Helló csajok!!! Most aztán jól lemaradtam.
bocsi, ha kihagyok valami fontosat!
Zafír őszintén sajnálom, hogy megjött
gondolom nagyon lekenődtél. Hát igen úgy néz ki (egyre töben bebizonyítjuk) hogy a reggeli magas hő tulajdonképpen nem megnyugtató arra a napra nézve.
Miért fogytál olyan sokat?
Köszi, hoyg tudóstottál Anitáról!
Szerintem is a hálókocsi, vagy a tengerpart lesz a tuti!
Moni ez akkor azt jelenti hogy péntektől 2 hétig nem leszel ?
Hú szerintem ott van az a csík ám!!
Ha megcsinálod a tesztet azonnal értesíts ám minket!
Vica engem érdekelne az a 6 éves teszt. Akkor azt remélted, hogy egycsíkos lesz??
Izgi dolgok ezek!
Emese én biztos vagyok benne, hogy fogod bírni még 2 picivel is!!
Maminti a cserepet Zafír mondta, hogy tegyünk egy kis cserepet az alakba és akkor hátha összejön a dolog
. Hú nagyon irigyellek azokért a szunyákért az asztalon!
200m2-es ház?!?!!? Az nem semmi!
Szerintem is megoldható a dolog még tömegszálláson is, vagy Erdélyben igen sok erdő és fa van.. talán még napközben is
Kamilla az Adriához fűződő nevek tök jók! HAJRÁ!!
Betti miért megy el a párod 1 hétre??
Zsu akkor már biztos nagyon várod a jövő csütörtököt! Tök jó lesz nektek!!!
Kata zebrás zebra
ez nagyon tetszett!!!!!!!
Szerintem próbáld valahogy összemontírozni a pólyát és a repülő gólyát!
Mi van a főnököd feleségével?
Na azért nem kell ám minden sexes dolgot elhallgatni itt sem! Amit a témához építő jelleggel kapcsolódik azt szeretettel várjuk. (tulajdonképpen minden tartozhat ide
)
nagyon elemedben vagy! Tegnap Vicával akartál összebújni, ma meg Zsu!!
NA jó megértem, hogy egyedül vagy, hisz nincs itthon a párod! Sajnálom!
Lola basszus én a helyedben lobbiznék a cickafarkteagyártó cégnél egy kis részesedését!!!
Pár nap alatt mennyi mindenkit rábeszéltél!! (a + példával)
ez a "no ösztöndíj, helyette tandíj" elég rémisztő. Hát van pofájuk ezt megcsinálni??
ezek szerint nem jutott eszedbe a poén?!?!?
Velem úgy néz ki most szórakozik egy kicsit a szervezetem. tegnap tulajdonképpen elmúlt (ami a 4. nap volt) korábban mindig 6-7 napig megvolt. na jó ennek igazából nagyon üröltem.
Viszont rájöttem, hogy amióta nem szedek gyógyszert nem görcsölök annyira mikor megvan. Most pl. nem is éreztem! Szerintetek?
Ja és vettem ma folsavat 880 Ft / 50 db van benne. Napi egyet kell bevenni belőle?
elárulom titkon, hogy ma akartam én is cickafark teát venni, de elfogyott a pénzem. De még jó, hogy nem vettem meg, mert én biztos filtereset vettem volna, de Lola rábeszélt a másikra.
Na jó nem pofázok annyit