Új privát üzeneted érkezett!

Haliho!

Lella!

Remelem sikerul egy jobb dokit talalnod, nekem meg mindig nem sikerult egy igazan kedveset kifognom, pedig uuugy szeretnemKép

Na ma felhivtam dokibacsit, elmondtam mi a helyzet. Kerdes: teszteltem-e mar? Mondom nem, mert aszonta hogy nincs peteeresem. Azert csak teszteljen, mondja o, es ha negativ, jojjon be, es rendezzuk a ciklust.

Szoval jol felebresztette bennem a remenyeket. Na mindegy, veszek tesztet, holnap reggel tesztelesKép Huhhh, de nagy orom lenne, ha ketcsikos lenneKépKépKép Unokanoverem is babat var, nagymami hogy orulne ket dedunokanak egyszerreKépKép

Szoval holnap jovok a hirekkel.

pussssz: orsoly
orsoly

Sziasztok lányok!

Monchy!

Én is örülök, hogy nem törtél nagyon le. Isten bizony nem örülök, hogy "megelőztelek" a listában.
Egy kicsit el is vonom a figyelmeteket, már ha valakit érdekel.
Tudjátok nagyon érdekes a természet. Mint tudjátok az én lányom az első férjemtől van. A váláson gondolkodtam amikor ő megfogant. Lényegtelen, hogy miért akartam válni, de szerepe volt benne annak is, hogy házaséletünk havi 1-2 alkalom volt már csak. Valószínüleg már a válás járt a fejemben annak idején, és nem figyeltem eléggé a fogamzásgátló bevételére. Abból a havi 1-2 alkalomból sikerült be a lányom. Akkor azt mondtam, hogy ilyen nincs, nem lehetek ilyen szerencsétlen. Mindegy, a gyerek miatt mégsem váltunk el. Semmi nem változott, így három év múlva mégis otthagytam. Amikor jelenlegi férjemmel szóba került a közös gyerek meg sem fordult a fejemben, hogy talán nem fog összejönni. Hát tessék! Itt tartunk. Most, hogy akarom, azért se!!! Hát ezért lábadt könnybe a szemem ma egy hete.

Puszi mindenkinek!

Kata
Kata

Haliho!

Itt a keddi lista:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 48 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 47 cn Budapest 24 év
Ildi 4c 42 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 33cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 31 cn Ulm 26 év
Margit 4c 29 cn Budapest 30 év
Boglárka 7c 29 cn Györ 24 év
Gabo 28c 28 cn Miskolc 26 év
Márti 8c 28cn Debrecen 24 év
Andi 12c 25 cn Szeged 30 év
Eni ? 25 cn Pécs 26 év
Cico 4c 24 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 23 cn Budapest 29 év
Süni 3c 20 cn Budapest 29 év
Lora 10c 20 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 18 cn Galgamácsa 29 ev
Barbi 6c 16 cn Calgary 26 év
Éva 27c 16 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 16 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 11 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 10 cn Budapest
Norci 5c 10 cn Budapest 26 év
Moni 4c 9 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 9 cn Budapest 26 év
Bella 15c 9 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 9 cn ? 32 év
Kata 4c 7 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 3cn Budakeszi 32 év

Sziasztok! Képzeljétek, olyan dolog van folyamatban, amit még nem tapasztaltam magamon. Csak félve merem elmesélni, nehogy elijesssszem!
A lényeg, hogy ovi után 7 napig 38,5 volt a höm, most két napja pedig 37,15! Ez azért ekkora szám, mert csak egyszer volt 37, azon kivül mindig alatt voltam. Most vagyok a 20 cn-on. Még nem érzek semmit, de titkon reménykedek. Elég rövidkék a ciklusaim (24-26 nap), ugyhogy már csak egy hét. Igyekszem nem gondolni rá. Bocsi, de csak nektek merem elmondani, másnak nem.

Lella, nagyon sajnálom ami veled történt. Ilyenkor mindig azt kívánom, hogy ugyanezt tegye meg vele is valaki, a fütykösén keresztül!

Caldea, nagyon szorítok nektek! Azért az szemét dolog, hogy nem engednek ott bent feküdni a beavatkozás után. Hiába juttatják fel olyan magasra, ha utána fel kell kelned. Legalább lehetne egy szoba, néhány ággyal, hogy egy kicsit feküdjetek.

Jo hancurozást a félidösöknek! Ja, és probáljatok nem arra gondolni, hátha sikerül.

