Új privát üzeneted érkezett!

betty ne legyél bekakkantva...minden a legnagyobb rendben lesz,.....hidd el.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ok Nita, úgy legyen!!!
Na léptem!
Pussz!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

oké szia!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Betty bár már bent vagy a kórházban, azért tudd nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen és most már jöjjön az a baba. Pozitív gondolkodás fél siker! Úgy ahogy montad egy lépéssel közelebb a babához :)
Melinda nagyon örülnék egy csíkos tesztnek, de most még csak egy csík lenne rajta. Majd, ha már tuti lesz akkor csinálok tesztet, addig nem. Mikor Bencét vártam akkor is csak a kb 4 héten voltak tünetek. Egyik reggel felébredtem és az összes tünetet produkáltam. Most még semmi nincs. Szép tortája lesz Kisfülöpnek és finom is :wink:
Angie remélem jobban vagy és minden ok. Tényleg pihenj sokat! Gondolom a bejelentés a meglepetés erejével hatott, főleg a barátnődnek :wink:
Angie34 hova tűntél?
Nita nagyon szalad az idő! Nemrég még izgultál a 12.hét miatt :) most meg mindjárt félidős vagy!
Babicsek én is fáradt vagyok! A hétvégén rajtam van az álomkór. Tegnap délelőtt dolgoztam, de ebéd után lefeküdtem és átaludtam a délutánt. Bence mamánál van. Ma reggel is alig bírtam felkelni. Szívem szerint mennék aludni, de még nincs ebéd, majd utána :lol:
Ha nem jöttök lefekszek aludni!
Melisch te mit csinálsz ma? Biztos kint vagy Mayával a kertben...
Lyly semmi olyan nem történik vele az oviban amitől sírnia kellene reggel. Szeret járni, ez nála bepróbálkozás. Minden nap beszélgetünk az oviról, elmondja mi történt vele, kivel, mit játszott. Azt is elmondja ha az ovónéni rászólt valamiért, bár általában nincs vele gond. Sőt az egyik ovónéni az a család közeli barátja is. Péntekes sírt megint, mert az egyik csoporttársa úgy üvöltött, hogy még én is menekültem volna. Semmi baja nem volt, míg meg nem hallotta. Bence nagyon érzékeny, mert itthon is ha úgy szólsz rá akkor könnyes a szeme.Szeret itthon lenni, meg velünk lenni, de az első 5 perc után már szaladozik és játszik. Elég sok gyerek megy sírva még náluk, szerintem ez is a baja, egymástól veszik át a sírást. Azért megközelítjük innen is a problémát, ahogy montad :wink: Te Bencusod jól van? Kilábalt már a betegségekből?

királylány

Betty,
én is nagyon szorítok neked!
Minden rendben lesz!
Emlékszem, mikor nekem volt laparom én is mondtam ilyen butaságot, hogy mi van, ha nem ébredek fel. Annyira féltem, szóval megértelek. Szerintem nincs is olyan, akinek ne jutna eszébe.
De itt vagyok! Értik a dolgukat biztos vagyok benne!

Rólam csak annyi, hogy elmúlt a barna foltocska, hála, sokat fekszek.
Holnap lesz a 12 hetes uh + vérvétel.

Angie34 hol vagy? Mizújs eled?

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!
Királylány én is ilyen álomkóros vagyok. Voltam tegnap Mayával a kertben, megtalálta a játékát, majd elszórta a labdát :evil: Nem tud úgy kijönni, hogy nem legyen valami a szájában :lol: aztán rohangálás közben megunja tartani és kidobja. Persze én kereshetem, igaz általában ő megy vissza érte. A labdáját is később megtaláltam de mivel kint volt az ágyneműm is szellőzni mikor bevittem megint kijött utánam és akkor nem találtam már meg a labdát. A játéka is a legnagyobb gazban volt, most csak az van a szájába és sípol. Ha lát bennünket akkor mindig feltűnőségi viszketegsége van sípoltatja a játékot, hogy figyeljünk rá.
A tegnap én is csak tettem vettem de semmi haladásom nem volt. Aztán este bementünk sörözni, férjem barátja töltötte a 3. X-et :lol: . Későn feküdtünk így 10:30 körül keltem, most lassan megyek főzni, majd fürödnöm kell és 6.ra menni akarok misére. Szóval rövid lesz a napom és zsúfolt.
Nem tudom ha még írok ma mert 3 napja szarakodik a nettem, mindig szétkapcsol és nagyon idegesít.

