Új privát üzeneted érkezett!

Ágota!
Szörnyűek ezek a hivatalok. Hetekig ülnek a papírokon, aztán visszadobják, hogy valamit hiányolnak. Aztán újabb hetek következnek, és ha szerencsés vagy történik valami. Ne mérgelődj, majd megoldódik.
Jól hangzik, hogy leányságit intézel. Apaságiról hallottam, de ez a szó új volt. Mindig tanulni valami újat.

Porsi!
Gratula a szakdolid befejezéséhez. Ügyi vagy. Most már akkor gyakrabban várunk.
Hogy vagy amúgy? Bébikéd nagyon eleven?
Enikőm is már egy hete érezhetően mocorog, már nem csak este, hanem nap közben is érzem. Most is éppen rugdos, megyek adok neki egy kis almát.
vivi79

megjött a pelenkázótáskám amit a babaszobán találtam.
nagyon tetszik 6000 volt és tényleg vadi új.(mire megjött eladták a hozzávaló babakocsit)múltkor néztem a brendonba a sima volt 9900.ezt a kicsit sminkbörönd jellegűt megse mertem néztem...
tudjátok börönd mánia....
teszek majd fel képet.

Ágota ezt nekem nem mondta a védőnő hogy a hajadon papirom csak 1 hónapig érvényes.ez komoly?
mondjuk a múltkor annyira felhúztak a tb kártyával hogy a Lurkóról sem kértem.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Vicky,
sajnalom :( Pedig nagyon drukkoltam!!!!!!!!De nem szabad elkeseredni,tudod!!!!Jon a nyar,az onfeledt nyaralas ideje,az sokaknal bevalik :wink: Kicsit elengediktek magatokat,kicsitnem koncentraltok a babara es maris ott lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni,
jobbulast!Jaj ez eleg komolyan hangzik!Szegenykem!!!!! :?

Adri,
hat megertem,hoyg mar siettetned Gabi babat....Sulyra mar most is oke :wink: Probaljatok kis a hazaseletet,hatha bejon,nekem van ismeros,akinel gyors eredmenyt hozott.

Ragota,
igen,mi is sok helyen neztuk a bababutorokat es nagyon durva arak vannak nehol (pl Brendon-pedig itt szerettem bele egy szobaba :oops: ),de azert nem nem mindegy,hogy most megrendeltuk a kisagyat+kokuszmatrac+komod pelenkazotoldassal (lappal) annyiert amennyibe a Brendonban kerult csak a komod.... :shock:
Es a minosege is jo,mi is ugy gondoljuk :wink: Mert azert masszivnak is kell lennie,nem art ha nem razza szet 1 ev alatt :lol: :lol: :lol:

Porsi,
ugyi vagy,gondolom megkonnyebultel! :wink:
En emlekszem meg milyen rohanasban voltam vele,es utana olyna jooo erzes volt bekotve a kezemben tartani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tegnap egesz este nem lehetett feljonni az oldalra :evil:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Nagyon szép képeket láttam. Főleg Ágota pociján ámultam el! :wink: Nekem is eszembe jutott Csongi baba névnapja, gondoltam is rá, sok szeretettel! :lol:

Elég fáradt vagyok én is, tegnap de. intéztük mi is az apaságit, jó 10 perc volt, semmi cécó. 8) Lányságíról azt se tudom micsoda. :shock: Annyit kérdeztek, hajadon vagyok e.
Délben értünk haza, amitől úgy kifáradtam, hogy utánna 2 órát aludtam. Pedig egy csomó helyen ültünk. Pl. vérvételnél. Képzeljétek, mire én jöttem, 3-an is bementek előttem, már tülekedtek melyikük menjen be hamarabb. Erre kikeltem magamból, és a 4. néni már nem mert bemenni előttem, csak velem. :twisted:
Mostanában sokat fulladok megint, Olivér baba pedig össze vissza forgolódik. Remélem nem most dönt úgy, hogy inkább csücsül. :shock:

Ne haragudjatok, de nincs erőm mindenkire reagálni.
Pinkiné üdv., Porsi gratula, szívesen elolvasnám, ha lehet, :oops: :D , Meri remélem összejön a ház, és a külön élet.
Marietta, Vicky: :cry:
Hajni jobbulást! Marcinak is!

