Új privát üzeneted érkezett!

csajok itt hagytok minket?????????? :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita nagyon kevesen vagyunk,csajok maradjatok.........

Kép

Kép
kistörpe

Nem nem, én eddig is kedveltem egy másik fórumot is, csak gondoltam mivel itt nincs nagy pörgés Bettinek viszont jól jöhetnek a tanácsok, okosságok...ez a topic viszont kishijján kihalt szerintem. :(

De amúgy maradunk...:9 csak ha pezsegni akar van millió fórum és abból a millióból egyet szívesen ajánlok neki...csak ezért írtam :oops: :)

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

sajna hogy alig vagyunk.én minden nap benézek.ki se bírnám ha nem.......sajna vagy nem én netfüggő lettem............ :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én is mindig benézek ide :) még ha kevesebben is vagyunk,de irjunk mindig és nem fog kihalni,nem engedhetjük :)

bree te a tanyát mondod?

regizve vagyok ott is de nem szoktam irni,na meg az nlcn is.java részt ide irok.

KépKép
bettike83

Betti gyere csatlakozz a tanyán akkor a 2 anyuka 2 baba topicba.én nyitottam de egyedül vagyok mert aki jött volna még se.más is jöhet persze,........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree,
köszi az érdeklődést, még dolgozom, ezért nem is nagyon van időm fórumozni.
Szép a Luca-lak, mind a pocis, mind a szoba-szekrény :) ! Vigyázz magadra és ne hajtsd túl magad, bár bagoly mondja verébnek :wink: :wink: A héten dolgozom utoljára, aztán az ovinak is vége, de mivel mi még semmit se csináltunk, se ágy, se szoba mi majd júliusban fogunk csak nekilátni, bízom benne, hogy Olivér nem sieti el a kijövetelt és lesz időnk mindent befejezni.

Munka van mennem kell, mindenkinek szép napot, kismamák vigyázzanak magukra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

majd benézek nita :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Tegnap már nem írtam, de nagyon beteg voltam vasárnaptól 15 óra folyamatos hasgörcs és hasmenés....tegnap 3 után valamivel maradt abba.
Kaptam gyógyszereket, minden nyavaját, most már jobban vagyok, nem dolgoztam tegnap sem és ma sem még. A fogam is bedurrant reggelre,úgyhogy ma ott kezdtem, de ezen is túl vagyok.

Nem a tanyára gondoltam, hanem másik fórum, priviben megy.
De jó Sucer,hogy jól vagy és a héten dolgozol te is utoljára...végre jöhet a megérdemelt "otthonlét"...azt nem írom,hogy pihenés, mert azt te nem sokat fogsz ezek szerint:)
Nekem is sok még a dolgom, de igyekszem majd pihenni...
Ma védőnőhöz is menni akartam, de lehet kihagyom még is..mert inkább pihizek.
Esik az eső, a kocsit meg nem indítom be erre a 3 km-re.

Na megyek kihasználom ezt a napot!ALSZOK!!!!

Kép
bree

lányok tessék maradni és akkor én is jövök többet :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi gyere is:))))))

Betti ok:))))

Bree sok gyógypuszi repül)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kistörpe

merre vagy?hogy birja a kisfiad ezt a hűlye időt?

susy

gyere te is,mesélj ,mi a helyzet veletek :)

KépKép
bettike83

Na csajok, pihentem, aludtam, mostam..anyunál voltam, jól beettem ma....barack, dinnye, rántott husi, tepsis krumpli,fagyi...ami belefért..több napja éheztünk Lucával...most meg nem fér el szerintem :D :D :D
Holnap meló..drukkoljatok!!!

Sok puszi és írjatok

Kép
bree

Sziasztok!

Most csak gyorsan bejelentkezem, hogy élünk. A gépem teljesen tropára ment, kb 3 hétig szervízben lesz. Úgyhogy most a párom esténként hazahozza a gépét, hogy legalább a mailjeimet meg tudjam nézni...

Jól vagyunk, Minka hatalmas, ma 6 hónapos. Marci remélem meggyógyult már, elég csúnya hasmenése volt, de szerencsére étvágya is volt, és ivott is nagyon sokat. Ő is már elmúlt 2 éves, hihetetlen.

Megpróbálok visszaolvasni, hogy mi történt az utóbbi időben, de épp altatás van...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bree, azért vigyázz azzal a hasmenéssel az utolsó hetekben :lol: Bátor vagy a hasmenés utáni barackkal :lol:

Sucer, hajrá utolsó napok! De jó is lesz utána...

