Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Angie a babaproject 2009-es topicban vannak a képek.
Melisch nem aggódom, még nem. Most elemeztem a hőgörbéimet és januárban szájban mértem ott simán követhető volt. Előbb-utóbb csak erre jár az a gólya :wink: :lol: inagytakarításhoz annyit, hogy én is nagytakarítottam és semeddig nem tartott :twisted:
Babicsek mikor Bencét terveztük akkor nekem kéthavonta jött meg. fel sem tűnt, hogy terhes vagyok :lol:

királylány

Királylány,
köszi, megtaláltam! :wink:

Nita,
szép a hasad és a kocsi is.
:lol: :lol: :lol:

Bence alszik. kicsit aggaszt mostanában.
Kb. egy hónapja alig akar enni.
olyan kiábrándító, hogy főzök neki, aztán csak húzózkodik, nyafog, nem kell neki.
Még egy fajta ételt ilyenkor felajánlok neki, ha az sem kell, nincs más.
Nem tudom mit csináljak. Most is úgy feküdt le, hogy csak teát ivott.
Valamikor megkóstolja 3 kanál és kész, megy tovább. Pedig tudom, hogy szereti, nem azzal van a baj.
Remélem változni fog, mert ez őrület.
Amikor volt kb. 4 hónapos úgy evett, hogy öröm volt etetni.
Na, mindegy, nem bosszantom magam.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

sziasztik......
írt betty: mind a 2 petevezető átjárható!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D amint tud jön!!!!!!!!!puszil mindenkit!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj Betty hála az égnek jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAjd gyere a beszámolóval ha van időd.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Betty ezek jó hírek, remélem már otthon vagy és pihensz sokat. Cupp-cupp.
Melisch megvolt a nagytakarítás?
Nálunk ma csupa idióta ember volt. Még szerencse, hogy elmentem szülőire az oviba. Nyáron 6 hét lesz a szünet az oviban. Csak azok vigyék a gyereket akik dolgoznak a nyáron. Miért én mit csinálok? :twisted: Nem az ovónénire haragszom, nem ők hozzák ezeket a döntéseket, hanem a vezetőség. Na mindegy. Bencéék most 28-an vannak egy csoportban. Jövőre ez a létszám emelkedhet 33-ra is.

királylány

királylány akkor tényleg szerencse hogy nem voltál otthon......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány megvolt, bár csak annyi segítséget kaptam, hogy öcsém porszívózott :shock: a férjemnek esze ágában sem volt segíteni, sőt kérdezte nem megyek haza? Mondtam eltalálta erre meg ő, hogy ő igen és elment. Kértem főzzön valamit - egyél szalámit meg hagytam neked tegnapi maradékot :twisted: én sem szívesen csináltam úgysem fog látszani de már minden csupa por volt. A kollégám tuti segített volna de őt ma még nem hívtuk be.
Most totál ki vagyok :cry:

Kép
Kép
melisch

melisch akkor kössük össze a párjainkat....az enyém se hajlandó segíteni..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

á nita az enyém itthon sokat segít van, hogy már ki van söpörve fel van mosva a fél ház mire én felkelek. Ő a férfimunkát nem szereti főzni meg takarítani szeret. De nem az irodát legalább fizetne takarítónőt és nem nekem kéne annyi fiú után még a wc-t is takarítanom :evil: jó hogy a kollégám nagyon tiszta, az öcsémmel meg a férjemmel sincs gond utánuk takarítók/takarítottam máskor is mert volt idő amikor be voltak osztva mert valaki mindig lepisilte és nekem nem tetszett, az a valaki már nem dolgozik nálunk csak akkor van gond ha többen jönnek látogatóban.

Kép
Kép
melisch

Nita nem otthon volt hanem a szalonban volt sok h@lye :twisted: Hát apa is csak köszönő viszonyban van a takarítással, de időnként meg tudom őt fűzni és egy kicsit segít.
Melisch a te lelkiismereted tiszta, megcsináltad és ámen.

királylány

nálunk ma még csend volt az ortodoxoknál nagy ünnep még a kedd is és nem sokan dolgoztak, azért takarítottam :lol: :lol: :lol: :lol: de holnap sok dolgom lesz és szaladnom is kell sokat, remélem holnaputánra mindent el tudok intézni :oops: mindent az utolsó percre hagytam.