Esztora, Ágot, én se rajongok Disni figurákért. Filmben sem. Olyan tucat dolog, pedig igazán ari lenne, csak elcsépelték. :roll:

Szeri, nálunk a játszószoba sárga. Igaz erősebb. :D Csodaszép függönyt is vettünk, már megvarrtam, de még nincs fenn.

Mindenkit puszilok, de fáradt vagyok, és lassan ebéd is. (ma 25 percet áltunk feleslegesen a buszmegállóban, a tűző napon! :evil: )
Remélem jól vagytok!

KépKép
KépKép
fioona

Ragota,
hat en is kezdek aggodni,hoyg vmi nem stimmel,mert ugye tappenz meg sehol...es mar tok sokszor rakerdeztem a cegnel,hyog mi van,de ok megnyugtattak...
Csak attol felek,hoyg nem adtak le idoben az OEPnek,mert hajlamosak ra.... :?
Lehet,hyog azt modnom,hoyg innentol inkabb en kuldom be....az a biztos...na mindegy.. :?

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért... Szerencsére összejött pár munkám az utóbbi hetekben. Ennek azért örülök,mert ez csak olyan másodállás féle nekem,de nagyon szeretem. :) Ha valakit érdekel itt megnézheti miket alkottam .:D

http://kep.tar.hu/orsidomi/50462141?o=0#2

Dominak eltűnt a költözéskor az oltási kiskönyve, amit születésekor kapott. 2 hete bementünk a gyerekorvorhoz,hogy beadja neki a 3 éves oltást. DE! Nem adta be a könyv hiányában.Mondta,hogy keressük meg és menjünk vissza később. A könyv tutira eltűnt,sehol sem találjuk...Az oltást meg mindenképp beakarom adatni,mert az anyósom azért bénult le 3 évesen,mert akkor még nem volt ez az oltás. Más nem nagyon történt velünk.

Most csak általánosságban írok ne haragudjatok!
Minden pocak hatalmas már és nagyon jó nézegetni őket! :D
A babaszobák is tündériek lettek, lesznek! Mi az IKEA-ban fogunk baba bútort vásárolni szerintem.

Vicky, Marietta!
Én is nagyon sajnálom....

Hajni!

Mielöbbi jobbulást kívánok!

Meri!

Gratu a házikóhoz! Majd ha minden ok, és tutira a tiétek akkor kérünk szépen ám fotókat! :)

Porsika!
Jajj de jó! Gratu a szakdoli befejezéséhez!

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Vivi: egy képet korábban raktam már fel az egyik goblenemről... a másik is időközben kész lett, viszont még nincs keret, tehát majd ha végleg elkészült kerettel együtt, akkor felrakom ide, hogy milyenek lettek. Nyugi, nem maradtok ki semmiből… :wink:

Egyébként nagyon tömegcikkek lettek a micimacis dolgok, de nekem ettől függetlenül bejönnek. Szerintem ez olyan, ami soha nem megy ki a divatból és amit soha nem lehet megunni…

Arwen: valóban súlyos már a gyerek és mindenki azt mondja, hogy csak hasra híztam, egyébként maradtam vékony típus... Épp az előbb volt a védőnő és azt mondta, hogy nagyon le van szállva a hasam, ami általában szülés előtt szokott bekövetkezni. Na azért remélem, hogy még ezt az áprilist kihúzzuk…
Annyit tudok még a thgys-ról, hogy ha a munkahelyed nem kifizetőhely, akkor a Tb-nél kell intézni. Valami formanyomtatványt kell kitölteni. Szerintem olvass utána a neten, lehet, hogy még a nyomtatványt is le lehet tölteni.
Felháborító, hogy ennyi idő alatt nem tudták küldeni még a pénzedet!!!!!!!!!! :twisted:
Egyébként nagyon szép a bababútorotok, nagyon ízléses, tetszik. :D

Ragota: a te táppénz dolgod se semmi!!!! :twisted:

Vicky: :( de majd a nyaralások meghozzák a gyümölcsöt!

Adri: mindent bele!!! :mrgreen: Itt mindenki értetek izgul!!!

Hajni: mielőbbi gyógyulást kívánok!!! Vigyázzatok magatokra!!!

Porsika: gratula a szakdolidhoz!!! Akkor mostmár sűrűbben tudsz jönni, igaz?

Fioona: pihenj, amennyit csak tudsz, ez a legfontosabb, főleg így a 8. hónapban!

