Új privát üzeneted érkezett!

Betti,
Mi ez a 'korunkhoz képest' duma?! Kép Nanefárasssszzzzz! Kép
Mondjuk mi mindketten igen-igen aktívak vagyunk szexuális téren és szoktunk azon jókat nevetgélni, amikor eljátszuk, h pl. 80 évesen hogy fogjuk csinálni... Kép
kata1977
Hatvan

Tudod mi 30-on túl már néha a hamut is mamunak mondjuk! Kép Kép Na jó, csak vicceltem! Nem korfüggő a dolog! Kép

Betti
betti73

Majd én is elmegyek a Sárkányfűárushoz.

Kép

Kép
kamilla306

Betti!

Mikor a dokinál voltam, csinált hüvelyi UH-t és mivel a 12cn.-on voltam egyértelmű volt, hogy nincs PÉ, mert egy árva tüszőcskét se látott.
Ekkor írta fel a Clostylbegitet, ami peteérés serkentő. És ezt szedtem az 5-10.cn-okon naponta 2x. A 12.cn-on megint mennem kellett UH-ra, és akkor már örült a doki(meg én is), mert volt két gyönyörű szép tüszőcske, a méhnyálkahártya is szép vastag volt, úgyhogy azzal engedett szélnek minket, hogy holnap lehet akciózni, és intézzük úgy hogy nekem is jó legyen, mert attól megreped(het) a tüszőcske. De nem jött be. Végül is késett 4 napot, és én meg voltam győződve róla, hogy volt ott valaki, de ez hosszú történet. Akkor kihagytam a számolgatással, meg mindennel egy hónapot, ekkor még azt is hangoztattam, hogy nem is kell gyerek. Utólag már látom, hogy csak erősen neki voltam keseredve. De most új hónap, új remények!

Kata!

Köszi a smile-t! Nem úgy néz ki mintha az egyik balról érkező virágot elkapná és megenné?KépKépKépKépKép
Sajnálom, hogy magányoskodsz ezeken az estéken. Nyomok egy sablon-szöveget: Így nem unjátok meg egymástKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata, avass már be. Hogy fogjátok 80 évesen csinálni?Kép Vagy ez már a másik topik témája?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Rettenetes íze van ennek a teának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Pont 7végén beszélgettünk erről a bnőimmel. Õk is imádják a párjaikat, mégis azt mondták, h nekem tök jó, mert így mire besokallnék a kis apró hülyeségeitől (mert valljuk be őszintén, minden pasinak vannak kis idegesítő dolgai... Kép), addigra elutazik vhova és akkor már rögtön hiányzik és ténylegesen tudok örülni Neki és várni, h újra itthon legyen! Kép Ebben azért van vmi... Kép Lehet, h mi ezért nem is szoktunk veszekedni?! Kép
Igaz én alapjáraton nem is bírom az ilyen 'leordítom a hajat a fejedről' dolgokat, így nem is láttam soha értelmét a veszekedésnek. Tényleg, értelmes felnőtt emberek miért veszekednek? Miért nem tudják megbeszélni egymással a problémáikat?
Kérdezzek még okos dolgokat?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Úhhhh,
veszekednek = veszekszenek ... Kép
Bocsi!
kata1977
Hatvan

Háááát Vica,
Mi olyanokat szoktunk játszani, h görnyedt háttal, amikor már teljesen le van lassulva az ember, remeg a keze, meg ilyenek, akkor hogyan lehet... Kép
Szerintem nagyon vicces játék! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Vica!

És most akkor már van mindig pé-d?
B.

Betti
betti73

Kata, tudod én úgy vagyok ezzel, hogy azért szeretem ezt a birka uramat, mert olyan amilyen. Ha nem lennének a kis hülyeségei, akkor nem is ő lenne. Szeretek tudni minden kis dolgáról. Pl.hogy mekkorára vágja a körmét, meg ilyenek.
A veszekszésrőlKép annyit, hogy nekem sajnos lételemem az ordítás. Ha már egy cseppet felemeli a hangját a párocskám, akkor azonnal robban a pumpám és ordítok, mint az a bizonyos fábaszorult. De 2 perc alatt vége és szépen megbeszéljük. De egyébként egyre kevesebbet ordítokKép
hogy csinálsz pironkodós szmájlit?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Nekem a tesóm ilyen ordítozós. Kép A pasim azt mondja, hogy örül neki, hogy nem a tesómmal van, mert már régen ki kellett volna dobnia... Kép
A pironkodós szmájlit lementettem egy másik helyről. Az enyémet Te is le tudod menteni és ugyanúgy beszúrod, mintha egy kép lenne. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
De lököttek vagytokKép

Betti!
Ebben a hónapban is szedtem a Clostyt, úgyhogy biztos volt PÉ. Lehet, h most is 2 tüsző ért meg és ikrek lesznek?Kép
Ráadásul középidőben rettenetesen szúrt a pocim a jobb oldalon. Ezt a fájdalmat egy jó kis szexuálással múlasztottuk elKép Remélem az a PÉ-t jelezte és pont telibe találtuk!