Kellemes vasárnapot mindenkinek.

Kép
Kép
melisch

Melisch ma én is olyan vagyok, mint a lassított felvétel. Annyi mindent kellene csinálni, de nincs kedvem. Legszívesebben csak aludnék. Most főzök, Gábor és Bence kint vannak anyósoméknál. Hajat kellene mosnom, vasalni, s miután nem takarítottam ki rendesen csak úgy, most nem ártana ismét végigmenni a lakáson. Majd meglátom.
Angie akkor nem lesz semmi baj, majd írdd meg mi volt uh-n és ha van kép akkor azt is kérek :wink:
Képzeljétek már nálunk is csinálnak 4D-t, nem kell Pestre menni, igaz nem tudom, hogy mennyiért, de ha aktuális lesz majd kitudom.

királylány

Királylány,
köszi, aranyos vagy. Most kell adnia képet, remélem jó lesz.
Nem fura ez az álmosság nálad?
Nem lehet, hogy valaki lakik odabent és azért?
(bocs, ha hülyeséget írok, most nem olvastam vissza, hogy hol tart a ciklusod)
Én pl. még mindig állva el tudok aludni, annyira kínoz az álmosság.
Ja, a reggelem szörnyű volt.
A hányinger is megvan még, sajna akkor nagyon rosszul szoktam lenni amikor kakis pelenkát kell cserélni, és ma reggel alig ért oda apa leváltani, kijött minden belőlem!
szegény Bencus nem értette hova rohanok! :wink:

Angi

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!
Betty!
Megy a drukk.+++++++

Voltunk ma a medve farmon(Veresegyháza).Nagyon szupi volt.4 órát voltunk és így is végigbőgte az utat Domi mert még szeretett volna maradni. :twisted: Hoztam képeket. :wink: Pussz,mindenkinek!Dius
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

királylány nekem is csak a fele sikerült ma 3órai konyházás után ágyba zuhantam így még nem volt fürdés meg mise, na meg ott a sok mosatlan is még. Szerintem én jól főzök csak irtó lassan mozgok a konyhában, férjem is aláírja. Ő közben alszik meg tv-zik, de evés után én inkább az ágyat választottam. Itt be van borulva az idő is teszi. A városban meg most minden zárva ortodox húsvét van.

Angi28 szegény fiad nagyon édi lehetett mikor nem értette mi a bajod. Na de már nincs sok hátra és tulvagy a 12. héten elmulnak a tünetek is és élvezheted a terhességet.

Mucus ti megint milyen szép helyen voltatok :shock: elhiszem, hogy Domi nem akart hazamenni. Látom nagyon aktiv emberek vagytok és sokat mozogtok a szabadban.

Többiek? Mónika te régóta nem voltál, igy a másik neved már nem tudom. Angie34, izisz, mandarin, nyuszifül, boganna,adiadi ti is régóta nem irtatok mi van veletek?
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

sziasztok.....olyan boldog és jókedvű vagyok ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hála Overdosnak!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita ilyen lóbolond vagy????????????????????????????

