Sziasztok!
Na itt volnék most már teljes erőbedobással. A napokban annyi dolgom volt, hogy nem tudtam jönni. Hol dolgoztam, hol aludtam, vagy nem voltam itthon.
Apa már itt durmol mellettem. Szegény kidölt, mert 24 órázott. legalább most van időm visszaolvasni.
na úgy látom van mit bepótolni. Na akkor nekikezdek.
Nócika
Nagyon jó a névválasztás. De én egyet értek Csucsuval, hogy a fiúnév nagyon keményen hangzik. A Gina Titanilla nagyon jól hangzik.
Drága barátnőm! A képet a hozzászólás alatt tudod hozzácsatolni. a képet meg úgy tudod kicisnyíteni, hogy megnyitod, és azt hiszem a napocska jel volt az. szóval, ha megvan, akkor a nagyobbik számot kell 600-ra átírni, menteni, és már kész is.
A dokis mizériától meg nem kicsit állt fel a hajam. Mi az, hgoy nem néz meg? mert nem lóvéztad? megáll az eszem! Sajnálom Drága, hogy ilyen dokit fogtál ki. De azért a szülésznő az rendes volt. Meglesz a babád, és nem is kell többé foglalkoznod ezekkel a primitív emberekkel. Aztán meg a következő babánálmár tudod mit kell csinálni.
Mlyen édes lehetett a genetikai vizsgálaton a picurkád!
És már több mint 5 centi?? de jó, hogy minden rendben volt.
Na ti aztán megjártátok azzal az autós témával. hogy lehet ember ilyen? Egy barát? Jól átvert benneteket. Sajnálom nagyon! Ebből is látszik, hogy az üzletben nem szabad bevonni a barátságot. Ez tényleg szemét húzás volt tőle.
Boldog évfordulót Nektek! Hová utaztok? Valahol biztosan leírtad, de én nem talátam meg. bocsika.
Ja, és nem baj, hogy nem írtad be Kata üzijét, azért küldtem el Zsunak is, hogy nem tudom ráérsz-e. valaki majdcsak ráér, így gondolkodtam.
Csucsu
Piri igazán lemondhatna.
Hatottak végre a gyógyik? Elmúlt a köhögés? Hogy vagytok? Szabina szeme hogy van?
a gynevac meg ilyen olcsó volt? Tök jó! Legalább tudod, hogy hol kell vásárolni legközelebb. Mert gondolom akkor más is olcsóbb.
a szíves csoki teljesen rendben van szeritnem. Én még annyit sem vettem, mert ugye fogyizunk, virágot meg csak ne.
Aztán maradt egy nagy ölelés, és csók.
Kati
Hogy vagytok? Örülök, hogy már kinn vagytok a kórházból. Hogy van Lilla? Mi újság a tejkővel?
Nálunk most érkezett meg apa eredménye. Végre több mint egy év után a doki szerint rendben van végre. Most elmegyek a dokimhoz, és megbeszélem a továbbiakat. A closty az valószínű.
Remélem mostmár vége a hidegháborúnak. örülök neki, hogy azért van némi változás.
Zsu
Hogy vagy Szívem? Rókakoma rendszeres látogató? Majdcsak vége lesz annak az időszaknak is. Csak az éltessen, hogy nem is olyan sokára már a karodban tarthatod a pici babádat.
Ja,és nagyon aranyos a vonalzód!
Bridget
Tök jó ez az lh teszt. sokkal egyértelműbb mint az egy csíkos.
Nagyon aranyos az új avatarod, és a vonalzók!
Tesóm hétvégén dolgozik. Csak fél munkaidőre vették fel, és mivel iskolába,és edzéssekre jár, csak hétvégén dolgozik. Ilyenkor viszont egész nap.
Tö jó ajikat kaptatok karácsonykor. a körmöd meg tök szép. Nem akad bele a virág mindenbe? Hú és milyen szépen ki votl világítva a város! Apácskádnak nagyon jól áll az a baba. Nagoyn hozzáértően fogja. Hátha kedvet kap hozzá mielőbb,és belemegy bármibe, hgoy átélhesse újra-és újra.
Jesszus! Ilyen sok pénzzel vertek át! Hát téged is jól felültettek. Iszonyt, hgoy vannak ilyen emberek. 20 ft-ért rosszul érezném magam, nemhogy ennyiért!Nincs ezeknek az embereknek lelkiismeretük????
De jó! Laptop! Legalább bármikor ellő tudod kapni,és csevegni velünk.
Mlyet kaptál? Már üzemképes? Feltelepítetted? Te meg sütöttél neki? Hát ez a legszebb ajándék, mert dolgoztál vele!
Biztosan fini lett.
Melaszka
Milyen jó, hogy ennyi tejcsi van. Marcell babának lesz legalább akkor is, amikor épp nincs a ciciben. egyébként meddig tervezed szoptatni?
Nálam:
-apa volt dokinál csütörtökön.És végre több mint egy év után azt mondta a doki, hogy rendben van. A hónapokig tartó antibiotikum, és másik hónapokig tartó vitaminkúra végre megtette a hatását. 50% volt az életképes, de úgy, hogy nem fért bele a 15 perces nézésbe, mert voltak előtte. Tehát, ha hozzátesszük, hogy 10 perccel túlléptek a megengedett időn, így azt hiszem rendben vagyunk. Épp most lesz pé, és remélem lesz valami eredmény. Már érzem, hogy pé lesz, mert olyan mensis fájdalmaim vannak. Tehát reménykedem.
-Voltam fodrásznál, kiszőkíttettem a hajam.
Jó lett szerintem. Az iwiw-en van kép, meg tudjátok nézni, ha kíváncsiak vagytok rá.
apa azt mondta, hogy jobb mint a barna.
-A szétválogatós diétát csináljuk még, és bírjuk is. Apa már 5 kilót, és én 2-t fogytunk.
Ha kilóban nem is látszik annyira, a nacimon már érzem.
Apa tök happy volt reggel, mikor ráált a mérlegre.
-Képzeljétek, csináltam sajtot. A neten találtam egy egyszerű receptet, és megcsináltam. Nagyon jó lett. van olyan állaga, hogy akár rántani is lehet. Tiszta happy vagyok miatta.
-Reggel apa nagyon édes volt! Egy szál vörös rózsával ébresztett valentin nap alkalmából. Olyan kis aranyos volt: