Monyó, az tuti, hogy én is kiakadnék, ha most egy évig fogit kéne szednem. De lehet, hogy ez a "pihi" kicsit jót fog tenni, és más dolgokra fogsz koncentrálni. Még az a szerencs, hogy nem fusz ki az időből, nekünk van 40 éves ismerősöm, akiknek nem jött össze, és most valami betegség miatt nem próbálkozhatnak. szerinted mennyire lehet elkeserdve?
Igen sajnos fogalmam sincs, hogy jók e hormonjaim. Annyit tudok, hogy a21. napi progim rendben van.
Misszike,
Én is hiszem, hogy pszichésen dől el minden. sajnos mégis ilyen hülye vagyok és olvasgatok. pedig nem kéne. Egy időre nem babaneteztem, erre olvastam sok hülye meddősig oldalt. Rájöttem, hogy a babanet, csak pozítivan hathat.
Az viszont biztos, hogy vetélésről nem szabad olvasgatni, ha összejön a babó. Meg nem tudjam mégegyszer!!!!!
Egyébként neked a hormonjaid rendben vannak?
A toxo, úgy derült ki, hogy a bal oldali nyirokcsomóm a nyakom nagyon bedagadt. Elmentem dokihoz, aki egyből ciszta, meg műteni kell. Teljesen megijesztett. Majd a SOTE-n vért vettek, ahol kiderült hogy már volt CMV és Herpesz vírusom is. De a toxo az friss fertőzés. Most antibiotikuomot szedek, mert ha így esnék teherbe, akkor tuti vetélnék. Egyébként nincs macskám, állítólag nyers hústól lehet a leginkább elkapni.