Puszi, Lora
Lora

Szépet és jót mára!
Sziasztok!Kép

Tegnap még elköszönni sem maradt idõm, annyira elolvasgattam az idõt..Kép

Szió Andy!
Hát ki tudja? Nem érzek semmit, és egyszer volt csak, hogy nem védekeztünk.
Ez az extra magas hõ szerintem a Clostitól van, és talán hamarosan meg is jön végre!Kép
Kb. két hete csüng 37-en a hõm, mától elkezdtem a lázgörbét jegyzetelni.

Lányok, ha belegondolok március 26-án volt az uccsó mensim (23 hetes lennék!!) és 13 hete volt a mûtét!
Bõdületes, hogy mennyire alszik a szervezetem.

Lora!
Emelkedik a hõd??? Hát ez nagyon szuper!!!KépKép

Orsoly!
NAAAAAAA????????Kép

Hú, de rég volt már kismamánk!

Kriszti, Pucur!
Merre vagytok??
Mi van a minitalcsival??

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Szia Ancsi!

Megirtad a szkdolidat? Most már leszel folyamatosan?KépKépKépKépKép

Lora!

Te mikor szoktál aludni? Vagy hancur után még beugrasz a netre?Kép

Lella!

Hát sajnálom, hogy hülye az orvosod! Tényleg mieltt egy férfi nögyogyi lenne el kellene küldeni egy jo alapos urologiai kivizsgálásra, de mindent nézzenek ám meg!!!!KépKépKépKépLegalább lenne elképzelésük arrol, hogy mit érezhet egy nö!!
Lelki javulásod érdekében küldök Neked egy kis pozitiv energiát:+++KépKépKépKép+++++KépKépKépKépKép++++++

Kaptál már ott nálatok folsavat?

Ancsi ujfennt!!

Szoval tényleg meginditotta a closty a dolgokat, mondtam én Neked!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépGondolom nem baj, ha becsusszan az a baboca abba az édes kis pociba! Legalább nem kell mensizned sokáig. Ha meg mégsem, már akkor is egyenesben vagy!!KépKépKépKépKépHURRRRÁÁÁÁ!!

Ezt a minitalcsit tényleg összhozhatnánk!!KépKépKép

Pucur
Pucúr

Sziasztok Csajok (üdv. az újaknak.)),

Tegnap nem voltam, ezért nem jelentkeztem. Igazából most is csak pár percem van Kép.

Valaki átjavítana a listán? KépKép

De azért nem vagyok nagyon letörve (nem a fenét). De tényleg, csak ebben a hónapban teherbe KELL esnem!!!! Mert:

1. Mind a ketten szedjük a Macát (én 2×1-et, apóca este 1-et)
2. Én plusz még a Serophene-t is szedni fogom holnap utántól.
3. Mensi után közvetlenül csinálok egy 5 napos hüvelytisztító kúrát (Betadine kúp, jódtartalmú), mert a múlt hónapban összeszedtem valami KépKép és ne tudjátok meg milyen trutyim volt (bocsika)Kép
4. Pontosan 4 évvel ezelőtt, ebben a hónapban fogant a fiam!!! (Szerintem is van valami a genetikában, mert nálunk mindenki nyári!!!!!!!!)
5. Lelkileg totál rendbejöttem az elmúlt időszak őrülete után, jó az új hely, a fiam ovija szuper, nagyon klassz az új lakás, és tegnap vettünk egy új ÁGYAT isKépKépKép Nagyon kényelmes!!!!!

Szóval ha most nem jön össze, akkor már soha többet az életben nem lesz babócám. Ennél tutibbra nem tudok menni.

Meglátjátok, a köv. hónap a miénk lesz és rengeteg új kismamát fogunk köszönteni!!!!

Most ennyi, majd még jövök (fenyegető-jel!)

Márti
Márti

Szija drága Pucúr!KépKépKép
Olyan ragadós a lelkesedésed! Ahogy elolvastam az üzidet olyan kitörõ jókedvem lett...KépKépKépKép
Megírtam a szakdolimat, le is adtam a határidõ elõtt egy nappal, de ez még a konzulensi határidõ volt, a bekötött, teljes dolgozatot okt. 5-ig kell leadni.
A novemberi államvizsgával kapcsolatban már kétségeim vannak, mert a "jóindulatú" titkárság csak az arcomba nevetett, hogy 7 vizsgát akarok megcsinálni másfél hónap alatt.
Segítõkészség=0, Rosszindulat=...(nincs végtelen-jelem)
Úgyhogy egy kicsit emiattKép, de a tanárokon keresztül megpróbálom megcsinálni, mert végre le akarom zárni a tanulást és BABÁZNI AKAROK!!!!
Veled mizujs?

Márti!
Te aztán tutira mész! Ez igen!!!!Kép

Lányok,
Erazmusz annyira rendes, hogy nem gyõztem hálálkodni, amiért segít rajtunk!

