Sziasztok!
Tényleg egyre kevesebben vagyunk. Többiek ti is gyertek írni!!!! Ha nem történik semmi különös, akkor is írjatok egy pár sort! Mostanában sajna sokszor én is így teszem, de majdcsak lesz több időm is.
Hát lányok remélem úgy lesz, hogy a kimaradt napon volt a pé. Majd meglátjuk. De most valahogy nem rágódok ezen, mint korábban. Lesz ahogy lesz.
A vizsgálatot azért csináltattuk, mert kb. 1 hónapja voltunk iskolaalkalmasságin a nevelési tanácsadóba és ott ajánlották fel, hogy megnézik az IQ-ját, ha akarom. Én meg miért ne akarnám.
De olyan sok feladatot kellett megoldania, hogy 15 perc után már unta, ment volna inkább játszani. Még egy évet maradunk az oviban e miatt, hogy nem tud sokáig odafigyelni, hamar elfárad. Most is többre lett vona képes tudom. De nem volt kedve már a vége felé. De nincs lemaradása, átlagos ai IQ-ja. Olyan ari volt, ahogy ott törte a fejét a megoldásokon.
Betty: Ez nagyon jó hír! Kíváncsi vagyok miket mondtak még!
Angie28: Elhiszem hogy idegesít a nem evés. Nekem Marci sem szeret enni. Olyan kis vézna. De a doki mindig azt mondja nekem, hogy ne eröltessük, majd ha éhes lesz szól. Nálunk az is a gond, hogy imádja a csokit. De már mostanában nem is eszik olyan sokat belőle.
Jó éjszakát mindenkinek! Holnap nem fogok tudni jönni szerintem.