Új privát üzeneted érkezett!

Na helló csajok

Nehogy azt higgyétek hogy én nem vagyok türelmetlen hogy vajon mi van, de azért is kivárom a jövő hetet. Igaz ma már majdnem rávettem magam hogy elmegyek másik dokihoz de mégsem. Legalább még pár napig terhesnek érezhetem magam :)

Balikám

Majd megleslek benneteket este. Nem tesztelek. Tudom hogy az erősödő csík jót tesz az idegeknek, na de mivan ha nem erősödik?

Anyapoc

Ne tudd meg hogy félek attól a következő uh-tól ... de végülis hülye vagyok, ha nem vagyok babás úgyis kiderül előbb utóbb. Mind a jeleket lesem magamon, nem vagyok normális. Szerintem nagy koppanás lesz a vége ennek is ... Fő az optimiszmus mi? :)
Huuu jó kis elfoglaltságaid vannak ....

Athiz

Jövő héten ilyenkor már tudni fogjuk mivan :)
kokusz

Rendben Kókusz, akkor kitartást és erőt kívánok a jövő hétig, én tudom, h most jóértelemben fogsz csalódni (legalábbis ezt kívánom teljes szívemből!) ! :wink:
athiz

Kokusz

Szt a helyedben mindenki így tenne.Még alapból is retteg az ember,nemhogy olyan dolgokkal a háta mögött,ami nálad van :roll:...
nyugi,nincs gond az optimizmussal,ha realista :wink:!Én így szoktam magam jellemezni,és ez nem pesszimizmus!!!!! :D Így legalább nem pottyan akkorát az ember,akármi van.
Szl kitartás a 2 héthez,ha így döntöttél és körömrágva izgulunk :).Ráadásul lehet,pont nem elszek itthon,amikor lesz a nagy esemény :(....

Boni

Na jó,csak belekukkantottam ám,de majd továbbolvasok,ha lesz időm :D!Akkor a lényeg,hogy marad Zsigmond a királyfi :D!Az biztos,hogy fontos,hogy szeresse a gyerek a nevét,ne legyen ciki,de szt ez a név nem ebbe a kategóriába sorolandó.
ne tudd meg,anyósomék mekkorát néztek,amikor bejelentettük,hogy ha fiú lesz a trónörökös,akkor Bulcsú lesz.Apám is furcsállotta,hogy ciki lesz neki,de egyáltalán nem az,sőt :).
Az oviban semmi gond, a gyerekeknek nem volt idegen :).Anyósom meg azt mondta,majd felírja egy papírra,nehogy elfelejtse :D!De ma már azt mondja,el sem tudná képzelni,hogy másként hívják :).A Villő néven többen meglepődnek,mert azt hiszik,fiúnév :).
A másik,ha csúfolni akarnak,bmilyen nevet kicsúfolnak a gyerekek :(...szl tök mindegy,hogy hívják....Szl legyetek Rá büszkék :):):)!

anyapoc

Kókuszka +++++++++++++++++++++++++++++++

Anyapoc jól estek a szavaid! és teljes mértékben egyet értek veled! :lol:
Vendég

Sziasztok! :P
Kókuszka+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
katica_75

Boni

Érzel már valamit? :D Én itt már mindkettőt megszültem :wink:!De jó is volt..... :roll:
Örülök,ha meg tudtalak támogatni kicsit :)!

Kokusz??????

Mizujs?Fejlemény? Egyebek? Hadd izguljunk már kicsit :D!

anyapoc

Boni

Még annyit,hogy higgyél nyugodtan a málnalevélben,homeoban!
Én is ittam a málnalevél teát Villőnél és az előző oxitocinos szülésemhez képest olyan természetes és tk gyors szülésben volt részem (ha leszámítom a fetrengéssel elcseszett időt :(), hogy csak na!Nem volt gátmetszés stb.... Pedig nem vagyok egy álomméret :D!
Ráadásul utána is tapasztaltam a málnalevél hatását,mert én balga,gondolván az altáji dolgokra,ne legyen gond a kakálással, ittam szülés után,hogy majd megmozgatja a beleimet.Hát nem csak azt mozgatta meg,hanem a méhemet is :?...de úgy,hogy azt hittem,betojok,két napig :(..... Nem csak szoptatáskor,de egy sima ágyról való felpattanáskor is úgy beindultak az utófájások,hogy a falat kapartam.Na de 2 nap alatt úgy összehúzódott a méhem,hogy ihaj :)!
Szl tuti,hogy van annak értelme,de ha nem is lenne,ártani nem fog :wink:!