NIta, a nemzeti vágta számomra is emlékezetes. 2 éve itthon vajúdtam, és azt néztem 2 görcs között :lol: :lol: :lol: :lol:

Kistörpe, máris van 2 fogacska??? Nem semmi!!! Megkínlódtatok vele?

Nita, király a medence. Már csak nyár kellene hozzá :lol: :lol: :lol: Nekem mondjuk az is elég, ha 2 hetet lesz nyár. Július utolsó és szeptember első hetében. Mi akkor nyaralunk :lol: :lol: :lol:

Bree, jó nagy pocakod volt. Azóta meg még nagyobb... De már nem kell sokáig cipelned :wink:

Kistörpe, gratulálok a bizihez, ez szép teljesítmény!

Susy, Nóri tényleg nagyon édes. Jó lenne többet tudni Rólatok

Betti, én január 11-t számoltam Minkánál. Aztán a doki január 4-t mondott. És végül dec 22 lett belőle :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi boldog FÉLÉVES SZÜLINAPOT MINKÁNAK!!!!!!!!
és utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT MARCINAK!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönöm szépen a hiányolást, aranyosak vagytok!
itt vagyok, meg vagyunk, volt egy kis küzdelmünk a szopival. Nóri már most akaratos kislány, hajajj...mi lesz még később, de most én nyertem. nem akart szopizni, belőlem meg folyt a tej. Ma voltunk védőnőnél, 3700 gramm a súlya, egy hónap alatt 70 dekát hízott, elégedett vagyok. Éjjel általában egyszer, max kétszer kelünk, jó kislány Nóri. Kristófra sem lehet egy rossz szavam sem, szépen állja a próbatételeket és aranyos Nóriaval.

Brigi
Már fél évesek vagytok! Gratulálok!

Lányok ki a következő a sorban? Bree te? :))

Bocsi lányok többre nincs időm, szólít egy éhes szájacska. :)

Jövök majd még.

Kép
Kép
susytunder

Susy de jó hogy jöttél.........Nóri is milyen nagy már.......szépen hízik!!!!
ha lesz időd hozz képeket:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De jó élet van....

Suzy de örülök neked,Nóri baba máris 1 hónapos,és milyen szépen cseperedik.
Nita micsoda új vonalzó...
Hékás-Jázmin jól viselkedik?hány kiló?
Bree-osztos hékás véleményét,nekem aztán vigyázz magadra....
jobban vagy???Dokihoz mikor mész?

Mi ma voltunk méretni, Bálint 7kg 70dkg.Hosszúságát nem mérték,de már a 74-es kisruhák is alig-alig jók.....Be nem áll a szája,ha az ablakhoz közel megyek vele,elkapja a függönyt és hadakozik vele....

Jaj betty kimaradtál-mi van veled?hogy telnek a napok??
KITTY TESSÉK JÖNNI,INDUL A FENÉKBE RÚGÁS.................1,2,3....

Kép

Kép
kistörpe

Bree elcsesztem ostos helyett osztom Hékás véleményét.,...

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe köszi.de mérges is vagyok mert Mátéhoz nem tudok képet rakni mert akkor már azt írja a babanet hpgy túl hosszu az aláírás....... :x :x :x :x :x

szép súlya van már Bálintnak........... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy, de jó, hogy jöttél. Igazuk van a csajoknak, szívesen megnéznénk Nórikát. Meg persze Kristófot is :wink:

Kistörpe, bizony, már huncutak a félévesek :lol: Szép méretei vannak Bálintnak. Én nem tudom, most mennyi, csak saccolom, hogy sokat hízott, mert baromi nehéz. Jövő héten megyünk tanácsadásra, majd akkor megmondják az okosok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én viszont büszkén jelenthetem, hogy már 9 kiló mínusznál tartok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na akkor itt egy kép :)

Kép

Kép
Kép
susytunder

Hékás, a mínusz kilenc kilóra nagyon irigy vagyok :wink:

Nita, meg lehet rövidíteni úgy a vonalzót, hogy mind a kettőn legyen kép, csak akkor nem lehet a lilypie-re róla odamenni. Nekem is így van, ha gondolod megírom neked mit kell leszedni a kódból, de lehet egyszerűbb ha átküldöd a két fiúét én meg megvágom Neked :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri csuda helyes :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

suzy

nagyon aranyos a kis akaratos csajszid :)

hékás

boldog fél éves szülinapot a lányodnak :)

KépKép
bettike83

Hékás-te is belelendültél a fogyiba....
Én terhesség utolsó idején 75kg voltam most már csak 61kg,meg is ünnepeltem szombaton puding kockával.......