Orsi: de klasszak ezek a falfestmények!!! Váóóóóó!!! Nagyon ügyi vagy!!!!!!!Nehéz egy ilyet megfesteni? Mivel fested a falra, milyen festékkel?
szerika

Orsi nagyon ügyes vagy.

művelődünk:Mozart operettet hallgatjuk,Dolhai Attilával :wink:

B.nő unokahúga (Nóri ,május 1.-én lesz 1 éves) nagyon beteg lett tűdő és mellhártya gyulladás.ráadásul víz van a tüdején ami gennyesedik.intenzíven van.

Bridzsi

Kép
esztora

Szeri!
Akkor türelmes leszek, és várom a képet.

Esztore:
A kicsinek jobbulást kívánok.

Segítség! A powerDVD-ben odáig eljutok, hogy vágólapra helyezem a képet. De milyen formátumba mentsem el? :oops: Word doksiba próbáltam, de utána a képnéző nem ismeri fel. Valaki légyszi segítsen, aki nem ilyen béna, mint én. Köszi
vivi79

jővő pénteken 9.30.-kor megyünk 4d-re :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky!

Privi ment!
Sajnálom hogy megjött!!! :( :( :( :(
csipcsab

Hahó!

Lehetséges, hogy ez a leánysági igazolás csak nálunk kell? Szerintem nem, mert a nyilvántartásból igazolniuk kell, hogy nem vagy házas, különben nem az apa nevére írják a gyereket.
Nekem be kellett mennem a Népességi Irodába, ahol ki kellett töltenem egy nyomtatványt, hogy milyen célból kérem a hajadon-igazolást. Hááát, azérrt kérdezzetek rá!!

Arwen, szerintem hívd fel az OEP-et, legyen kéznél a TAJ számod, és utána tudnak nézni!!!

Az államkincstár pedig egyszerűen nem veszi fel. Egész nap próbálom őket hívni, de sehol senki! Felháborító!!! Erre apellálnak vagy mi, hogy az ember beleun????

Orsi! Hihetetlen ügyes vagy!!!!! Én a pálcikaembernél még mindig nem tudok szebbet és kifejezőbbet rajzolni...

Aranyos vagy Fiona, köszi a névnapi jókívánságot! :-))))

Én a nap javarészét ülve vagy fekve töltöm, sokáig állok, az már nem jó...

Pusza!

KépKép
KépKép
ragota

Ma készült kép. :D

Kép

2 melegszendvics után. :twisted:
Nekem is pont ma mondták, hogy csak pocira híztam, és hátulról nem látszik semmi! :D Na, ezen a dícséreten híztam vagy 4 kilót. :mrgreen:

Arwen szerintem is telefonálj. Ne bíz a munkahelyedben. :evil:

Ágota nekem ráírták a hivatalos papírra, hogy hajadon vagyok.
Viszont az anyakönyvezető 2× is célozgatott, hogy házasodjunk össze. :roll:

Államkincstár nem túl kommunikatív. :( Emlékszen anno is nehéz volt felhívni. Már gondoltam rá én is, hogy postáztatok még most az anyaságihoz nyomtatványt, kitöltöm, és apának csak postázni kell majd.

Szeri, azt várom én is, hogy lemenjen a poci. Akkor könnyebb lesz.
Én már aggódom miért nem szált le. Most az a para témám, hogy nem illeszkedik be, vagy farfekvéses lesz. :roll: :twisted:

Orsi igazi kreatív anyuka vagy! Ezek tényleg nagyon szépek! :D

KépKép
KépKép
fioona

Köszi Lányok a dícsreteket! :D

Szeri!

Falfesték színezővel szoktam festeni, jó, mert nagyon hamar megszárad és szaga sincs. Hogy könnyű-e megfesteni?...hát erre a válaszom,hogy nekem pl igen,de ha a páromat kérdeznéd, ő biztos nehéznek találná. Múltkor megkértem,hogy segítsen színezni,de azt mondta,hogy nem akarja elrontani a képet. :D
Szóval ha egy picit tudsz rajzolni,szerintem könnyen megy.:)

Arwen, Ágota!

...hát nem semmi ez a táppénz dolog...most kicsit megijedtem,mert ha nekem csak 1 hónapig nem küldik, akkor asszem híd alá megyünk...

Ágota!

Boldog névnapot kívánok én is Csonginak! :)
A képeken nagyon jól látszik a kis arcocskája. Hasonlít rád! Szép gyerek!És a pocak alapján jó nagy is. :)

Esztora!

