Új privát üzeneted érkezett!

Judy5!
Remélem, nekem volt pém. :lol:
Márcsak az inszem miatt is.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

na szerencsére jó, mert tényleg 27 nap volt az előző

Kép
mercure

Jaimee,
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Andi,

Akkor hivatalosan is elfogadom a tisztséget, ha a többiek is beleegyeznek. Akkor biztos paranoiás vagyok.

Betsy kismami,

Hogy vagy ma reggel????? :P :P :P

Még egy hét az eredményig. Már nagyon tükön ülök. Jó lenne már tudni, hogy mi a helyzet odabent.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hanna,
Persze hogy volt ez egyértelműen látszik a görbéden!!!!
Vendég

Sziasztok!!!

Krisztinka: Visszaigazoltalak!!! Ti is nagyon szépek vagytok!!! Nagyon helyes kis család :P

Jaimee: Hát nem tudom, hogy lehet ILYEN tüneteket produkálni csak úgy??? Nekem nagyon gyanus vagy ám!!!

Andi: Hanna: Hozzátok meg egyszerűen tűzoltókat kell hívni :shock: :lol:

Heni: Az első KOMOLY vérvételnél én is attól lettem rosszul, hogy 5db csővel szivták le, nem a vértől :lol: Várunk a nacis képeket.

Kép
Kép
Kép
olik22

megkukucskáltam a görbéket, mindenkié alakul szépen...
De Andi tényleg mit csináltál? Fűt a hazaszeretet?
Hanna szerintem is volt péd

Kép
mercure

Hanna,

Egyetértek Pandival. Görbe szerint volt pé-ed. Ne aggódj. :P :P :P

Mercure,

Csak annyit a hőmérökről, hogy én a higanyosra teszem voksomat, mert a digi nagyon érzékeny, és akár egy apróbb mozdulatra is változik az eredmény. Egyébként a dokim is a higanyost ajénlotta.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Vendég

Mercure,Olik: fogalmam sincs mitől ment fel ennyire...pedig a szokott időben, a megszokott kis lázmérővel...passzz
vedresandi

Pandácska: milyen formátumú a táblázat????
vedresandi

Pandi,

Nagyon tetszik a megjegyzésed Hanna neve mellett. Annyira jó, hogy mindenki ennyire támogatja a másikat. Ha babásak leszünk akkor is szükség lesz egymás támogatásásra. Én anno egyedül csináltam végig a terhességeket. (mármint barátnő nélkül) és annyira jó lett volna egy kis bíztatás, megnyugtatás.
Hát remélem ez most meglesz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

mindegy... csak sajnálom a múlt hónap méréseit, mert az alapján akkor nem lehet megítélni... az utolsó randin azt mondta a doki, hogy figyeljük, hogy van-e pé és ha nincs closty... mondjuk speciel az valószínű volt

Kép
mercure

Andi,
izé jpg vagy mi... igen jpg
Vendég

Panda: az nem értem,hogy gondolom excelben csinálod,de hogy kell jpg-t csinálni belőle???
vedresandi

Olik: Nálam ez megszokott. Eddig a rekordom 4 áthányingerezett nap! Úgyhogy nem dőlök már be olyan könnyen. :wink:

Hőmérő ügyben: JAPÁN higanyos a jó!!!!!

Panda: Köszi! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Javítom a táblát mert picit elrontottam
Vendég

Kép

Andi,
Nekem úgy mutatta a Kedvesem hogy megnyomom a ctrl és Print screen gombot egyszerre utánna megnyitom a paintet és oda beillesztem. Ott kivágom amit akarok nyomok egy másolás gombot utánna nyitok egy új oldalt vagy mit a paintbe és beillesztem. Utánna pedig elmentem jpg-be.
Vendég

Panda: értem...köszike!
vedresandi

Judy!
Jól vagyok, köszi! Hányinger reggeli után volt, de még mindig nagyon enyhe! Én is kíváncsi vagyok a jövő péntekre, biztos mindkettőnknek minden okés lesz :lol: :lol: :lol: Lesz új kocsi? Hogy döntöttetek?

Andi!
Én úgy szoktam, hogy megcsinálom a táblázatot Excelben, majd kijelölöm az egészet, lenyomva tartom a schiftet, és szerkesztés-kép másolás-oké. Belépek power pointba, oda bemásolom, majd jobb egérrel elmentem, és ott ki lehet választani a formátumot (jpg-t választasz).
Vendég

Hanna: Bocsi, elfelejtettem megdicsérni a pocidat. Gyönyörű!

jaimee

Kép
Vendég

Betsy,

A hányingert sajnálom, de sajna ez teljesen normális dolog terhesség alatt, de ezt te is tudod. Az elsővel én is szenvedtem, de a másodiknál már okosabb voltam, és szedtem a B6-ot. Tényleg nagyon jó volt és segített.
Kocsi ügyben még vacilálunk. Nem akarjuk elkapkodni. Körül akarok nézni, hogy milyet érdemes, mi mennyibe kerül. Van időm.
Egy kalkulációt szeretnék csináltatni, mivel hitelre lenne, utána jobban látjuk, hogy mennyire fogjuk bírni a baba mellett.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Végre...
Betsy: Nálam nem is volt hányinger :D Remélem a tesóval sem lesz :shock:

Judy: Mi most vettünk egy 5 éves Fábiát ( combit ). Nagyon meg vagyunk elégedve. Új autót semmi kép nem akartunk. Nagyon drága, nem éri meg. Ez csak a mi véleményünk 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok,

Órák óta nem tudok felmenni a babanet-re, nme tudom mi történt.
Mindjárt mehetek haza és még nem is traccsoltam veletek igazán.
De nemsokára lesz nekünk is otthon net.