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Nekem minden hónapban van szúrásom félidő tájékán valamelyik oldalon lent! Remélem, hogy van pé-m! Kép

Betti
betti73

Kép
Próba

Kép
Kép
Kép
vica1982

Gerzsonnak hívják, nem köztünk alszik hanem akváriumban..
Hülyéskedni szoktunk ő a mi "gyerekünk" és a Gerzsonnal megyek el GYES-re.

Kata, én is egyedül alszom!De még ezer a dolgom este fogok csak hazaérni.De nem alszol velem?KépKépKépKép

zsuzska80
Szombathely

"hogy holnap lehet akciózni, és intézzük úgy hogy nekem is jó legyen, mert attól megreped(het) a tüszőcske." ez mit jelent Vica??

zsuzska80
Szombathely

Vica,
Látod, megy ez Neked is! Kép

Zsu,
Végülis autóm is van! Kép Leugorjak?! Kép Csak reggel kicsit korán kellene kelnem... Kép

Szerintem azt jelenti Vica mondata, hogy Neki is legyen orgazmusa, mert az segítheti a tüszőrepedést. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Én is erre gondoltam...KépKép És egyszere legyen??

zsuzska80
Szombathely

persze kata gyere!Mikor jössz??KépKép

zsuzska80
Szombathely

Zsu,
Szerintem nem kell egyszerre legyen, nem az a lényeg (mondjuk nem árt, ha apukának is van Kép). Ez szerintem csak segítheti a nőt a tüszőrepedéshez (mármint a saját orgazmusa... Kép).
1/2 5-ig dolgozom, aztán akár indulhatok is! Kép Csak kicsit messze laktok... Nem akarunk félúton találkozni?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Igen azt jelenti, amit Kata mondott.

Zsu!

Méghogy egyszerre? Ahhoz nagyon kell ám tudni ... Én úgy emlékszem nekünk ilyen 2x vagy 3x volt a majdnem 6 évünk alatt. Nektek?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nézzenek oda...a szemem előtt bontakozik ki egy randi...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Akkor mi nagyon tudunk. KépKépKép
El ne áruld a pasijainknak, h megcsalásra készülünk! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Jajjj, ezt nem is meséltem: a múlt 7en írtam egy sms-t a kismama bnőmnek, h amikor ráér, csörögjön rám, h meg tudjuk beszélni, h mikor randizunk. Erre véletlenül a pasimnak küldtem el (be van állítva a telefonomban automatikusan az Õ száma). Persze a pasim éppen (meglepő módon) külföldön. KépKépKép Nnnna, villámsebességgel érkezett is a válasz, h kivel találkozgatok én az Õ háta mögött?! Kép
kata1977
Hatvan

Figyelünk Lányok! Kép Figyelünk! Kép

Betti
betti73

Kata, ez nagyon gáz!!!!!!!!!!!
És elhitte, amit magyarázkodtál?
Huhh...még a hátam is borsódzik, ha bebegondolok, hogy én a férjem ilyen sms-ét kapnám meg, véletlenül!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Már a múltkor se válaszoltál, h miért hívod úgy, h "pasim". Tessék megmondani!!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Tudta, h nem tudok hazudni. Kép
Miért a pasim?! Mert a pasim! Kép Nem a férjem, és imádom ezt a szót! Kép
kata1977
Hatvan

Lelépek haza! Sziasztok!

Betti
betti73

A barátom szót én is utálom, de mikor még csak az volt, akkor mindig a nevét mondtam, meg azt, hogy Atisom. Mert ő az én Atisom!
Gondolom mész Zsuzskához. Jó mulatást Nektek! Aztán nem nagyon témázni, ám!Kép

Pusza: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hát ez az! Hiszen Õ sokkal több, mint a barátom. Sosem értettem, miért nem használnak erre másik szót az emberek... Hiszen a barátaim nem egyenlőek a pasijaimmal! Kép (hiszen pasim scak 1 van!!!Kép).
Dehogy megyek!!! Ez csak évődés votl! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Évődéééééés?
Ezt Zsu is tudja?Kép
Na, megyek számolom az óriási bevételt, aztán tűzök haza.
Reggel jövök.