Barátnőd unokahúga remélem gyorsan meggyógyul!!!!
4D-hez drukk! :) Mi május 7.-én megyünk...de messze van az méééég...

Fioona!

Gyönyörű poci! Tényleg nem is híztál máshová!

Ja nem is mondtam...nekem akkora a hasam pár napja mint egy dinnye,de tuti nem a baba tölti ki...
Olyan mintha amit kajálnék az ott is maradna...mi lesz így a végén? :D A babánál még mindíg csak egy kis dudorka van.

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi,
huuu nagyon jok ezek a falfestmenyek :lol: Ugyes vagy!!!!!!
Erdekes ez az oltasi konyv letunes...nem ertem,nem tunhet el????Mi van,ha vkit pl kirabolnak vagy csak siman elkallodik,koltozesnel vagy vmi...akkor nem oltjak be a gyereket?nem tudnak ujat adni vagy mi?Mekkora baromsag ez!!!
Pocidrol kerunk kepet!!!!!! :wink:

Fioona,
szep pocid van!Es tenyleg csinos vagy,csak a pocak nott :lol:
Nekem is mindenki azt mondja,hoyg hatulrol semmi nem latszik :wink: Jol is esik,mikor mondjak :lol:
Az utcankban van utfelujitas es a munkasok mindig futyulnek,ha elmegyek arra,aztan megfordulok,es kussban maradnak :lol: :lol: :lol: :lol: Na de ok aztan marhara mervadoak 8)
Elkezdesz inni vmi malnalevel teat?Vagy homeos bogyot mehszajpuhitonak?
En majd fogok,minden praktikat :lol:
Mar ki is neztem a homeos bogyokat is,na meg lassan beszerzem a malnalevel teat.Max nem segit,de legalabb megprobaltam :lol:
Ugy rohan az ido,nemsokara Te is szulsz :shock: :shock:

Esztora,
huuu gondolom nagyon varod a 4Dt!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Pici babanak jobbulast!

Vivi,
ebben a PowerDvdben en nem tudok segiteni :?

Szeri,
hat igen meg varjon par hetet bent a babatok,aztan johet :wink: :wink:

En penteken megyek a korhazi kotelezo Uhra,30 hetes.Ezt meg itt a Margitban megcsinaljak.Aztan majd el kellene menni a II Klinikat is felderiteni.... :roll:
Holnap beszelek a konyvelovel a cegunknel,kivancsi vagyok o mit mond,elvegre az o dolga,hoyg utananezzen.Aztan hivom en is az OEPet :lol:
Sutottem palacsinatat,azzal varom Dragamat haza a melobol.Ugyanis fogadtunk es o nyert :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo ejt Mindenkinek!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok lányok!

Csak beugrottam! Belestem, hogy mi történhetett erre felé, meg megnéztem a képeket, de sajnos visszaolvasni nem tudtam.

Hogy mekkora pociaitok vannak!!!!! Nagyon szépek és jó nagyok!!!

Nagyon jók a Csongi szobája, és Attila bútorai is.

Látom, van új tagunk is, üdv itt, a legjobb hely a babásodáshoz.

Hajni gyógyuljatok meg minél hamarabb!!

Marietta, Vicky, sajnálom.

Porsi, gratula a szakdolihoz, gondolom kicsit megkönnyebbültél.

Látom, babánk még nincs. Kérlek benneteket, küldjetek emailt, ha megérkezik valamelyik "babánk". Köszi!

Én tegnap voltam vérvételen, hormonszintet néznek, aztán holnaptól én is elkeztem szedni a clotyt, 2x1-et. Remélem eredménye is lesz hamarosan, aztán hétfőn mennem kell ultrahangra is.

Ma vizsgázni voltam, és nagyon meg vagyok elégedve magammal, mert 5-ösre sikerült a vizsgám.

A következő már államvizsga, úgyhogy lehet szorítani május 8-án, 21-én és 31-én is.

Az esküvő is mindjárt itt van, pont ma estem kétségbe, hogy mennyi elintéznivalóm van még. Szombaton fodrásznál voltam, bedauerolta a hajam, úgyhogy bongyri lettem.

Képeket ígérem teszek majd, de egyszerűen nincs időm semmire, ne haragudjatok, ha más nem esküvő után teszek fel képeket.

