Új privát üzeneted érkezett!

Hanna, nagyon ari vagy, de holnap szerintem vagy 7-ig bent fogok szívni... :?

Legközelebb...
bienvenue

Én megértem Babszikát, kiindulva a saját anyóspajtimból, aki tuti, saját kézzel akarná tartani a gyertyát, csak legyen már unokája :lol: :lol: :lol:
bienvenue

Ok Csajok!

Na, elmegyek alukálni.

Holnap akivel tudok talizok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt Mindenkinek!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Megyek én is.

Puszka mindenkinek!
bienvenue

Andi!
csak azért jösz, mert hozod a teát???
ne viccelj... tudom én, h a fagyi nagyobb vonzóerővel bír!!!! :wink:

valójában totál igazad van, Panda!
úgyis állandóan az unokáról beszélnek...

babszika

Hát,ma nem vagyok TOP 10ben,megyek én is alunni!

Dani nevében köszönöm a jókívánságokat.Itt vigyorog mellettem,és puszil Benneteket!!!!!!

Kép
vedresandi

Bien!
vmi hasonló van nálunk is anyóssal, csak sajna itt após is benne van a "buliban".... nekik ennyi idősen már javában megvolt Bálint.....

viszont lassan lelépek én is!
dolgunk van apával.... :oops: :oops:

legyen szép estétek!!!!!!

babszika

Kép
Vendég

próba:
Kép
Vendég

Jó reggelt!!!!

Hol bújkáltok??? :lol:

babszika

Én itt vagyok!!!!!! De sok a meló, úgyhogy csak néha néha bekukk...

Kép
Kép
gyablonka

Szia Gyabi!!!!!!!
Ne dolgozz sokat!!!! Hiszen péntek van!!!!! :wink:

babszika

Madárfüttyös szép jó reggelt minden kedves Kispajtásnak!!!!

Remélem mindenki jól van.

Mikorra várunk teszteredményeket????

Képzeljétek reggel 6 óta forgatok, találtam vifit,így minnyá fel is csatlakoztam az internetre,mert elvonási tüneteim voltak..... :lol: :lol:

Itt az idióta görbém.Melegszem (PÉ nélkül)...no comment :shock: :shock: :shock: :shock:
Kép
vedresandi

Igen péntek.....és 13.-a!!!!!!!!!!!

Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Húúúú, Andi!
Nagyon bemelegedtél..... :)

babszika

Babszika!!!
Kétszer néztem meg reggel a lázmérőt,meg az is,hogy hova dugtam :oops: :lol: ,mert nem gondoltam,hogy ennyire felmegy.Azt sejtettem,hogy emelkednie kell......
vedresandi

Jó reggelt, lányok! Ébresztőőőőő!

Andi: Húúúúha, gyönyörű megugrás! Mikor is volt pé-d? Mármint szerinted. Mikor érezted? SZerintem kedd körül lehetett...

Gyabi: Én, mint vonalzófelelős, megrólak. Csak akkor kezdődik egy ciklus, ha itt a Niagara. Vagy nem, lányok????? Panda?

Kamilla: Köszi a választ!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

jaimee!!!
még te mondod, h ébresztő??????
inkább én mondhatnám neked!!! hol voltál eddig? :wink: :lol:

babszika

Szia Jamiee:
Hétfőn akartam meghalni,annyira görcsöltem....akkor volt PÉ.A ferti meg húzza meg a rudit,hogy ilyen dög,mert szerinte selejt vagyok,nincs PÉ-m :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Babszi: :D Fáj ez nekem, Babszi, fáj ez a hang. :D :D És a további 72 csajszi nem hiányzik neked??? :D De ha már itt tartunk, valami nem stimmel a vonalzóddal, ha jól teszem itt össze a részleteket! :evil:

Egyébként eddig elfogyasztottam egy szalámis zsömlét, hogy elmúljon a hányingerem, utána legurítottam egy teát és most nézem, hogy milyen meló halaszható hétfőre. :D :D :D

jaimee

Csajok,

Írtam egy egész oldalt és elszállt, tiszta ideg vagyok.

Heni,

Gratula a kismama gatyóhoz. Gondolok rád csapolás közben. :P

Andi,

Neked aztán jól befűtöttek. Mit csináltál éjszaka??? :wink: :wink:

Babszika,

Betsy is szúrkálást érzett és lásd.... :P :P :P

Jaimee,

Veled mi a helyzet????Remélem minden ok. :D :D :D

Lányok, a mai fagyizásról mindenképpen csináljatok képeket. nagyon kiváncsi természet vagyok.