Pusz:

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0077aa">Sziasztok lányok!!

1.) cickafark teához némi instrukció egy vén rókától (broáf): Hatásosabb a zacskós a filteresnél. Mellesleg a zacskóssal sem kell sokat bajolni, legegyszerűbb, ha mikróba raksz egy pohár vizet forrni és utána beledobsz egy teáskanál füvet. 10 perc után leszűröd. Ennyi. ---- Mindig friss teát igyál!!! Sokáig csináltam, hogy reggel az egész adagot megcsináltam, de estére lesz egy keserű filmréteg atetején, ami a kiázott csersavból van. A csersav (ami minden teában van) tulajdonképp egészségtelen a szervezetnek, így frisen idd, amikor a csersav még nincs kiázva!!! --- Volt, aki azt mondta, hogy borzasztó az íze - tegyél bele egy szem édesítőszert vagy 1 kanál cukrót, de citromot soha!! A citrom módosítja a cickafark hatóanyagait. (A citromsav elpusztít néhány hatóanyagot.) Aki azt mondta, hogy nincs is szörnyű íze, az nyilván nem áztatta ki időben eléggé (10-15 perc) vagy nem volt elég meleg a víz. Forrásponton levő víz kell és abban ázatni 10 percig. Na.

Vica,
mit jelent a profilodban, hogy "diplomás munkanélküli"? Szívás, de egy cipőben járunk. Nem voltam hajlandó magamat lelki prostitúcióra kényszeríteni, hogy olyan munkát csináljak, amit egy 8 általánost végzett is tud, erre gondoltam felvételizek a doktori iskolába. Ott legalább ösztöndíj van, és 3 évre meg van oldva a dolog. Ma jött az értesítő, hogy felvettek, de nincs ösztöndíj, cserébe nekem kell féléves tandíjakat fizetnem, 80.000 Ft-ot. Dobtam egy hátast. (vagy kettőt?)

Basszus, valami vicces sztorit akartam írni, de kiment a fejemből. Ha eszembe jut, jövök...

Lola</font>
lolita

Helló csajok!!!

Most aztán jól lemaradtam. Kép bocsi, ha kihagyok valami fontosat!

Zafír őszintén sajnálom, hogy megjött Kép gondolom nagyon lekenődtél. Hát igen úgy néz ki (egyre töben bebizonyítjuk) hogy a reggeli magas hő tulajdonképpen nem megnyugtató arra a napra nézve. Kép
Miért fogytál olyan sokat?
Köszi, hoyg tudóstottál Anitáról!
Szerintem is a hálókocsi, vagy a tengerpart lesz a tuti!

Moni ez akkor azt jelenti hogy péntektől 2 hétig nem leszel ?
Hú szerintem ott van az a csík ám!!
Ha megcsinálod a tesztet azonnal értesíts ám minket!

Vica engem érdekelne az a 6 éves teszt. Akkor azt remélted, hogy egycsíkos lesz??
Izgi dolgok ezek!

Emese én biztos vagyok benne, hogy fogod bírni még 2 picivel is!!

Maminti a cserepet Zafír mondta, hogy tegyünk egy kis cserepet az alakba és akkor hátha összejön a dolog Kép. Hú nagyon irigyellek azokért a szunyákért az asztalon!
200m2-es ház?!?!!? Az nem semmi!
Szerintem is megoldható a dolog még tömegszálláson is, vagy Erdélyben igen sok erdő és fa van.. talán még napközben is Kép

Kamilla az Adriához fűződő nevek tök jók! HAJRÁ!!

Betti miért megy el a párod 1 hétre??

Zsu akkor már biztos nagyon várod a jövő csütörtököt! Tök jó lesz nektek!!!

Kata zebrás zebra Kép ez nagyon tetszett!!!!!!!
Szerintem próbáld valahogy összemontírozni a pólyát és a repülő gólyát!
Mi van a főnököd feleségével?
Na azért nem kell ám minden sexes dolgot elhallgatni itt sem! Amit a témához építő jelleggel kapcsolódik azt szeretettel várjuk. (tulajdonképpen minden tartozhat ide Kép)
nagyon elemedben vagy! Tegnap Vicával akartál összebújni, ma meg Zsu!!
NA jó megértem, hogy egyedül vagy, hisz nincs itthon a párod! Sajnálom!