Meri, remélem alakul a ház kérdés nálatok! Mi is variálunk egyfolytában, de most nálunk a házkérdés is el van halasztva júniusig, mint szinte minden.

Most megyek aludni, aztán megpróbálok minél többször benézni, igérem ha valami történik velem, jelentkezem.

Vigyázzatok magatokra, Üdv Nikó

Kép
nikóska

Kép

Vivi ez a beállítás kell. Ide a Power DVD megnyitása után, a jobb egérrel a lejátszóra kell kattintani, a "Configuration"-t kiválasztani, ott a "player" fülön, az "Advanced"-et kiválasztva jutsz el.
Itt a képen látható beállításokat kell alkalmazni, azzal a különbséggel, hogy a képmentés útvonalát, te adod meg.

Megyek csucsulni!

Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Szia Fio!
Köszi a segítséget, aranyos vagy. Közben már sikerült rájönnöm magamtól. A leírásod alapján próbáltam megnézni, de nem igazán jártam sikerrel, nem ugyanaz az ablak jelentkezik. Reggel óta ezzel szórakozom, de azért vannak szép új képeim. Azért köszike.

Nikó!
Mindjárt itt a nagy nap. Ha esetleg addig már nem jönnél, nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok.
A vizsgádhoz gratula, nagyon ügyi vagy.
vivi79

Üdv közöttünk Pinkiné! Táblába rakjalak be?
Ha igen, akkor kellene pár adat.
Szoktam olvasgatni, de reagálni már nem sok erőm marad.
Nálunk a ház ugrott, mert többe került volna a felújítás, mint az új ház építés. A melóról inkább nem is beszélek, mert kikapcsolódásnak jöttem ide. A szervezetem folyton lázong és a legbrutálisabb módokon jelez, hogy számára itt az elég. Most pénteken megyek dokinőhöz, remélem helyreránt picit.

A táblákhoz ha van valakinek változás priviben írja már meg nekem, mert azt tutira észreveszem. Köszi!

Kép
Kép
Kép
meriann

Sziasztok!

Meri sajnálom, hogy ugrott a ház! :( Pedig már azt hittem sikerül.

Vivi, gratula a félidőhöz! :D Akkor nemsokára látunk képeket! :wink:

Arwen, málnalevél teát vettem már, de még nem iszom. Bár néhány oldalon azt olvastam, hogy magas vas tartalma miatt, már egyből iható napi 1 csésze, szülés előtt pedig 3×1, de máshol meg csak szülés előtt pár héttel ajánlják. Talán megvárom a 37. hetet.
Homeos bogyókat épp ma rendeli meg anyukám a gyógyszertárban. Gondolom ezekre is várni kell pár napot.
Az egyiket közülük elkezdem egyből szedni, mert az több problémámra is jó, na meg persze pont az a méhszájpuhító is.
Én remélem, hogy használni fog. :roll:
Engem mindig úgy zavart mikor füttyögtek. :? Mióta Lilla megvan, nincs ilyen gond. Vagy vele vagyok, vagy apával. :D Nem igen járkálok egyedül. 8) Mondjuk én utálok is egyedül elmenni bárhova.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Fiona,
hat en is utalom a futtyogest :evil:
Erdekes,amit irtal,hoyg utalsz egyedul menni barhova...ezt en is eszrevettem magamon,miota megismertem Dragamat...azon gondolkodtam pont,hoyg fuggo lettem vagy mi?Mert egyszeruen ha nelkule vagyok valahol,nem erzem magam jol....En sem szeretek nelkule menni SEHOVA..es ez biztosan igy lesz,ha meglesz a kis szemunk fenye :lol:
De ez normalis dolog,nem?

Meri,
en is sjanalom,hoyg nem jott ossze a haz,de hat merlegelni kell,ha tul sokat kellen beleolni,akkor nem eri meg :(
Sajnalom,hoyg nem vagy jol...a szerezeted jelzeseire pedig figyelj nagyon!Majd ird le mi volt a dokinal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niko,
jo,hoyg beneztel!!!!!!!!!!!!Gartula a vizsgadhoz,es drukk az allamvizsgahoz!!!
Es mindjart ferjes aszsony leszel,de jo lesz Nektek!Olyan szep az a nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Majd varunk kepeket,ha utana is,csak kuldj :lol: :lol: :lol:

Bodzi eltunt egy ideje....