Ancsi
Ancsi

Márti!

Ilyenre ne is gondolj, hogy "akkor már soha többet nem lesz babocám"!! irgum-burgum!!!

Mindenkinek lesz!!Ugye Csajok?!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Ez az ösz tényleg igéretesnek bizonyul.KépKép Most számoltam utána, hogy az anyukám is összel esett teherbe mind a kettönkkel, hiszen az öcsém is és én is juliusiak vagyunk!

Pucur
Pucúr

Képzeljétek, most hívott a kolleginám, akirõl írtam tegnap. Este elment a babája...Kép
Pedig hogy örült...
Ancsi

Lányok!
Magávalragadó ez a feldobott hangulat!!!!
Kicsit satnyulóban, bőgőzésben voltam már, de TI!!!!!!! öröm beugrani hozzátok! Köszönöm!

Ennyi örömnek, optimizmusnak genetikának... már meg kell legyen a gyümölcse, nem?

Én holnap megyek UH-ra, hogy mi van a tüsző(i)mmel... mekkora(k), stb.

Lányok, én nem bánnám, sőt nagyon szeretném, ha egyszerre többen is laknának a közeljövőben odabent!

'csés jónapot! (Kabos Gyulától; jelentése: Szerencsés jónapot!
Cincérke
Cincérke

Haliho!

HIrek: sajna egycsikos, nem vagyok terhes, jol ereztemKép DE igy legalabb felhivom ma dokibacsit megen, meghozzuk a mensit es vegre lehet szep tuszoket novesztgetniKép En inkabb mar ezt varom!Kép
Koalamacival mizujs, tud rola valaki valamit? ES Melinda, Edina?Kép

Tenyleg reg volt mar zebrasunkKép

Nalam a karacsony van meghatarozva, mint hatarido: addigra remelem lesz mar a pocimban valakiKép Ha nem, akkor le leszek am torve rendesenKép Na mindegy, abbafejezem itten az onsajnalatot.

pusssssz: orsoly

Ui: Kriszti, mi volt a dokinal?
orsoly

Bocsánat... köszben bejött ez a szomorúságos dolog Kép
Én meg itt lelkesen elküldtem az irományomat!
Cincérke

Ancsi!

Fél év alatt 7 vizsga nem lehetetlen. Nekünk a föiskolán is kb ennyi vol egy-egy félévben. Ja és az összevont szobeli szigorlat mindig 3-4-5 tantárgybol állt. Tehet tessék akarni és akkor menni fog!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Milyen tantárgyakbol fogsz vizsgázni? Van egy csomo kidolgozott anyagom, hátha van benne olyan is, amit esetleg tudsz használni.KépKépKépKépKép

Valamitöl olyan jo kedvem van, de nem tudom, hogy mitöl!KépKépKépKépKépA férjem is olyan aranyos, nem mondja ugyan, de szerintem be van lelkesedve a babaprojektöl, hogy már ujbol mehet élesbe!

Ancsi! Továbbra is kitartást, ez az ösz ez isteni! Majd meglátjátok!!! Csak ugy rövidül majd az a fránya lista!KépKépKépKép

Pucur
Pucúr

Sziasztok Lányok!
Bocsika, hogy nem tudtam a tegnapi tere-ferében aktívan részt venni, de marha sok dolgom volt. Remélem ma már több idöm lesz.

Ma vagyok a 9. cn-en. Ha minden jól megy, akkor holnapra (de legkésöbb csütörtökre) várom a legalacsonyabb hömet! úgyhogy aztán mindent bele adunk!!!! az elkövetkezö napokban.
Most mennem kell,
Pusszancs, Moni
mj

Ancsi!

Szerintem meséld el a kolléganödnek a te esetedet, ha még nem tudja. Hátha könnyebb lesz neki is feldolgozni! Ja és ennek a topicnak a rejtelmeibe is vezesd be, majd mi bátoritjuk egy kicsit!!KépKépKépKépKépKépKépKépLegalább tudja majd, hogy nincs egyedül!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pucur
p

Jo reggelt mindenkinek!

Marti!
Hmm,uj agy?!Akkor mindent bele szeptember!!!!!!!

Ancsiiiiiiiiii szijaaaaaa!

Minden jel arra vall,hogy neked a Closti beinditja a szunyokalo petefeszkeidetKépKép
Minitalcsi.Jo lenne nagyon,de en mar nem is merem forszirozni.Csinalhatnank egy talcsit magunknakKépKép
Nekem a jovo het eleje tuti nem jo,ugyanis lapar.-om.lesz!!!!!!!!!!Kedden vagy szerdan jovok dolgozni.
KollwganonekKépde azertKépne adja fel.