Kép
Kép
melisch

hajaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!máté előtt rendszeresen lovagoltam 6 éven át.....most szünet van a babó miat,.....van ló a családba csak ő ügető ló :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dius megint milyen szép helyen jártatok! Mi is készülünk oda meg még sok helyre kirándulni. Akartam kérdezni, hogy Nőtincsen voltatok-e már az indiántáborban? Vannak állatok, lehet lovagolni, van játszótér, kisvonat és még sokféle program.....Május 1-én nyitnak, fent vannak a neten is. Hétfőn a mi gyerekeink sem akartak hazajönni pedig majd leesett a fejük a fáradtságtól. A barátnőm kisfia - 2 éves - csak mondogatta: "kijándulni még oda megyünk kijándulni" - ezt akkor mondta mikor elindultunk kifelé a táborból. Aranyos volt :lol:
Angie nem tudom mi ez az álomkór rajtam, egész héten alig bírtam felkellni és észen lenni. Én alapból álomkóros vagyok, nem lehetetlen a dolog, de nem gondolom, hogy ilyen hamar jelentkezne a dolog, mert csak április 1-től van esély a babára. Az meg nemrég volt, még be sem ágyazódott ha sikerült is. A ciklusom kiszámíthatatlan 33-36 napos, sőt volt már 44 is. Mindíg ilyen hosszú volt. Most számoltam utána ma vagyok a 31 napon.
Melisch én végül felsöpörtem, felmostam, a nappalit kiporszívóztam, hajam megmosva, beszárítva, ruhák kivasalva, gyerek megfürdetve, már csak mosogatnom kell. Sőt már meg is fürödtem :lol:
Bence ma elment apával sógorom meccsére: Kép Kép

királylány

micsoda kis focista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :lol: :) :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

dia nagyon ügyi voltál én csak aludtam meg fürödtem evés után :oops: :oops: :oops: miért gondolod, hogy megint 44 napos ciklusod lesz???? Nem tudod mikor volt pé-d mert akkor +14 nap és tudod mikor kell/nem kell megjönnie. Akkor együtt izgulunk mert nekem még 5 napom van :lol:

Kép
Kép
melisch

melisch hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch nem gondolom, hogy 44 napos lesz, csak volt már annyi is. Nem bánnám, ha nem jönne meg. A hőm:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 99200_.png

Én ezt már nem értem. :?

királylány

királylány ezt a hőt én sem értem. Nekem pé után mindig fenn van a hőm, de nálad annyira cikk cakk az egész. Ne volna jó kicsit LH tesztet használj, hogy jobban tudjad mikor van péd és tudjatok összebújni. Esetleg a teákat is próbálhatnád hátha rendbe rakná a hőd. Én szándékszom teákat inni köv. ciklusban. Még tanulmányozni fogom ezt a görbéd. Most már értem miért írták sokan, hogy jó a görbém, hiszen nagyon hasonlít azokhoz amik példaként fenn vannak a netten :oops: :oops: :oops: és megfelel a leírásoknak.

köszi Nita, de nincs semmi jel. A múlt hónapban 10 napig feszült a cicim most még az is alszik :lol: :lol: :lol: de nem is bánom mert zavart, hogy rakosgatnom kellett az ágyban azt a B kosarast :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

próbáld meg követni még egy másik oldalon is pl a fertilityfriend.com, vagy vannak német oldalak is, de nem tudok németül. Én mind a kettőn vezetem mert kíváncsi voltam mikor adnak különböző eredményeket. Pl nekem most a ciklus sokkal előbbre tette pé-t de a teszt e fertilityt igazolja.

Kép

Kép
Kép
melisch

melisch csodák mindíg vannak...... :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szia nita, jó reggelt!!!!!
Hogy vagytok ma????? máté?

Kép
Kép
melisch

szia......jól vagyunk köszi.....máté küzd mert kakilnia kell de a bilibe nem hajlandó.....pelenka már nincs.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát igen ez nem könnyű periódus egyikőtök számára sem. Kis trükk és hátha sikerül.

