Új privát üzeneted érkezett!

Magdolnam:
Kerestem,de a legkorábbi gépen lévő uh-s képem 13-4 hetes... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

muti nagyon kiváncsi vagyok ám!
magdolnam

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198169906.7709.jpg[/img] Anna 13-14 hetesen

[/img Kép 28 hetesen

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198170005.3282.jpg[/img] 28 hetes 4D-s [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

:) olyan jó elnézegetni! köszi hogy feltetted! Hm, majd elválik.... csak szólt volna a doki nem? ill az ultrahangos csaj. vagy tényleg megvárnák ezzel a 16.hetet?
magdolnam

Magdonam:
Szerintem ,ha nem is a 16 hetet, de leht, hogy a 12 hetet igen... Az a vízválasztó

Kép
Kép
Kép
mágnes

mi a helyzet Annáddal meg a tornával, maszázzsal?
magdolnam

Tornázni múlt héten voltunk, aznap fel is ült, mikor hazajöttünk. :)
Egyre ügyesebb, ma már felkapaszkodott az ágy szélénél térdre, meg rám is mászik, amit úgy vártam :)
jan 8-án megyünk megint, szerintem el lesz ájulva a csaj, hogy mennyi mindent tud már Anna :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

jaj de jó, úgy örülökk neki:) hamarosan rohangálhatsz utánna :lol: tegyél fel róla képet! Olyan szép kislány :wink:
magdolnam

Ez nyári kép, de az egyik kedvencem

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198170964.0499.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

:lol: nagyon csini csaj! de édes!
magdolnam

Mágnes: nagyon jók az uh-s képeid. És Anna nagyon ügyes, szépen fejlődik.

Kép Kép
kisvirág_30

De cuki ez a kép is...

Kép Kép
kisvirág_30

semmi képet nem találtam a keresőben! :evil: sebaj :)
magdolnam

Na lányok, hazajött Apa, rögvest rámnyitotta a bejárati ajtót, most egyenlőre kettétörök a kanyarban..
Megyek és felolvasztom magam valahol..
Pá!

Kép
Kép
Kép
mágnes

:cry: jól van :wink:
magdolnam

Odr, hazaértél már?
magdolnam

senki sehol???
magdolnam

Hú Lányok! Annyit írtok, most nézem, hogy mennyire le vagyok maradva.

Most sütöm az első kenyerem a kenyérsütővel. Már csak egy óra és kész a francia kenyér. Hmmmmm. Fincsi lesz.

Mágnes
Csodálatosak az uh képek. Nem érzékenyültél el minden alkalommal, mikor mentél uh-ra?

Kép
Kép
nati80

szisztok, jó estét csajok!

olyan édes a kiscsajszid mágnes!meg az ultrahangos képes is, jó lehet visszanézni.
Már nagyon közel van a karácsony.

Magdolnam! te meg már lassan 9 hetes leszel? az lesz az első trimeszter vége?
hányni nem szoktál? bocsika. csak hányinger? az jó, nem?

Mágnes én is érzema hideget. tegnap kihivattama távhőt, a nagyszobámban 17,5 fok volt, mára már 19,5 fok van, azt mondták radiátorcsere. hát meglesza nyári prigram. eddig míg nem volt ilyen hideg azért volt ott 20 fok.
Az a lényeg, hogy a kisszoba 23-24 fokos. ott ülök most is a meleg takaró altt.
meddig lesz ilyen hideg csajok?

holnap 28.napom lesz, semmi jel, szúrkálok. és nagyon reménykedem egy szép karácsonyban, mert mostanában semmi nem jött össze, főleg a napokban-.

Kép
andyfekete

át tudom állítani a vonalzómat 28 napos ciklusra 26 helyett? vagy ne bántsam babonából? mert ha belenyúlok, megjön a mensi?

Kép
andyfekete

"csak" émelygés/hányinger és álmosság van. De ezek nagyon!

Most hívott a barátnőm, megnézte a 7.hetes uh képet és nála csak 1 volt, aztán a nővérével is beszéltem, az övén is csak 1 pötty volt!!!!Most már tényleg nem tudom mi lehet az. A mméhlepény mikortól látszik? vagy az nem is látsziik az uh képen? :roll:
magdolnam

Andy, hú az nem semmi és 8 pulcsit húznék magamra. Mostanában nagyon fázós vagyok.

Nati, isteni a saját sütésű kenyér! Én is szoktam sütni
magdolnam

Nyuszi!
Szörnyű dolgokat élhetsz most át, de fel a fejjel. Én ajánlanám nektek, hogy menjetek el a családtervező intézetbe pestre. Biztos tudnak segíteni.
Szerintem nem merült ki a petefészked, csak most nem akar működni, nem? Bízom benn, hogy hat a kezelés és lesz legalább egy nagy tüsződ ami beérik, megreped és megtermékenyül.
Ne küldjemm el neked a Titok könyv rövidített változatát? Megváltoztatja a gondolkodásod és másként fogod látni a dolgokat.

Magdolnam
Nagy buli lenne, ha a gyogyi két babót eredményezne nektek, ugye? Biztos sok örömöt okozna. Én is szeretném kipróbálni, de a terhesség biztos nehezebb.
Jut eszembe! Elmaradt mensi első napján teszteltél és erős két csíkos lett?

Andy
Küldöm a hőt! Nálam sok van. Mindig melegem van. Hőm is fenn 36.7, és mensi napom van. Nem is értem miért ilyen magas. Eddig mensi alatt 36.4 körül volt. Lehet belejátszik az új meleg paplanunk.

