Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!
Itt vagy még? A doki után dobj egy SMS-t.
Nem is tudtam hogy volt laparoszkópiád.

Gabó!
Ha az orvosodban megbízol, akkor nem lesz baj.

Lányok!
Tesztel valaki a hétvégén?

Andi
Andy

Sziasztok lányok!
Nem irtam jo pár napja, mert egyrészt nem volt miröl, másrészt pedig vártam a tegnapi orvosi viztitet...mint utolag kiderült, kicsit feleslegesn.. Most nagyon szomi vagyok, és le vagyok törve, mint a bilifüleKép
Hétfön mentem kontorll vérvételre, 'hál Istennek, az tökéletes, a pajzsmirigy értékem éppen a megadott határérték közepén van, szoval ezért Kép(egyébként a mulkori adat is éppen csak felette volt a normálnak, a maximum 6.00 egész helyett 6.01 volt) A férjemnek kitünüek az eredményei, a matyi tesztje pedig még annál is jobb, rengeteg kis matyi van, jo minüségüek, és sokáig élnek. Szoval a doki kijelentette, hogy nem férfi probléma, hogy nincs baba.
Viszont ezen kivül nem is történt más, ugyanis az a véleménye, hogy mivel mind a ketten egészségesek vagyunk,minden eredményünk szuper, probálkozzunk még két honapot, és aztán menjünk visszaKép Ugylátszik , itt is van ilyen doki,aki inkább még további probálkozást ajánl. Ha két ciklus után sem lesz semmi, akkor elkezdhetjük a hormonosdi játékot, az otthoni Clostynak megfelelö gyogyival.
Azt is mondta,hogy valoszinüleg nem sikerül elkapni az ovuláciot, és figyeljek erre jobban, de ugy ,hogy a férjem nem tudja. Kössssssz szépen, gondolta magamban, amikor néhe 7-8 hétig tart egy mensi, hogy a francba találjam el, mikor ovulálok??
NA, most kicsit kipanaszkodtam magam , máris jobb. Ugy vártam,hogy már valamilyen irányba elmozdulunk, de még mindig semmi. Majd talán két honap mulva...
Ennyi tellett mára, bocs, ha hosszu voltam!
Sziasztok
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Nézzétek mit találtam:

Vérzések a terhesség során

Terhesség során gyakran okoz aggodalmat a hüvelyi vérzés. Az ijedtséggel orvoshoz forduló várandós nők többsége nem érti, hogy mitől kezdett vérezni, nem ismeri a vérzés lehetséges okait, és tanácstalan a terhesség további sorsát illetően. Mindezen tapasztalatok alapján célszerű röviden áttekinteni a vérzések okait, formáit, jelentőségét és kezelését.

Ha a vérzés nem nagyfokú, és az állapot tovább viselése megengedett, ajánlott minél többet pihenni, feküdni.

Hüvelyi vérzés a terhesség bármely időszakában felléphet. Mennyisége változó, esetenként minimális, rózsaszínű folyásként vagy csupán pecsételő nyomokban jelentkezik, olykor súlyosabb esetben menstruációszerű vagy még annál is erősebb formában észlelhető. Alkalmanként különböző méretű véralvadékok is ürülhetnek. Az élénkpiros vérzés friss folyamatra utal, míg a barnás véres folyás régebben bekövetkezett vérzést valószínűsít.

A terhesség alatti vérzések esetén azonnal jelentkezzen nőgyógyászánál. Terhességben bármikor előfordulhat vérzés, ezért már a terhesség korai szakában kötelező az anya vércsoportját meghatározni és azt mielőbb a terheskönyvbe bejegyezni.
A vérzést leggyakrabban a lepény kóros tapadása okozza. Ha a méhfalon tapadó lepény egy része leválik, akkor a vér a méhüregből a nyakcsatornán keresztül a hüvelybe jut. A lepényleválás mértéke jelentősen különbözhet. Erősebb vérzés esetén a lepény és a méhfal között vérömleny alakulhat ki, aminek csak egy része távozik a hüvelyen keresztül, a vérömleny teljes egészében nem tud kiürülni, ezért a hüvelyből távozó vérmennyiség alapján nem lehet megítélni a vérzés mennyiségét. A vérveszteség mértékét a vérkép vizsgálata és a terhes nő állapota tükrözi. Lepényleválás esetén feszes hasfal tapintható. Biztos kimutatása ultrahangvizsgálattal lehetséges, amellyel megállapítható a vérömleny mérete.

Kisfokú leválás esetén szigorú ellenőrzés mellett a terhesség tovább viselhető. Az ép lepényszövet kompenzálja, illetőleg helyettesíti a levált lepényrészt. A beteg kezelése során minél több ágynyugalomra van szükség. A kezelésnek igen fontos része a vérveszteség pótlása, ami súlyos esetben vértranszfúzióval, enyhébb esetekben vérképző gyógyszerekkel oldható meg.

Koraterhességben a vetélések jelentős részének hátterében lepényleválás áll. A terhesség későbbi időszakában a nagyobb kiterjedésű lepényleválás mind az anya, mind a magzat életveszélyes állapotát okozhatja, amikor az elvérzés megakadályozása miatt sürgős császármetszés végzése indokolt.

