Új privát üzeneted érkezett!

Ja Kata, képzeld kivasálták a hajam, tudod nekem is full göndör.Majd holnap rakok fel képet rólaKépKép

zsuzska80
Szombathely

El is felejtettem mondani: Megint azt álmodtam, hogy babánk van, de most már a kezemben tartottam, volt már vagy 6 hónapos. Oooooolyan édes volt.KépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!

Rendben átjött a kép! Köszi! Itt mindenki olyan helyes lányka. Kép

Betti
betti73

Kamilla, átjött, nagyon helyes vagy!Kép
Férjnél vagy ?Mióta?

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Vica!
Olyan jókat derültem a tegnapi írásaidon!!!! KépKépKépKépKépKép Nagyon-nagyon jó volt olvasni! Jó sokat írtatok!

Tegnap du. palacsintát sütöttem!!! Ez azért iylen angy szó, mert eddig nem szívsen tettem, mert minidg volt v.mi baki. Múltkor annyira kiakadtam a sütőimön, hogy mérgemben majdnem kihajítota, a sütőket, tésztástól az ablakon. Mert vagy leégett, vagy nem tudtam megfordítani, mert szétszakadt. Szóval nagyon nagyon pipa voltam. Sírva hívtam anyut, mert csak kb 8 db lett normális... KépKépKép Megdumcsituk, hogy elviszem hozzá a sütőimet, én keverem le atésztát, aztán meglátjuk, hogy én vagyok béna, vagy a sütőim... Szerencsére a sütőimmel volt a gond. Most hétvégén vettem egy Tefalt, és tegnap azzal ÁLOMPALACSINTÁKAT sütöttem!!! Nagyon élveztem, hogy szépen sül, könnyű megfordítani. Utána elmentünk a Mekiba fagyizni a barátnőmmel meg a gyerekekkel, este meg a sz.helyi netes barátnőimmel mentünk dumcsizni, vacsizni. 3/4 éjfélkor értem haza...

Görbém szépen alakul, és nekem a 21. napot tezsi a görbém 3. fázisának, amire azt írja, hogy v.sz. kismami avgyok azt jelenti. Sőt azt írta jótanácsnak, hogy a 23. cn. korán teszteltem, felesleges volt, csak idegesítem magam. De nem, mert nagyon érzem, hogy valami más!!! KépKépKép Felteszem a görbém.

Be-be-be!!!! KépKépKép Én hétvégén vagy jövő héten talizok Zsuzskával!!! KépKépKép Ugye Zsuzska??????? KépKépKépKép Tel. számom már elküldtem? Ha nem, szólj elküldöm, hogy megtudjuk dumcsizni!

Na megyek, mert az egyik boltban 50%-os leárazás van, tegnap este hívott a barátnőm, hogy 600 körül tök jó felsőket vett! Majd még jövök.
Kép

moni

Kamilla!
nekem is jöhet kép!

moni

Ja! Meg is kaptam! Kép Jól nézel ki a képen.

moni

Móni. Szerintem neked is átküldem, vagy rossszul irtam be a címet? szólj, ha nem ment át.

Nem vagyok férjnél. Amit látsz, az az eljegyzési gyűrűm.

Kép

Kép
kamilla306

Beuka!
Azért nem kell ezt a szunyát komolyan venni!Kép Azóta az eset óta nem aludtam itt! Pedig jól esett volna...Kép

Kamilla!
Megjött a kép, köszi! Csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhozKép

Kép
Kép
maminti81

Móni!

Örülök, hogy felvidítottalak. Persze nekem se megy mindig, de ha valami baj van, írj privibe és felvidítalakKép
Én is csak Tefallal tudok normális palacsintát sütni. Bár az is el tudja rontani, ha sok (1 ek-nál több) cukrot teszel bele. Attól szakad olyan szépenKép

Kamilla!
Tök jó a képed. Most történt meg velem először, hogy kb ilyennek képzeltelek és láss csodát...ilyen is vagyKép

Kata, kösz a táblit!

Kép
Kép
Kép
vica1982

És Kamilla nem is tervezitek??Mióta vagy mennyasszony?

Persze Moni, talizunk!mikor is jöttök?Szombat délelőtt jó??a mobilszámod még nem küldeted! Mikor tesztelsz??

zsuzska80
Szombathely

Na jó. Hagyjátok már abba, mert elpirulok zavaromban.

Vicus, viszont szerintem nekem nincs rólad még képem.

Kép

Kép
kamilla306

Vica!

Képet te sem küldtél!

Kamilla!

Mit dolgozol?

Móni!

Gratulálok a palacsintához! A családba én vagyok a palacsintasütő, már kislány korom óta én sütöm, nekem mindig sikerül. Az elsőtől az utolsóig! Persze megvannak a sütési szertartások!

Beuka!

Párocskám egy konferenciára megy augusztusban. Sajnos több napos+utazás! Ezért bízom ebben a hónapban nagyon, mertha most nem jön össze, akkor a szeptember a következő.

Betti
betti73

A tegnap emlegetett babás gólya:
Kép
kata1977
Hatvan

Kamilla!
Nekem itt egy szörnyű lassú, betárcsázós netem van, így csak este tudok küldeni képeket. Igérem, most már teszek a profilomba is, meg fölteszem a ház tervrajzát is.
Ha türelmetlen vagy akkor nézd meg a 2005-ös archívumban a május 30. napi termést. Ott vannak képeim a házról meg a ballagásomról.

Mindenki!
Olvastam, hogy Lola írta, hogy teát a mikróba...
Na annyit a mikróról, hogy ha 3 napig csak mikrós kaját eszel, akkor kimutatható, hogy megváltozik a vérképed. nekem régen fájt a gyomrom a mikrós kajától + nem laktam jól tőle.
Mi már a "2 nagy veszedelmet" kiiktattuk az életünkből. Az új házban se mikró, se TV. El se hiszitek milyen jó!Kép(Egyébként se nézek 2 éve TV-t)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu,
Egy kis Matiz. Kép
Muti azt a kivasalt hajat!!! Kép

Kamilla,
Én nem kaptam képet?! Kép

Megszült a főnököm felesége ma reggelre, így ma nem is jön be a főnököm, ment haza aludni! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Tavaly nyáron volt az eljegyzésünk. Tudom van egy ilyen "szabály", hogy egy éven belül el kell venni a menyasszonyt, de mi nem vagyunk túl hagyomány őrzőek. Ezt a házasság témát pár héttel ezelőtt már körbejártuk úgy emlékszem. Most költözni akarunk és arra kell a pénz. Az esküvő minimum egy milla lenne, az meg most másra kell. Majd ha már a saját lakásunkba fogunk lakni, akkor lesz esküvő is. Tudom fordítva kéne. Előbb házasság aztán gyerek, de félek, hogy mire minden egzisztenciát megteremtünk, addigra kb. harminc leszek és ha esetleg évekig kell próbálkozni akkor félő, hogy már csak egy férne bele.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, teljesen igazad van!
Mi másfél évig jártunk jegyben, és volt egy kis lagzink.Most albiban lakunk és szerintem kb. 10 év mire lesz saját kocsi és saját lakás.
Mi sem várunk már sokat..én 24 vagyok , a párom 30.
A Te párod hány éves? Mivel foglalkoztok-??

A Kata, és az csak a Tiéd?Vagy közös a pároddal??

zsuzska80
Szombathely

Vica: Majd kikeresem a képedet, de azért majd küldjél ha tudsz.

Betti: Egy kereskedelmi cégnél vagyok mindenféle kereskedelemmel kapcsolatos ügyek intézője. Vevőkkel is, szállítókkal is kapcsolatban vagyok. Igazi csicska munka. Ahhoz képest, hogy diplomám van...... Konkrétumokat azért nem nagyon írok, mert még mindig tartok attól, hogy esetleg valamelyik kolléganőm is idelátogat és felismer. Egyébként, ha nem akarnék gyereket biztos keresnék kicsit komolyabb munkát, de így nem nagyon motivál semmi. Csak az, hogy minél hamarabb teherbe essek.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, ne törődj a hagyománnyal, mi is 1,5 évig jártunk "jegyben", mire meglett az esküvő.

