Sziasztok!
Vica!
Olyan jókat derültem a tegnapi írásaidon!!!!
Nagyon-nagyon jó volt olvasni! Jó sokat írtatok!
Tegnap du. palacsintát sütöttem!!! Ez azért iylen angy szó, mert eddig nem szívsen tettem, mert minidg volt v.mi baki. Múltkor annyira kiakadtam a sütőimön, hogy mérgemben majdnem kihajítota, a sütőket, tésztástól az ablakon. Mert vagy leégett, vagy nem tudtam megfordítani, mert szétszakadt. Szóval nagyon nagyon pipa voltam. Sírva hívtam anyut, mert csak kb 8 db lett normális...
Megdumcsituk, hogy elviszem hozzá a sütőimet, én keverem le atésztát, aztán meglátjuk, hogy én vagyok béna, vagy a sütőim... Szerencsére a sütőimmel volt a gond. Most hétvégén vettem egy Tefalt, és tegnap azzal ÁLOMPALACSINTÁKAT sütöttem!!! Nagyon élveztem, hogy szépen sül, könnyű megfordítani. Utána elmentünk a Mekiba fagyizni a barátnőmmel meg a gyerekekkel, este meg a sz.helyi netes barátnőimmel mentünk dumcsizni, vacsizni. 3/4 éjfélkor értem haza...
Görbém szépen alakul, és nekem a 21. napot tezsi a görbém 3. fázisának, amire azt írja, hogy v.sz. kismami avgyok azt jelenti. Sőt azt írta jótanácsnak, hogy a 23. cn. korán teszteltem, felesleges volt, csak idegesítem magam. De nem, mert nagyon érzem, hogy valami más!!!
Felteszem a görbém.
Be-be-be!!!!
Én hétvégén vagy jövő héten talizok Zsuzskával!!!
Ugye Zsuzska???????
Tel. számom már elküldtem? Ha nem, szólj elküldöm, hogy megtudjuk dumcsizni!
Na megyek, mert az egyik boltban 50%-os leárazás van, tegnap este hívott a barátnőm, hogy 600 körül tök jó felsőket vett! Majd még jövök.