Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

ReditkeKépNa, te jol kihuztad, en voltam meg igy, hogy infuzioztak 30 het kornyeken, aztan 39+6-ra szultem meg vegre Kép. Drukk a natha ellen es Balintnak ismet, hogy jol vegye az anya nelkuli akadalyokat!!!

CatKép Es Oliver nem volt feltekeny???? Nem zavarta a betolakodo? Kép Egyebkent tenyleg boszorkanyos a jostehetseged, nem kezdenel el termekeny napokat, terhessegre megfelelo honapokat, stb is josolgatni???? Tuti vevod lennek...es meg hanyan....

ViragKép
En is olvastalak, az irasokat mar dicsertek elegen Kép, en a felogasotokat emelnem ki, sztem igy kell hozzaallni egy kisbabahoz!!!!!

A multkor emlitett bnomnek ma volt a vervetele, nem sikerult a lombik, meg is jott neki...mehetunk egyutt banatunkban inni...Kép

szoszi
szoszi

Hello csajokKép
Voltam ma ctg-n és Arninál.
Ctg-n Milán jól produkált, de összehúzódást egy darabot sem mutatott a gép.
Arninál több mint 2,5 órát vártam, nem mondom hogy jól esett azokon a francos székeken, dehát ez van. Közben egy császárnál is lenn volt.
A szemmagasság Kép Kép alatt bámultam a pafont és mosolyogtam. Doki szerint már nem ártana ha lenne néhány kis fájásom, dehát nincs egy darab sem.
Jó taknyos ő is, úgyhogy szép kis páros lennénk szülés alatt.
Ja, azt mondta trenírozzam a gyerkőct, hogy hétköznap és nappal szülessen, mert akkor nála szülhetek.

BeaKép Csenge, mint fiú név Kép Kép

CatKép Samu barátsága, nagyon helyes történetKép Sintér nénitek szokott a két törpével egyedül maradni? Hogy bírja? Idős vagy fiatal?
A miénk 62 éves, olyan pótnagyi féle Bálintnak, és hihetetlenül imádják egymást szerencséreKép

SzösziKép
Bnő Kép Drukkokat köszi.

Csajok, nincs ötlet, hogy kerti homokozót merre érdemes keresni? Nem az a pici műanyag kagylóforma, hanem valami komolyabb és fedett variáció, amibe majd 2 tökös is belefér. Rönkbútorosoknál arany árban mérik, hátha van valami jobb megoldás. Köszi
Na most ennyi.
Edit 37+5 Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

SzösziKép
Már csak azért sem lennék jó termékenység meghatározónak, mert a barátnődnél azt éreztem, hogy sikerülni fog a lombik, és mégsem.KépKép

Olivér teljes nyugalommal tűrte, hogy Samut lenyúlják, Õ nem adta oda a kezét a kisfiúnak, elég bizalmatlan a betolakodókkal.KépKép Hiába, Apja fia.

EditkeKép
A sintérünk 22 éves, és a Heim Pálban gyerekápoló. Mérhetetlen türelme van, ennek nagyságával csak a feneke mérete vetekszik.KépKép Húú de gonosz vagyok. Sokszor hagyom őket magukra a fiúkkal, nagyon szereti őket. Bár pár alkalom után kijelentette, hogy azért imádkozik, nehogy ikrei legyenek.Kép A sétálás már csak vele megoldható, mert a kölkök nem nagyon akarnak babakocsizni, így két emberes a program.

Küldök szülés indító sugarakat ha ezen a héten akarsz szülni. Na ?KépKép

Cat
Kép
cateye

CatKép
A héten még ne. Még apával el akarunk menni vacsizni egyik este kettecskén (egyébként hihetetlen hogy 1,5 hete mennyit zabálok, egyszerűen nem bírok jollakni).
Meg még a náthát jó lenne végleg elűzni és Bálintot is teljesen kigyógyítani.

Szóval boszorkány topiktársnő alias CatKép Lehetne március 2-án csütörtökön szülnöm??!! Légyszi!!! Kép Kép És napközbenKép Akkor Arni is van, meg szülésznőm is pont ügyel és a hétvégi gyerekfelügyeletet sem olyan nehéz megoldani nagymamikkal (bár most egy epekővel van kórházban, másik meg szintén epekővel jegeli magát otthon-szép kis csapat)
Na, pussz

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok Kismamik!

Ezer éve nem jártam felétek, de az az igazság, hogy most már elég kényelmetlen a gép előtt ülnöm és a fiúk sem szeretik!