Kép
Kép
melisch

királylány megyek segítek én a szalonba lerendezni a hülyéket..... :) :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Csajok hol vagytok? Nem jelentkeztek már :cry: Adiadi, Boganna, Mandarin, Angie34, Nyuszifül, Melinda, Móni, Kicsi, Ízisz, Dius.

királylány

boganna olvasott bennünket ma de nem irt :cry:

én sem tudom miért tűntek így el :cry: lassan kihal ez a topik :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

Nita gyere! Ma is csak a jóneveltségem tartott vissza attól, hogy a taknyos jánkát kib.....m az ajtón az anyjával együtt! :twisted: Mennyit tudnak hisztizni! Na meg a hozzáértő anyukák és nagymamák! Tele van velük a padlás! :twisted:

királylány

én is tudok hisztizni de nem a ruhás boltban ott nem mondok semmit ha nem tetszik inkább elmegyek szó nélkül, de tudom mások nem így vannak és semmi sem jó nekik. Sógornőm is varrónő de ő hamar kirakja a szűrét annak aki sokat kommentál ha kel még megemlíti neki, hogy ha ba..tlan arra van gyógyír, nagyon szabad szájú de jó áll neki és tudja kivel lehet van pár dilis kliense akik hasonló észjárásúak úgy élvezem olyankor őket :lol:

Kép
Kép
melisch

királylány igérem amint lesz időm és manim lemegyek hozzád segíteni....úsznék a boldogságtól a sok szép ruha között!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hihetetlen mit tudnak művelni, de kénytelen vagyok udvarias lenni........bár a tapasztalat azt mutatja, hogy akivel nagyon kedves vagyok az elmegy máshova, akivel meg csak "félvállról" foglalkozok az visszajön. Ki érti ezt :?: :!:

királylány

Sziasztok!

Tényleg egyre kevesebben vagyunk. Többiek ti is gyertek írni!!!! Ha nem történik semmi különös, akkor is írjatok egy pár sort! Mostanában sajna sokszor én is így teszem, de majdcsak lesz több időm is.

Hát lányok remélem úgy lesz, hogy a kimaradt napon volt a pé. Majd meglátjuk. De most valahogy nem rágódok ezen, mint korábban. Lesz ahogy lesz.

A vizsgálatot azért csináltattuk, mert kb. 1 hónapja voltunk iskolaalkalmasságin a nevelési tanácsadóba és ott ajánlották fel, hogy megnézik az IQ-ját, ha akarom. Én meg miért ne akarnám. :D
De olyan sok feladatot kellett megoldania, hogy 15 perc után már unta, ment volna inkább játszani. Még egy évet maradunk az oviban e miatt, hogy nem tud sokáig odafigyelni, hamar elfárad. Most is többre lett vona képes tudom. De nem volt kedve már a vége felé. De nincs lemaradása, átlagos ai IQ-ja. Olyan ari volt, ahogy ott törte a fejét a megoldásokon.

Betty: Ez nagyon jó hír! Kíváncsi vagyok miket mondtak még!

Angie28: Elhiszem hogy idegesít a nem evés. Nekem Marci sem szeret enni. Olyan kis vézna. De a doki mindig azt mondja nekem, hogy ne eröltessük, majd ha éhes lesz szól. Nálunk az is a gond, hogy imádja a csokit. De már mostanában nem is eszik olyan sokat belőle.

Jó éjszakát mindenkinek! Holnap nem fogok tudni jönni szerintem.

Kép
babicsek

királylány furcsák az emberek az biztos........ :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek nem fog hátrányára válni a plusz egy év ovi. Bence nekem most másodszor járja a mini csoportot.
Angie neked akartam írni, hogy ne foglalkozz a nem evéssel. Majd eszik. Nekem sem evett ennyi idősen, sőt! Fejlődési ugrás is állhat a háttérben. Nekem sokszor volt úgy, hogy itthon nem nagyon evett, de a mamáknál mindig sokat evett. Na meg a bölcsiben és most az oviban is jól eszik. Nem izgatom magam, hogy itthon nem kell neki. Persze nálatok más, de te is vagy úgy, hogy nem kívánod a kaját. éhen nem fog halni az tuti. :wink:

királylány

Sziasztok csajok!
Már jo rég jártam erre...
Mult héten végre eljutottam kontrollra---most egy 3.doki volt ö azt mondta legalább 4-5honapot várjunk.
Hát ugy döntöttünk nem várunk tovább...bele adunk apait anyait :wink:
Nem tudok tovább várni...türelmetlen vagyok :)