A terhesség második felében ugyancsak súlyos fokú vérzést idézhet elő a lepény méhszáj területén történő tapadása. Ilyenkor elöl fekvő lepényről beszélünk, ami általában hirtelen, váratlanul jelentkező vérzést okozhat. Lepényleválás esetében a terhes nő görcsökről, a méhfal feszüléséről panaszkodik, ami gyakran magas vérnyomással és a vizeletben fehérjeürítéssel párosul, az elöl fekvő lepény mellett a vérzésen kívül semmilyen tünet nem észlelhető. Az ultrahangvizsgálat egyértelműen igazolja a méhszáj területén tapadó lepényt. Panaszmentes terhességben végzett rutin ultrahangvizsgálat során is kiderülhet, hogy a lepény kedvezőtlen helyen tapad, ilyenkor számítani kell a terhesség későbbi szakaszában fellépő erős hüvelyi vérzésre.

Az elöl fekvő lepény akadályozza a magzat megszületését, ezért a számított szülési időpont előtt, ha vérzés még nem is lépett fel, szintén császármetszés útján segítjük világra a magzatot. Abban az esetben, ha a lepény tapadása csak a méhszáj szélét éri el, a terhesség hátralévő részében a méh növekedésével a lepény fokozatosan távolodhat a méhszájtól, ebben az esetben a hüvelyi szülés lehetősége sem kizárt.

Elöl fekvő lepény fennállásakor a házasélet vérzést provokálhat, ezért kerülendő. A beteg tünetmentes állapotban történő kórházi megfigyelése akkor is indokolt, ha nem vérzik, különösen akkor, ha távol lakik a kórháztól, és vérzés esetén körülményes a kórházba történő gyors szállítás.

A terhesség alatti hüvelyi vérzés hátterében egyéb, a méhszáj körüli hám jellegzetes elváltozásai is állhatnak, amelyek főleg házasélet során okozhatnak úgynevezett „kontakt-vérzést”. Ezek a hámelváltozások jelentős része jóindulatú, de sajnos esetenként rosszindulatú is lehet, az utóbbi főleg akkor fordul elő, ha az illető elhanyagolja az évenkénti rákszűrést. Akár jó- vagy rosszindulatú folyamatról van szó, a hámelváltozást nőgyógyásznak látnia kell.

Dr. Rigó János Jr.
egyetemi adjunktus

Pucur
Pucúr

Szia Barbi!

Ne légy szomi. Az a lényeg, hogy egészséges vagy és a férjednek meg jók a spermái. Lehet hogy az ovulációt tényleg nem sikerül elcsipnitek. Figyeled a nyákot? Méred a hõdet?
Nekem is csak 7 hónap múlva írta fel a Clostit. Addig próbálkozzunk, ismerõs.

Pucur!

Én is hallottam már a terhességi vérzésrõl. Olyan rémísztõ, mert akkor tudod hogy valami baj van.

Andi
Andy

Sziasztok Lanyok!

Gabo, Marti

Az en orvosom is hasonlo, mondtam neki olvastam valahol, hogy a hormoneredmenyeim nem tul jok keves a progim, erre o azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele mert ez ugyis allandoan valtozik, honaprol/honapra? es o ezt ugysem tudja megitelni, nyugodjak meg mar megvan a beutalo a csaladtervezesi intezetbe ok majd megmondjak mi van.

Barbi

A fent emlitett orvosom ezen kivul azt is mondta, hogy valszeg mi sem jo idoben akciozunk es nem talaljuk el az ovulaciot, nalunk ez ugye kizart mivel a ferjem amiota babara vagyunk le nem szall rolam Kép szoval nem marad ki egyetlen egy nap sem

Pucur

Lehet, hogy az almod ram is hatott, nem vagyok egy nagyon almodos tipus, de ma zokogva keltem fel es azonnal hivtam a parom, hogy igaz-e.
Kb 7-8 honapos terhes lehettem ( de jo is lenne mar Kép ) amikor rajottem , hogy a parocskamat hivogatja az exnoje, hogy segitsen neki es szepen ossze is jarnak, mikor megkerdeztem miert teszi ezt azt valaszolta, hogy azert mert akkora vagyok mint egy lufi es ram se bir nezni. Hat kepzelheted hogy milyen rosszul megbantva ereztem magam. Szoval mikor felkeltem felhivtam es kifaggattam, megcsak veletlenul se akarja latni az exnojet se meg senkit se, es nyugodja meg ha elefant meretu leszek akkor is szeretni fog.

En is nagyon izgulok mar a lista elejen levokkel, fog valaki tesztelni a hetvegen?

Lassan en is a befutok koze kerulok, a hom szinte allandoan 37-37.3 napkozben is, viszont en az eg vilagon semmi jelet nem erzem, hogy valtoztam volna, ugyhogy ez meg nalam biztos nem a nyertes honap.

A terhessegi verzesrol csak annyit, hogy egy baratnom ( a babaja most 5 honapos Kép ) a terhesseg elejen folyamatosan verzett a mensi idopontjaban 3 honapig, tiszta ideg beteg volt o is de a babucinak semmi baja nem lett hal istennek.

Jo hetveget mindannyiotoknak, a felidosoknek heves parnacsatakat! Kép

Edina
edina

Sziasztok!
Monchy! Szuper volt a filozófusos történet. Én ilyen filozofálós vagyok, sokszor eszembe jutott, mióta olvastam.
Melinda! Jókat nevetgéltem a képen.
Nem a naptári napokat kell számon tartanod a Jónás-módszerhez, mert a Hold nem aszerint jár, és a hónapok se egyforma hosszúak 30-31-28-29 nap. Aki földrajzos, esetleg tudhatja a Hold keringésidejét. (Ez már kezd túl tudományoskodó lenni.) Szóval a program amivel a doki számolgat részben csillagászati adatokat tartalmaz, mert a Hold x nap y óra z perc alatt kerüli meg a Napot (?).
Ötlet! Próbálok nyitni egy Jónásos topicot, hátha valaki ráharap és segíthet nektek. Majd oda nézzetek be, ha engem kerestek.
Mindenkinek!
Emlékszem első gyerekem előtt (lassan 12 éves) én is sokszor csináltattam teszteket, ami akkor még csak SZTK-ban volt lehetséges, patikákban nem lehetett kapni házi tesztet. Szóval a végén hülyének néztek.
Nem lehet, hogy valamelyik gyogyószereteknek van ilyen mellviszketős mell-ékhatása?
A szerkesztőnek cupp-cupp hogy nem kellett az üzenetrengetegen átvágnom, mire a végére értem.
Ide már nem jövök, ha sikerül a Jónásos topic, ott keressetek, ha vki beszélgetni akar velem. Esetleg a Schöpf-Méreis topicban.
Mindenkinek mégegyszer a legjobbakat, egészséges, szép babákat mielőbb!
Edóka
edóka (edók