Csinaltam pocikepet, a 30.heten igy festunk:

Kép

Kép

Mindenki nagyon eltunt...
Nalunk ma ezerrel fuj a szel,ugyhoyg ki sem mozdultam,mert nem volt kedvem.
Ez a front is megvisel,rosszul is aludtam.... :? Es ilyenkor egesz nap olyan benan erzem magam...Allitolag jovo heten nagyon meleg lesz,nyari ido 27-28 fokkal...na az sem lesz semmi....
Szerintem az meghozza Gabi babat :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

én szfelkészítőn voltam.
szerintem szerencsésebb voltam mint Szilvi a múlthéten.tündéri szülésznő tartotta.minket nem rémísztgetett hanem tök jó dolgokat mondott.szülőszéket is javasolta (dokibácsival kell megbeszélni ha ott szeretnél szülni mert nem minden doki vállalja be mivel ott kell lennie,szerintük(főorvos) a szülésznőknek kevés a tudásuk hozzá)
javasolta a gátvédő olajak használatát stb..
aztán lélegezni tanultunk a gyógytornásztól.kemény meló.
rajtam kivül még egy lány jár a 29.héten a többiek 2-3 héttel mögöttünk.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen, úr Isten! Most nézem én is, tényleg 27°-ot igérnek! :shock:
Ez nagyon nem normális. Én már az eddigit is sokaltam, vártam nagyon a kis enyhülést, persze nem széllel. :x Akkor tényleg lehet, hogy Gabi babázunk! :wink: Hát Csongorka? :lol:

[quote]E írta:rdekes,amit irtal,hoyg utalsz egyedul menni barhova...ezt en is eszrevettem magamon,miota megismertem Dragamat...azon gondolkodtam pont,hoyg fuggo lettem vagy mi?Mert egyszeruen ha nelkule vagyok valahol,nem erzem magam jol....En sem szeretek nelkule menni SEHOVA..es ez biztosan igy lesz,ha meglesz a kis szemunk fenye
De ez normalis dolog,nem?

Remélem, hogy normális! :twisted: Mindenesetre a páromnak tetszik. Akkor meg nagy gond nem lehet. Ha ő jobban igényelné az egyedűllétet, akkor lenne gáz. Az a fontos, hogy egyforma igények legyenek ezen a téren. Gondolom. :?

Most olvasom döbbenve, hogy a 30. héten vagy! :shock: :D
Úgy repül az idő! Pár hét csak és......... :mrgreen:
Épp ma nézegettem a naptárat, és elmerengtem a júniusnál, hogy addigra itt lesz velünk Olivér babi is! :D

KépKép
KépKép
fioona

Te se panaszkodhatsz egyébként Arwen! Nagyon csini vagy! :wink: Azért, ahogy nézem nem az a hegyes pocid van, mint Hajninak volt. Mit szoktak rá mondani? Lányos, fiús?

KépKép
KépKép
fioona

Kuuuuk..

Fioona:
hatalmas a pocid. :)

Orsi:
nagyon szépek a munkáid. Irigy vagyok a kézügyességed miatt. :lol: :lol:

Arwen:
nagyon helyes pocid van. És tetszik a gatyód is. :lol:

Vivi:
aztaa. Már 20. hetet töltötted, megy az idő.

Merike:
átírod a tábliba, h lány az uh szerint? Max ha változik majd szólok. :lol: :lol:

Én egyre jobban köhögök, már a hátam is fáj. Asszem holnap visszemegyek a dokihoz. :roll:
Vendég

Hajni irány az orvos!!!!
nem vicc a tmandula nekem nagyon komoly szövödményei lettek.írtam már hogy kivették a mandulám.

Orsi ha én negyed ennyire ügyes lennék. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Meri! Sanálom, hogy nem jött össze a ház! De biztos jönni fog valamilyen jobb lehetőség is! :wink:

Porsi! Gratula a szakdoli befejezéséhez! :D

Vivi! Nem teszel fel a képek közül, amiket sikerült csinálnod?

Hajni! JObbulást! Remélem hamar ki tudsz majd mászni belőle! :wink:

Fio! Szép a poci! :D :wink:

Arwen! Már betöltötted a 30 hetet! Hogy rohan az idő! Nagyon szép neked is a pocid!

Rólunk: Tegnap voltam az új dokinál. Nagyon sok ismerős ajánlotta őt, és Kistarcsán vezet le szüléseket, ahova tartozom. Nagyon szimpi! :D Szerencsére elvállalt. Babócával minden rendben: méretei alapján még mindig másfél héttel előrébb jár. És 3100 gr. :roll: Na ettől kicsit megijedtem. Ha már most ennyi, mennyi lesz majd a szülésnél.... Azt mondta, hogy a méhszáj zárt, aztán hazafelé olvasom a leleten, hogy azt írja: "ujjbegynyire nyitott külső méhszáj. Akkor ezek szerint csak a belső méhszáj számít? :roll: Jövő kedden megyek hozzá CTG-re a kórházba.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Hajni: jobbulást, és tényleg látogasd meg a dokit, mielőtt még rosszabb lesz.

Esztora: jó, hogy lehet kifogni normális szülésznőket is, reméljük a szülésed idején is a "jobbik" hozzáállású lesz épp a közelben.

A füttyögés engem is zavar, de már az is ha érzem, hogy néznek. Volt szerencsém tapasztalni tavaly nyáron a szomszédos építkezéseken dolgozóktól.

Párom nélkül én sem szívesen megyek sehova. Úgy érzem, mintha a fél felem hiányozna, amikor nincsen velem. Szerintem ez a normális.

Képeket nem akartam felrakni, mert nem biztos, hogy titeket érdekel, untatni meg nem szeretnék senkit. Ilyen apró részleteket mentettem el: mint a lábfeje, szívverése, feje vakarása, stb. Én csodálattal nézegetem, de másoknak talán nem olyan szép, mint nekem.

Meri: pszicho néni biztosan segít Neked most is. Vigyázz Magadra, és a ház miatt ne keseregj. Majd lesz jobb, ami csak Rátok vár.
vivi79

Sziasztok!

Csak beugrottam 1 percre, mert ma nagyon nem érzem jól magam, baromira fáj a fejem, meg kinoz a szénanátha stb Szóval nagyon nincs kedvem a monitor előtt ülni, inkább lefekszem :roll:

Most nem is olvasnék vissza, majd inkább délután, ne haragudjatok rám.

Angyalkrisz:
neked annyit mondanék, hogy a külső méhszáj nekem is 1 cm-re nyitva van, de a belső zárt és a dokim azt mondta, hogy ez az ami számit. Már 2 hete szedem a homeos bogyokat és 3 hete iszom a málnalevél teát, de Gabi baba olyan jól érzi magát bent, hogy a legkisebb jelét sem mutatja annak, hogy ki akarna jönni. Még a végén májusi baba lesz... :roll:
Egyébként heti 100 gramm gyarapodást lehet számolni.

Még1szer bocsánat mindenkitől, de most beugrom az ágyba.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Nekem is nyitott a külső méhszáj, már télen is az volt, az első vizsgálatkor. Tényleg a belső számít.

Adri pihenj sokat, Hajni jobbulást tényleg, te is pihizz ha tudsz!

Vivi én szívesen nézegetek minden baba képet. :oops: Még az idegenekét is, hát még topiktársét! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Szia Fio!
Aranyos vagy, mindjárt teszek fel képet, de most nem a saját helyemen ülök, és itt nem tudom megoldani. Hamarosan jelentkezem.

Adri!
Pihenj, és jobbulást kívánok! Gabi baba majd kibújik amikor jónak látja, ne akard sürgetni szegényt. Látszik, hogy jól érzi magát odabent.
vivi79

Sziasztok!
Itt vagyok, akkor mutatok pár képet Enikőmről.

Kép kézfej

Kép hagyjatok békén

Kép iszom

Kép nyitott szem

Kép viszkető nózi

Szóval Ő az akibe én úgy bele vagyok szerelmesedve. Bizonyára Ti is így vagytok a saját Babácskáitokkal.
vivi79

Angyalkrisz!
Megkérdezhetem hogy kinél voltál?
Egyébként örülök hogy rendeződtek ezek a dolgok!!

Vivi!
Enikő nagyon édi!!!! :D
csipcsab

végeztem végre.kipurcantam teljesen

Vivi édes kis Lurkó én is várom a pénteket hogy jól megnézzük.igaz előtte hétfőn is megyünk dokibácsihoz de hát az mégsem ugyanaz.
nem kötekedés képen kérdezem de nem később nyitják ki a szemüket?27. hetet olvastam v.mikor.

megyünk vásárolni mert kiürült a hűtőnk teljesen.

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta!

