Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Én már biztos nem fogok elhervadni. Apa meg Bence úgy nyakon öntöttek vízzel, hogy az egész konyha úszott. :lol: A fiúk elmentek mind a két mamához, utána indulunk kirándulni. Először Nógrádra megyünk a várhoz azután átmegyünk Nőtincsre az indiántáborba. Remélem lesznek képek is, majd rakok fel.
Angie hogy sikerült a bejelentés?
Melinda hol a nyuszis kép?!
Szép napot!

királylány

Minden Topikos sorstársamnak és Családjának Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok! :lol: :lol: Dius

Szerdán megyünk haza,addig is ne írjatok sokat! :wink:

KépKép
Kép
mucus75

királylány :) :) :) :) én idén megusztam a szódát....mert eldugtam........de tavaly meg előtte is hideg szódára keltem húsvétkor..... :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mi ez a nagy pangás itt kéremszépen!
Sehol senki?

Mucus: Így nem kell majd sokat utánaolvasgatnod. :lol:

Biztos mindenki kint van a szép napsütésben. Megyek akkor én is. Ma muskátlit ültetgettem, remélem szép lesz.

Szokott valaki futómuskátlit ültetni? Ha lehet kérnék hozzá egy-két praktikus tanácsot. Olyat szeretnék, ami olyan szép dús. De a tavalyi elég nyamvatt lett. Hátha most ügyesebb leszek.

Kép
babicsek

Sziasztok!!
Nem bírtam normálisan lekapni azt a fránya nyulat,mert a fémrács vakítja a képet.Pistike nagy megmentő lesz,már 2-szer kiszabadította.... :lol: :lol: Az udvaron nincs betéve a ketrec alja,hagy rágcsáljon,csak a ketrecet raktuk rá,na azt meg 2 mp alatt felborítja.... :lol: :lol:
Úúúúúúúútálom a húsvétot,senki se evett,csak ivott!!!Ezért vehettem sonkát! :twisted: :twisted: Jahhh,3-an voltak meglocsolni,szerintem jövőre mi is kirándulunk,de az attól függ,hogy mink lesz,mert ha fiúnk,akkor bizony megint mennek,mert az első locsolkodást nem lehet kihagyni!!! :lol: :lol:
Én veteményeztem,hát kíváncsi leszek kel is-e ki valami... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

meli bizti ki fog kelni...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Halihó!
Igen, szép idő van, mi is kint vagyunk állandóan.
Azon kívül még mindig alig bírok délig fenn maradni.
Már sose lesz ennek a fáradtságnak vége?

Királylány, jól sikerült a bejelentés. Rólam gondolták, hogy hamarosan jön a tesó, mert tudták, hogy kis különbséget akarunk, de a barátnőmön meglepődtek.

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!!!!!
Utólag már nem köszöntök hiszen túl vagyunk az ünnepeken.
Sajnos nagyon sűrű volt a programom csütörtökön már nem is jutottam oda, hogy elköszönjem mielőtt elutaztunk. Nagymamámnál meg nincs nett így nem tudtam jönni.
Gondoltam ti is többet irtok de látom nem értetek rá.
Örömmel olvastam, hogy mindenki jól van, bár gondoltam lesz valami jó hír is, hogy tesztel valaki egy nagy +-at is.

Egészen jó volt, pihentem, szórakoztam. Hétfőn reggel az öcsém volt aki nyakon öntött egy pohár vízzel, az uram nem merte félt a morgástól. Locsolóm nem sok szokott lenni bár most kicsit többen voltak mint tavaly. Aztán esté elmentem diszkóba tök jó volt, bár a végén úgy fájt a talpam, hogy azt sem tudtam, hogy menjek haza. Hát semmi különös nem történt.

Sajnos ezt a hónapot nagyon nem használtuk ki, még a tesztelést is csak futtában csináltam 8-9 óra körül mert vagy utaztunk, vagy vendégek voltak. Aztán még igazán össze sem bujtunk ahogy kellett volna estére a párom mindig "beteg volt" pont + teszt utáni 2 nap :cry: :evil: , hát így nem is számítok semmire. Lassan azt hiszem nem is érdekli már a baba vagy azt hiszi nélküle is sikerül. Pedig látta, hogy tesztelek de nem gondolta tovább az egészet.

Na megyek lassan mennem kell bár nincs semmi kedvem dolgozni menni ennyi szabadság után. Onnan még jelentkezem!

Kép
Kép
melisch

Sziiiiiiiiasztok! :D
Megjöttünk,itthon vagyunk de maradtunk volna még.
Kipakolok,mosok,főzök aztán este jövök. :wink:
Addig is jók legyetek. :lol: puszi.Dius

KépKép
Kép
mucus75

Na,újra itt.hoztam pár képet,bár nagyon érdekesek nincsenek.Nem voltunk szinte sehol.Vagyis a faluból nem mentünk el.Szombaton az unokabátyáméknál grilleztünk,gyerekek a kertben játszottak.Domikám végig fosizta a napot(szegénykém)de másnapra helyre jött.Oviba kapta el. :( Vasárnap 5 km gyalogoltunk oda-vissza az erdőben,nagyon szupi volt.Egy tisztáson nyársaltunk,tollasoztunk,virágott szedtünk.Hétfőn pár rokonhoz elmentünk locsolkodni aztán otthon a kertben játszottunk estig.Kedden szintén a faluba sétáltunk,megmásztunk egy nagy sziklát(ez a falu közepén van).Ma pedig jöttünk haza.Szóval se Egerbe se Egerszalókra nem mentünk el :( Én mentem volna de a többség leszavazott. :twisted: De azért nagyon jó volt a jó falusi levegőn csak kevés volt a szabad nap. :wink: Pénteken 33nap megjött nem is kicsit(ugye előtte 4 napig barnáztam csak).De ma elmúlt,pénteken megyek az új dokihoz.Hát dióhéjban ennyi.Mindenkit puszilok.Dius :D
Dia!
Az unokabátyám neve Farsang József.Szerinte ismeri a párodat. :wink: Mi a neve?
Lyly!
Köszi a privit de árak nincsennek írva.A Balaton érdekelne még elsősorban üdülőtelep.Tudod ami elkerített,faházak,vízpart,stb...De ez SOS kellene mert nem lesz hely júliusra!Köszi.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

mucus nagyon jók a képek!!!!!!!!!!!
mi is megjöttünk...megvan pocaklakó babakocsija!!!!!!!!!!!!!nagyon szép!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Gratula. :wink: Fotót kérek!
Nálunk ha lesz egyáltalán kistesó :roll: akkor szerintem a Domi kocsiját örökli meg.Nagyon jó állapotban lapul a gardrób szekrényben. :)

KépKép
Kép
mucus75

sajna a gépem nem enged képet feltenni.... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita, köszi a jó szavakat! :wink:
Örülök, hogy megvan a babakocsi! :)

Dia! Nagyon jók a képek! :wink:

Babicsek, veled mi újság?

Melisch, te is egyre ritkábban vagy... (bár én beszélek) :lol:

Melinda, reméljük ki is kel valami a sok veteményből, amit ültettél, és nem csináltad hiába :)

Többieknek is puszi, és tessék jönni!!
Azt hittem alig tudok majd visszaolvasni, erre 1 oldalt kellett csak :D

Én ma voltam a kórházban az aneszteziológussal egyeztettem, meg vért vettek, meg vizsgáltak, meg pisi kellett, meg.....szóval kész voltam.
Vasárnap kell befeküdnöm, hétfőn reggel lapar.
De egy dolognak örülök: Hogy ezzel is előrébb jutunk egy fokkal a gyerekünk felé, és ez az ajtó a lombikhoz is, ha esetleg csak az marad.
Úgyhogy itt vagyunk a kapuban már a cél előtt....

Szeretném, ha mindenkinek begörcsölne a keze hétfőn reggel, akkor legalább tudni fogom, hogy nekem szorítottatok!!! :lol: :lol: :mrgreen:
Puszika!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

sziasztok!!
Velünk minden ok,apa éjszakás,Pistike már horkol,folyik az orra szegénynek,bár elég sok mindenkitől hallom,hogy betegek.
Most megyek mert a kisfiam/lányom szétrugdos,egy kicsit sztetoszkóppel lehallgatom.... :wink: :wink:
Jahhh,ha nem kel ki semmi,befejeztem az eddig sem felhőtlen kapcsolatomat a kerttel!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Betty,
nagyon szorítunk neked!!! Minden rendben lesz!!!

Mucuskám,
írtam, hogy csak akkor tudok árat írni, ha legalább a hónapot megírod! Na, most már olvastam, hogy a július érdekel. Itt a Balcsinál szerintem többet fogtok költeni, mint kint, de azért szétnézek, és küldöm azokat is.
Jók a képek, Domi nagyon édes.

Én is pirizek, csak így, lazán a 35. napon. 8) :roll:

Melisch,
sajnálom a betegséget. Majd most akkor mi jövünk!

Valaki megtörhetné már a jeget, mert mostanság nem babásodik senki. :(

Kép

Kép

Kép
lyly

jobbulást a betegeknek!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jaj lyly édes vagy visszaolvastam mit is írtam miből vetted, hogy beteg voltam :shock: aztán rájöttem "beteg volt" a férjem = részeg volt :lol: :lol: :lol: ja a végére lett róka koma, hasmenés reggel meg fejfájás tényleg sajnálni kell ilyenkor őket, ittak volna kevesebbet. Ő nem bírja a piát 1-2 sörtől részeg de most együtt ivott apával meg az öcsémmel akik bírják, apukámnak mindegy csak szesz legyen, igaz szerencsére nem alkoholista de ha ünnep van megissza a részét, öcsi meg apja fia simán bírja a 10.-ik sört is :lol: Ilyen állapotbam meg már jobb volt aludni.

Kép
Kép
melisch

:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a sok hiányolást! De a kislányom megint beteg lett, jól ránkijesztettek az orvosok. Megint orvostól orvosig jártunk, kórházban is, de nem kellett befeküdni. Ne de most már túl vagyunk ezen is, sokáig nem akarok gyerekorvost látni!!!

Tegnap voltam ultrahangon, minden rendben van, a korának megfelelő a mérete, szépen behozta a lemaradását, csak azt mondta az ultrahangos, hogy vastagabb a tarkóredője, mint az átlag. 2,6mm. A kislányomnak 2,3 volt pont ennyi idősen. Ez még tartományon belül van, 3 mm-ig normális, és egyáltalán nem izgat. Ma megyek az orvosomhoz, kíváncsi vagyok mit mond, de nagyon bízom abban, hogy semmi baja nincs a babának!

Mindenkinek puszi, igyekszem gyakrabban jönni, de ilyen jó időben állandóan kint vagyunk az udvaron.
Vendég

szia duna......de jó hogy jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!

engem ma lecsapoltak nagyon rosszul voltam utána....két hét mulva van eredmény.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Csak bekukk,sietek. :D
Lyly!
Nagyon köszike előre is. :wink: Azért a Horváthoz is kérek ár ajálatot. :wink: Júli 11-től 7 vagy 8 nap.Vagy júli 18-tól 7 vagy 8 nap. :P

Betty!
Szorítok hétfőn!Nyugi nem lesz gond,Én is átestem rajta anno. :wink:

holnap doki........ :roll: :? :D :wink:

KépKép
Kép
mucus75

mucus drukk holnapra!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szorítást! Arik vagytok! :wink:

Ma elfáradtam, úgyhogy tűzök is, még van egy-pár dolgom itthon is, úgyhogy paff vagyok mára!

Mindenkinek puszika! Jók legyetek! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty jó pihenést,holnap gyere!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok nagyon meglankadt a lelkesedésetek, tessék jönni gyakrabban!!!!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek ma olvastam a Cosmopolitán itteni kiadásában, hogy egy 19-20 éves csaj 8 hónaposan tudta meg, hogy terhes :shock: :shock: :shock: Egyetemen van szüleivel lakik és van barátja, de azt nem írta, hogy sikerült a baba nekik. Egyik alkalommal nagyon viszketett a hasa. Szüleivel utaztak az autóval. Anyukája felfigyelt a vakarózásra és kérte húzza fel a pólóját. Mondta, hogy nagyon feszes a hasa és másnapra rendezett időpontot egy dokihoz nézzék meg nincs daganat. Az uh után mondta neki a doki néni, hogy kapaszkodjon mert 8 hónapos terhes. Elájult mikor megtudta arra ébredt, hogy a nővérke locsolgatja vízzel. Végig a 8 hónap alatt pontos havija volt max 1-2 nap eltéréssel, semmi jele nem volt, hogy terhes még a hasa sem volt nagy. Állítólag nagyon ritkán de előfordul. Másnap viszont a nagy izgalom miatt sürgősen kórházba vitték és egy 2.8 kg kislányt szült 1 óra alatt :shock: A picit elfogadták az apuka szülei is és sokat látogatják, az apa meg ha teheti elviszi sétálni, játszik vele. A picit a csaj anyukája neveli mert ő közben sulizik és nem tudja, hogy feleségül megy-e a sráchoz. És miután magához tért megváltozott és tudja, hogy az ő lánya rengeteg szeretetet kap tőle meg a nagyiktól.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok! Élek még, gyorsan visszaolvasok.

királylány

Dius: jók lettek a képek, gondoltam rátok, szép idő, jó levegő....Apa Karaba Gábor. Említettem neki, de azt mondja nem ismeri, bár nagyon rossz a név és arcmemóriája. Melyik volánnál van?
Melinda a kerttel én csak köszönő viszonyban vagyok. Mondjuk mi panelban lakunk, de Gábor szülei családiban, nyáron sokat vagyunk ott hétvégén.
Betty neked nagyon fogok szorítani, de kérek igazolást, hogy nem tudok dolgozni, mert ökölbe kell szorítanom a kezem :lol:
Duna örülök, hogy jól vagytok a babával, nagyobbnak jobbulást és remélhetőleg már nem lesz beteg.
Melisch hiányoztál az ünnepek alatt, remélem kipihented magadat és most már sűrűbben írsz. Ettől a történettől kifeküdtem :shock:
Folyt. köv.

királylány

ja a csajszi közben még fogyózott is 5 kg fogyott a terhesség alatt azt hitte, hogy csak hájas :lol: :lol: :lol: Nagyon ritkán fordul ilyen elő és azt irták ezek az emberek különlegesek szoktak lenni.

Kép
Kép
melisch

Szóval........a sok szünet után tegnap Bence megint ordított reggel az oviban. Este aztán beszélgettünk és apa kérdezte miért sírt. Persze nem tudta megmondani. Aztán odafordult hozzá, majd azt mondta: Apa, örülnél neki ha nem sírnék reggel? Persz, nagyon büszke is lennék rád. Na ezt én is megerősítettem mire Bence válasza: Jó, akkor holnap reggel a sírás itthon marad! És tényleg nem sírt, sőt azt mondta nem is fog. Ma reggel pedig mondta az ovónéninek, hogy ma a mosolygós Bence jött oviba :)
Na összepakolok a konyhában és megfürdök....
Ígértem képeket, ha lesz egy kis időm bogarászni akkor teszek fel.

királylány

Sziasztok!!
Jaj,de cuki lehetett a fiad!!!!Már úgy várom,hogy beszéljen nekünk is!!
Nekem ilyen adataim vannak a babóról, hogy ,fejátmérő:47 mm,hasharánt 42 mm,a magzat mérete 19 hét 3 nap (ez múlthét péntek volt) Élő magzat látható.A méhlepény a mellső falon tapad, a méh fundusában.(na ez mi???)A magzatvíz mennyisége átlagos.