Kép
Kép
melisch

már rengeteg trükköt bevetettünk.....mindhiába......... :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

elhiszem nagyon kis gonoszok tudnak lenni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

hát az......főleg ahogy tud szenvedni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!
Melisch azon gondolkoztam, hogy nem fogok hőt mérni. Új hőmérőnk van és szerintem sz@r. Ahányszor mérem mindíg mást mutat. És ha szájban mérem -mert valahol olvastam, hogy ott kellene- akkor sokkal magasabb érték jön ki. Most is 36 felett volt, míg hónaljban 35.8. Szóval itt adom fel. Nem akarok tesztelgetni, mert csak idegesíteném magam vele, meg nem tudnék mindig azonos időben mivel össze-vissza dolgozom.

királylány

aha szóval hónaljban mérted azért ilyen a görbéd szájban kéne és lehet nem jó a hőmérőd sem. Nem olyan vészes a tesztelés én mindig este 7-8 kor tesztelek és még akkor is bejött ha csak rápisiletem, mivel utaztunk és csak egy vendéglő wc-jén tudtam tesztelni. De persze te tudod, ha neked ez stressz akkor tényleg jobb hagyni a dolgokat menjenek maguktól.

Kép
Kép
melisch

anno én se tesztelgettem mert csak idegesítetem volna magam.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Adok még egy esélyt a hőmérőnek, megpróbálok venni nem szilikonosat vagy milyet. Aztán lesz ami lesz.
Egy ideig nekem is kérte Bence a pelust a kakiláshoz aztán ügyesen rászokott a wc-re. De pisilni reggel bilibe pisil, ha ovinap van. Hétvégén meg wc-re megy. :lol:

királylány

mi még szenvedünk a kakival.....pisi megy nagy wc-be és bilibe is....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita nem megy oviba? És mikor is lesz a nagy vizsga?

királylány

holnaptól megy megint,oviba.........
vizsga ma volt......de nem tudtam elmenni.....hála a páromnak........ :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita miért? Nem maradt otthon vigyázni Mátéra?

királylány

nem....pedig mondtam neki már mita folyamatosan hogy mikor lesz a vizsga....erre ő ment a volánhoz dolgozni...olyan ideges voltam s vagyok is......... :cry: :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lesz lehetőséged bepótolni a vizsgát? Máté nem mehetett volna ma oviba?

királylány

Betty nem jelzett még, hogy túl van-e a laparon?

királylány

nem tudta senk elvinni ....párom már 4-kor elment nekem meg fél 6-kor kellett volnaa kelnem....lehet ujra vuizsgázni majd....ujra 30.000ft-ért.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ha valaki kiváncsi a pocifómra és a babakocsira 2009 juliusi-áprilisi topicba van kép......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita nem találtam a képet :( Ez csak a vizsgadíj?

Bettykém tudd gondolok rád!

királylány

pedig ott van........igen ez csak a vizsga díj.....

írt betty:"túl vagyok a laparon,még nem tudok semmit,hogy van e elzáródás.puszilok mindenkit"

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Betty: Én is sokat gondolok rád. Remélem jól érzed magad a helyzethez képest! Gyere mihamarabb!!!!

Mucus: De szép lehetett a medvefarm. Nem csodálom hogy nem akart hazamenni Domi. :)

Nekem ma van a ciklusomnak a 19. napja. Ti hogy álltok? Nem sok reményt fűzök a dologhoz. Az ovutesztem is olyan fura volt. Megcsináltam a 13. napon semmi második csík nem volt. Aztán a 15.-en, akkor már két csík volt, de a kontroltól halványabb. Gondoltam akkor másnap lesz az igazi pozi teszt, errefel olyan halványka lett a 16. napon, hogy csak lestem. Most nemtudom akkor mi van. Volt e egyáltalán pém. Érdekes.

Kinek mikor kell szorítani?

Kép
babicsek

babicsek akkor lehet nem volt pé-d..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita ott nincs...........a másikban van, de te az áprilisi-júliusi topicot írtad :wink: Jól néz ki a babakocsi bár a bergont én nem szeretem. Legközelebb lehetne egy pociképet úgy, hogy a fejed is benne van?