Suzy tüneményes a kis Nóri baba..már ekkora?????
Csajok ha valaki tud házilag készithető babakaját szivesen fogadnám,kifogyok az ötletekből,anno Patriknak csak üveges babakaját adtam,nem nagyon pancsoltam a babakajákkal,de most valahogy főzöcskéznék Balu babának.
Betty már neked is csak 6 hónap van hátra????-rohan az idő.....
KITTY GYERE MÁR........

Kép

Kép
kistörpe

kistörpe

most ahogy mondod,tényleg már csak 6 honap.én is úgy érzem h nagyon szalad az idő.

KépKép
bettike83

Köszi a köszöntéseket lányok, de ne pazaroljuk el. Várjunk még vele fél évet, jó? :lol: :lol: :lol:

Kistörpe, én a terhesség végéhez képest már -18-nál tartok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Babakaja. Én egyenlőre úgy csinálom, hogy a krumpli mellé mindig más zöldséget rakok, csipet sót, aztán a főzővizével higítva turmixolom. Amiket szoktam a krumpli mellé rakni: alma, répa, zöldbab, cukkini, főzőtök, sóska, spenót. Ma vettem brokkolit, holnap már azt kap. És krumpli helyett lehet rizst is tenni bele. Vagy a krumpli mellé. Csak a fantáziád szabja meg a határokat :wink:

Suzy, de nagyon aranyos Nóri!!! Kristóf mit szól hozzá?

Képzeljétek, éjjel összesen 3 órát aludtam... Kicsit hulla vagyok... 2-kor nyekergett Minka, pár korty kaja, aztán feküdtem is vissza. Akkor elkezdte Marci. 10 percenként felsírt, nem lehetett aludni tőle. Időnként kimentem hozzá, de csukott szemmel feküdt. Fél 4-kor azonban teljesen felébredt, ugrabugrált. Bekapcsoltam végül egy mesét, mert azt szép csendben szokta végignézni, én meg addig alhatok :lol: De most kommentálta az eseményeket, ráadásul jóóóó hangosan :twisted: Úgyhogy fél 5-re megéheztem, felkeltem. 6 után aludt el, akkor kelt Minka. Negyed 8.kor lefeküdtem, de fél 8-kor meg jött anyu, így nem tudtam aludni. Szerintem 20 perc múlva én már aludni fogok :lol: :lol: :lol: Szóval jó éjt mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ildi örökké hálás vaygok neked.......

itt vannak a kódok:

KépKép

KépKép

Susy gyönyörű csajszi Nórika))))))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, mivel a kód helyén is a vonalzó látszik, egyszerűbb ha leírom mit vegyél le belőle:
az elejéről töröld ezt: a végéről ezt:

így akár szóközzel is kifér a két vonalzó :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

ezt ugye az UBBCode fajta aláírásból tudod leszedni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

én is lecseréltem, de még mindig nem az igazi, valahogy nem találom a lányaimhoz illő vonalzót :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

látom megy a megujitás vonalzó terén lányok :) :)

KépKép
bettike83

ILDI KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖM!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
én is ezért változtatok ilyen sokszor vonalzót mert valahogy soha se az igazi......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönjük szépen a dícséretet mindenkinek!

Brigi
Kristóf hála az égnek a vártnál sokkal jobban fogadta Nórit, nincs semmi gond köztük, és ennek nagyon de nagyon örülök.

Kristóf első körben lemaradt, de most pótolom. :)

Kép

Kép
Kép
susytunder

Susy milyen nagy már Kristóf.................szép kis pasi:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Suzy
Nagyon édes Nórika :D :D Kis zabálni való :D Kristóf meg már kész nagyfiú!

Hékás
Utólag is boldog féléves szülinapot Minkának:)

Bettike
Hogy telik az idő!Már 11 hetes elmúltál!

Bree
Mi újság?

Kitty!
Írj valamit!!!

Csajok! Nekem annyira ízlett a cukros víz! :D :D :D Pedig úgy féltem tőle! Jövőhéten megyeka dokimhoz. Remélem,hogy most már lát valami konkrétabbat a baba nemével kapcsolatban.Legutóbb azt mondta(kb.8 hete), hogy kislánynak látszik,de ez nem hangzott annyira biztosra. Jó, az igaz, hogy akkor a biztos, mikor megszületik :D

Nem sűrűn tudok feljönni, ugyanis a munkahelyen be kell tanítanom egy csajszit, így nem tudok feljönni a netre. Itthon meg nem mindig van időm! De próbálok sűrűbben jönni. Nem hallhat ki a fórum :D :D

KépKép
KépKép
gittus0726

gittus

hogy hogy még nem tudják milyen nemű a bébike?már lassan 30 hetes vagy..és azért igy elég rosz vásárolgatni is,nem tudja az ember h milyen szinűt vegyen.