Kata!

Tetszik a gólyás képKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu,
Amikor nincs itthon a pasim, akkor csak az enyém. Kép Amúgy meg csak az övé. Kép
kata1977
Hatvan

Kamilla!

Köszi az infót, csak kiváncsi voltam, hogy mégis nagyjából milyen területen dolgozol. Igazad van, hogy nem mondasz többet! Én sem szeretem kiadni magamat. Egyébként nekem most sokkal fontosabb a gyerek, mint az, hogy esküvőt szervezzünk egy csomó pénzért, inkább a gyerekre tesszük félre. Sajnos nekünk már nincsen sok időnk, hogy próbálkozzunk.

Lányok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy 30 feletti pároknál hány hónap sikertelen próbálkozás kell, mielőtt komolyabb orvosi segítséget adnak?

Betti
betti73

A palacsintasütésre születni kell? Mert nekem nem lesz sosem fantasztikus...Kép Igaz, csak egy gagyi palacsintasütönk van. Lehet, hogy ez a probléma?

Kata!
Ehhez mit szólsz?
Kép

Kép
Kép
maminti81

Vica!
Se mikró, se TV??? Tuti befutók vagytuk a túlélöshowban!Kép
Én is terveztem, hogy nekünk nem lesz TVnk, de nem sikerült...Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti!

Szupi a gólya!!

Betti
betti73

KAMILLA!Kezet foghatunk én is külker ügyintéző vagyok,és nekem is diplomám van...
Én is keresnék jobbat, de mivel babát akarok nem ugrálok!Kép

zsuzska80
Szombathely

Maminti,
Ez sokkal jobb, mint amit én találtam! Kép
kata1977
Hatvan

Elegem van a babanetbőőőőől!!!!!!!!!!!
Most az egyszer még (hatodjára) megpróbálom elküldeni ezt a sz.rt, aztán feladom és felrobbanokKép

Maminti!

Rátapintottál a lényegre. Csak így lehet túlélni ezt az érték-mentesített, gagyi, fogyasztás-központú globalizált világot.
Amikor elkezdődött az első Big Fucker(bocsánatKép), akkor döntöttem úgy,hogy én ezt már nem eszem meg. Egye akinek van gyomra hozzá.
El se tudod képzelni, mennyire hülyének néztek minket a rokonaink, barátaink (a kedvesek...). Szerintem még fogadásokat is kötöttek, hogy hány hónap után veszünk mégis TV-t.
Legalább 20-an megkérdezték, hogy:
-Nincs TV? Akkor mit csináltok???
-Beszélgetünk.-mondtam
Néma csend, aztán kibökték:
-Miről?...
Na itt adtam fel...minek magyarázzam egy ilyennek??????????
Annyit tudnék még erről beszélni, állítsatok le, ha unjátok.
A te gólyád aranyosabbKép (bocs, KataKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ezt nem hiszem el!
Elment az üzi, hurrá, hurrá!
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Én is írtam tegnap, h amit én találtam, az szerintem elég gázos a zöldessárga csőrével. Kép
kata1977
Hatvan

Oké, de a Mamintiének is narancssárga csőre van és bár nem vagyok biológus, de úgy tudom a gólyának piros van.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ez nem az én gólyám hanem a köz gólyájaKép

Vica!
Jó hallani (szóval olvasniKép) ilyeneket! Mármint a nézeteidet. Mondjuk, nekünk van TVnk, de megoldjuk: nem nézünk BF-et (tetszik a szó!Kép) meg hasonló dolgokat, nem vagyunk sorozatfüggök és nem tesszük magunkévá a TVböl áradó értékrendet. Igaz, néha adnék neki egy-két taslit, amikor állandóan a focit mutatja (szegény, nem tehet róla, ha egyszer a párom kezében van a távirányító...Kép)

Kép
Kép
maminti81

Hát sajnos én Barátok Közt függő vagyok. Tudom most sokan megbotránkoznak, de legalább felvállalom. Nekem az hozzá tartozik az hétköznap estékhez. Azért olyan halálosan nem élem ám bele magam, mint nyugdíjjasok a brazil szappanoperákba, de jó egy kicsit dögleni este munka után és csendben bámulni ki a fejemből. Iyenkor lenyugszom a napi pörgés után.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok Lányok!