anyapoc

Hali

Semmi izgi nincs nálam, nem teszteltem és dokinál sem voltam. Lelkiekben kezdem azért magam felkészíteni hogy nincs baba .... így legalább nem lesz akkora koppanás.
kokusz

Anyapoc néha néha vannak fájogatások... túráztaja magát a méhem.. de amúgy még semmi komoly.. a héten dokim nyarall így HÉtfőig nem tervezem a szülést :wink: ZSiginek is megmondtuk

málnalevél teát ittad tovább?
:shock:

Kókusz azért ne menj át negába. az sem használ :wink: ++++++++++++ énb biztos csináltam volna tesztet.. (mint ahogy akkoriban egyfolytában csináltam is)
Vendég

Boni

Igyekszem :)
Nem merek tesztelni ... ha nincs baba akkor inkább az uh-n derüljön ki.
kokusz

Én nem tudom, Kókusz, én inkább tudni szeretném, egészen másképpen áll mindenhez az ember, ha tudja az igazat, főleg, ha ott az a baba. És miért lenne jobb egy UH-on nagyon csalódni, ott még sírni sem lehet, ha gáz van, én inkább itthon szeretem ezt végigvinni, az UH csak megerősíti a teszt eredményét.
Persze nekem mindig is nagyobb és erősebb volt a kíváncsiságom, mint a félelmem. Nem hagyom, hogy eluralkodjon rajtam a félelem, mert akkor örülni sem tudnék annyira.
athiz

Boni

Nem ittam tovább,csak szülés után egy nappal ittam egy pohárral.Annyi elég volt :?... Aztán hamar rájöttem,hogy amennyire használhatott volna (illetve tk használt,csak nem arra,amire akartam), annyira ki is csinált :D!Valszeg amúgy is lettek volna brutál utófájásaim,mert általában ahányadik gyerek,annyi nap és egyre erősebbek,de szt ez turbózott rajta kicsit.... :roll:
Maradt a hashajtó :).
Amúgy szülés után elég kellemetlen pillanatok érhetik az embert.Nem tudom,ki hogy van vele,de nekem utána sosem sikerült magamtól wc-zni,na meg fel voltam puffadva napokig :?....
Az utófájásokról nem is beszélve :roll:....

Na szl még marasztaljátok a bébit :D!Jól van,csak ügyesen :).

Kokusz

Szt se légy nega,de értelek.Ez az optimistán realista nálam :D!Készülj a rosszra,hogy pozitív meglepetés érjen :wink:!

Képzeljétek, az egyik kaktuszom ilyet virágzott :):

Kép

anyapoc

Ja,és találtam a fényképezőn egy majdnem teljes családi képet a nyaralásról :)

Kép

anyapoc

Hello!

Anyuénál vagyunk, kicsit talán hagynak írni. :roll: :wink:
Gyerkőceim ma nagyon hisztisek, Alex nagyon fogzik megint, Anna csak úgy hisztis mint mindíg, Rate meg tegnap este leesett az ágyról és elharapta az alsó ajkát, nagyon csúnya szegényke.

Holnap megyünk családlátogatóba Nagykanizsára , kedden meg Kaposvárra, semmire sincs időnk.

Anyapoc: hogy van az apósod?
Pécsen vagyunk helyileg, sajnos Bp-re már nem jutunk fel majd jövőre. :)
Annyira szépek a gyerekek és milyen nagyok, Villőnek milyen hosszú a haja! Én leánykámnak is nő nagyon, Neki is ilyen egyenes lesz mint Villőnek.
Szép a kaktusz!!! :wink:

Kokusz: nagyon, nagyon drukkolok Neked, én sem bírnám ki hogy ne csináljak még egy tesztet.