Dobok egy görbét. Elkezdett lefele mászni, kedden kell megjönnie.
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

a vonalzómmal nincs semmi gond.
csak az van, h a Feri betett egy pé-t és emiatt már dpo-zik..... :?
kérek engedélyt meghunyászkodni! :roll: :lol: :lol:

babszika

Andi: Azt hittem, ezen már túl vagyunk, hogy volt péd. Ha felmegy 37,0 köré a hőd akkor tuti a tüszőrepedés. Tegnap este olvastam. Tudom mit beszélek. :D :D :wink:

Egyébként meg a görcs és a pé nem feltétlenül van egy napon. Legutóbb én reggel 7-kor görcsöltem, este 8-kor még ott virított a 25 mm-s tüszőm. Éjjel repedhetett meg, vagy nemtom. Akció viszont nem volt, mert Apa bealudt, reggel meg elutazott. De HSG után volt közvetlenül, úgyhogy mindegy.

jaimee

Jaimee,

Most látom, hogy már írtál. És azt is látom, hogy egyenlőre minden rendben van nálad odabent.
Sokat gondolok most rád a napokban. :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Neked is SZIAAAA :lol:

Mindenképpen csinál képet,ha a többiek is engedélyezik....aludtam az éjjel,mert apácska focizott,éjfél körül jött haza,és muszáj voltam lefeküdni,mert ma reggel 6 kor kezdtem.
vedresandi

Te Andi!
A Daninak nem tegnap volt a szülinapja????

csaka vonalzó miatt.....

babszika

Andi: Én is nagyon kíváncsi leszek a képekre. És piszokul irigykedem, hogy taliztok....Dehát én szégyellős vagyok...

Heni: Ha már fotó, akkor tőled is nagyon várok fotókat!!! A gatyót majd kölcsönadhatod, ha neked már nem kell. :wink:

Judy: Még mindig premens, de a hőm nem esett le. Tegnap olyan hányingerem volt, hogy le kellett feküdtöm. Igaz, utána 9-kor megnyomtam egy tál töltött kápit, majd 10-kor sóskalevest. Én nem tudom, mi van. Olyan kegyetlen az élet, hogy így kínoz. Jó a görbéd, nekem mindig szaggatott vonalat tesz a ferty...

Babszi: Engedélyt megadom, látom, hogy az enyém sem jó. :oops:
Jaa, de jó, csak 29 napos a ciklusom.

jaimee

Babszika: igen tegnap volt, de gondolom majd átváltja a rendszer a vonalzót...nagyon aranyos volt,örült a szülinapnak....
vedresandi

megnyomtam=benyomtam

jaimee

Jaimee,
Babszikának is rossz a vonalzója mert még nem is repedt meg majd csak most fog és akkor lesz kismama :lol:

Rossz vagyok :oops: :lol: :oops: :lol:
Vendég

Judy!
és szted az is jó, h tegnap este óta hányingerem van??? :wink: :lol: :lol:
de komolyan az van. szúrkálás már nincs.... :(

babszika

Panda: Én is úgy látom. De Babszi meghunyászkodott és ellágyultam. :D

jaimee

Andi: Egyébként nem látod el feladatodat. Nem tartod számon, hogy ki jelentkezett régen. Pl. Nemen lyány és Bikka...hogy csak kapciból kettőt kiemeljek....Ejnye-bejnye.... :D :D

jaimee

Jamiee: egyem a lágy szívedet....ezért vagy Te a vonalzó felelős!!!
vedresandi

Jamiee:Bikka-val még soha nem talákoztam,ezért nem tudom számonn tartani, Nemen-nem egy másik topikban szoktam találkozni,szóval fel sem tűnt,hogy nincs itt

Engefélyt kérek meghunyászkodni :cry: :cry: :cry: :cry:
vedresandi

Andi: Le is mondhatok.... :cry:

jaimee

Jó reggelt Csajok!

Én ma melózok ezerrel. :lol: :lol: :lol:

Itt a görbém. Kezdek hülni. Kép

Kép
hanna30

Jaimme: én is kérek engedélyt meghunyászkodni!!!! De akkor sincs niagarám és a hőm is leesett 36.4-re ma reggel!!!!!!
Maradhat a vonalzóm?????