Lola basszus én a helyedben lobbiznék a cickafarkteagyártó cégnél egy kis részesedését!!!
Pár nap alatt mennyi mindenkit rábeszéltél!! (a + példával)
ez a "no ösztöndíj, helyette tandíj" elég rémisztő. Hát van pofájuk ezt megcsinálni??
ezek szerint nem jutott eszedbe a poén?!?!?

Velem úgy néz ki most szórakozik egy kicsit a szervezetem. tegnap tulajdonképpen elmúlt (ami a 4. nap volt) korábban mindig 6-7 napig megvolt. na jó ennek igazából nagyon üröltem.
Viszont rájöttem, hogy amióta nem szedek gyógyszert nem görcsölök annyira mikor megvan. Most pl. nem is éreztem! Szerintetek?
Ja és vettem ma folsavat 880 Ft / 50 db van benne. Napi egyet kell bevenni belőle?
elárulom titkon, hogy ma akartam én is cickafark teát venni, de elfogyott a pénzem. De még jó, hogy nem vettem meg, mert én biztos filtereset vettem volna, de Lola rábeszélt a másikra.
Na jó nem pofázok annyit Kép

Kép
Kép
beuka

<font color="0077aa">Beuka,
igen, igen, cickafark-részvényes akarok lenni. Ebből fogok meggazdagodni és jövőre elugrom a Pampákra. Kép Azért ajánlottam mindenkinek, mert tényleg elérhető áron van (130 Ft körül) és tényleg jó. Január óta téptem a számat, hogy próbáljátok ki, de úgy látszik most érett be a gondolat csírája mindenkiben. Kép

Hogy csináltad, hogy majdnem 900 Ft-ért vettél folsavat? Én múlt hónapban 600-ért vettem 60 db-osat.

Nem, nem jutott eszembe a sztori...olyan feledékeny vagyok egy hete. ("Gondolj, gondolj, Micimackó!") De nem megy.</font>
lolita

Helló! Kép

Beuka,
Tegnap Vica akart velem összebújni, nem fordítva! Kép És Zsunak is csak ajánlottam (mivel panaszkodott, h nem mennek Hozzájuk vendégek), hogy leugrok vendégségbe! Kép Ez utóbbit amúgy Maminti is felajánlotta...
Azért örülök ám, h előkerültél! Kép Huhúúúúú, akkor ma már lehet is akciózni?! Kép

Lola,
Tényleg durva ez a sulis dolog! Kép
A Micimackós idézet nagyon tetszett! Kép

Találtam egy bébis gólyát, de elég ... hm... maradjunk annyiban, h érdekes. Holnap felrakom, aztán majd eldöntitek, h Nektek hogy tetszik! Kép

A főnökömék még nem szültek. Kép Elég jóban vagyunk, de ő az ilyen dolgokat túl intimnek tartja, így aztán úgy kell kihúzni belőle mindent harapófogóval! Kép Ma elég nyomott hangulatban volt, vagy keveset aludt, vagy csak már aggódik! Kép De ma akárhova indult az irodájából, szóltam neki, hogy vigye a telefonját, nehogy a felesége itt nélküle megszüljön! Kép Erre mondta, h a fia meg fogja várni, hogy ő odaérjen. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Lola teljesen igazad van, hogy január óta téped a szádat, de mondtam, az a pozitív teszt(ek) sokat dobtak a latba.
Akkor engem jól átb....ak a folsavval Kép

Kata na nehogymán megsértődj! Nem is úgy gondoltam ám, tudod jól Kép
Hát igen az akció már tegnap megvolt. (ráadásul borotva is volt, úgyhogy ma alig bírtam ülni úgy viszketett Kép na gondoltam jó nagy marha vagyok én)
Akkor ha megszületik a kisfia, legalább lemegy a főnököd szabira. Vagy rosszul gondolom!

ja igen elfelejtettem az előbb az anyóstémát. Az enyém is nagyon közel lakik hozzánk. Eddig semmi bajom vele, mindig nagyon segítőkész és épp ettől tartok, hogy amikor majd lesz babánk sokszor jön segíteni. Szerintetek hogyan lehet finoman valaki tudtára hozni, hogy nem kéne annyiszor jönni? És írta valaki, hogy jó az elején "rászoktatni" a szülőket, anyósokat, ami szerintem is így van.

Kép
Kép
beuka

Lola érzel már valamit, valami mást?
Mikor fogja más is megtudni a párodon (és persze rajtunk) kívül?
Olyan hihetetlen, hogy babás vagy!!! De tök jó!