Pucur!

Hat akkor nincs mas hatra minthogy gondoskodjatok a felnovo nemzedekrolKépKép

Lora!

KépKépKépKépMaj meselj a fejlemenyekrol is!!!

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 48 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 47 cn Budapest 24 év
Ildi 4c 42 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 33cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 31 cn Ulm 26 év
Margit 4c 29 cn Budapest 30 év
Boglárka 7c 29 cn Györ 24 év
Gabo 28c 28 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 25 cn Szeged 30 év
Eni ? 25 cn Pécs 26 év
Cico 4c 24 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 23 cn Budapest 29 év
Süni 3c 20 cn Budapest 29 év
Lora 10c 20 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 18 cn Galgamácsa 29 ev
Barbi 6c 16 cn Calgary 26 év
Éva 27c 16 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 16 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 11 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 10 cn Budapest
Norci 5c 10 cn Budapest 26 év
Moni 4c 9 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 9 cn Budapest 26 év
Bella 15c 9 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 9 cn ? 32 év
Kata 4c 7 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 3cn Budakeszi 32 év
Márti 9c 1cn Debrecen 24 év

Kata

Vszinuleg nem az volt az alapbaj a hazassagotokkal,hogy csak havi 1-2 alkalommal voltatok egyutt,hiszen ha mindket felnek ennyi az igenye akkor az lehet egy jol mukodo hazassag.
Es 4 ciklus meg ne is olyan sok ugyhogy tessek vidamkodni nemsoka lehet akciozniKépKép

Orsoly!

TESZT??????????????

cuppppp Kriszti
kriszti

Orsoly!

Most olvastalak,orulok,hogy optimista vagy.novessz szep nagy tuszoketKépKép
Elorebb hozta a mutetet hetfore,holnap is kesobb jovok mert 7-re kell mennem a laborokat intezni,9-re ujabb UH.de igyexem dolgozni es meselek.

MJ!

RAJTA!!!!!KépKépKépKép

pucur

megmondom en mitol van ily jokedved!
-sut a nap
-eledezik benned a remeny mert mar csak par nap is kiderul.....
-imadod a pasidat
-o is imad teged

Hat nem szep az elet?!?!

Kriszti
kriszti

Szisztok Lányok!

A laparoszkópiára megkaptam az idöpontot. szeptember 19.. Most még jobban félek. Ráadásul a kórházi beutalás elött a dokim részletesen felvázolta a mütét menetét. Ezután elbizonytalanodtam, hogy valóban akarom-e. Amiröl én tudtam, a köldökön való vizsgálatról, azon kívül még lesz rajtam vágás és erre nem számítottam. Megnéztem a lapomat és a vizsgálat pontos megnevezéseként laparoszkópia és hysteroscopia szerepel. Azt mondta a doki, hogy a méh feletti részen is lesz egy kb 1 cm es vágás. Ez lehet a hysteroscopia?????????? Nem a vágás aggaszt, hanem, hogy amikor igent mondtam a dokinak, erre nem számítottam.
Ha valaki rendelkezik infóval SOS választ várok, akár az emilemre is. gabobali@freemail.hu

SOS SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

A kétségbeesett Gabó Kép
Gabómanó

Kriszti szijaaaaa!!!!KépKép
A minitalcsit úgy kellene csinálni, hogy kijelölünk egy napot - mondjuk egy szombatot, ha mindenkinek jó - és aztán vagy tuti, vagy nem.
Esetleg tologatjuk valamerre az idõpontot.
A helyszínrõl van már sejtésetek?

Pucur!
Hát igen, fél év alatt 7 vizsga persze oké, de nekem okt. 15-ig kell ennyit megcsinálni.
(lehet, hogy joggal röhögtek a titkárságon???)
November után csak jövõ júniusban lesz államvizsga!
Az a baj, hogy én akkorra már nagypocakos szeretnék lenni!!!!

Ja, a kolleginám tudja a történetemet, de egyelõre hallani sem akar babanetrõl és babáról.
Ma még abban a szakaszban volt, hogy soha többé nem akar gyereket...((((
Tudom, mit érez, de ez csitulni fog.

Lányok!
Az a szép kis formás táblázat megszûnt?
Úgy tetszett!
Azt nem lehetne visszamásolni?

