Mares, akkor lehet, hogy korai peteérés volt? Annyira nem értek hozzá, de erre tippelek. Szal lehet, hogy már megvolt. Azt mondják a pozi, és az első nega napon kell együtt lenni. De azért folytasd a tesztelést, még bármi lehet. Kép esetleg?
esetleg még az is számíthat, hogy sokat ittál-e pisilés előtt, mert vhol olvastam, h azt nem szabad, mert felhígul a pisi, szal nem elég tömény, így nem mutatja rendesen.
Rád nem hiszem, hogy rossz hatással lenne, viszont a férfi termékenységnek nem tesz jót, de gondolom csak akkor ha túl gyakran megy. Szóval az az egy alkalom nem hinném, hogy ártana. Az pedig, hogy együtt kapcsolódtok ki, még jót is tesz.
Köszi a drukkot konzultáció volt, vizsgálat nem. illetve vérvétel volt, hormont néznek. tsh meg még valami... mennem kell vissza a kövi ciklus kezdetekor.
Mares: szerintem ha tegnap volt pozi a teszted akkor a ma reggeli stex pont jókor volt. hiszen tüszőrepedés a pozi teszt után 12-24-órával van.
Sziasztok lányok!
Tegnap a férjecském újratelepítette a gépet és csak éjszaka lt kész, azért nem jöttem. Biztos haragudni fogtok, de még mindig nem teszteltem. Az előző ciklusom 38 napos volt, ezért szerintem még ráérek. Csak azért írtam 30 naposat a vonalzóra, mert amikor clostít szedtem, akkor úgy volt. De gyogyi nélkül csak 38 napra jött meg. Tünet még mindig nincs semmi. Se hányinger, se mellfeszülés, se hasfájás, se semmi. Csak hétfőn lesz dokim, úgyhogy ha vasárnapig nem jön meg, akkor tuti tesztelek. ÍGÉREM. Annyira édesek vagytok, hogy így szurkoltok, bárcsak beköltözne a hasamba egy baba.
Timi: nekem is küld légyszi a zártad.
Judy: nagyon szép teszt. Én is pont ilyet szeretnék!!!!! Kedden még dokihoz? Reggel csináltad a tesztet?
Morci: húha, csak nem babó lesz? Nagyon szurkolok!!!
Mares: örülök, hogy sikerült elkapnod a férjecskéd. Hajrá! A teszt szerint lehet, hogy pont jókor voltatok együtt. Küldöm a pozitív jeleket.
nanaá, hogy szurkolunk neked, mindenki-mindenkinek!!!
köszike a pozi jeleket, de még mindig nem világos nekem, hogy mikor voltam rendesen LH szerint pozi, és hogy jókor vagy nem jókor voltunk együtt!!!????
Kedves Leendő Anyukák akik most kezdik a clostI szedését.
Átköltöztünk egy zárt fórumra, ha van kedvetek csatlakozni egy jó hangulatú csapathoz, akkor az alábbi linkre kattintva megtaláltok minket a 2009 Clostisai topicban.
Judy még én sem tudom, de nov. vége körül....majd 2 nappal előtte tudom meg én is És veled mi van, hogy vagy Olvastalak a 2007-ben, hogy kihagytad az Uh-t, át tetted jövő hétre(ami ez a hét volt azt hiszem ) És mi volt az UH-n Nem az, hogy szerencsésebb ez, csak ezt már nagyon megszoktam, meg nem tudok annyi helyen egyszerre lenni, meg miden....ezért nem tudok még azzal is foglalkozni, mert ha ott visszaolvasok mindent, itt kezdhetem az elejéről...szal remélem érted...... Nekem ez itt egyszerűbb...esetleg itt a bneten kéne kérni egy zártat, ha azt akartok hm Többieket puszikálom, és ha tudtok, gyertek ide (is). Mares szokott jönni az LH-sba
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Betty,
Húúúúúú.....akkor egyre közeledik a nagy nap. nagyon izgis, gondolom már tekernéd előre az időt??!!
Tegnapelőtt sikerült beszélnem a saját orvosommal és jövő hét szerdára rendelt be uh-ra. Akkor már mindent látnunk kell, addig meg már fél lábbal is kibírom.
Amúgy feltűnően jól vagyok, émelygés nagyon light-osan van csak délután és este felé, de az sem minden nap. Viszont állandóan ehetnékem van, így hamarosan még nagyobb darab leszek, mint amekkora most vagyok.
Az álmosság és az állandó büfizhetnék még mindig rajtam van sajna.