Remélem mindenki jól van!
Üdv mindenkinek!!!
Szép estét!
Vendég

Ja és szorítsatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
Vendég

kirus drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

babicsek ne aggódj még a kicsikédnek nem ott járt az esze, na meg tanulással válik az ember igazán jó szakértővé nem muszáj nagy IQ-ja legyen valakinek ha tanul élete során még sokra is viheti.

Kirus üdv ismét itt. Elhanyagoltál minket :cry: de remélem a ujra ráálltok a babaprojektre gyakrabban jössz. Mindent bele.

Királylány jó munkát ma és kevesebb idegbeteg klienst!

Nita gratula a 17. héthez lassan félidős vagy. Már úgy várom mikor tudod meg a baba nemét :oops:

Angi28 ne aggódj eszik a fiad annyit amennyire szüksége van ha éhez úgyis szól, ha meg nem akar enni ne kényszerítsd majd eszik.
Mindenkinek puszi és ha van kedvetek írjatok nekünk :wink:
Nyuszifül vajon megharagudott ránk nem volt nagyon régóta, azt hiszem már ő is túl kell legyen a 12-13. héten és remélem már nincs gond a terhességével. :wink:

Én ezt a hónapot is lassan letudom, ma elindult a hőm lefele tehát max 3-4 nap múlva jön piri, ez van eléggé kicsi volt az esély na de reménykedni mindig lehet. Szomorú és morcos vagyok nem egyhamar lesz nekem babám ebbe bele kell törődnöm, főleg, hogy az ínszem gondolata még nem szimpatikus nekem.

Kép
Kép
melisch

Én vagyok,de csak olvasó üzemmódban!!!
PITYESZEMNEK MA VAN A SZÜLINAPJA!!!!!!
Majd még jövök!
Pusz mindenkinek!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Isten éltesse nagyon sokáig Pityeszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meglett a csodaszép torta???? Mesélj este, hogyan telt a mai napot, gondolom számodra nagy nap a mai!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Kírus kívánom, hogy minden rendben legyen és mielőbb sikerüljön a baba. DE! Az orvosok nemhiába szoktak több hónap várakozást javasolni. A nyálkahártyának rendbe kell jönni egy újabb terhesség előtt. Előfordulhat, hogy nem tapad meg vagy újabb vetéléshez vezethet. Ez az egyik ismerősömmel előfordult nem is olyan régen. Vetélés után terhes maradt a második hónapban és újra elment a baba. Nem okoskodni akarok, félre ne érts, én sem bírnám ki a helyedben. Olvass utána a neten mit írnak erről. Ez csak jótanács volt. Nem vagyok szakember nincs jogom az észt osztani. Remélem nem bántottalak meg. :wink:

Melisch köszönöm, remélem ma csupa kedves emberrel lesz dolgom. Párodnál hogyan állnak a dolgok? Nem kell mennie dokihoz? Tudom mennyire félsz a tűtől vagy inkább irtózol, de mégis azt javasolnám, hogy kérj egy hormonvizsgálatot. Lehet csak valami bogyót kell szedned és máris lesz baba. A barátnőm is így volt. Neki azt mondta a doki, hogy a gyógyit szedni kell neki és az első két hónapban nem valószínű, hogy baba lesz, aztán szerintem az első héten összejött nekik. Légy erős a baba érdekében! Ha akarod elmegyek és fogom a kezedet :wink:
Nekem ha lemegy a hőm még aznap megjön :roll:

királylány

Sziasztok!

melinda! Pityesznek nagyon boldog szülinapot kívánok!!! :)

melisch! Hát jó ideje nem voltam már,csak olvaslak titeket :wink: ,remélem majd hamarosan lesz miről írnom...

királylány! Nem olyan családból származom én akit oly hamar meg lehet bántani :wink: ...
Igazad van és ezt én is tudom hogy nem véletlen mondanak a dokik akár fél évet is... De probálok bízni...igaz nem könnyü..
Vendég

Pityesznek Születésnapja alkalmából Sok Boldogságot kívánok:

Kép

királylány

Kírus ennek igazán örülök! És én örülnék utánad a legjobban, ha minél előbb sikerülne és mindn ok lenne :)

királylány

Betty be sem köszönsz? :cry:

királylány

Sziasztok!