Boniko: nagy, nagy drukk!!! :wink: :D Ikrekkel én se jutottam el idáig mint Te de Ratét 39 hetesen szültem.

Athiz: Endi már eszik mindent? Enyémek mióta itt vannak még a kutya fülét is megeszik, ugyanazt a kaját kaják mint mi csak leturmixolva.

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc, de szép a családod! A két gyerkőc teljesen az apjukra hasonlít, főleg Bulcsú.
A kaktuszod virága is gyönyörű.

Én tudtam szülés után kakkantani :lol: , ezek szerint mázlista vagyok. Volt is egy baki, amikor Szilit megszültem, másnap bejött egy nővérke, és hozott egy fosatógyógyszert, kezembenyomta, majd eltűnt. Én meg néztem, hogy most mi van? Leraktam az asztalkára, és elgondolkodtam rajta, h mikor vegyem be, és minek?
Kb. 5 perc múlva visszajött a csajszi, hogy rossz helyre címezte a bogyót. :twisted: Na képzeld, ha beveszem. :roll: :lol:

Tonti, szegény Rate, nálunk is a két rosszcsont sokszor esik, több lila folt is van rajtuk, sőt, múltkor Endike egy kencéstubus aljával végigkaristolta az arcát, mintha késsel vágták volna el neki. Iszonyatos...

Igen, Endi már korán evett mindenfélét, szerencsére.

Pusz, most mennem kell
athiz

Athiz

Persze abban is van igazság amit te írsz. De akkor sem tesztelek .... :)

Anyapoc

Na igen ezt szeretném, kellemes csalódást :) Nagyon szép a kaktuszod. És milyen nagyok már a gyerekek.

Tontica

Köszi a drukkokat.

Szóval azért nem tesztelek mert mostmár azt hiszem csak az uh-nak hiszek. Az a biztos. Ha van ott valaki azt úgyis látni fogja a doki.
kokusz

kókusz megértelek!

Tonti jó kirrándulásos családlátogatáést!

Anyapoc minig rajtafelejtem a szemem a gydekőcöklön..olyan szépek!

Athiz..hát a kórházak ilyenek... :twisted:
Vendég

kókusz megértelek!

Tonti jó kirrándulásos családlátogatáést!

Anyapoc minig rajtafelejtem a szemem a gyerkőcökön..olyan szépek!

Athiz..hát a kórházak ilyenek... :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Köszi lányok a dicsit :).Azért egy picit hasonlítsanakk már rám is a gyerekek :lol:!

A kaktuszom már el is virágzott,egy napig él a viárga,most néztem utána a neten....nem is gondoltam volna,hogy vala megy majd valamire :roll:...

Tontica

Mi jövő vasárnap megyünk Dombóvárra,ha járunk arra,feltétlenül beugrok és megkukkantalak,ha itt lesztek még :).
Apósom,hogy saját szavaival éljek, egyformán van :,.... még mindig nem jutottak dűlőre,de Vp-ben nagyon szorgalmazzák a katéterezést....Ma fel is hívom,hogy mi újság vele :).
Ratenak jobbulást a szájával :(.... Nálunk is volt már iylen,nem is egyszer,elég vad dolog,mert ha nem is nagy a sérülés,iszonyatosan vérzik,amitől megijednek :?....

Athiz

Na hallod,duplán fostál volna :wink:!Nálunk szinte automatikusan adnak :roll:.... Amúgy én gyanítom,hogy a beöntés van rám iylen rossz hatással,de a beöntés maga meg olyan jól esett szülés előtt,megkönnyebbültem tőle,mintha kiürültem volna :D!
Szegény Endi :(.... Én felelőtlenségem miatt Bulcsú egy nagykéssel karcolta meg az arcát,mikor olyan 1 év körüli volt.Nem volt vészes,alig vérzett,de a mai napig látszik nagyon-nagyon halványan a heg :(.

Kokusz

Na ugye? :D Huh,akkor meddig is kell izgulnunk?Van már időpontod??