iGEN,VALAKI MEGTÖRHETNÉ A CSENDET,POZI TESZTEKET!!!!!Királylány????Mit szólnál egy 2 csíkos teszthez????
Mucus????Melish???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

melisch nemsemmi ez a történet!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na ezt nem értettem soha!Hát rúg az a gyerek,nem hiszem el,hogy nem érzi.Ezt csak akkor tudom elhinni,ha velem fordulna elő.De még akkor se.Olyat már én is hallottam,hogy végig megvolt a nőnek,de ő azért észrevette félidő (magzatmozgások) tájékán!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda,
a fundusban tapadó lepény a lehető legjobb helyen van! :D Egyébként a méh felső részét jelenti, vagyis nincs veszélyes helyen, nem a méhszáj közelében van, stb. Gratulálok a nagy babóhoz!

Melisch,
bocsánat, akkor tényleg félreolvastam valamit. :oops: :roll:
Az ilyen történeteket én sem hiszem el, pontosan a magzatmozgás és egyéb jelek miatt. Rendben van, a 20-23. hétig talán elképzelhető egy ilyen eset, de a 8. hónapig???
Euz nekem most pont úgy hangzik, mint a tegnapi hülyeség, hogy egy orosz férfi tüdejében egy 5 cm-es kis fenyőfa nődögélt. Micsoda hülyeség és uborkaszezon lehet a hírekben, ha már ilyeneket írnak.

Dia,
milyen kis ügyes, okos Bencusotok van! Semmi mást nem hajlandó az oviról beszélni? Rajzoltassátok, bábozzatok vele (szerepjátékot, pl. legyen ő az óvó néni, ti apával a gyerekek, játsszátok el egy napját), ezekből sok rejtett dolog is kiderülhet.

Mucus,Betty,
megy a drukk nektek!

Dunakavics,
teljesen jó az a tarkóredő-méret, ráadásul elég nehéz mérni. Ne aggódj!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
lyly

meli mikor hozol pocifotót? :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Tegnap nagyon rossz délutánunk, esténk volt.
A wc papíron megláttam egy kevés vért.
Teljes pánik, aztán eszembe jutott, hogy sok helyen olvastam, ez a korai terhességkor előfordul.
Aztán később ici-pici barnás folt volt a wc papíron.
Ennyi.
De reggel megint barnás folt.
Felhívtam a dokim, ő is mondta, hogy ne ijedjek meg rögtön, ez előfordul. Ha erősödne a piros vérzés, hívjam, menjek.
azt is mondta, hogy már annyira nem kritikusan korai a terhességem, ne aggódjak. Rosszabb lenne a helyzet, ha fiatalabb lenne a terhesség.
Szóval fekhetek sokat. :cry:
Érte mindent!

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angie28 pihenj sokat és nem lesz gond :wink: :wink: :wink:

Királylány nagyon ennivaló lehetett Bence mikor megígérte nektek, hogy nem fog sírni ha ti büszkék lesztek rá. Milyen kis érzékenyek mit meg nem tesznek a szülőkért.

Melinda ha kertészkedni akarsz mindent bele, ha nem is sikerül egyből nem kell feladni. Tavaly én is sok virágot ültettem nagyon szép volt na de mire megindultak megkaptam Mayát és ő irtotta ki. Az idén legfeljebb az ablak párkányra teszek mert e a kert úgy néz ki mint a beton, annyit szalad ott. Bár szép volt a jácint meg a nárcisz de az egyik részen mindig ott döglött az árnyékban így letéptem és betettem a szobába vízbe őket. Ahol egész délután sütött a nap ott békén hagyta a virágokat is. De nem akarok megint szomorkodni, hogy beleöltem pénzt, időt és energiát ő meg tönkreteszi és még csak nincs is, hogy összeszidjam mert akkor csinálja ha nem vagyunk otthon ő meg utólag nem értené miért kap. De ha lesz gyerekem és többet ülök majd otthon még lehet a veteményezést is megpróbálom. Nincs jobb nincs a friss zsenge kerti zöldség nyáron, de most had nőjön a gaz nem érdekel :oops:

többiek????????? :shock: :roll: [/b]

Kép
Kép
melisch

angi sok pihi és nem lesz semmi baj!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Betty: szorítok neked! Egyik ismerősöm, most volt ilyenen, keddem műtötték és szerdán már haza is jöhetett.