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Most már nem igazán tudok jó reggelt kívánni így 10 óra magasságában, de szép jó napot még igen. Kép Kép Kép

Sajnálom a Bloody Mary-ket Kép, de meglátjátok (meglátjuk) mindjárt itt van a hó közepe és akkor aztán mindent bele! Kép Ahogy az egyik jó fej férfiszínészünk is mondta a Szerelem elsö vérig címü filmben is: "Rézmozsár fiam, rézmozsár!", és közben mutatta is, hogy mit kell csinálni.
Bocs annak, aki nem látta a filmet, vagy nem érti! Kép

Amúgy pedig itt az ösz, és én igenis hiszek a genetikában! Érzem, hogy valami történni fog! Kép Kép Kép

Asszem tegnap nem küldtem idézetet, hát most megpróbálom pótolni. Íme:

"Tartsd távol magad azoktól az emberektöl, akik megpróbálják lekicsinyelni az ambícióidat!"
Mark Twain (1835-1910)

Kép Monchy
Monchy

Gabó,
El tudom képzelni, hogy most mit érzel. Ha érdemben nem is tudok hozzászólni csak bátorítani szeretnélek. Nem kaptál pontos információkat a mütétröl és már itt is van a nyakadon ez igen megrázó.

Ez a 28 ciklus próbálkozásod, gondolom már sokmindenen keresztülmentél, de ezen még nem. Úgy látom már rég meg kellett volna csinálják ezt a vizsgálatot. Hidd el, sokkal tisztábban fogsz látni és az orvosok is. Azért is jó mert a különbözö esetleges elváltozásokat problémákat ott, rögtön, helyben tudják gyógyítani, kezelni. A hegek nem, vagy alig fognak látszani.

Kitartás, és ne engedd el ezt a lehetöséget magad mellett. Sok lánynak szinte könyörögnie kell egy ilyen alapvetö beavatkozásért az orvosánál!

Tovább megyek. Ha még több hónapig próbálkozol és továbbra sem lesz pocaklakód, akkor elmész egy meddöségi intézetbe és ott is ezt a beavatkozást fogják kérni.
Kitartás és ne aggódj és ne ess kétségbe. Kriszti is jövö héten megy egy ilyen lézeres-laparoszkópiás PCO kezelésre!!!!

Puszi, Moni
mj

Gabomano!

A muto elött hálóingben, köpenyben néztem le a lépcsoházba és azon gondolkodtam, hogy akarom én ezt a mutétet vagy lesétálok gyorsan a lépcson és haza megyek. Nagyon féltem. De azt mondtam ezen túl kell esni, hogy megtudjuk mi a baj. (A szülés sokkal fájdalmasabb lesz úgyhogy ez semmi.)

Na az én hangulatom is a béka feneke alatt van.
Ma 12. nap uh 16,16,13, 15,5 tüszok (nem nagyok), 10 endometrium csütörtökön inszem.
Eddig a 15-16 napon volt az inszem, most a 14. napon lesz. Na majd meglátjuk.

Caldea
caldea

Gabó!

Nagyon sajnálom én is, hogy ilyen bizonytalanságban kell nekiindulnod a mütétnek. Kép
Érdemben nem tudok hozzászólni a témához, de arra emlékszem, hogy Kriszti írt róla korábban, és ha visszanézed az írásait, abból kiderül, hogy nincs mitöl tartanod, mert a beavatkozás nem fáj, legfeljebb az altatás lehet az, ami kellemetlen.
A hegek miatt pedig ne aggódj, nem fognak nagyon látszani. Inkább próbálj arra gondolni, hogy milyen cél érdekében Kép veted alá magad a mütétnek. Lehet, hogy ez ad majd egy kis eröt! Addig is én is küldök egy kis energiát: +++++++++++Kép++++++++++++Kép

Monchy
Monchy

Köszi Moni, már jobb egy kicsit.

Tudom én is, hogy ez kell, de akkor is nehéz. Hát igen a 28 c-ben járok. Az idö elment azzal, hogy minden egyes kezelés után 3 hónap prbálkozás után kellett visszamenni, aztán dokit váltottam és kicsít most belehúztunk. Volt olyan is ez alatt az idö alatt, hogy belefáradtam és én nem mentem további vizsgálatokra. Gondoltam ha elfelejtem jobb lesz és sikerül. Hát ez nem így lett. De most már nem lazítok, amíg nincs babánk nem nyugszom meg. Ja és a férjem orvosi kezelésének az elkezdése sem volt könnyü. Ugyanis az ö leletei sem tökéletesek, de mára már öt is feltuningolták. Ezért mondom én mindenkinek ne várják ki azt, hogy egy év után kezdjék a kivizsgálásokat.

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Drága Gabó!
Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz,
csak azt tudom mondani, hogy a mûtéttõl ne félj, hiszen elaltatnak. Az ébredés kellemetlen, de utána már nyugodt leszel és legalább közelebb állsz a célhoz.KépKépKépKépKép

Én is küldök egy kis pozitív energiát:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKép

Ancsi
Ancsi

Gaboooooooo

Hidd el nem faj,nem kellemetlen es semmifele heg nem laccik nekem a regibol sem es ebbol sem fog.Mondanam,hogy talalkozzunk hatha az segit de sajna roppant messze vagyunk egymastol.Figyi,en hetfon tul leszek rajat es sietek vissza dolgozni es mindent elmeselek.En ugy tervezem,hogy a korhazbol ha reggel kijohetek akkor egyenesen be is jovok dolgozni.
Megmondom az oszintet,az egeszben a legrosszabb a kiszolgaltatottsag de ezt minden helyzetben at kell elnunk amikor vmilyen kezelest kapunk.En megprobalom iranyitani a dolgokat es nem ugy felfogni,hogy huha ez tragedia hanem ugy,hogy 1 lepessel elorebb leszunk a babyhoz.

Caldea!

Argus szememimmel latom ahogy az inszem utan elkezdessz gombolyodni es `elefantmeretuve`hizolKépKépKép

Ancsi

Szombat jonak tunik.Erre a hetvegere gondoltal?

Kriszti

megyek dogozok egy picit.
kriszti

Kriszti!
Nem tudom, csak úgy általánosságban gondoltam szombatra.
Egy jó helyet kellene keresni.
Egyébként kik jönnének, mennyien lennénk?

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Csajszik!

Remélem ismét szép napunk lesz!

Márti
az új környezet nagyon jól hangzik, föleg az új ágyKép Ki kell probálniKép

Ancsi
Néha nekem is eszembe jut, hogy már 7 hónapos lennék, ha..Kép és azt hiszem ez igy is lesz noveberig, hacsak addig nem kapunk egy ujabb lehetőséget.
Beinditotta a gyogyszer a szervezetedet, ugyhogy mostmár hajrá Kép
Sikerült befejezned a dolgozatot?

Lora
A 37 fölötti hö nagyon jó, a hormonjaid jól dolgoznak! (38,5 nem sok egy kicsit??)
SzoritokKépKépKép

Orsolya
Merre vagy? Mit mutatott a teszt? Jelentkezz!!
Gy
Györgyi

Lányok!

Most olvastam egy másik topicban, hogy szeptemberben a Praxis rendelö a Bartók B. útról elköltözik a Soroksári útra. Tud valaki erröl valamit?

Monchy
Monchy

Lányok!
Mire irtam, már majdnem mindenki megválaszolta a kérdéseket.(Ugyanis reggel töltöttem le az irásokat.) Nem tudom a tempot tartani (néha dolgozni is kell.)

Gabo!
Ha nem tudod pontosan mi fog történi, kérd meg az orvost, hogy pontosan meséljen el mindent. Hidd el attol meg fogsz nyugodni!! Gondolj arra, hogy igy közelebb kerülsz a sikerhez, megér ennyit nem?
Szoritok nekedKép

Ancsi
Együtt érzek a kolleganöddel, de ez mindig szörnyű
Gy
Györgyi

Ancsi

Mostanaban kellene amig szep az ido,nem kene beulni zart helyre.Leulhetnenk egy parkban es csak dumcsiznankKép
En nagyon szertnek menni tehat
1 fo

Kriszti
kriszti

Sziasztok Lanyok!

Eleg szomoru hireket hallottam Kép
Bar lassan a lista elejere kerulok...Kép
De ez nem jelent semmit a ciklusaim 33-50 naposak Kép
A hom ugral ossze-vissza 36,6-36,8-ig. Ez tortent az elmult napokban...meg annyi hogy vendegeim lesznek egy hetre. Ezert ritkabban irok, de egy het mulva a normalis formaban visszaterek.

Puszi Melinda
Melinda

Lááááááááááááááááááányooooooooooook
Én suliban vagyok szombaton!!!!!!! De ha vége van oda tudok menni, ahol taliztok!
Moni
mj

Szia Melinda!

Már nagyon hiányoztál!
Részvétem a vendégek miatt! Kép
Vagy ne? Kép

Várunk mihamarabb vissza!

Monchy
Monchy

Lella
Es meg fizettel is a durvasagert? Eleg riaszto amit mondtal. Kép
Nekem errol egy SZTK-as fogorvosi elmeny jut eszembe. Szo-szerint ki teptek a fogamat. A No a nagy erolkodes kozepete meg a szekre is ratamaszkodott. Az erzestelenito valoszinuleg lejart szavatosagu volt mindenesetre eleg hatastalan....
Melinda

Szia Monchy
Most kifejezett jol jonnek a vendegek, sajnos nagyon sokat vagyok egyedul. Csoda hogy meg nem bolondultam meg.
A ferjem szulei jonnek igy csaladon belul marad Kép

Azt olvastam mar hogy megjott a menzid, de a hod is lement? Ha leesett... melyik nap?