Szép Jo Reggelt, és jo hétvégét!

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 46 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 44 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 41 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 39 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 30cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 28 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 28 cn Budakeszi 32 év
Margit 4c 26 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 26 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 26 cn Györ 24 év
Gabo 28c 25 cn Miskolc 26 év
Márti 8c 25 cn Debrecen 24 év
Andi 12c 22 cn Szeged 30 év
Eni ? 22 cn Pécs 26 év
Cico 4c 21 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 20 cn Budapest 29 év
Süni 3c 17 cn Budapest 29 év
Lora 10c 17 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 15 cn Galgamácsa 29 ev
Barbi 6c 13 cn Calgary 26 év
Éva 27c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 13 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 8 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 7 cn Budapest
Norci 5c 7 cn Budapest 26 év
Moni 4c 6 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 6 cn Budapest 26 év
Bella 15c 6 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 6 cn ? 32 év
Kata 4c 5 cn Miskolc 35 év

Gabomano, ne félj biztosan nem lesz semmi baj! Legalább kiderül, hogy itt minden rendben van, és máshol kell keresni az okokat.

Mj, képzeld, 4 napja nekem is ugyanannyi a höm, 36,8 (popsiban). Azt hiszem, ez kevés és valoszínüleg progi hiányom van.

Monchy, csodálom a türelmedet, én már tutira teszteltem volna! Söt, teszteltem is, pedig nekem csak 2 napot késett a mult honapban, a szokásoshoz képest.

A félidöseknek jo hempergést, a végzösök meg jelentkezzenek!!!

Lora
Lora

Azt hiszem, kicsit korán tettem be a mai listát

Ancsi ? ? Adács 27 év
Jázmin 4c 26 cn Pécs 22 év
Eni ? 22 cn Pécs 26 év
Lotti 9c 7 cn Budapest
Lella 9c 6 cn ? 32 év

Lora
Lora

Sziasztok lányok!

A párom tegnap volt spermaanalízisen, és nem lett jó az eredménye. Most is beteg még, kb. 2-3 hete lázas volt néhány napig és antibiotikumot is szedett meg köhögéscsillapítót még a mai napig is.

A Krio Rt-nél voltunk, a párom azt mondta hogy olyan "kuncsaftfogó" stílusban beszélt vele az orvos, mindenféle vizsgálatot ajánlgatott hogy el tudják végezni. (Bár ő maga is elismerte hogy egyszeri rossz lelet lehet a betegségtöl-láztól-antibiotikumtól.)

És nekünk egyszer már lehetett volna közös gyerekünk! Ebböl is gondolom, talán nem állandó a probléma vele. Kép

Kedden megyek HSG-re, ha velem is baj van, esélyeink minimalizálódnak.

Puszi: Lotti
Lotti

Sziasztok!
Véletlenül találtam rátok, miközben andrológiai rendelést kerestem a Neten.
Aztán megfogtatok.
Magamról: 26 éves vagyok, már van egy kisfiam (most 2 év 4 hónapos), és egy év sikertelen próbálkozás áll mögöttünk.
A doki éppen most "vadult be", és jönnek sorra a vizsgálatok.
Már volt hormonszint ellenőrzés (minden rendben...), de közben nekem is van a mensim előtt barnás váladék. Erre ő sem mondott semmit...
Ráadásul azzal biztatott (és én is olvastam), hogy 1 élő gyermek után már nem fizet semmit a tb (akkor én miért fizetek?). Persze tudom, hogy én örülhetek, hogy már van egy saját, de ha nem örülök mert nincs több... A önköltség meg nem nagyon jöhet szóba, mert éppen lakástörlesztünk.
Ja, a tüneteket meg szerintem sem kell sokra becsülni, nekem is van (azt hiszem részben pszichés, mert annyira szeretném), pedig a kisfiammal semmi nem volt (még hányingerem se, nem undorodtam a szagoktól, nem feszült a mellem). Ja és ő az első adandó alkalommal összejött.
Köszi...
Tóth Eszter
syllinor@vnet.hu
beszti

Sziasztok lányok!

Csak azért jöttem, hogy levegyem magam a listáról. Márcistól rendszeresen jöttem, sokat segítettetek.KépAz elmúlt hónapban már nem nagyon jöttem és érlelődött bennem, hogy levegyem magam a listáról. Majd talán még jövök. Köszi mindent nektek, akiket ismerek, (ti úgy is tudjátok kiknek szól - a "mag"nakKép). Puszi.Kép

Ancsi ? ? Adács 27 év
Eni ? 22 cn Pécs 26 év
Lotti 9c 7 cn Budapest
Lella 9c 6 cn ? 32 év

Puszi:
Jázmin
Jázmin

Sziasztok!

Két dolog:
Az egyik a JÓNÁS féle módszer. Hát nekem pl. nem jött be egyiknél sem. De persze lehet, hogy van akinek igen.