Boni

Nagyon szűkszavú vagy már :wink:!Meg ez a sok félregépelés :D!
Köszi :oops:!

na megyek,ma délután mozit ígértem Bulcsúnak,elviszem a kis barátját is,Villő marad barátnőzni.Megnézzük élesben a Wall-e-t :).
Drukkoljatok,hogy ép ésszel kibírjam :D!

pusztok!

anyapoc

Anyapoc :lol: hát az extravizesedett lábikóimtól enm bírok csak úgy itt üldögélni :lol:

hőmérősbe ttetem fel szobarészletet és pocakfotót :wink:
Vendég

Sziasztok

Hát kezdem hozzászoktatni magam a gondolathoz hogy megint nincs baba .... hasi uh-t csináltak, csak vastag nyh. látszott, de a dokinő még mindig nem mondta hogy tuti nincs baba. Vettek vért néznek béta hcg-t holnapra meglesz. De én már feladtam .... őgy érzem sosem fog sikerülni :cry:
kokusz

Kókusz, még csak nem is hüvelyi UH-ot? Akkor meg mi a fenét vár? Persze, h nem sokat lát. Nekem még a 12. héten is hüvelyi Uh-ot csináltak, mert így jobban látták a babót többek között. Remélem, h mégiscsak ott az a baba! Drukkolok holnapra nagyon!
athiz

Kokusz!
Tulképp most mennyi idősnek kellene lenned?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Athiz

Hát nem .... azt mondta nézzünk hcg-t és akkor ha van majd megint átnéz hüvelyi uh-val.

Bali

Hát nemtom, szerintem 5 hetes ha jól gndolom, mert 32-35 napos a ciklusom és utoljára június 12-én mensiztem.
kokusz

Kókusz, és ovulációdat nem tudod, mikor lehetett? Szerintem még nem is láthattak semmit igazán, főleg hasival. :roll:
athiz

Kokusz!

Ok, akkor nincs semmi gond! Bizakodva várjuk Veled a holnapot!!!!! :lol:

Livi

bali78

Kókuszka ez a hasi UH nekem is magas :roll: drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Köszi lányok aranyosak vagytok hogy így nyugtattok. Én nem vagyok ennyire derűlátó, a múlt heti tesztem sem volt atomerős pozitív (mert teszteltem ám 8) ).... pedig azért csak kellett volna erősödnie ha minden rendben lett volna. De majd holnap kiderül .... :) addig nem vészmadárkodom.
kokusz

Kókusz, már nagyon izgulok, remélem, jó hírrel jössz!!!! Kép
athiz

Helló Csajok

Hát nincsen bébi ... a oktornő azt mondta hogy valszeg elindult valami de nem fejlődött tovább. Nem vagyok letörve hálistennek. Most várom pirit aztán a nyaralás alatt megcsináljuk azt a gyereket :) mégegyszer köszi a drukkokat.
kokusz

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Hmmmmm.... :(:(

anyapoc

Kókusz :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Helló Csajok

Jól eltűnt mindenki.

Képzeljétek még mindig nem jött meg a mensim, pedig már egy hete nem szedem a progit.
Mértem hőt tegnap meg ma 37,2 volt és a melleim iszonyat fájnak, a mellbimbik meg kb 2x akkorák mint szoktak. :oops: a férjem már nem mer hozzányúlni sem
Szerintetek létezik az hogy míg szedtem a progit lett volna egy ovulációm?

Bonikám nagyon finisben vagy :)
kokusz

Te Kókusz! Nem írtad a múltkor, hogy HCG-d mennyi volt, és h nézett-e UH-gal a dokid? Mert az is lehet, h csak nagyon pici volt még a baba, azért nem látszott akkor semmi, főleg ha csak hasival kukkolt, és ha volt hcg-d, akkor meg pláne. Lehet, h ott az a baba, és most kellene elmenned egy kukkolásra!!! De én tanácsoltam neked, h a XI. ker. Bartók B. úti Praxisba menj UH-ra, mert ott tutira megmondja neked a Mátyás fickó, h ki van odabenn!
Mindenesetre drukkolok, de a hőd, a melled reakciói, tehát amiket írtál, abból egyértelmű az én nézeteim szerint, h babás vagy! :)
athiz