Angi: Vigyáz magadra!!!!

Velem azóta semmi. Nem is tudom írtam e, hoy abba kellett hagynom a clostyt az 5. szemnél, mert az egyik petefészkemben látott egy olyan tüszőt az orvos, mintha be lenne vérezve. Azt mondta ettől függetlenül, próbálkozhatunk, csak most a gyógyisat nem csináltuk végig. Amikor voltam utoljára 10.-én, akkor 14 mm-es volt. Tegnap csináltam LH-t, de még halványabb csík volt a második, mint a kontroll. Szerintem a napokban lesz valamikor a pém. Remélem hogy lesz. Egyébként ma van a 16. napom.

Jaj de jó hogy péntek van. Én olyan fáradt vagyok.

Kép
babicsek

babicsek azért hajrááááááááááááááá!!!!!!!!!++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Velünk semmi extra,Pistike kapott egy f1 autót,ami hangot is kiad,anyósom megmutatta neki,hol nyomogassa,szóval a Barátokat csak láttam..... :lol: :lol:
Na akkor ennek a fundusnak örülök!!!1 kg-t híztam!!!Nita,te???

Úúúúú,ma voltunk zöldkártyát csináltatni,és beleültünk egy Lanchia -ba/nem tudom hogy kell írni/, hát bár ne tettük volna!!!! :lol: :lol:

http://www.cukigyongyos.hu/esemeny/imag ... oz9i7d.jpg
Ez lesz Pityesz tortája,Fülöpök vagyunk,így esett a választás Fülesre!
Belül oroszkrém lesz!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

meli utsó mérésen 1 hónap alatt fél kilót......
legközelebb május 5.-én mérnek.....
nagyon szép tortája lesz pityesznek!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hu meli szép a torta, gondolom ennivaló meg egyben idegesítő is Pityesz de még csak most kezdődik a ricsaj majd :lol: :lol: ja mikor lesz már nálunk is ordítás sírás, hisztizés és csörömpölés

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Tegnap voltam az "új"dokinál.
Köv.ciklus 3.napján csinálnak egy hormon vizsgálatot aztán meglátjuk....
Ha kell peteérésre rásegít majd aztán inszem. :) Nagyon aranyos,kedves volt.Most egy kicsit bizakodok...... :? :wink:

Dia!
Az unokabratyóm a Nógrád volánnál dolgozik.Salgótarján-Cered_Szilaspogony_Zabar_Istenmezeje útvonalon. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

mucus nagyon örülök, hogy meg vagy elégedve az új dokival, nem lesz ott gond segít a doki és meglesz a baba ne aggódj :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

mucus szerintem ez a doki hozza meg neked a sikert!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajszik, búcsúzni jöttem, reggel megyek a "vesztőhelyre". :lol: 8)
Már várom is, hogy túl legyek már rajta, meg nem is várom, mert miért kellett idáig eljutnunk?? :roll:
Mindegy, kedden jövök elvileg haza(ha nem alszom el örökre :lol: )
Nitácska, a számodat múltkor elmentettem, esetleg majd dobok rád egy üzit, ha túl leszek rajta.
Sok puszi csajok, és gondoljatok rám... :)

betty615

betty rendben...várom az üzit...miután felkeltél......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty nagyon nagyon drukkolok neked tuti sokat fogsz csuklani mert sokat fogok rád gondolni "drága sorstársam " :wink: :cry:

Kép
Kép
melisch

Még itt vagyok, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm...
Kicsit (nagyon) azért be vagyok kakkantva....de majd elmúlik :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?