sok jó babanetezést kivánok hozzá! Mi nem vettünk egymásnak semmit Valentin napra, ugye voltunk most Tartdon és lehet a következő hétvégén meg lemegyünk Keszthelyre a farsangi nagymulatságra! mEzek mind nem két forintbe kerülnek! Volt két puszi meg sok simi simi! És asszem ennyi most elég!!!
Zsuzsu! Te jó hamar azért kivános lettél! Nem irigyelem Zozot!
Kati! Örülök, hogy lassan megygyogyul Lilla baba! Sok sok puszit nektek! És hogy tudod vissza varázsolni, hogy ujra legyen tajcsi?? Erre van valami taktika?? Megosztod velem??
Ja és sajna az még hadján, hogy nem nagyon csináltunk képeket, de most még mindig nem jó a gépem ezért még mindig nem tom felrakni! Sorry!