A másik, én is leveszem magamat a listáról. Nincs idõm sem írni, sem olvasni Titeket. Drukkolok, meg persze néha errenézek. ha pedig valami jó hírem van, akkor majd irok:-)))

Szóval itt a lista már nélkülem is.

Ancsi ? ? Adács 27 év
Eni ? 22 cn Pécs 26 év
Lotti 9c 7 cn Budapest
Lella 9c 6 cn ? 32 év

Kicsiandi
Kicsiandi

Csö Hétvégi látogatok!

Sajnálom, hogy Jázmin és Kicsiandi elmennek. Nekem még nem sok vizsgálatom volt, és valaki minig leíra, mi hogy megy. Ha rossz passzban voltam valaki mindig megvigasztalt. Kár, hogy nem baba miatt száltatok ki. Lehet, hogy ha kicsit lazítani fogtok, akkor sikerülni fog. Azt hiszem, ezt mindannyiunk nevében kívánom nektek.

Lotti, biztos hogy legközelebb sokkal jobb lesz az eredmény. A lázas állapot nem tesz jot a kis fickoknak. A Te vizsgálatoddal biztosan NEM LESZ BAJ! Gondolok rád, majd én izgulok helyetted, te csak nyugodj meg. Pont otthon leszek pihenös, lesz rá idöm.

Eszter, üdvözöllek a csapatban. Gondolom te sem szándékozol sok idöt itt tölteni. Ha gondolod, felteszlek a listára. Az elsö szám azt jelenti, hogy hányadik ciklus ota probálkoztok. A második, hogy a ciklus hányadik napján vagy. Ezt a TB-s dolgot kicsit szemétségnek tartom. Egész életedben fizetsz nekik, ok meg nem képesek segíteni, ha gondban vagy. Azt hallottam, hogy még az elsö sem teljesen ingyenes. Egy csomo gyogyszert kell a párnak fizetni. Tudom, hogy mert van már babátok, nem kevésbé vágytok egy másodikra is. Ennyi idö után már elég nagy a valoszínüsége, hogy összejön. Szorítunk nektek is!

Látom, nem valami nagy a hétvégi forgalom.

Pusz, Lora
Lora

Sziasztok!

Edóka!

A Jónás modszer nálem se jött be,én áprilisba voltam Pánszki doktornál.Az ö modszerével nem lettem terhes.Szerinte a ciklus 15-dik napja a legterméketlenebb,én azon a napon lettem terhes.Igaz a hetedik héten elhalt a terhesség.Én mikor ott voltam kértem töle,hogy csinálja meg az egézséges-életerös számitást is.Ö azt mondta,hogy arra nekem nincs szükségem,mert a horoszkopom szerint nekem nem lesz vetélésem.3-napja volt a terhességem befejezö mütétje.Ja,és 15-ezret kért a számitásért.

Lányok!

Van köztetek olyan akit vetélés után genetikushoz küldtek?Milyen vizsgálatot csinálnak ott?És hol van ilyen genetikai vizsgálat?

Teddy
Teddy

Sziasztok

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 47 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 45 cn Budapest 24 év
Ildi 4c 40 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 31cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 29 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 29 cn Budakeszi 32 év
Margit 4c 27 cn Budapest 30 év
Boglárka 7c 27 cn Györ 24 év
Gabo 28c 26 cn Miskolc 26 év
Márti 8c 26 cn Debrecen 24 év
Andi 12c 23 cn Szeged 30 év
Eni ? 23 cn Pécs 26 év
Cico 4c 22 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 21 cn Budapest 29 év
Süni 3c 18 cn Budapest 29 év
Lora 10c 18 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 16 cn Galgamácsa 29 ev
Barbi 6c 14 cn Calgary 26 év
Éva 27c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 14 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 9 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 8 cn Budapest
Norci 5c 8 cn Budapest 26 év
Moni 4c 7 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 7 cn Budapest 26 év
Bella 15c 7 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 7 cn ? 32 év
Kata 4c 6 cn Miskolc 35 év

Melinda, Monchy, Boglárka, Margit! Mi ujság van? Éreztek valakit, valamit? Most már lehetne egy babaesönk, ugyis olyan borus az ég. Remélem benne vagytok.

Képzeljétek, már többször álmodtam ugyanazt. Az utolso két mesim igen furcsa volt, nem olyan mint máskor. Szoval, azt álmodtam, hogy már babás vagyok, de továbbra is megjön a havim. Mire kiderül, már majdnem három honapos vagyunk. Hülyeség nem? Tudom, hogy akkor nem ilyen lenne a högörbém, de szeretem ezt álmodni.

Kellemes vasárnapot, és hétfön igzatottan várom az eredményeiteket.

Lora
Lora

Teddy!
Írd le ezt a Jónás topikban.
Végül is pro és kontra kellenek az érvek.
Egyébként az igaz, hogy 100%-os tuti módszer nincs, de ezt ti tudjátok a legjobban, akik sokáig és sok mindent próbáltok.
Ja! Nyilván nem ezt az egy időpontot adta mag egész évre. Ha már szabad, azért próbáld meg a többi időpontot.
Nem úgy van, hogy ha a ciklus közepe + az Ő számítása egyezik (piros+zöld napok), akkor a legeredményesebb a próbálkozás?
Én már rég foglalkoztam ezzel behatóan, azért kérdezem.
A Jónás topikban írjunk erről, hátha mást is érdekel, és így nem találja meg.
Edóka
Edóka

Sziasztok!