Puszi Melinda
Melinda

Kriszti!

Azért elefántméreture remélem nem (ámbár ki tudja ez a sok hormon). Képzelj el egy 160 cm elefántot.

Caldea
caldea

Kriszti!
Én is mennék, tehát 2 fõ.
Meg Pucur és Móni is. Így már négyen vagyunk.

LÁNYOK KI AKAR MÉG VELÜNK MINITALIZNI???

Ancsi
Ancsi

Haliho lanyok!

Ujra it vagyok, bar olvastam minden nap a topic-ot, megsem szoltam hozza...
Koszi a lehetoseget, de nem szeretnek listara kerulni, mert igy is eleg nehez varni (kulonosen az utolso napokban), de igy legalabb nem szembesulok minden nap vele.
Amugy is el vagyok keseredve, mert tegnap voltam a nogyogyaszomnal...
Irtora megkinzott a huvelyi ultrahanggal, nem talalja (2. alkalom) az egyik petefeszkemet, raadasul a masikban sem talalt novekvo tuszot. (8. nap 8-10) Az, hogy esetleg egy petefeszkem lenne, az meg nem is izgat annnyira, de az, hogy a masik is nulla aktivitast mutat, az mar inkabb. Pedig a hormoneredmenyeim allitolag jok.
Na, mindegy, nem terhellek benneteket Kép

Gabo!
En csak azt szeretnem megtudni, hogy hogy lehet azt elintezni, hogy ne varja ki az egy evet?
Mi mar harom honap utan dokinal voltunk (mert kesett, mert felidoben vereztem, mert fajt...) es megsem vett komolyan. Most meg mar tul vagyunk az egy even.

Eszter
beszti

Haliho!

Nekem lenne kedvem talizni lanyok, viszont ez a szombat nem igazan jo, mert szeretnek hazamenni Szolnokra a szuleimhez, meg talalkozni az unokanoveremmel. Legalabb tudok jatszani a ketesfeleves kislanyaval, plusz elmeseli hogy kell gyorsan teherbeesni, merhogy varja a kovetkezot.

De vasarnap, vagy jovo heten vagy akarmikor tokeletesKép

pusssz: orsoly
orsoly

LÁNYOK!

ÉN IS LÁTNI AKARLAK TITEKET ÉS DUMCSIZNI EGY NAGYOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Sajnos nem mindig tudom követni a sorokat, úgyhogy ha van tuti időpont légyszi valaki küldje el az emilemre. gabobali@freemail.hu

Vagy tüzzünk ki idöpontot most, és egyeztessünk!

A szombat nekem jó, csak nem most. Most lesz a szülinapom és havertalcsis kertiparti lesz nálunk.
Bármikor máskor jó csak SZÓLJATOK!!!!!!!!!!! ÉS RÁM SZÁMÍTHATTOK!!!!!!!!Kép

Máris jobb a kedvemKép

PUSSSSSSSSSSSSSSZ: Gabó Kép
Gabómanó

Melinda!

Hát igen, sajna megjött, méghozzá a 29. napra, vasárnap. A höm pedig már a 26. napon 36,9 volt és elötte sem volt túl sokáig fent (3 napig és csak kereken 37 volt). Erazmusznak elküldtem a görbéimet (a mostanit és az elözöt), és már vissza is küldte a kiértékelést. Ha érdekel, olvasd el az Erazmusz topicban. Tegnap éjszaka írta meg.
Sajna nálam progeszteron-hiány okozhatja a problémát, erre utal az alacsony hö, meg hogy ovuláció után nagyon korán megjön a menses.

Sajnálom, hogy sokszor egyedül vagy. De hogy ne érezd magad annyira egyedül, itt vagyunk Neked napközben! Kép

Arra még nem gondoltál, hogy beszerzel egy kiskutyát, amíg nem jön össze a baba? Vagy nem megoldható?

Addig is, itt vagyunk, beszélgess velünk!!! Kép

Kép Monchy
Monchy

Lányok!
Mit szólnátok a Margitszigethez?
Jó idõ esetén eccerûen leheverednénk egy nagy plédre és dumcsiznánk, míg fel nem jön a Hold....Kép

De jó, gyülekezünk a minitalira!

Kedves Eszter!
Mi még ugyan nem is beszéltünk, de eszedbe ne jusson "nem-terhelni" bennünket a gondjaiddal!!!))
Azért vagyunk itt egymásnak, hogy megosszuk bánatunkat és segítsünk a másiknak átvészelni a nehéz pillanatokat.