Mucus, igazán jó ez a medvefarm, elhiszem, hogy nagyon jól éreztétek magatokat.

Dia, nagyon vagány a kiscsávód a képen!! :wink:

Nita, sajnálom, hogy nem tudtál elmenni a vizsgádra...gondolom milyen bosszús lehettél.. :roll:

Melisch, Nita, az én páromat is odaköthetitek a tietek mellé :lol: Nem erőssége neki sem a házimunka! :lol:

Kírus, szerintem se várjatok, szorítok, most aztán mindent bele!!! :wink:

Melinda: Nagyon boldog szülinapot kívánok Pityesznek !!!

Többiek, gyertek sűrűbben!!!

És akkor rólam: Először is szeretném megköszönni, hogy "velem voltatok", aggódtatok értem. Ez nagyon jó érzés.
Nita, köszönöm, hogy az sms-eket továbbítottad.
Szóval nem volt egy leányálom az egész, de túléltem... :wink:
Most úgy érzem magam, mintha lefutottam volna a maratont, deréktól felfelé izomlázam van mindenhol, de ez azért van, mert ugye műtét közben fejjel lefelé voltam(majdnem), és az egész súlyom a vállamon volt, meg a beleim is felcsúsztak(bocsi), és ahogy rendeződnek vissza, szerintem ez okozza.
Hétfőn lesz majd varratszedés, most táppénzen vagyok.
És képzeljétek el mi történt! Én, ha ez nem velem történik, el sem hiszem, a nővérek, az orvos is elképedt! Mellettem egy roma lány feküdt(persze, hogy abortusz, a 4.-dik!!!!16éves!!!) na mindegy, megvolt neki, este elment haza, és utána jöttem rá, miért sietett annyira hazafelé...
El akartam menni zuhanyozni, és vittem hajcsattot, amivel felfogom a hajam zuhanyzásnál...szerintetek megvolt???! Nem! Jólvan, gondoltam, biztos én vagyok a hülye, hogy nem raktam be, bár emlékeztem, hogy a kórházban kivettem...
Aztán mondom veszek ki bugyit magamnak....volt bugyi, nincs bugyi....basszuskulcs, ellopta a bugyijaimat, persze csak a tangákat, egy franciát azért meghagyott! Micsoda képtelenség mi?! Azt hittem én vagyok a hülye, de nem!! Gyűűűlölöm a romákat, mindegyikre kéne kötni egy C4-est, hogy haljanak ki, mert lassan többen lesznek, mint mi.
Arról már nem is beszélek, hogy a táskámból kilopta a szempillaspirálomat, és a púderomat is. Úgy látszik, a parfümöm illata nem tetszett neki, mert azt meghagyta :lol:
Az az egyetlen mákom, hogy a doki hálapénzét nem vittem magammal, mert majd varratszedésnél adom oda neki. Nnna erre varrjatok gombot!!!!
És fogadjuk el őket mi???????????????
HOGYAN????????????????

Bocsika a hosszúságért! :oops: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Húúúúúúúúúúú Betty! Ez egy szemétláda! :twisted: :twisted: Szívesen kinyiffantanám a többivel együtt! :twisted: Legalább annyi eszük lett volna, hogy ne tegyenek egy szobába vele! Nem semmi volt a műtét hogy meséled! Túl vagy rajta, most már pihizz és mielőbb helyreállsz.
nem is írok mást a csajszival kapcsolatban, mert a moderátor kivágna innen...

királylány

:lol: :lol: :lol: :lol:
Majd idegondolom amit írnál.... :lol: :lol:
És igazad van :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

melisch akkor együtt izgulunk...... :) :) :) :)
Meli nagyon sok boldog születésnapot pistikének!!!!!!!!!!!!