Teddy, minket nem vetélés után, hanem optimális családtervezés keretében küldtek el genetikushoz, mivel a férjem és az én családomban is sok(féle) betegség fordult elő. Vizsgálatokat nem végeztek, hanem felvették a családfánkat az elofordult betegségek megjelölésével, majd egy tanácsadáson vettünk részt. Ilyen genetikai tanácsadást a Családtervezési Tanácsadóban csinálnak. Bp. XIV. ker. Bolgárkerék u. 3.

Én is sajnálom, hogy igy és nem másként rövidül a listánk. Engem hagyjatok nyugondtan rajta, de sajnos vége a szabadságnak, így csak esténként itthonról tudlak titeket látogatni, és esetleg a fönökeim ebédidejében. Ha kicsit ritkábban jövök az az idöhiány miatt és azért is lesz, mert arra az elhatározásra jutottam, hogy igyekszem a nap nem mind a 24 órájában a babakérdéssel foglalkozni. Az eddigi eredmények alapján mindketten teljesen egészségesek vagyunk, talán korai még problémákra gyanakodni, vagy esetleg azokat bebeszélni magunknak, ha a baba is akarja biztosan jönni fog. Most optimista vagyok, tudjátok a "hullámvasút" épp felfelé ível, reméljük egyszer végre fenn marad már. És az ösz is beköszöntött, nekem ilyenkor eddig mindig kezdödött valami új az életemben, régen vagy egy új tanév, vagy egy új iskola, aztán munka, összeköltözés, esküvö, új munkahely. Most is jönnie kell valaminek.
Mindenestre azért látogatlak még titeket, hiszen sokat segitettetek amikor mélyponton voltam és én is tartozom neketek ennyivel. Értetek legalább annyira izgulok, mint (hosszutávon) magunkért.

A Jónás módszerről, annyit, hogy én nem ismerem, de azt gondolom, hogy csak akkor hat, ha hiszel benne, ez is placebo. Kívánom mindannyiunknak, hogy találjuk meg a magunk kis "placeboját" ami célunk elérésében segítségünkre lesz!!!

Bocsánat a kicsit érzelgös hangulatomért, ez az ösz nekem mindig ilyen. Remélem azért tudtam adni nektek is egy kis reményt! Úgy hogy lányok, hajrá!

Norci
Norci

Sziasztok lányok!
Már nagyon rég jelentkezdtem, de most van egy kis időm. Sajnos semmi jó nem történt velem azóza, hogy nem jelentkezdtem. Sajnos kialakult egy 41mm cisztám a bal petefészkemben és hozzá még egykét pco is. Sajnos műtétre kerül sor (laparoszkópia)és retenettesen félek tőle, de azt mondtam mindent a babyért. Ha valaki átesett ilyen műtéten kérem írjon nekem róla.
anasztzia@buli.net
Nekem ezzek a dolgok a clostytól alakultak ki, és többet nem is szehetem. Remélem a műtét segíteni fog.A höméröt már elő sem veszem a fiókból mert csak a sírógörcs kerülget.Nagyon örülnék ha valaki írna nekem erről a dologról, annak elenére, hogy elmondott az orvos mindent.
Nagyon jó hétvégét mindenkinek!
Boglárka
Boglárka

Drága Boglárka!

Remélem még ma ellátogatsz ide, és kicsit meg tudlak vígasztalni. Mint már sokan mondták, ha bízol az orvosban, nem lesz semmi baj! Ezzel sokkal közelebb kerültök a célhoz, a babához. Tudom, hogy nagyon félelmetes, amit a doki elmondott, de nem fog fájni! Valoszínüleg az elkövetkezö néhány hét valamelyikében én is átesek egy ilyen mütéten, de már nem félek. Itt vagytok nekem ti, a párom, és szerencsére egy klassz orvos. Amikor megtudtam, hogy mivel jár a mütét, rögtön nemet mondtam. Persze nem volt cisztám, és ezért nem volt sürgös. Most eljött az idö. Gondolok rád, és szorítok neked, hogy lelkileg hamar tullépj ezen. Nyugodj meg (tudom könnyebb mondani, mint megtenni) és pihenj.

Csokollak Lora
Lora

Lora, Bubi, Monique, Teddy!
Válasz az Erazmusz topic-ban.
Norci! E-mail ment.
Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Lora, Bubi, Monique, Teddy!
Válasz az Erazmusz topic-ban.
Norci! E-mail ment.
Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Szép jo reggel, dobom a hétföi listát:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 48 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 46 cn Budapest 24 év
Ildi 4c 41 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 32cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 30 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 30 cn Budakeszi 32 év
Margit 4c 28 cn Budapest 30 év
Boglárka 7c 28 cn Györ 24 év
Gabo 28c 27 cn Miskolc 26 év
Márti 8c 27cn Debrecen 24 év
Andi 12c 24 cn Szeged 30 év
Eni ? 24 cn Pécs 26 év
Cico 4c 23 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 22 cn Budapest 29 év
Süni 3c 19 cn Budapest 29 év
Lora 10c 19 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 17 cn Galgamácsa 29 ev
Barbi 6c 15 cn Calgary 26 év
Éva 27c 15 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 15 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 10 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 9 cn Budapest
Norci 5c 9 cn Budapest 26 év
Moni 4c 8 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 8 cn Budapest 26 év
Bella 15c 8 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 8 cn ? 32 év
Kata 4c 7 cn Miskolc 35 év

Remélem, a héten sok zebránk lesz (ohajtojel)!