Anyós elvitte Babómat sétálni, így most vissza tudtalak olvasni titeket.
Utoljára az anyós témához, hogy ahogy írtam az enyém is tündéri, főz ránk, meg minden, csak nem jó, hogy mindennap jön és belelát mindenbe. Kedden reggel férjem szólt nekik, hogy hagyjanak minket békén és az lesz az új rend, hogy majd Õ leviszi a gyereket és akkor láthatják. Erre nem is jöttek fel se tegnap se azelőtt. Nagyon jó volt.

Kata!
Főnöködéknek gratula, tök jó lehet most nekik.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Kamilla!

Én is imádom a Barátokat Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Maminti!

Mióta nem nézünk Tv-t, sokkal több időnk marad egymásra. Egyébként így se jut idő semmire. 5-ig itt vagyok, akkor rohanok haza, 6-ig összeütök valami vacsorát, vagy ha van kedvem, megfőzök másnapra, 6-kor vacsora(ez nálunk szentírás: 12.00-kor ebéd, 18.00-kor vacsora, se hamarabb, se később) aztán mindig van valami vendégséges buli. Vagy hozzánk jön valaki, vagy nekünk kell elmenni valahova, valamiért. A kedves pesti barátaink (senki ne vegye magára!!!!) is imádnak nálunk szalonnát sütni, mert itt csend van, nyugalom, az erdő a szomszédunk, és nem utolsó sorban finom a szalonna és nem nekik kell előtte meg utánna pakolni, takarítani. Bezzeg ők meg nem hívnának valahova...
Szóval azt akartam ebből a szóf*sásból kihozni, hogy mi lenne, ha még ezek között tévéznénk is. Ha lehetne egy kívánságom, akkor az lenne, hogy álljon egy nap 100 órából.Kép
Szóf*sás folyt köv.
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szerencsére mi nem vagyunk sorozatfüggők. Nekünk van TV-nk, jó filmet nézni szeretünk. Pl. gyűjtögetem a régi magyar filmeket dvd-n

Betti
betti73

Biztos hülyének néztek, de az előbbi történethez hozzátartozik, hogy mi max. 9-kor ágyban vagyunk.
Téli estéken volt hogy már fél 8-kor bebújtunk a paplan alá. Ott még van egy kis sus-mus, amiből aztán akármi lehetKép, de utána szigorúan mindenki alukálKép

Emese!
Tök jó lehetett Anyósék nélkül. Gratula a férjednek, sokan nem mernék ezt megtenni "Anyukával".Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Egyáltalán nem názünk hülyének! Szerintem nagyon jó, ahogy csináljátok! Kép

Betti
betti73

Betti!
Én is imádom a régi magyar filmeket, akkor még tudtak jó filmeket csinálni. Nekem öcsém szokott hozni és megnézzük a számítógépen. Azt is azért vettük, hogy filmet nézzünk rajta, de havonta 1x, max 2x van rá idő. Meg olyan bugyuta, átlátszó filmek vannak mostanában.
Láttad már a Mici néni két életét?

Kép
Kép
Kép
vica1982

A Mici néni szuper!!! Hétvégente szokott lenni valamelyik adón egy-egy régi magyar film, azokat mindig megnézzük. Most fedeztem fel, hogy létezik egy "magyar klasszikusok" sorozat dvd-n, kb. már 20 filmnél tartanak. Egy pár db már nekünk is megvan!