Tehát, tessék kibeszélni magad,
MI PEDIG SEGÍTÜNK!!!!Kép

Okszi?

Ancsi
Ancsi

Lányok!

A találkában én is benne vagyok! Kép

Gabó!

Találtam neked valamit a Neten a laparoszkópiával kapcsolatban! Ha érdekel, itt a cím: http://www.hazipatika.com/services/arti ... 0404130238

Monchy
Monchy

Eszter

Nem terhelsz minket!!
"Esetleg" egy petefészked van, vagy ez biztos? Bármi is legyen a lényeg, hogy tisztába legyél a helyzeteddel! Kaptál az orvostól valami gyógyszert?
Ne kenödj el küldök egy kis +++++++++++++++++++++++++++ energiátKépKépKép

Lányok
nekem a teljes szeptember behavazás ugyhogy én nem tudnék a minitalcsira menni, márha engem is hivnátok.
GY
Györgyi

Györgyi!
Naná, hogy hívunk! Bárki jöhet, aki kedvet érez hozzá!Kép

Úgy látom a mostani hétvége nem igazán jó,
és a jövõ szombat?
Vagy a vasárnap?
Ancsi

Sziasztok Lanyok!

Lassan eljon a nagy nap holnap megyunk a csaladtervezesi intezetbe a parommal, remelem mondanak mar vmi biztatot.

Orsoly, es mindenki

Az ovim a homero szerint 18-an volt, en meg nem erzek semmit sajna, de a hom az fenn van 37.3 korul. Mivel a ciklusaim osszevissza valtoznak es hosszuak is 35-50 naposak meg nem akarok tesztelni, felek a negativ eredmenytol.
De remenykedem hatha... Kép

Sajnos en nem tudok olyan gyakran jonni mint ahogy szeretnek, es a talcsitokra is szivesen elmennek de hat a tavolsag...Kép

Mostmar ideje lenne egy ket zebranak , hol vagytok?

Akinek van mar babaja, mit erzett az elso idoben?
Ha nem erzek semmit az azt jelenti, hogy nincs? Kép
Se mell feszules vagy viszketes, vagy hanyinger, meg semmi sincs, miert???
Szeretnem erezni, hogy van bennt valaki !

De nem vagyok letorve, mert a remeny meg itt van, es megsugom, hogy en mindig erzem a mensit egy hettel elotte es meg semmi hasfeszules nincs Kép

Edina
edina

Haliho!

Ancsi: jovo hetvege szuper, legalabbis nekemKép De addigra generaljunk jo idot, mert en mostansag megfagyokKép

Melinda: kiskutya tenyleg nagyon jo megoldas babapotlonak, nekunk is van kicsi 3 honapos belga juhasz, es pont tegnap mondtam a paromnak hogy szegeny kutya, ugy elkenyeztetjuk, hogy total kiakad ha megerkezik a babaKépKépKép De majd megprobalom visszafogni a kenyeztetestKép Dehat meg os is csak egy pici babuciKép

ha nem elsz jo ido, hova megyunk egyebkent? Kene valami jo hely, ahova be lehet ulni...

pusssz: orsoly
orsoly

Lányok!

Pucur tud egy szuper helyet, ahova be lehet ülni és enni, inni korlátlanul 3.000 Ft-ért. De majd Ö elmondja hol van.

Edina!

Ne aggódj, ha nincsenek még tünetek! Nem mindenkinek van hányingere, aki terhes. Nekem pl. semmi más tünet nem volt, csak az elmaradt menses, na meg a 32.-33. napon elkezdtek bizseregni a melleim. Ja, és nagyobbak is voltak, mint máskor!
De hát nem vagyunk egyformák!
Reméljük van benned valaki!!! Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Ugy szeretnek en is elmenni a talalkozora, majd lekozelebb ugy szervezem a hazamenetelt hogy egybeesen a a talalkozo idopontjaval. Kép

Monchy
Jartam Erazmusznal is, es olvastam a javaslatat. Legalabb tudod mar hogy hol van bibi, es kitudod javitani. Legkozelebbi probalkozasnal mar nem lesz problema. Kép
Egyebkent en is irtam neki, mert mar idegesit hogy ossze-vissza jon meg a menzim raadasul nem is ovulalok.

Monchy, Orsoly
A kutya jo otlet Kép...lenne....ha a berbeado nem lenne oly szigoru e-tekintetbe. Kép
N.o-ba eleg kenyesen allnak a temahoz. Sajnos...
Mikor felvetettuk a kutya-macska otletet egybol felajanlottak kompromiszumkent a halat. Neman tatogni meg nem akarok. Vegen meg beleorulnek es a ferjemmel is ugy kommunikalnek mikor hazater a munkabol Kép.
Melinda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?