EditKép
Nagyon jól tartjátok magatokat! Csudajól érezheti magát odabennt a kispocok!
Én megszavazom neked a március 2-t!

CatKép
Nagyon érdekes volt Samu első barátságának története!
Az meg pláne, hogy Olivér rá sem bagózott a dologra!

NoémiKép
Gratula a kis tököshöz!!!
Annyi a fiú mostanában, nem? Vagy csak nekem tünik így? Az viszont tény, hogy lányos színü ruhákból, cipőcskékből, sapikból kb. 10-szer annyi van a boltokban, mint fiúsokból. A pasis cuccokat olyan hamar elviszik!

Velünk minden rendben. Még mindig itthon vagyok, de már egyre kevesebbet vagyok függőlegesen Kép!
Méhszáj szerencsére még zárt. A hasam mostanában újra szokott szúrkálni, pedig szedem a magnéziumot, de szerencsére sose tart sokáig.
A fiúk még mindig nagyon aktívak és múlt héten már 1780-1820 gr-osnak becsülte őket a dokibácsi!

Na, megyek vízszintbe!
Puszi minden maminak és gyerkőcnek!
Stella KépKép
32+6

Kép
stella9

StellaKép
De jó, hogy jelentkeztél! Nagyon ügyes vagy, már nincs sok hátra, kitartás. Megvan már a babaszoba? Megvettetek mindent?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Jelentem mára zebrás lettem KépKépKép
Lujza
lujza

LujzaKép
Kép Kép Kép Kép

StellaKép
Kitartás nektek is!

Ilyen egy rossz minőségű képként elkészített, de azért 37 hetes Milán tartalmú pocakKép

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Lujza KépKépKép gratulálok! Ha egy üzlet beindul! Jaj, nagyon örülök!

Cat Kép Aranyos ez a sztori Samuról. Milyen nagy fiúk, hogy már így lehet velük sétálni!

Zituska Kép Én is megtartanám az eredeti fürdetési időt. Evésre úgyis felébred majd, ha éhes.

Reditke Kép
Nagyon ügyes Milán, hogy ilyen szépen várakozik bent. Bálint meg hihetetlen nagy fiú, hogy már ennyire megért mindent. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni a tesóhoz. Csinos a pocakod!

Voltam én is Arninál, két bottal közlekedik már. Megvolt a kórházi kötelező uh is. Annyian várakoztak lent, hogy végül kinyitották a 4D-s ultrahangot is, és engem oda hívtak be. Így újra négy dimenzióban láthattam a fütyist. Egyértelmű fiúcska.Kép
Zéti is jól van, megszokta már az új lakást. Élvezi, hogy több helye van futkosni. Újabban segít mindenben. A múltkor kiöntötte a kakaóját. Megszidtam, hogy ezt most ki fogja felmosni. Hoztam a felmosót, ő meg elvette, és törölgette fel. Nagyon kellett röhögnöm. Az itthoni telefont is felveszi, és iszonyú magas, egér hangon szól bele hogy "aló". Szóval nagyon jópofa időszaka ez, bár nagyon fárasztó is.Kép

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Lujza Kép
micsoda???????
most született a fiad, nem????
dobd már át a receptet légyszíves nekem.
GRATULÁLOK!

Edit Kép
csini a pocakod.

én beteg... majd írok.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah, magunkról...
szóval most arra jutottunk, hogy építkezünk először, addig spontán. Talán szeptemberben lombik, vagy lehet, hogy csak jövő év elején, attól függően, hogy alakul az építkezés.
Most 1000rel telket keresünk.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

LujzaKép
KépKép

EditkeKép
Nagyon csini a pocid! Bálintról nincs kép????

Cat

Cat
Kép
cateye

AlenaKép
Zéti felmosásKép
Kistököshöz újabb gratu! Nevek?

OrsiKép
Jobbulást! Építkezés, jujj! Merre kerestek telket?

CatKép
Bálintról képek:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3911

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5979

na meg egy ide is, a kedvenc építőkockáiKép Kép

Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

KöszönömKép remélem minden rendben lesz. Ma reggel is csináltam egy tesztet és rögtön zebra lett.Már tegnap előtt elkezdtem émelyegni. Úgy emlékszem Botival nem jött ilyen korán ez az émelygés. Tulajdonképpen ez volt az első éles akciós hónap.Álmomban sem gondoltam volnaKép. Apának este mondtam meg, nagyon-nagyon örültKép.Mikor menjek orvoshoz?2 hét múlva?Már legszívesebben most rohannék, de még úgy sem sokat lát.
Lujza
lujza

CatKép, OrsiKép, TobbiekKép
A bnomnek volna kerdese, tegnap volt ugye a vervetele, 30.-ik napon. Transzfer a 17.-ik napon volt, barnasozik mar. A Bhcg-je tegnap 54 volt, amire a dokija a fejet csovalta (!!!???) es azt mondta ez nem sikerult, de "latott o mar karon varjut". A gyogyszereket leallitottak (progeszteron, stb), de elotte kapott vmi HCG-s szurit hasfalba (elfelejtettem a nevet) es a doki azt mondta az 54-bol nem tudja mennyi koszonheto annak. Na, most vegkepp ki van bkva szegeny lany....Tenyleg nem lehet tudni, hogy mennyi az az 54???????

LujzaKép
Szoritok nagyon, recept ide is johet....
szoszi
szoszi

EditKép
Az az építőkockás kép nagyon jóóóó! A többi is, de ez csúcs! Francnak kell a drága lego!KépKép

LujzaKép
Szerintem 2 hét múlva már szívhang is tuti lesz, elég ha akkor mész, ha kibírod addig. Nem semmi, hogy az előzményetekkel elsőre összejött!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

LujzaKép
KépKépKépKépKép
Ha ezt valaki mondja Neked pár éve, biztos elküldöd melegebb éghajlatra, nem?!?!KépKép

StellaKép
Ügyesek vagytok, szépen eltelt rajtatok is az idő!Kép
Pihizz sokat!!Kép

EditkeKép
Jó nagy pocid van!!Kép
Bálint szemeibe még mindíg szerelmes vagyok!Kép
Vigyázz magadra, hajrá márc. 2!Kép

Boti a fürcsi kérdést is megoldottaKép:
Ugyebár 6-kor kajált, így 10 körül lett volna esedékes a következő.
Na, az én fiam fél8 körül (fürcsi idő) lett olyan nyűgös, hogy nem vártam tovább, megfürdettem.
Ezután megdőlt az az elmélet is, hogy leteszem kaja nélkül aludni, majd felébred, ha éhes...
Ugyanis igen hangosan követelte a fürcsi után már jól megszokott cicit.Kép
Bár nem volt még nagyon éhes, mert nem sokat evett, azt is jó sokáig nyammogta, de utána aludt a szokott ideig - 2 körül ébredt!Kép
Szóval fürcsi időpont marad, kaja meg majd alakul!Kép

Tegnap megkaptuk a 2 hós oltást, meg beadattam az agyh.gyull. ellenit is. Szegénykém, úgy sírtKép - én isKép
Estére picit lázas lett, kapott kúpot, és hajnalra már kutyabaja sem volt.Kép

Kérdés: hogy kell félbevágni a kúpot úgy, hogy nem törjön ezer darabra????

Pusz!
Zitus

Kép
Kép
zituska28

ZitusKép
Hűtőben kell tartani, és hosszában kell félbe vágni. Utánna a kezeddel kicsit felmelegíteni, és lekerekíteni az éleket.Kép

Most olvastam még valaki sikeréről, is, remélem bejelentkezik hamar, hogy begyűjtse a jogos gratulációkat.KépKépKépKép

Cat
Kép
cateye

CatKép
Hosszában próbáltam elvágni, de így is több darabba tört.Kép

Ne csigázz!!!! Ki az????KépKépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Cat Kép
miket nem tudsz Kép én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy ki lett még babás.

Lujza Kép
ez olyan, mint a mesében Kép első hónapban így összejött Kép

Szöszi Kép
54 szerintem a hcg szuritól nem lehet. Ha nem babás, akkor biokémiai. Ezek szerint neki a transzfer utáni 13. napon volt ennyi.
Nekem most a tr. utáni 11. napon volt 74 (talán).... és csak egy biokémiai lett.
valószínűleg nincs baba. de még az lehet, hogy későn ágyazódott be....
csak ha meg a doki szerint is lehet valami, akkor miért állították le a progit? nem értem

Telek: Balatonkenese (m7es lejáró) és Balatonfüred között keressük.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

ZituskaKép
Én nem mondom meg, ez az érintett tiszte.Kép Remélem bejelentkezik a nagy örömben. Régóta várt baba Õ.KépKép Egyébként aki kíváncsi az megtalálja több topikban is a hírt.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Olvass vissza legyszives, sztem a kerdesemet atugrottad!!!!
szoszi

Zita Kép
én csak úgy tudom elvágni, ha már szobahőmérsékletű. Kiveszem, kb. 1 órát elöl van, elvágom.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
jah, asszem tudom ki, ha régen várt baba Kép azt hittem spontán tesó Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

SzösziKép
A barátnőmnek 50-es HCG-vel lett babája. Igaz az 50 az a transzfer utáni 11. napon volt. Neki is azt mondta a doki, hogy ebből még lehet gyerek, csak feküdnie kell, és 16 hónapos most a kislánya. De akkor a progit miért kellett abbahagyni? Akkor tuti leáll a terhesség, mégha elkezdődött is.

Bocsi, nem láttam korábban a hozzászólást.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Jajj, OrsiKép, a Tiedet meg en ugrottam at vmiert...Koszi!Neked is CatKép!
A dokit en sem ertem, ha hirtelen megszakad a progi az jot biztosan nem tesz
. A baranom ugy erzi nem bir meg egyszer visszamenni es ujracsinalni, ugyhogy (most?) azt mondja az orokbefogadast inditjak el...

Ki az a lopakodo babas???Kép

szoszi
szoszi

ZitusKép
Mivel mi ugyis olvasztgattuk a kupot beadas elott hogy jobban csusszon, esetleg megteheted azt, hogy feleig elolvasztod....
szoszi

Zitus Kép meleg kés!!!
vagy pedig ha nem sajnálod kidobni akkor ne félbe vágd hanem farigcsáld le a felét, tudod amikor gerendát készítenek és fogpiszkáló lesz belőle Kép
Erika
ui:én is tudok ám valaki +ről KépKépKép és szerintem nem ugyanaz mint amit Cat tud. Kép de inkognitóban hagyom, majd ha akarja úgyis elmondja Kép
Sőőőőt lányok Ilducinak megszüólettek az ikrei, Csenge és Olivér, kicsit korábban jöttek (34-35hét)de 2 kg fölötti éppen mind a kettő, kicsikét azért volt inkubátor is de reméljük hamar megerősödnek Kép
hurki

HurkiKép
Jajj de szuper hír Ilduciról! Gratulálok Nekik!KépKép
És milyen szép nevük van a gyerkőcöknek!Kép

Sejtek még valakit, hogy ki lehet babás, de tényleg várjuk meg, amíg fellebbennek a fátylak!
Olyan jó, hogy megint ennyi kismamink lesz!!!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok MamikKép

Már jó rég jártam errefelé, de mindig igyekszem figyelemmel követni az eseményeket!

EditKép
Nagyon ügyesek vagytok,37 hétKép
Milánpocak nagyon helyes!

ZitusKép
Ez a Boti egy tünemény!Különösen az a kép édes, ahol a válladon szunyizikKép
Én maradnék a megszokott idejű fürcsinél, a rendszeresség nálunk a mai napig bejön.

AlenaKépNoémiKép
Gratula a kis tökösökhöz!!!!Kép

CatKép
Te kis boszorkány!Nekem is jósolsz majd?
(talán nem is olyan soká aktuális lesz!)

OrsiKép
Csak nem leszünk "szomszédok"?

Puszi mindenkinek, és Jociról egy fotó:
Kép

KépKép
KépKép
kirri

CatKép
Úgy nagyjából készen áll minden!
De azért remélem még kitartunk 5 hétig!
Mindenesetre betáraztam a kórházi cuccost és ha menni, kell, hát megyünk!
De azért nem mondom, hogy nem vagyok betojva! Fogalmam sincs mire számítsak!

Én azt hiszem sejtem ki az a titokzatos zebrás! Talán egyre gondolunk, de ha mégsem annál jobb Kép!

LujzaKép
Te aztán nem vagy semmi!!!
Én akkor kezdtem el irogatni a babanetre, amikor először lettél zebrás és már akkor te voltál nekem a példa arra, hogy nincs lehetetlen!!!
Most meg tessék!!!
Tényleg beindult nálatok a nagyüzem!!!
GRATULÁLOK!!!!

OrsiKép
Jobbulást!!

Kép
stella9

Cat Kép az egyik babásra könnyen rájöttem, a "megint megjöttből". De ki lehet a másik? Ne csigázz!

Orsi Kép Jobbulást. Írjál kicsit a fiúkról is.

Kirri Kép Csuda helyes Joci!

Én is teszek fel két képet a Zétiről. Mindig elcsodálkozunk a férjemmel, milyen nagy fiú lett.

Kép
Kép

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

De jó, hogy megint pörög a topik Kép

Kirri Kép
valamilyen úton módon szomszédok leszünk Kép tuti, hogy 30 km-en belül fogunk hozzátok költözni Kép
úszni meg biztos 1 helyre fogjuk vinni a fiainkat Kép

Tüneményes mind1ik gyerek.

Gratulálunk Ilduciéknak!!! Jajj ők is annyira megérdemelték ezt már Kép

nekm ötletem sincs a másik zebrásra... de majd kiderül Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KirriKép
Nagyon édes Joci! Jöhetnél többet mesélni róla! Vagy nem értek rá, a tesóprojekt miatt?KépKép Szólj ha kell szorítani!

AlenaKép
Én csak tippelek valakire, aki már 2. babás.Kép

Nagyon helyes Zéti a képeken! Olyan nagyfiú már, tényleg. De nálatok legalább lesz újra babázás, én meg csak a régi képekben gyönyörködhetem.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat, Orsi! Rékacs irányított hozzátok, hogy ti hátha tudtok nekem segíteni. Kép

Szóval van egy egyéves kisfiam, Gergő. Idáig szopizott, nem is volt mesim, úgy látszik teljes fogamzásgátlóként működött.
Most esedékessé vált a kistesóprojekt, a dokim Bromot írt fel. Tejcsi már elment (hálistennek nem hiányolja a fiam), elvileg már peteérésem is volt az LH teszt szerint, úgyhogy várom a mesit.
De szeretnék egy vérvételes hormonvizsgálatot csináltatni ( Rékacs virtuálisan meg is simizte érte a fejemet Kép ) egyrészt azért, hogy jó szinten van-e a prolaktin a napi egy szemtől, másrészt a progira is kíváncsi vagyok, mert Gergővel a 12. hétig kellett pótlás.

Tehát azt szeretném kérdezni, hogy a ciklus (márha elkezdődik) hanyadik napján kell menni vért vetetni?
És a háziorvos is beutalhat, vagy csak a nőgyogyi?
És milyen értékeken belül kell mozogniuk - tehát mikor jók a hormoneredmények? Egyáltalán milyen hormonokat kell nézniük a progin és prolaktinon kívül?
Nekem az is jó, hogyha meg tudnátok mondani, hogy hol keressem.

Nagyon szépen köszönöm előre is.

Cic
cicmerák

Ilduciéknak hatalmas gratula és gyors erősödés a manóknakKép

Joci és Zéti is komoly szívtipró Kép Nagyon helyesek.

Pocakos hegyek már megint Kép De jó! Én kiváncsi vagyok, és egy szülés előtt álló anyukának nem szabad engedni, hogy szúrjon az oldala Kép Kép Kép

StellaKép
Én meg kicsit már azért izgulok a szülés miatt, mert tudom mire számíthatok Kép Kép Dehát bízom benne, hogy nincs két egyforma szülés és most gyors és sokkal könnyebb, komplikációmentes lesz nekem is.

SorayaKép
Mi van veletek?

Ma este kiruccanunk apával. Elmegyünk valahová kettesben vacsizni, mert ki tudja meddig vagyok egyben és hát utána soha napján lesz rá megint alkalom.....

Edit 37+6 Kép Kép (és egyre több mosolygó fej)

Edit
Kép

Kép
reditke

Lányok az Lh teszt az tuti? Szeretném tudni van-e pé-m, viszont nem akarom besózni magam dokijárással, Kép akkor szeretnék csak menni amikor okom van rá...okot meg szeretnék Képszóval hanyat vegyek mi a neve mennyibe kerül stb.KÖszi
ma megjött, de erre most így is készültem, idegzsába hónap volt, de a következőben bízom , fel is készülök Kép
Erika
hurki

CicKép
Akkor válaszolok Neked, ha Rékacs benéz végre ide is, és beszámol Hangáról és magáról!KépKép Na ez csak vicc volt.

Tényleg jó lenne egy hormontükör, mert azért a napi 1 szem prolaktin elég horror mennyiség! Nem vagy rosszul tőle? A ciklus 3. és 21. napján kellene egy hormontükör, és elsősorban, LH-t,FSH-t,prolaktint,progeszteront és estradiolt kellene nézetni. A nőgyogyi megcsinálja a vérvételt, nem kell beutaló hozzá. A referenciaértékeket a www.infertility.hu oldalon megtalálod, hogy jók-e. Drukk a tesóprojekthez!