Lora
Lora

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek jó reggelt és jó hétföt, tudom utóbbit nem sokan szeretik. De hát süt a napocska, hátha mégis szép lesz ez a nap! Kép

Sajna a listát módosítanom kell.Kép Bár furcsa tüneteim voltak a múlt héten és még péntek délután is volt egy nagyon furcsa érzésem a méhemben, képzeljétek "viszketett", mégis ennek ellenére vasárnap reggel megérkezett a várva nem várt menzesz. Kép Úgyhogy ma már a 2. napon vagyok. Pedig azt reméltem, hogy mivel a lázgörbéröl nagyon jól leolvasható volt a legalacsonyabb hömérséklet és beleadtunk apait-anyait, hátha most sikerül. Kép Dehát sajna nem jött össze. Kép

Tehát a lista:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 48 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 46 cn Budapest 24 év
Ildi 4c 41 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 32cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 30 cn Ulm 26 év
Margit 4c 28 cn Budapest 30 év
Boglárka 7c 28 cn Györ 24 év
Gabo 28c 27 cn Miskolc 26 év
Márti 8c 27cn Debrecen 24 év
Andi 12c 24 cn Szeged 30 év
Eni ? 24 cn Pécs 26 év
Cico 4c 23 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 22 cn Budapest 29 év
Süni 3c 19 cn Budapest 29 év
Lora 10c 19 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 17 cn Galgamácsa 29 ev
Barbi 6c 15 cn Calgary 26 év
Éva 27c 15 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 15 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 10 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 9 cn Budapest
Norci 5c 9 cn Budapest 26 év
Moni 4c 8 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 8 cn Budapest 26 év
Bella 15c 8 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 8 cn ? 32 év
Kata 4c 7 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 2 cn Budakeszi 32 év

Utólag is köszi Mindenkinek a biztatást! Kép Kép Kép
Jó ez a kis csapat, együtt mindent átvészelünk!

Kép Monchy
Monchy

Sziasztok Lányok!

Monchy ne légy elszomorodva!!KépKépKépKépKépKépKép

Ugy néz ki, hogy én sem lettem babás, bár hátra van még 6 nap a mensiig, csak hát én már 3 nap mulva érezni szoktam, hogy van benn valaki. Ilyenkor iszonyatosan fáj a mellem, egyébként soha nem szokott. De hát ez most hiányzik! Kép
Azért még most nem keseredem el, hátha mégis!?!Kép

Pucur
Pucúr

Sziasztok Lányok!

Pucur!

Nekem kb. 4 nap van a mensiig. Iszonyatosan fájnak a melleim, így még nem fájtak. A hétvégére nem várom, lehet hogy a mensi elõjele.
Hogy érted a 3 napot? A fogamzás után 3 nap múlva fájnak a melleid?

Monchy!

Ne légy szomi.

Andi
Andy

Jó reggel Lányok!

Monchy nem szomorkodj új ciklus, új reményekKép és egyébként is az Ősz lesz a mi idöszakunkKépKép

Csajok!
Valaki irta, hogy Ő már volt több inszemen is. Kérlek irjátok le, hogy mi alapján kerülhet valaki ilyenre és milyen vizsgálatok kellenek hozzá!

Szép napot mindenkinek
Györgyi
Györgyi

Sziasztok Lányok!

Na milyen volt a hétvége?Kép
Látom azért sokan vagyunk középidőben!
Mizújs?
Mi van a lehetséges zebrásodókkal??
Nálunk megvolt bizonyítottan a peteérés és most jön a nagy várakozás! Lányok nem engedek a kísértésnek, nem gondolok semmire olyan semleges vagyok!Örülök persze, hogy örülök de majd melássuk a vak is azt mondta!!!Kép
bubi

Kriszti,
Mi volt Dr. Fábiánnál? Milyen a doktorbácsi?
Izgulok!
Értesíts,
Moni
mj

Pucur, Andi, Györgyi!

Köszike! Kép
Most elég sok bent a munkám, úgyhogy eltereli a gondolataimat.

Puszi, rohanok tovább

Monchy
Monchy

Györgyi!

Nekem szerdán lesz a 4. inszeminációm.

A férjem eredményei nem jók és az én endóm is kiújulhat ezért kell inszemre mennünk.
Az inszem feltétele: átjárható petevezetok ,tüszok, "inszemre nagyon jó lesz" minoségu és mennyiségu sperma. Laporral. nézik meg az átjárhatóságot.
Nekem átjárható, csak volt egy kis endóm amit fél évig szurival kezeltek. (Remélem azóta nem újult ki)

Inszem: Menzesz 3. napjától gyógyszerezés ill. szurizás, hogy több tüszo legyen (nekem 4. szokott lenni). kb. 11-12 nap hüvelyi uh. (holnap), ha szép méretesek akkor egy tüszorepeszto szuri. Másnap inszem. Egy katéter segítségével fecskendezik fel a reggel leadott kezelt spermát.
Ez azért "jobb" a spontán akciónál, mert 10 cm-vel feljebb indulnak a fiúk-lányok. Legalább azon a tíz centin nem halnak el.

A TB 6 inszemet (magát a beavatkozást) fizet ki. A gyógyszereket, szurikat nekünk kell fizetni.
Most erosebb szurit kaptam 17.000 Ft.

A mérleg eddig: 3 sikertelen iszem.

Caldea
caldea

Jo regggggelt!!!!

Pucur

nem minden terhesseg jar pontosan ugyanolyan tunetekkel.Azt nem lehet kijelenteni,hogy ekko meg akkor mar erzem,az egyik ilyen a masik olyan.Nem kell maris felednod mert nem jelentkezik azon a napon az a tunet.

Andy

Gorcsben allnak az ujjaim!!!!!!
Mindjart irok emilt!

Mj

Leirom emilben!

Lapar. elott allo Lanyok!!!!!!!