betty mondanám hogy tegyél feljelentést................de ugyis szarnak az egészre........
örülök hogy segíthettem!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most írtam az LH-s topikan egy hosszú hosszú litániát miért nem akarok inszemre menni így ne írom ide is, vv-re meg nem megyek még mert itt nincs aki kiértékelje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Tudom hihetetlen de ha a dokim nem küldött és elmegyek én magamtól akkor megkapom az eredményeket és veletek kiértékeljük max mert ő nem is tudna hozzászólni. Így jártam a vírus vizsgálattal is, oda a háziorvosom küldött visszamentem kivártam a jó 1 és 1/2 órás sorom, hogy végigolvassa és azt mondja, hogy minden ok szerinte. Ezt én is láttam a nettről :evil: mondta menjek egy nődokihoz az még annyit mondott tegyem el jó lesz ha terhes leszek összehasonlításként :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Na köszönöm majd akkor csapoljanak meg ha találok valakit aki értelmezni is tudja. Mivel ti annyira erőltetitek lehet elmegyek majd a párommal a dokihoz lássam ő mit mond. Ő tudd eredményt értelmezni szexológus.

Kép
Kép
melisch

melisch én se szeretem ha szurkálnak,most még valahogy rosszabbúl is viselem mint szoktam....de a baba érdekében mindent!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty nem semmi amit veled tett az a .................. pont a használt tangára volt szüksége, még szerencse, hogy hagyott 1-et neked is. Mit nem kell hallani :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
melisch

Még belegondolni is rossz, hogy ráizgult a tangáimra!!! :lol: :lol: :lol: Nevetséges, ugyanakkor dühítő, és elszomorító! Mert ha azt mondja, nincs pénzem bugyira, akkor veszek neki egyet, de hogy lenyúlja... :roll:

Nita, köszi a segítséget.. :lol: :lol: :lol: ..én is így gondoltam... :lol: :lol:

Melisch, én olvastalak a másik topikba, mert ott is vagyok, és megértelek.
Én már azért nem tudok sokat várni, mert 2 gyereket szeretnénk nagyon, és 31 éves vagyok, a férjem meg 37. Nincs időnk sajnos. Úgyhogy én úgy vagyok vele, bármi lehet már, csak gyorsan.... :wink:
Majd hozd a vv.-t, és kiértékeljük, úgy ahogy mondod.

betty615

sajna ezektől nem vagyunk védve......szaporodnak mint a penész gomba!!!!!!! :x :x :x :x szemetek......... :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello Lányok!
Bocsi, hogy így eltűntem!! Olvasgattalak Bennetek többször, csak írni nem volt kedvem.... :oops: Bocsánat érte, de nem írok külön-külön mindenkinek! A kismamiknak pocisimi, a babára vágyóknak hajrá, és mindenkinek puszi!!
Rólam....
Múlt hónapban 12 napot késett a pirim... Nagyon reménykedtem, mert volt gyanus tesztem... De aztán volt még néhány egyértelmű negatív, és a félreérthetetlen piri is beköszönt... 42 napos ciklusom soha életemben nem volt... :shock: Hát, most lett... :evil:
Ma van a 22. cn. 13. nap után jött a tojcsi, 15 napon volt egy halványka vérzés, akkor lehetett a tüszőrepi. Akkor együtt is voltunk. Most napok óta szurkálok, és mensisen fájdogál a hasam+a derekam... :?: Most meg megjön egy héttel előbb??? ááááááááá kész vagyok..... :shock: :( :roll: :evil:
mandarin7

Sziasztok!

Betti,
örülök, hogy jól vagy! :lol:
Én már meg sem lepődöm ezeken a barnákon.
Én Bencével voltam az ortopédián, amikor "barátkozni " próbált velem egy roma nő egy nagyon fogyatékos kislánnyal volt. Még sajnáltam is rettentően. Nekem mindegyik gyanús, figyeltem is és basszus mégis kilopta a pénztárcámat. Csak otthon vettem észre.
Gyűlölöm őket!

Köszi lányok a bíztatást az evéssel kapcsolatban! :wink:
Én próbálok kevés édességet adni neki, mert arra persze mindig nyitja a kis száját.

Királylány, én el se akarom hinni, mikor anyósom mondja, ha ott van, eszik rendesen. Akkor lehet benne valami. Mamánál jobban esik.

Kirus, drukkolok, megértem a sietséget.

Pistikének én is Boldog Szülinapot Kívánok!

Puszi mindenkinek!