Olik,

Majd meglátjuk még mit csinálunk. Lehet hogy még marad a régi. A baba fontosabb.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

:evil: :evil:
Na véééégre, elvonási tüneteim voltak....Nem akarok menstruálni análkül, hogy szólnék nektek róla. :D :D :D

jaimee

Olik!
Nem volt hányinger? Nagyon szerencsés vagy! Én Petivel a 8.héttől 6.hónapig hánytam. Na ez az, amit most nagyon nem szeretnék!
Vendég

Pandácska:
Látom elkészítetted pár szabad helyet a babásban :lol: Jaimee-é az egyik, ki is jön utána??? :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Nálunk se volt babanet de mindennap ezt szokta csinálni legalább egyszer ezt már megfigyeltem.
Vendég

Utánna Gyabi legalábbis én tartogatok neki egy sorocskát még mindig :oops:
Vendég

Betsy:
Júj... A sógornőm is mind a kettővel nagyon szenvedett félidőig. Pedig kislány és kisfiú :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,

Menstruáció megtiltva..........

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: No akkor húzzunk bele!

Olik: Igazad van, én is nagyon sajnálom (sajnálnám) az autóra a sok pénzt. Én már 4 milkánál is szívom a fogam, pedig annnyi gyönyörű autó van, csakhát 4-6 és még több milliót kiadni....Hát nem. De mondjuk, nem is engedhetjük meg magunknak.

Lányok, vettem egy kismamakönyvet, úgyhogy holnapra TUTI megjön. De jó kedvem van, holnap ven egyetlen szerelmem névnapja, úgyhogy szép az élet, tralllala és még péntek is van.

jaimee

Ott van még Christell és Betty is!! :D

jaimee

Jaimee,

Javíthatatlan vagy.
Miért akarod bebeszélni magadnak, hogy meg fog jönni. Ejnye-bejnye.

Azt hiszem ma hazamegyünk és irány a fagyizó. Olyan gyönyörű idő van, én meg itt bent senyvedek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Nem, csak piszokul fáj a hasam. A könyvesboltban azt hittem, helyben elönt a vér...
Este mi is fagyizunk!!! Igaz, hogy már 130 forint egy nyamvadt gombóc, de legalább nagyon finom. :D

jaimee

Jaimee,

Hátha a fagyi jót tesz a pocakodra. Csak ne egyél túl sokat.
De szeretnék én is menni. Vinném a pockaimat is. Biztos élveznék.
Sosem voltak még Pesten.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee:Az apósom és a sógorom is Tibi! :D
Kép

Nagyon sok boldog Tibor napot kívánok a párocskádnak!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,

Én nem tudok ilyen képet feltenni, de én is

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK a párodnak.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik: Köszi, átadom. :D Ilyen képet fog vágni: :shock: Ha tudná, hogy a neve kiadásának sokkal intimebb témáink is vannak.... :D :D

Judy: Köszi, a tiédet is átadom!

jaimee

Kép
Kép

kinek milyen adatát tüntettem el? :oops:
Vendég

Jaimee párjának:
Kép
Vendég

Pandácska: Egyre szebbeket kreálod :D Nagyon jó lett :!:

Kép
Kép
Kép
olik22

Panda, köszi Tibi nevében is. :D Egyre profibb ez a tábla!!!

Egy sztori, hogy megemlékezzünk Tibiről:

Tegnap hazajön, látja, hogy 2. napja döglődöm a hányingertől, éppen feküdtem. Kérdezi halkan, hogy "Nem vagy babás véletlenül?" - mondom neki, hogy nem tudom, premensis is vagyok, és minden bajom is van...."Húúúú- kap a fejéhez, akkor gyorsan menni kell a könyesboltba utónévkönyvvért"!! - merhogy én Tiborra keresztelném a fiunkat, ő meg piszokul tiltakozik. De a másik jelöltem, a Márton sem tetszik neki, merhogy az egy LIBA!!! És az ő fia ne legyen egy LIBÁRÓL elnevezve. :D :D :D :D Arany ember!!!

jaimee

Jaimee,
A férfiak megérzik ha a párjuk terhes lehet ő is érzi a vesztét hihihi :lol:
Vendég

Panda: Nem vagyok Lendvai Ildikó, de én is lassan mondom, hogy a Panda is értse: én sajnos nem vagyok terhes. Érezném. De csak a mensi közeledtét érzem, mint egy bazi nagy felhőt. :D :D

Én mondtam Tibinek, hogy ha majd egyszer közlöm vele az örömteli hírt, hogy apa lesz, legyen szíves nem a homlokához kapni, lesáppadni és megkérdezni, hogy hogy hogy.... :D :D Azt szeretném, hogy örüljön, mint ...mint.. mint én! Ugrándozzon és eufióriába essen...na, ez nem így lesz, mert ő maga a hidegvér. :D

jaimee

Jaime,
jó van naaa értettem:(
Vendég

Én is Istenke Éltesse a Tiborokat!!!!!

Én úgy terveztem az örömhír közlését,hogy nyertem egy welness hétvégét a Hotel Aquincumba,amit július 31-ig kell igénybe venni,és akkor,ott mondanám meg,hogy bebabásodzunk.Tehát ügyeskednünk kell :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: És ha addig már több hónapos babás leszel? Kibírnád addig?

jaimee

Andi,

Ez nagyon romantikus. Én még nem gondolkodtam, hogy hogyan fogom megmondani. Majd ha eljön az ideje kitalálok valami jót.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?