Kép
Kép
nati80

igen erős 2 csík lett! A gyógyi elvileg eredményez ilyet, ill a férjem családjába több iker is van...
magdolnam

Magdolnam!
Megnéztem az enyémet és azon csak egy pötty látszik.
Nem tudom az én dokim az eslő perctől fogva hasi uh -ot csinált. Elöször 5 hetesen voltam nála....
Szerintem a következő uh kiderül....

Kép
Kép
odri

Andy! Az első trimeszter vége a 12 hét....

Kép
Kép
odri

Odri, kérlek varázsold fel ide, hagy lássam!
magdolnam

a méhlepény látszik az uh-n???????
magdolnam

De azon alig látszik valami.......
egy kis fekete folt, ami a petezsák és benne egy pici pötty
Sajna nincs scannerem :cry:

Kép
Kép
odri

A méhlepény csak a 3D uh-on látszik

Kép
Kép
odri

Magdolnam
Egypetéjű, vagy kétpetéjű ikrek vannak párod családjában?

Méhlepént nem tudom lehet e látni.

Kép
Kép
nati80

:( kár, mondjuk i digigéppel lefényképeztük és úgy raktuk fel. De legalább már kaptam rá választ és ennek is nagyon örülök ám!
magdolnam

Magdolnam
Úgy tűnik, ott két babi van. :D

Kép
Kép
nati80

hű én csak 1 párt ismerek, a többit nem, nagyon nagy a család! Azt hiszem 1 petéjűek, bár az egyik lány másik fiú, de nagyon hasonlítanak egymásra.
magdolnam

:shock: :shock: :shock: :shock: tehát akkor az a másik valami nem valószínű, hogy a méhlepény :roll: ez 2D-s kép. Annyira jó lenne ha tényleg így lenne! Nagyon agyalok rajta. Neten sehol nem látni ilyen képet. Az a Leó ilyennek gondolom nem foglalkozik?
magdolnam

Magdolnam

Egypetéjű babák, egyneműek és tök egyformák. Ők akkor kétpetéjűek, ami pedig nem örökletes. Ott két pete ért be egyszerre és két kiskatona ért célba. Ezért lehet lány és fiú.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam, kerestem neked UH fotókat. Ez egy 6 hetes magzat:
Kép

Ez pedig egy 9 hetes baba:

Kép

Remélem, tudtam segiteni!

Kép
jenny29
Mór

Magdolnam
Emlékszel? Én már az elején mondtam neked, hogy ikrek.

Kép
p__lilla

én azt olvastam, hogy elenyésző, de nem kizárt az ellenkező neműség 1 petéjű ikreknél, ezt az imént olvastam valahol. De én nem vagyok doki, úgyhogy nem tudom :)
magdolnam

Lilla
Nekem is ez jutott eszembe, hogy valaki (bocsi nem emlékeztem, hogy ki volt) megjósolta az ikreket Magdolnamnak. Majd kiderül igaz e.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Nem lehetséges, mert ugyanaz a génállomány osztódik ketté.

Kép
Kép
nati80

Ja a többieknek meg egy kis böngésznivaló: :D

Kép

Kép
jenny29
Mór

:shock: ott 1 valami van :roll: nagyon hálás vagyok neked Jenny! Én nem találtam ilyet. Nagyon köszönöm!
magdolnam

igen emlékszem :wink:
magdolnam

Jenny
Tök ari atáblában az egyéb: apa rendben. Párom mosolygott rajta. Örül neki, hogy vagytok nekem, mert sok dolgot meg tudunk beszélni.

Kép
Kép
nati80

Nincs mit Magdolnam, szivesen segitek.

Kép
jenny29
Mór

Nati, neki szántam, mert mondtad, mennyire büszke volt!!!! :lol:
Hát lehet is, hajrá, hajrá!!!!!

Kép
jenny29
Mór

Jenny

De bunkó vagyok!
Láttam a gyűrűket és totál kiment a fejemből mire erre az oldalra jöttem. Szóval nagyon szépőek. Egyediek és illik hozzátok nagyon. Én is valami hasonlót tudnék elképzelni, de csak fehéraranyból, matt és selyemfényű részekkel. Egy kővel a közepé.
Tényleg csodásak és sok örömöt fognak hozni az életetekbe. A gólya meg betölti szerepét nemsokára. Utána kihez megy? Kik között vándorol? Kitől kaptad? Nem is olvastam, hogy írtál volna róla, de lehet csak elkerülte a figyelmem.

Kép
Kép
nati80

Kismamiknak:

Lelet magyarázat

BPD fej keresztirányú átmérője (két halánték közt)
OFD fej hosszanti átmérője (homlok és tarkó közt)
HC fej kerülete
TAD mellkas átmérője
APAD has hosszanti irányú átmérője
APTD has keresztirányú átmérője
AC has kerülete
FL combcsont
TIB sípcsont
FIB szárkapocscsont
HUM felkarcsont
RAD alkarcsont
CRL ülőmagasság
LMP menstruáció (dátum)
EDD by LMP szülés a menstruáció alapján (dátum)
AVARGE GA méretek alapján számított terhességi hét
GA by LMP menstruáció alapján számított terhességi hét
EDD by Ulrasound szülés az ultrahang alapján
FW Hadlock 4 becsült súly
FHR szívhang
MVF farfekvés
KPF fejfekvés
KP közepes
PLC placenta (méhlepény)

Kép
jenny29
Mór

Jenny
Annyira tetszik a vonalzód. Nekem is tetszett a bari, de nem akartam utánozni téged. Jövő hónaptól meg lehet, hogy nem is kell vonalzó (ovus). Csak babás. :D :D :D

Már vettem folsavat kb 1000 Ft volt 50 napra. Megéri!!! Vettem megint jódot is.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?