én ha 20hétig nem tudom meg akkor elmegyek 4dre,ott hátha megmondják már :)

KépKép
bettike83

Bettike a 4d se biztos hogy meg tudják mondani.......nekem is alig bírták mert Barni drága direkt nagyon takarta magát..........
Gittus jössz ahogy tudsz......meddig dolgozol még?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bettike
Legutóbb, mikor a dokinál voltam, akkor meg semmit sem látott, mert pont "rajta" ült manócskám, és nem tudta megmondani. Remélem,hogy mostúgy fog majd helyezkedni, hogy lássunk is valamit :D :D . Sajnos 4D-re nem tudtunk elmenni, mert most minden pénzre szükségünk van. Pedig jó lenne :( Addig is olyan színű rucikat veszek, ami jó kisfiúnak és kislánynak is.

Nita
Augusztus 13.-ig dolgozok. Remélem, hogy addig nem lesznek nagy melegek. Mert kb. 2 hete, vagy hogy volt az a nagy meleg hétvégén, és dagadt a lábam rendesen.

KépKép
KépKép
gittus0726

Gitus az nemsokára itt van.....az a nagyon nagy meleg tényleg nem kell de azért olyan 30 fokot elfogadnék..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

pedig tök érdekes,tök kismaminl olvasom h már a 12 hetes genetikai uhn megmondják a nemét,meg sokan a 15 hetes uhn megtudják.de úgy látszik ez a baba fűggő,épen mennyire dugdossa milye van :D

KépKép
bettike83

sziasztok
Szenvedünk,fogzik ezerrel Bálint,alig alszunk éjszaka,ma már adtam neki Viburcol kúpot,remélem kicsit jobb lesz neki,annyira szenved,enni is alig eszik...
Gittus én kiscsajt jósolok neked,aztán majd meglátjuk....
Hékás köszi a tippeket,kipróbálgatom én is ilyenekben gondolkodtam,de van egy kupac üveges kajám is,majd elfogy....
Bree-veled mi van?-hétvégén pihiztél??ha jól tudom kedden jártál is utoljára...gyere mesélj...
Kitty drága merre vagy????????????

Kép

Kép
kistörpe

Helló Csajok!

A hétvégén Lucababa dolgait rendezgettük, takarítás, este barátokkal ünnepelés volt...hajnalig, még pezsgőztem is...megünnepeltük,hogy megszabadultam a rabszolgasors alól...
Pénteken nem csináltak nagy faksznit, virágot meg csokit kaptam a főnöktől oszt jó napot. Kollégáimtól sem, senkitől....vicces volt...csak a sok jóságot meg ezt meg azt így köszönjük, meg úgy....egy tábla csokira már nem futotta...hát nem elvártam...de jól esett volna.
Fizut sem kaptam meg, mehetek be érte külön,hogy rohadna meg, pedig nagyon kellett volna....mindegy.
VÉGE!
Pénteken este még dühöngtem..de ma már örülök,hogy finishben vagyok és nem kell mennem többet dolgozni ide SOHA!!!!!
1-én fizukor megrendelem, Suzy ha emlékszel tudod azt a szép ágyneműűűűűűűűűűűűűűűűűűűűt :lol: :lol: :lol: :lol: annyira vágyom rá, pedig a lányom telibe fogja fosni párszor az tuti :twisted: :D :D :D
De nem baj!
Ha megágyaztam hozom a képet :P

Tegnap a kutyát toltuk a babakocsi kosarában :D
Dilis egy család vagyunk:)

Kép

Igazán még a mérleget kell és a kád állványt hozni kölcsönbe a barátnőktől...és asszem meg van minden.
Illetve hát jövő hétvégén megyek egy amolyan rossmanos-dm.es körre és felhasználom a 15 %-os meg a mittomén milyen kuponokat törlőkendőkre, meg egy két csecsebecsére amire nekem van szükségem (gyorsan betankolok, mert ha megszületett már nem fogok szívesen vásárolni magamnak púdert, vagy bármit :P :P )
De ennyi!
Nagyjából még szerintem 2-3 hetem van a szülésig, úgy érzem 38-ik héttől sanszos nagyon a szülés...elég egy front.

Kép
bree

Aztán még akartam írni, hogy egyébként nagyon sok kedves levelet kaptam az ügyfelektől, telefonhívást, hogy bocsi ha nem jönnek be de vidéken vannak melón, de nagyon várnak vissza, bla bla..
Volt aki bejött hozott nekem desszertet, sőt az egyik este zárás előtt beszaladt egy csokor rózsával...
Szóval ők ilyenek...a kollégák meg a főnök suttyók....

A héten megyek szülésznővel randizni elöször, meg az első igazi nagy NST-re, egyeztetni stb. Ez lesz csütörtökön.
Kedden védő/támadónéni...
Holnap szeretnék ablakot pucolni :shock: :P (ma egész nap feküdtem esküszöm :twisted: ) szóval rápihentem.
EZ a heti program és a legjobb a péntek:
körmös, fodrász, pedikűr... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Első ilyen igazi miss picsás napom lesz....asszem esküvőn volt ilyen utoljára... :D de ezht megérdemlem úgy döntöttem egy ilyen köcsög szemét főnök és munkahely után....tényleg nehéz menet volt nagyon.
Fáj még pár dolog....pedig bocsánatot kért...de ilyet nem felejt az ember...főleg érzékenyen...terhesen....

Kép
bree

És akkor most, hogy pótoltam a heti elmaradásomat egy litániával írok másról is, nemcsak magamról :D

Kistörpe a fogzás miatt nem irigyellek, nem lehet könnyű, főleg a nemalvások miatt...de legalább nincs még plusszba negyven fokos hőség is...képzeld el még azzal is küzdeni.
Én élvezem ezt az időt, mert visszakaptam a bokámat 8) 8) 8) nem fáj és nem dagad egyáltalán:)

Bettike türelem...12 hetes UH-n ritka szerencse kell egy nem meghatározáshoz...általában inkább a pöcsösöket látják meg biztosabbra...de 15-16ik héten egy 4D-n pölö ha oda fordul a baba simán meglátjátok. Luca úgy beterpesztett 10 perc után, mint a szél:)
De még akkor is azt mondta a sokat tapasztalt DR-nő, hogy ne fessen rózsaszínre a szobát..helyette vettem ciklámen babakocsit azonnal :oops: :oops: :oops: :P :P :P :P
Ha esetleg oda mennél 4D-re (minimanó) eszméletlen jó a felbontás, egyik legjobb gép van ott, többen dícsérték, én is 3-szor voltam...és ha oda mész van kuponom!!!!!!!!!
- 2000 Ft a vizsgálat árából
-1000 Ft a sima babamoziból!
Nagyon szívesen neked adom, nekem már nem kell :D
EZ GITTUSRA IS VONATKOZIK, HA KÉRITEK ÉS MENNÉTEK NEKTEK ADOM, majd elosszátok!
Jó pár kuponom maradt oda amúgy, babakocsira -5000 meg hasonlók....

Suzy mindkét gyereket jól sikerült...nagyon helyesek, Kristófon lehidaltam milyen nagy már:)

Amúgy szépek a vonalzók:)))
Nekem már marad ez:)
Minka vonalzója a leg"Bree"sebb.....:-)))))))))))))rószaszínes....csajos
:D :D

Na tele írtam a fórumot bocsi :oops: :oops:

Gyertek Ti is!

Puszika

Ui.: éljen az itthonlét jipppijááájéééééééééééééééééééééééééééééé

Kép
bree

Bree nagyon jól elvagy ...kutyát tologatsz :) :) :) :)
van nekem a kórházba két csomag bontatlan TENA betét.ha elfogadod oda adom..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na azt még nem vettem:-)))
Átveszem tőled szívesen, tök mindegy, hogy boltba fizetek, vagy neked....
Veszel belőle a fiúknak gyümilevet :D

Kép
bree

Bree

Végre megszabadultál a főnöködtől :D :D Az is csoda lehet, hogy virágot kaptál tőle :D :D Én még másfél hónapig dolgozok. Remélem, hogy hamar eltelik. Cuki a kutyusotok :D
A kupont köszönjük, de átpasszolom a részem Bettinek, mert mi biztos nem megyünk 4D-re. :( Pedig biztos csodálatos lehet. De a második gyereknél bitos, hogynem fogom kihagyni.

Kistörpe

Jobbulást Bálintnak. Majd csak túl lesztek rajta.
Remélem, hogy bejön a jóslatod :D :D Szombaton megtudom :D :D

Kitty

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
gittus0726

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?