Betti
betti73

Az tök jó! Boltokban lehet megvenni, vagy netről rendelted?
Mi úgy tervezzük, hogy a magyar népmeséket, meg a Vizipókot a Kockásfülő nyulat, a Kisvakondot meg hasonlókat megszerezzük DVD-n és a gyerekeink majd azt nézzék ne ezeket a brutális idiótaságokat.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Boltban vettem, de szerintem a neten is van. A múltkor pl. akciózták a neten a Jókai regényből készült filmeket. Nagy volt a kísértés. Kép Mi a Mézgát akarjuk majd még megvenni.

Betti
betti73

A Mézgát is imádom. Tök jó, hogy közös nevezőn vagyunk.Kép
Most lépek ebédelni, 1-től vagyok megint!
Puszi: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Bevallom, én is szoktam nézni a Barátokat. Kép Olyan jó az a 20 perc pihi! Kép
De ha kimarad néhány rész, akkor sem megyek a Dunának! Kép
Mi legfőképpen mág meccseket szoktunk nézni! Kép

Vica,
De legalább a Maminti-közös gólya aranyos, amit én találtam, az meg elég rondácska! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Nekünk van Tv-nk, nézzük egy darabig aztán alvás, mi már 7-kor ágyban vagyunk...és akkor a többit tudjátok.
A tesom szokott panaszkodni hogy miért nem tud elérni fél 8-kor.OKépKép
De ez halá komoly, hogy korán fekszünk, mindenki itt a munkahelyen is röhög rajtunk, hogy nem vagyunk éjjeli baglyok!Kép

zsuzska80
Szombathely

Vica, Zsuzska!
Úúúúúgy irigyellek benneteket! Én is mindig korán le akarok feküdni, de nem sikerül. Sokszor érünk késön haza. Néha le tudnék feküdni korábban, de a páromat nem lehet rávenni. Ö sose fáradt! Ha meg véletlenül mindketten ágyban vagyunk korán, akkor meg eldumáljuk az idöt (meg miegymásKép)

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Tök jó témát dobtatok fel!

Én nem szeretek TV-zni, egyedül a Barátok közt-öt és a Szeress most-ot nézem meg, ha nem felejtem el... KépKépKép Viszont férjem rettenetesen TV függő!!!! Ezt nagyon utálom!!! Nála a híradó az szent, és megnézi mindhárom adón... KépKépKépKépKép A Tv-nk tudja a kép a képbent, ezért egyszerre nézi a 2 kereskedelmit, és ide-oda kapcsolgat... Már sokszor szóvá tettem veszekedtünk, de rájöttem, hogy felesleges, sokkal jobb ez, mintha kocsmába járna, cigizne, vagy a haverokkal maradna ki. Nálunk is 12 és 18 óra a kajálásé, de ha program van, akkor csúszik...
A régi filmeket én is nagyon szeretem, emlékszem amikor még kicsi voltam vas. du.-onként volt a Toénai Klári sorozat meg ...stb.
Na majd este jövök, most ebéd, és alszom egyet Vikivel én is. KépKépKépKép

moni

Én is csatlakozom a régi magyar film és rajzfil funclubhoz!Kép Már most gyüjtögetem a rajzfilmeket. Persze tesztelni is kell öket, hogy tényleg olyan jók-eKép Párom már rámszólt, hogyha még egy rajzfilmmel hazaállítok, kidobja az összeset az utcáraKép Pedig nekünk már van Kockás fülü nyulunk!Kép Meg Mesék Mátyás királyról. Meg Sárkány és papucs. Meg...Kép

Kép
Kép
maminti81

Még egy.
Nálunk férjem 11 előtt sose fekszik le, én meg áltlában a gyerekekkel, hacsak nem ülök le ide a gép elé, vagy nem csacsogok telefonon. Mondjuk ez utóbbi meg fog szűnni, mert lemondtuk a Matávos tel.-t, és így az XL csomagos barátnőim már nem fognak hívni...Max. ha lefekszem még olvasok.

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?