Szia Athiz

Igen tudom hogy mondtad azt a dokit, lehet tényleg elmegyek mostmár. Igazából nem tudom mit csináljak. Hogy a hcg mennyi volt nem tudom, mert telefonon beszéltem a dokinővel és csak annyit mondott hogy a labor alapján nincs baba. Nem nézett meg hüvelyi uh-val. Na nemtom ..... a férjem ma már azt mondta menjek dokihoz a cicimmel mert biztos valami baj van :)
kokusz

Ha más baja nincs is, csak annyi, h a babát kell majd táplálnod vele, azért nőtt meg annyira, és azért fáj. Menj UH-ra, szerintem minél hamarabb, annál jobb!!! Ha gondolod, megírom priviben a számot, ahol be lehet jelentkezni, de itt a Babanet főoldalán, az UH-os galériánál ott van!

Pusz és drukk!!!
athiz

Kókusz hát ez tényleg érdekes.. most már én is kiváncsi vagyok!
Vendég

Na megint itt vagyok, még nem voltam uh-n. Igazából nem tudom mit is mondhatnék a dokinak ha elmegyek .... ááááááááááááá
kokusz

Na mégis mit, hát hogy mivel nem jött meg a mensid időben, fájnak a melleid és meg vannak dagadva, magas a reggeli hőmérsékleted, nagyon arra gyanakszol, hogy babát vársz, és hogy legyen olyan kedves, vizsgáljon meg alaposan, hogy ez igaz-e? Ennyi. Nem fogja azt mondani, hogy hülye picsa, húzzál haza, mit képzelsz magadról!!! Azt fogja mondani, h rendben, vetkőzzön le, csinálunk egy HÜVELYI UH-ot, és meglátjuk, igaza van-e, és ha baba van, reméljük, h méhen belül van (legalábbis ezt kell mondania)! Szóval kapd a nyakadba a lábadat, de sebesen, viszont óvatosan, és nyomás a Praxisba egy UH erejéig, ott megtudod, mi zajlik odabenn, meg persze remélhetőleg mi is megtudjuk, akik annyira drukkolunk már régóta neked. :wink:
athiz

Athiz

:) köszi
kokusz

Kókusz, na, bejelentkeztél? Remélem, nem érintett rosszul, amit írtam, mert csakis segítő szándékkal írtam mindent. :wink:
athiz

Hát ide ugyan senki nem írta meg :(, de

Boninak hatalmas gratula Zsigmond babához és jó egészséget kívánunk!!!!

Kép

anyapoc

Sziasztok!

Boni: SZIVBOL GRATULALOK DRAGA! LEGYEN SOK-SOK OROMOTOK ZSIGI BABABAN!!! :D :D :D Kerunk szepen majd kepeket! :wink:

Kokusz: nagyon drukkolok Neked de az is lehet sajnos hogy a tested meg mindig nem fogta fol hogy nincs baba.

Kedden este fel 11-kor hazaertunk, mindenhol jo de legjobb otthon! :D Jol elfaradtunk de a gyerekek hihetetlenul jol birtak az utat. Mentonban, Fr.o.-ban szalltunk meg, nagyon szep!!! Majd folrakom a kepeket az albumomba.

Puszika

KépKép
KépKép
tontica

Drága Boniko!

Nagyon sok boldogságot Nektek!!!!!!!!

Kokusz!
Nem értem! :roll:

Livi

bali78

Boni

Én is gratulálok! :)

Nekem ma megjött a mensim, de valami iszonyatos görcsökkel. A melleim meg még mindig majd szétdurrannak :roll:
kokusz

Kokusz: nagyon sajnalom!!! :cry: De fol a fejjel!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat!

1218630512.1394.doc

Képeket a Hőmérősben találtok :lol:

Imádom az én kis uralkodómat!
Vendég

Sziasztok!

Boni, nem csodálom, hogy imádod, igazán gyönyörű a kisfiad!

:shock: én is kedvet kaptam egy kis kukacoshoz :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, csak nem??? :wink:

Kókuszka, hogy vagy? Remélem, nem törtél le nagyon! :roll:
athiz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?