NEM KELL FELNI!!!!!!!!!!!!
Egyaltalan nem nagy dolog,nem faj,nem veszelyes.Apro pici sebek lesznek.Maga az altatas az ami nem mindenkinek kellemes elmeny de ez sem jellemzoen rossz.

Meg jovok

pusssz Kriszti
kriszti

Caldea!

Az inszemnél lehet érezni fájdalmat? A katéter felhelyezésére gondolok. Mennyi ideig tart?
Egy szuri 17000 Ft?
Azért kérdezem, mert lehet hogy én is lassan inszemre kell menni ha most se leszek terhes.

Kriszti!

Írjál! Várom!

Andi
Andy

Caledea!

Köszi az infokatKép Ti hová jártok? Valamelyik intézetbe? Az orvosod javasolta ezt a megoldást? Érdekelne minden, mert lehet, hogy nekünk is ez lenne a megoldás. Hány hónapnak kell eltelnie?
Most biztos sikerülni fog, légy optimistaKép
Én mindenképp szoritok nektek.

Györgyi
Györgyi

Caldea!
Bocsi elirtam a neved.
Györgyi

Andi

Mar reg elment es nem jott vissza.Megsem kaptad meg?
MJ

Te megkaptad?

Jajj de dogozik ma mindenki!!!!

Kriszti
kriszti

Andy, Györgyi!

Fájdalom: Pár perc. A kacsát felhelyezik és szétnyitják a méhszájat. Azt monják lazulj el. Na kössz. A katéternél én kicsi szúró fájdalmat érzek. A második inszem nagyon fájt, mert valami bib volt a méhszájjal, jól leizzadtam. Még utána este is fájt a hasam.
Utána elvileg fél órát kéne ott feküdni, de sajna sok a beteg úgyhogy marad a 10 perc.(Volt egy ismeros aki 1 percet feküdt és sikerült neki.)
Persze utána spuri haza és fekvés.
Pécsre járok.
Az árak változók attól függ mit írnak fel. Minél gyengébb annál olcsóbb gondoldom.
Eddig kb. 7.000 Ft volt+ Maca Vibe férjnek 4.800 Ft.
17.000 Ft=(13.xxx Ft 5 db Metrodin szuri,3.xxx Ft Serophone gyógyszer) Másik szuri még volt azt nem kellet kiváltani.

Hány hónapot kell várni?
Szerintem ha 1-1,5 év alatt (nem 6 hónap!!!) nem lesz terhes valaki akkor orvoshoz kell fordulni.
Kétféle orvos van. Az egyik azt monja, hogy ráér. A másik pedig kivizsgál. Amikor laporra küldtek frászt kaptam, hogy muszály ilyen "drasztikus vizsgálat. Ma már nagyon örülök, hogy nem vártam vele.
A vizsgálatokkor jó esetben kiderül, hogy mi a baj és akkor dol el mit lehet tenni.
Ha Pl. a fiúknak lasú vagy kevés akkor javasolt az inszem. Nálunk speciel lassúak.

Caldea
caldea

Caldea

Mégegyszer köszönöm az informáciokat, most megint egy kicsit okosabbak lettünk!
Nagyon szoritok nektek, hogy most sikerüljön!Kép Érzem, hogy a szeptember szerencsét fog hozni sokunknak!

Ma sajna sok a munka, de ugy látom ez egy ilyen nap! Rég nem volt már itt ekkora pangás!

Gy
Györgyi

Sziasztok!
Azért bekukkantottam hozzátok. Monchy örülök, hogy nem törtél le úgy, mint én multkor. Rolam annyit,hogy Erazmusz doktornö is hasonlo jokat mondott a görbéimröl, mint a Cs.T.-ben, szoval hetvgere akciora fel! Ja ott azt mondták, ha decemberig nincs babuci, akkor menjek ujra, szoval ott sem akarnak a végtelenségig várakoztatni. Hurrá!

Minden jót midenkinek! Én is szaladok!

Norci
Norci

Caldea!

Köszi az infót és nagyon szorítok neked hogy most sikerüljön.

Kriszti!
Megkaptam, majd válaszolok nemsokára.

Andi
Andy

Norci!

Köszi. Kép
Neked meg szurkolunk a hétvégére. Addig is egy kis plussz energy: ++++++++++++++++++

Nekem sem akar olyan sokat várni a dokim. Azt mondta, hogy ha novemberig nem jön össze a baba, akkor menjek vissza, ha összejön, akkor pedig minél hamarabb csináljak tesztet. Méghozzá az elmaradt menzesz utáni 1-2 napon belül. Szóval ezért is voltam annyira besózva a múlt héten!!!

Másfelöl, Anyukám is megnyugtatott a hétvégén egy kicsit. Kiderült, hogy én elég hamar sikerültem anno (3 hónap alatt), de az öcsémmel 8 hónapot próbálkoztak. Én novemberben, az öcsém decemberben fogant, az én elhalt terhességem szintén decemberben. Úgyhogy lehet, hogy van valami a genetikában!
Ezért vagyok most egy kicsit bizakodóbb! Kép

És tudjátok, mostmár:
"Itt van az ösz, itt van újra,
s szép mint mindig énnekem,
tudja Isten mi okból szeretem,
de szeretem." Kép Kép Kép

Kép Monchy
Monchy

Sziasztok, kedves lanyok! Rengeteget alkottok minden nap minden orajaban, es en alig tudok lepest tartani a napi anyaggal. Es sokszor lefagy a gepem is, es nem jutok el, csak a feleig...