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

mandarin nem mész el dokihoz? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita!
De, elmegyek.... El kell mennem... Esedékes már egy rákszűrés is... Igazából a múlt hónapban annyit, de annyit stresszeltem meg idegeskedtem, hogy simán rá tudnám fogni a késést.. Máskor is volt már, hogy késett pár napot, mikor stresszeltem. A múlt hónap pedig agyalás, idegeskedés, félelem szemponjából guiness rekorder... Ez a mostani pedig... Hát nem tudom. Szeretném hinni, hogy a beágyazódás tünetei a szurkálás, meg a derékfájás. Mindenesetre ha ez a hónap is ugrik, akkor irány a doki. Szent fogadalmat tettem... :)
Te pedig már 17 hetes? Atyavilág!!!!!! Nem semmi! Csak kapkodom a fejem... És hogy van a picurka? Tudjuk már, hogy kukis vagy punis? Afp-d volt/mikor lesz? Bocsi, lehet, hogy már írtad, kicsit felületesen olvastam át... :oops:
mandarin7

lehet baba a tüneteid alapján.....drukk!!!!
a stressz az okozhat késést.........
picurka remélem jól van ......2 hete nem láttam.... :)
még nem tudni ki laki a pocakban....remélem jövőhéten kiderűl.....olyan jó volna már tudni..........az afp-t már levették....jövőhéten remélem meglesz az eredmény is..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mandarin örülök, hogy jöttél. Sajnálom a rendetlen pirit a stressz sajnos produkál ilyet. Most meg ne aggódj, mivel várod a babát érzed a tüneteket szerintem ha nem figyelnél oda nem is igazán tűnne fel ez a derékfájás vagy annyira erős? Nem lehet csak nagyon odafigyelsz minden lehetséges jelre. Ne várd pirit hátha nem jön.

Angie28 én is voltam ilyen gonosz kicsi koromban. Otthon nem ettem de amikor átosontam a szomszédba ott mindent felfaltam. Hú de haragudott anya és szégyellte magát, hogy nehogy azt gondolja a szomszéd néni, hogy éheztet. De ott minden jó volt még amit otthon soha nem ettem meg az is.
Tudom nem a legjobb összehasonlítás de nekem csak ilyen tapasztalatom van :oops: :oops: :oops: mikor Maya kicsi volt nekem is azt mondta a doki ha nem eszik nem eszik, majd eszik ha éhes. Ja és neki 15 percig lehet a kaja előtte ha nem ette meg el kellett venni és a kővetkező etetésnél annyival kevesebbet adni mint amennyit evet. Ha nem eszik egyik nap majd kinyalta a tányért másnap :wink: Ha náluk érvényes, hogy nem hal éhen akkor a gyerekek sem tuti :lol:

Betty tudom ti már régebb óta próbálkoztok a helyedben én is mindent megtennék már de nekem addig még van 10 hónapom és még mellé férjem nem is volt uj vizsgálatokon. Azért akkor esnék pofára ha más laborban jó eredménye lenne és utólag kiderülne velem van baj :lol: :lol: :lol: :lol: de most nem akarok ilyesmire gondolni. Az ember sokszor bebeszéléssel előidéz az ember valamit így én optimista akarok venni.

Királylány milyen a mai napod??? Nekem egészen sima, hamar elintéztem az intézni valót az állami intézményeknél :roll: kis pihenés csodákat tett nekik is vagy csak a jó nép iparkodott időben elrendezni mindent és csak pár későkása van.

Kép
Kép
melisch

Melisch gondoltam rád és írni is szerettem volna csak nem volt időm szerencsére. Ma csupa kedves, aranyos emberkék jönnek. Holnapra is ilyet kívánjál légyszi. Az lenne a hab a tortán ha mindenki le is foglalná a ruhákat, de most csak nézelődtek.
Melyik topicba írtál? Elolvasnám.

Angie a szomszéd kertje mindig zöldebb - a mama főztje mindig finomabb. 8)

Mandarin drukkolok, hogy baba legyen a dologban. Hogy tudtok ilyeneket megfigyelni? Én még azt sem veszem észre ha Pé-m van. nem mondom 1x-2x már megfigyeltem, de nem mindig jár tünetekkel. nekem mondjuk hosszúak a ciklusaim :?
Nekem most se ilyen-se olyan tüneteim nincsenek.

királylány

Melisch látom az Lh-s topicba......

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?