Sziasztok!
Nita ez a medence ááááááááááááááááááá de bele csobbannék most:))
Édesek a lúrkók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én lábaim kegyetlenek, lábfej és főleg boka dagad, a feszüléstől már véraláfutásos is lett sajna...
Tegnap is és ma is sikerült pihenni is, telken voltunk családi banzájon tegnap, borogattam akkor is, meg anyu kenegette nekem mindennel...
Ma takarítottunk, babakocsi cuccait pakoltuk elő, hordozó stb. a sport részt meg anyósomhoz átküldtem,hogy elférjünk.
Felszereltem a zenélő forgót a kiságyra:)))))))olyan édes.
Hasam nem rendetlenkedik szerencsére. Dugig vagyok magnéziummal, bejött az 500 mg os magnezit és mellé még a magne B6 is kettesével...szóval így frankó most, pedig takarítottam is.
Luca is elrakta a kiskést amivel szúrkál mindig jobb alul:))))))ha megszületik elveszem tőle az bizti:)(amúgy nem tudom milyen ideget szokott nyomni, de most tök jó "Kopp-kopp")
Holnap megkezdem az utolsó előtti hetemet a melóhelyen jipppíííííííííííííííííííííííííííí
Nagyon félek a koraszüléstől ezért nagyon komolyan veszem a pihit, a kolleganőm kímél nagyon és hoz visz kocsival, szóval vigyázunk nagyon, hogy a kis Lucám még szedhessen magára husikát:)
Remélem ez a két hét hamar elrepül és élvezhetem picit még én is a babavárást pihenéssel, "otthonlétben"...
Pocakom extra méreteket produkál növöget marhára, kenem ,mint állat, eddig semmi csík szerencsére.
Ma jutott idő generálra is, körmeim, hajam, arctisztítás, szőrtelenítés..minden frankó, férjhez is mehetek
Remélem Mindenki jól van és bírjátok a hőséget...
Jöhetne egy kis enyhülést nemazémondom...