Szoval, 28-an megvolt a 2.uh, nem latszott semmi ott sem, de elozo nap volt valami barnas-nyulos valadek, ami csak reggel es elenyeszo volt csak. Majd a vizsgalat napjan szinten ez volt, a zseni doki meg megvizsgalt kezzel is... ne tapasztaljatok ilyet soha... iszonyu fajdalmat okozott, nagyon brutalis volt, persze, hogy utana vereztem egy kicsit, de voroses-barnas, es keveske volt, estere mar nem volt semmi. No comment az elozoekhez. Gondolom, ezt a barnas trutyizast kell a mensimnek tekintenem, mert azota sem volt semmi, DE a hom leesett, ebbol gondolom azt, hogy biza mensi volt.

Most ramtalalt egy sorstartsom, aki egy korhaz nogyogy.oszt-an fonover, felkarolt, ami ram is fer, mert osszetortem egy kicsit, holnap van randink a korhazban.

Bocsi, hogy eddig nem irtam, de valahogy elnemitott ez a rossz kaland. Mar el tudtam nektek mondani, ez is nagy haladas volt, eddig meg a gondolata is iszonyt terjesztett bennem.

Sziasztok, ugyesek legyetek, es talaljatok egy jo es rendes dokit, aki segit! En -ha otthon lennek- azt hiszem, megprobalnam a mi partfogonktol kieszkozolni azt, hogy vizsgaljon ki, de mivel ez nem lehetseges, meg egy kort probalkozom az itteniekkel, egy utolsot, tenyleg.

Bye, Lella
Lella

sorry a sok hibaert a levelemben, azert remelem, ertheto volt
Lella

Lella

Sok-sok szerencset!

Ancsi

itt vagy mar????

Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!
Hát megérkeztem!Kép
Nagyon-nagyon-nagyon hiányoztatok már!!!!

Még nem olvastalak el benneteket, és
csak egy gyors bejelentkezésre van idõm,
holnap mindent pótolok.

Képzeljétek, ébredeznek a hormonjaim!!!
1. A reggeli hõm már napok óta 37!! (sose volt ennyi, még terhesen sem!! (??)
Volt, hogy napközben mértem: 37,9!! Ez már láz!!??
2.) Kicsit megduzzadtak a melleim (végre! már kezdtem 14 évesnek érezni magam!!Kép)
3.) Van nyákom, méghozzá eléggé bõséges!!!

Lehet, hogy a Closti meghozta áldásos hatását??

Viszont egy alkalommal sikerült óvatlannak lennünk, remélem (?) hogy most még nem jön a baba, mert komolyan szeretnék egy kivizsgálást,most hogy a dokibácsik visszajöttek jól megérdemelt (?) szünidejükrõl.
(De ha jön a bébi, akkor: KépKépKépKépKép)

Remélem, sok kismami lett, míg nem voltam, mindjárt utánanézek.

Azt látom, jó sok új csapattag van!
Üdvözlet nektek!KépKép

Képzeljétek, az egyik kolleganõm megsúgta titkát, kisbabát vár, április végén érkezik a babuci...
Kés a szívbe, de azért örültem neki. Tényleg!Kép
Bevezetem a Babanet világába, de a másik topicba..)

Na, hirtelen ennyi.

Ancsi
Ancsi

Mijeza pörgõ karika itt balra???
Elveszi a figyelmemet...Kép
Ancsi

Ancsi

Jó, hogy te is megint köztünk van!
Jók a fejlemények, a höd is. Bár a 37,9 egy kicsit sok, nem lehet, hogy valamitöl túlfütötted magadKép

Az utóbbi idöben nem volt egy zebrás sem, sajna. De remélem hamarosan jön az ESŐ!!KépKép

A baloldalt forgó reklám nekem is az agyamra megy. El szoktam takarni.

Most rohanok, majd holnap jövök!
Gy
Györgyi

Lella!

Sajnálom, hogy ilyen brutális dokit fogtál ki. Mindig beleborzongok, ha ilyenek történeteket hallok. Szerencsére eddig még nem találkoztam ilyennel.
Remélem a következö dokival nagyobb szerencséd lesz!
Sok szerencsét és kitartást kívánok!

Kép Kép Kép

Szia Ancsi!

Üdv újra a fedélzeten! Hát igencsak vannak tüneteid! Kép De vigyázz, ne éld bele magad túlságosan, nehogy csalódnod kelljen, mint nekünk is legutóbb (Norci és én). Azért drukkolok! Kép

Kép Monchy
Monchy

Halihow!
Már azt hittem, csak egyedül maradtam...Kép

Györgyi!
A túlfûtöttség nem tudom mitõl volt, én sem értettem...Kép
Remélem végre megjön már és kezdhetem a számolgatást, meg hõmérõzést, stb.
MENSIT AKAROK VÉGRE!!!

Monchy!
Még nem olvastalak benneteket Norcival, ezekszerint nem sikerült, vagy csak negatív a teszt?
Mert akkor még lehet pozitív!!
Mindjárt megkukkantom, melyik napon is jártok..

Ancsi
Ancsi

Szió Ancsi!

Jó hogy újra köztünk vagy. A hõd jól alakul.
Tán nem becsúszott a baby?

Andi
Andy

Ancsi!

Hát egy kicsit beleéltük magunkat abba, hogy van valami, mert furcsa, ezidáig újszerü tüneteink voltak. Aztán sajnos a végeredmény menzesz lett.
Norci tesztelt és negatív lett az eredmény, én is teszteltem volna vasárnap, de már nem volt értelme. Kép
Reméljük a következö nekifutásra jobban sikerül! Kép

Lányok!
Én elbúcsúzom mára. Legyetek jók! Kezeket a paplan alá, éljenek a fiúk! Kép

Monchy
Monchy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?