Visszaolvastam mindent, a tegnap délutánt is. Nem jutok szóhoz, olyan fantasztikus és szép dolgokat írtatok nekem! Nagyon köszönöm nektek, hogy így mellettem álltok, hogy tartjátok bennem a lelket, bíztattok! Fontosak vagytok nekem, nem csak a topik, hanem személyenként is mindannyiótok!
Igaziból hogy megnyugodtam volna, nem tudom. Még fél 2-kor is bőgtem, akkor beszéltem Stellával, és egész délelőtt is bőgtem. A főnököm persze észrevette, és nagyon rendes volt (konkrétumok nékül beszélgettünk). Ő is látja, hogy régóta másképpen viselkedek. Na mindegy.
Azt hiszem, ilyen mélyponton még nem voltam a project óta, innen legalább nem tudok már lejjebb esni, úgy érzem. Olyan mintha elpattant volna valami és mostantól másképp lesz, csak még nem tudom hogy mitől és hogyan.
Javasoltátok a vásárlást, stb. Reggel felhívtam a páromat, hoyg ma este menjünk el digi gépet venni, ez biztosan lekötné a figyelmemet, és a karácsony vásárlás egy része is még visszavan. HA meglesz a digi gép, akkor majd küldöm ám nektek a fotókat (pl. cserepem, macitársadalmunk, ennek Móni férje biztos örül majd
)
Egyetlen jó hír azért van tegnap este óta: az előbb felhívtam a nőgyógyászomat, és lesz rendelés jövő csütörtökön, úgyhoyg el tudok menni hozzá a vérvételes papírért. Lehet, hogy megejtem az éves vizsgálatot is (bár márciusban voltam), ha már itt tartunk. A 20. cn valamikor január 5-e körül lesz aktuális a vérvételhez.
A szilveszteri lazaságból egyenlőre nem engedek, egyszer az évben talán nem bűn (na meg hátha Judit nyomdokaiba lépek
).
Kóbor
Igen, szilveszter körül leszek középidős, de ezt majd a hőm vagy igazolja vagy nem.
Jobbulást kívánok nektek!
Judit
Nem haragszom rád, sem senki másra, a kollegámra sem, tudom, hogy ő nem tehet a mi "bajunkról". Csak tudod te is milyen érzés ez. Ráadásul velük találkozunk majd privát is valamikor, megyünk hozzájuk, de azt hiszem, ezt húzom majd egy ideig.
Judyt
Ma sokszor eszembe jutottál, és rengetegszer feltettem a kérdést, hogy lehet ezt bírni 12 hónapon keresztül? Fantasztikus csaj vagy hoyg eddig bírtad, és többiek is akik ilyen türelemmel vagytok megáldva. Én nem bírok magammal már most, pedig még csak a 6. ciklust kezdjük.
Stellával egyébként tegnap is beszéltem telefonon, csak azért nem írtam, mert mondta hoyg bemegy a melóhelyre és ír majd. Meglepi akart lenni
Ma pedig mondta, hogy ha a dokimmal nem jutok dülőre, akkor segít keresni másikat, akár az ő dokija számát is megadja és akkor lehet hazudni hoyg már 1 éve sikertelenek vagyunk.
Szóval van újabb út, lesz újabb remény, lesz újabb optimista Tündi is, csak kis idő kell hozzá.
Jófi, Kinga
Nagyo ndrukkolok nektek!
Jófi
Azért ez nem igazság, hoyg hétvégén akarsz tesztelni
Tündi