Betty túl vagy rajta és ez a lényeg, reméljük most már minél előbb baba költözik a pocakodba :)

Babaicsek én nem értek a tesztekhez, de nem lehet, hogy a kihagyott napodon volt Pé? Vagy előtte mindenképpen halvány csíkot kell mutatnia?

Melisch jelentem szájban mérve a hő megfelel a Pé utáni magaslatnak....igaz, hogy du nem érvényes de azért mértem. :roll:

Nálunk ma volt lakógyűlés, közösköltséget megemelték 5.500-ra 4.900-ről. 6.200-re akarták :evil: Megbeszéltük, hogy a tetőt le kell szigetelni és a lépcsőházajtót kicserélni.........2003-ban költöztünk ide ez azóta téma. A tető már volt szigetelve, de az eddig tartot...

királylány

majd ha bepiálok lefotózom a fejem is....az nem egy szép látvány...ezért hagytam ki..... :) :) :) :)
köszi a dicséretet is!!!!!!!!! :wink: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita "menjé má"........akartam írni de csak kimaradt, hogy nagyon tetszik a pocakod, olyan kis helyes :lol:
na menek aludni, mert egész nap ásítoztam, ilyenkior meg itt ülök a gép előtt reggel meg lesz minden bajom :?

királylány

Jóóóó Reggeeeeelt! :D

Hát csajok lehet hogy tényleg nem volt pém. Szerintem fokozatosan kell erősödnie a csíknak. Most már azon izgulok, lesz e egyáltalán menzim. Volt már 60 napos szünetem. Jaj csak nehogy úgy járjak.

Ma viszem a kis drágaságomat inteligenciszint mérésre 10-re megyünk. Úgy izgulok. Remélem ügyes lesz és türelmes.

Puszi nektek és szép napot!

Kép

Kép
babicsek

Királylány nem lesz ott gond ne aggódj hamarosan jön a kis tesó nálatok elmúltak a náthás napok most már nyugodtan szeretgetitek egymást apával és annak meglesz a gyümölcse.

Babicsek miért akarod tesztelni a picikéd? Van valami oka vagy csak az anyai hiúság? :lol: :lol: :lol: A pé miatt meg ne parázz lehet csak nem volt jó a teszt hiszen volt egy erős napod, nem muszáj 2 napig + legyen. Én nem sokat tudok a tesztekről de ha kérdéseid vannak fordulj nyugodtan esthajnalhoz szerintem válaszol neked.

ma már megyek dolgozni, bár sokat nem szándékszom dolgozni hanem nagytakarítást akarok csinálni, remélem szép időm lesz mert még borongós és a tegnap este esett az eső.

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

Betti,
örülök, hogy sikerült és jól vagy!Gondoltam rád!

Mucus,
tényleg szuper lehet a medvefarm.
Szépek a macik.

Babicsek,
én is így jártam most, hogy kihagytam egy napot a tesztelésben és szerintem akkor lett pozitív. A következő napokon már úgy vol, ahogy neked.
Akkor kellett legyen pé., amikor nem néztem, mivel itt van a kis pocaklakó! :lol:

Ja és minden rendben volt az uh-on. Tarkóredő 1,6mm és 61 mm hosszú. A nődokimmal nem tudtam összefutni, mert szülésen volt, műtött én meg nem vártam annyit! :cry:
Nincs képem még! :cry:

Nita,
én is néztem a képeket, de nem találtam.
Királylány akkor melyikben kell nézni?

Melisch, én is készülök nagytakarítani. Remélem összejön végre.
Jó munkát neked! :lol:

Miközben írok, hallgattam a híreket és nagyon felidegesített, hogy MINDEN házra, lakásra ingatlanadót akar ez a majom!
Nekem még nincs is házam! Majd 18 év múlva lesz a miénk, addig fizesse a bank az ingatlanadót!
Bocs a politikáért, de ideges lettem.

Üdv mindenkinek! :lol:

Angi

Kép
KépKép

angie28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?