Kép
Kép
beuka

Jó van Kata nem jöttél pedig vártalak...KépKép
Szakadó esőben kellett hazamennem, gyorsan be két boltba...aztán edzeni 2 órán keresztül...aztán állatorvoshoz bemenni..és este nyolcra értem haza..Kép
Épp hogy beestem az ágyba...
Még mindig nem jött meg..ez már nem is tudom hanyadik napja..biztos akkor jön meg ha megyünk nyaralni..én is igyak cickafarkot??Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska! Én ezt nem értem. Nem jött meg és az orvos azt mondta, hogy nem vagy terhes? És az nem lehet, hogy még annyira az elején vagy, hogy az orvos azért nem lát semmit? Olvasgattam más fórumokat is és írtak olyanokat, hogy az elején nem is érdemes egyből orvoshoz menni, mert úgyse lát semmit. A negatív teszted óta nem csináltál másikat? Mi van akkor, ha azt a tesztet túl korán csináltad?

Ne haragudj én nem feleslegesen akarom beléd önteni a reményt, csak olyan fura ez az egész.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!Szerintem is nagyon furcsa...a 40cn-on voltam dokinál, de előtte két tesztet is megcsináltam. Szóval tuti hogy nem vagyok terhes.De akkor meg miért nem jön meg??Én ezt nem értem.
Kata, dobsz egy táblát??

zsuzska80
Szombathely

Lehet, hogy valami pszichés (hogy kell ezt a szót leírni) dolog. Nekem egyetlen egyszer maradt ki egy hónap, de akkor influenzás voltam, szerintem a gyógyszerek miatt volt. Meg is ilyedtem picit, mert még gimis voltam. És az olvos mondott valamit, hogy menjél vissza hozzá valamikor, ha nem jön meg x napig?

Kép

Kép
kamilla306

nem mondta, azt mondta várjak...most várok!
Olvastad azt az üzimet mikor erről írtam?
Kamilla, te nem ígértél nekünk képet??Kép

zsuzska80
Szombathely

Hali,
Mindjárt dobom a táblát (de kapjátok el, mert esetleg fejbetalál valakit... Kép).

Beuka,
Nem sértődtem meg, csak tisztáztam magam! Kép Én asszem, nem is tudok megsértődni... Kép

Zsu,
Én is úgy jártam tegnap, hogy amikor beszálltam az autóba itt a munkahelyemen, akkor úgy éreztem, mint amikor a szaunába bemegyek... (csak nem mertem levetkőzni Kép) Mentem kb. 200 métert, úgy elkezdett szakadni az eső, hogy hömpölygött az úton! Én totál ledöbbentem!

Kata
kata1977
Hatvan

Jó reggelt Lányok!

Kamilla, te tényleg ígértél képet!

Betti
betti73

Igértem. Most próbálom visszakeresni az e-mailcímeket. Neked a mizsu5@freemail.hu-ra küldjem?
Most próbálom csatolni a levélhez, de annyira lassu. Sajnos nagyon nagy a kép, de remélem nem fog behalni úgy a freemailetek, mint nekem Mónika képeitől.

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt!

Üdvözlök Mindenkit a Cickafark-klubban.Kép

Kata!
Ezt az összebújás témát még megbeszéljükKép

Lola A "diplomás munkanélküli" azt takarja, hogy jún.15-én megkaptam a diplomámat, de 30km-es körzetben nincs tanítói állás. Messzebre meg nem megyek! Végül is nem halunk éhen, mert van munkám, a szüleim villamossági boltjában vagyok eladó, de nem vagyok bejelentve, úgyhogy ha egyszer GYES-re és GYED-re kerül a sor, akkor elég szépen fogunk kinézni.KépKép
Hogy vagy? Mikor mész dokihoz?

Bea!
Igen, a 6 éves tesztemkor még "másként" álltam a dologhoz. Akkor annyira megörültem, hogy 1 csíkos lett, hogy eltettem emlékbeKép
Tök jó lehet Neked, hogy a gyogyiszedés után nem görcsölsz. Nekem pont fordítva volt. Míg szedtem, semmi gáz nem volt, de utána...minden hónapban meghaltam és feltámadtamKép

Minden Csajszi
Küldjetek már képeket magatokról, nyaralásról, párotokról, kutyátokról, tengeri malacotokról stb.Kép
kecsy@freemail.hu

Apropó Zsu!
Nagyon tetszett, hogy a malacoddal mész el GYESreKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

A táblák:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

kereken 50 nap!Most akkor ünnepeljek??
Vica én holnap küldök mert ma kapok egy CD-t.
Kamilla, mehet simán...

Kata, milyen kocsid van?

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?