Kép
Kép
gyablonka

Andi: A táblázat segít ám! :wink:

jaimee

Jamiee: nehogy lemondj........!!!!!Tökéletes vagy a feladatra!!!!
Kép
vedresandi

Ezt meg az összes főnöknek küldöm, akik egyfolytában azt figyelik, hogy mi, szegény kis földi halandók, mi a jó fenét csinálunk...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Jaimee,
Ne tedd kinek fogok árulkodni :lol: :lol:

Hanna,
Azért még így is meleg vagy már hő szempontjából :lol: :lol:
Vendég

Na lányok, most hogy ennyire szerettek, megyek sírok egyet a WC-ben.. :( :(

Mindenkinek megbocsátok! Brühühü...De a vonalzókat tegyétek rendbe....

Hanna: Semmi para, még mindig 37,0 en vagy!!!

jaimee

Jó reggelt!

Látom ma is formában vagytok!!

Jaimee: átadom majd ha kell, de szerintem hamarosan Te is venni fogsz :lol: Szerintem baromi jók a tüneteid!....

Judy: köszi, hogy gondoltál rám!

Hú ez a reggeli éhgyomris vérvevős nem egy kellemes dolog...Ráadásul 5 kémcsővel vettek, minden franclit megnéznek....Hááát, le is esett a vérnyomásom...Anyukám csak úgy tömte belém a kakaós csigát utána... Aztán EKG, és be is fejeztem egyenlőre a laborozást...Legközelebb 3 hét múlva vesznek megint vért, amikor megyek az Integrált tesztre...

Pandácska: beírsz nekem egy olyat, hogy ápr 16. 10: 00 UH...? Köszi...

Andi: már megint mit forgattok? :D

Hanna: hogy s mint vagy ma?

Gyabi: szerintem is Niagaránál váltunk vonalzót :lol: Bocsi 8)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: egy hős vagy....anno az első áhgyomros kismamis vérvétel után elájulta,mielőtt beültem volna a kocsiba...,.nem kellemes :shock:
Egyébként az új raiffeisen reklámot (tudod a papapa sorozat újabb 2 gyöngyszemét)
vedresandi

Andi,

Igazad van elfelejtettem köszönni, de mentségemre legyen felhozva, hogy az első levélben köszöntem, csak aztán elszállt és bedurrant az agyam.
SZIASZTOK

Babszika,

A hányinger is jó, bár nem tudom hogy a különböző gyógyiknak milyen hatásai vannak. Mindenestre a kismamiknak szükségük van még barátokra abban a táblázatban, hogy ne unatkozzanak. :P :P

Hanna,

Érdekes a görbéd. A múlt hónapban az enyém is ilyen volt, ennek ellenére tuti volt pé-em, mert éreztem. :P

Jaimee,

Az tök jó jel, hogy hányingered van + magas hőd. Tessék követni Betsy kismamai példáját. Már nagyon megérdemled. :P :P :P

Gyabi,

Akkorát nevettem a képen amit küldtél. Azon gondolkodtam, mi lenne ha megmutatanám a főnökömnek.

Lányok,

Azt nem is meséltem, hogy az egyik munkatársamnak múlt héten ültettek vissza 3 pici megtermékenyített gyöngyszemet a pocijába. Most otthon pihizik, és várja, hogy jól befurakodjanak a méhfalba a kis huncutkák. Ő érte is uzgulnom kell. Már 4 éve próbálkoztak, mikor elkezdődött a lombik.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: én nem azárt köszöntem neked úgy ahogy,hanem mert örültem neked,és csak simán köszöntem.
De kapok az alkalmon,és kinevezlek köszönés felelősnek,ha a többiek is beleegyeznek!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Pandus! :lol: :lol: :lol:
Jaimee! Ne sírj!!!!
Heni! Köszi megvagyok, görcsölgetek. :(

Kép
hanna30

Heni,
Rossz is az. Nekem vércukrot néztek a kivizsgálás alatt és 2 óra alatt 5ször vettek vért fél óránként a végén már nem volt vénám nagyon fájt és éhes voltam meg éhgyomorra cukros lötyit kellett innom majdnem kidobtam vukkot.
Vendég

jó napot!
Hogy ti mennyit tudtok beszélni pár óra alatt..... :lol:

cserétem hőmérőt... éééééérdekes, hgoy most normális a hőm 36,6. Lehet a digitális tényleg kipurcant. Na kíváncsi vagyok mit mérek ezzel... jujjj, meg kell néznem a vonalzót nehogy meglásson A FELELŐS :D

Kép
mercure

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?