EditkeKép
Jó szórakozást! Szerintem nem lesz egy darabig ilyen nyugis estétek!

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Nagyon köszönöm a gyors választ Kép
A Bromotól nem vagyok rosszul, fokozatosan szoktam rá (ez is Rékacsnak az érdeme, én simán egy szemmel kezdtem volna).
Azért szólok Rékacsnak, hogy nézzen be ide is. Kép

Még egyszer köszi.
Cic
cicmerák

Orsi! Elmagyarázod nekem mi az a biokémiai terhesség? Gyógyszerek okozzák az emelkedett HCG szintet, ez a baj olyankor? Remélem találtok telket, mi is alig várjuk már elkészüljön a házunk. Már kész az elsö szintKép

A gyerekek tényleg gyönyörüek!

Kontroll megvolt, Orsi orra nagyon szép, még ilyen nem volt mióta ide járunk. 2-3 hét mulva kell vinni megint. Kapott még mindig az asztmatikus köhögésre sprayt, meg másikat is ami szintén be kell lélegezni. Meg kap egy szirupot.
Felirattam neki a Prevenar szurit, lehet hogy ezzel megelözzük a további betegeskedést, ha nem mindet, de ha csak 1et is, akkor is anyagilag ugyanott vagyunk mint amit orvosra+gyógyszerre költök, és nem szenved Orsi

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cat! Ezen az oldalon, amit adtál, hol kellene néznem?
Nem találom Kép
cicmerák

Karmen Kép
biokémiai, amikor elindul a beágyazódás, de valami miatt nem zárul le, vagyis a terhesség nem jön létre, de a HCG szint már megemelkedik.
Tehát valami elindult, de nem fejeződött be.
elég gyakori.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! ja igy már értem. Nekem a 2.lombik volt ilyen

Igazatok van, alkati a dolog sosem tudtam könnyen felszedni a kilókat. Azért valami jol jönne, a Béres csepp tippet köszi, megprobálom. Enni eleget szoktam, de hátha hasznositom is.
A baj hogy az emberek nem arra gondolnak hogy ez alkati, hanem hogy ez is egy idióta, aki kórosan sovány.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

CicKép
www.infertility.hu és az újdonságok menüpont alatt van a női hormontábla

Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép
Csak azért terhelem a topikot, mert 38+0 Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Karmen Kép
supradyn Kép nem vicc, védőnők ezt adják szoptatós anyáknak, akiket megeszik a gyerekük. Iszonyú étvágyat csinál Kép
próbáld meg.

Erika Kép
én nem bízom egyik LH tesztben sem... az UH tuti Kép

Edit Kép
szuper!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

EditKép
Mi van, tulhordas lesz????Kép Milyen volt az estetek????

CicKép
Valamelyik nap gondoltam RekacsraKép, hogy menthetetlenul erik neki egy enyje-bejnye...Atadnad?Kép

Zeti es Joci is gyonyoru, es raadasul mekkorak maaaar, huuuuu....

En is ismerem a lopakodo babasokat? Nem segitenetek egy ici-picit????Kép
szoszi
szoszi

HurkiKép
Az Evidence vagy Evidence comfort ovulációs tesztek 99%-osan megbízhatóak. 5 db van egy csomagban és kb 2 ezer Ft. A vélelmezett peteérés napjaiban pisiből mutatja ki a termékeny napokat,úgy mint a terhességi teszt.

A Supradyn nekem nem csinál étvágyat pedig kúra szerűen szedem, de a Béres cseppre ha ránézek is hízok.KépKépKép

EditKép
Nem semmi! Gratulálok!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lanyok!

Segitsetek!
Az egyik baratnomnek 17 napja kesik.Produkalja a terhes tuneteket,de a tesztek negativak.Letezik,hogy megis terhes?Nagyon izgul es nagyon regota vagynak mar babara.

Pusz
RegimegintmegjottosKriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta Kép
ha a baba később fogant, akár már a menst. esedékesséválásakor, akkor lehet babás. ill. ha olyan alkat, hogy a vizeletében nagyon kevés HCG (amilyen Cat is volt Kép) akkor is.
szerintem menjen el egy vérvételre.

Önmagában a tüneteket pszichésen is lehet produkálni.
drukkolok, hogy baba legyen a dologban.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?