Erdélyi Zsoltnál voltam. Neki az Örs vezér téren van a magánrendelője, ami nagyon közel van hozzánk. Védőnőm őt ajánlotta, meg aztán kiderült, hogy anyukámnak egy csomó ismerőse nála szült, és csak jókat mondtak róla.

Vivi! Nagyon édi Enikő! :P Ilyeneket, meg ne is gondolj, hogy untatsz vele minket!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Arwen!
Pocakod gyönyörű és ahogy látom egy darab csík nincs rajta! :wink: Mázlista. :lol: :D
Ne is mond ezt a szeles időt...egész nap fájt a fejem tőle tegnap...és algopyrint sem mertem bevenni.
Domi kapott a védőnénink jóvoltából új oltási kiskönyvet. :) Viszont a gyermek fogta magát és belázasodott tegnap ,ezért megint nem kaphattuk meg az oltást...május 8-ra kaptunk időpontot.
Kicsit fura volt a doktornő...vagyis helyettes volt mert a másik nyaral vagy mi...Egész idő alatt suttogott...gondoltam valamiért csöndbe kell lenni,de felvilágosított az asszisztense,hogy a doktornéni bizony nagyon beteg,ezért nincs hangja perpill. :shock: :shock:
30. hétben vagy??? Jujj de izgi,Te is mindjárt szülsz! :lol: Na jó még min. 8 hétig maradjon bent Attila baba!:)

Vivi!

Jaj hogy mondhatsz ilyet,hogy nem érdekel minket Enikő baba fotója? Én személy szerint legalább is imádom nézegetni a gyerkőcök pocaklakói és kinti fotóit is. :) A nózi vakargatós képen nagyon jól látszik a kis arcocskája! Aranyos nagyon! :)

Nán-Dorka!

Hol vagy???? Jobban van már a kisfiad?

Esztora!

...hát hivatalosan szerintem is a 27. héten nyitják ki a babák a szemüket, legalább is ezt olvastam,de emlékszem mintha Dominak is nyitva lett volna már elöbb a szeme. Ez olyan lehet, mint amikor megmagyarázták a kismama újságban,hogy a babák csak születés után 2 hónappal mosolyognak elösször...De amióta 4D Uh van azóta tudjuk,hogy ez sokkal hamarabb bekövetkezik. :)

Hajni!

Gyógyulj meg gyorsan!
Amúgy a hátam nekem is folyton fáj, nem tudom mitől lehet, a Dominál nem volt ilyen. De szerencsére apa megmaszírozza esténként. :)

Meri!

Sajnálom a házat. :( De ennek biztos így kellett lennie valamiért.

Fioona!

Szerintem a Te pocid is lányos. :)
Ebből is látszik,hogy a pocak forma sem árul el semmit. :D
Pl anyukámnak csak hegyes pocakja volt...velem is.

Ha már a pocaknál tartunk...hát én is megmutatom...de ez főleg a sok kaja vagy nem tudom..mintha csak hasra híznék...a baba nem lehet ekkora!!!!
:shock: :shock:

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Köszi Orsi akkor jól emlékeztem.ez is olyan mint hogy mit mikor "kell" csinálniuk(felállni,fogak stb) ebben is jó nagy eltérések lehetnek.

tegnap megterveztük Lurkó sarkát.tojáshéj színű lesz mint a nappali és mexikói sárgával dekorálom (ez olyan nagggyon sárga)
nappalit is 1-2 csíkkal teljesen feldobtam.
vettünk macis bordürt mert imádom a macikat,viszont semmi jó figurát nem találtunk a praktikerben (ez fehérvár)

tegnap nagyon sokat keményedett a hasam.nem fájt de jelzett a szervezetem hogy pihenni akar...

R. aranyos volt tegnap "vadítok " a nagyibugyimban erre megszólal:ez neki nem tetszik
mondtam hogy nekem se, de olyan kényelmes és most más nem igazán érdekel.

Bridzsi

Kép
esztora

B.nőm ma jön haza Amerikából (végre) szegény semmit nem tudott csinálni mert esett a hó,eső árviz volt...
Nórikával se tudom mi van mert tegnap indult a gép, nem tudtunk már emailt váltani.remélem már javul mert műteni akarták v-melyik nap.
Köszi hogy szorítottatok neki.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok! Köszi Enikő dicséretét, aranyosak vagytok.

Esztora: lehet, hogy hivataloasan később nyitják ki a szemüket, de a DVD-n jól látható volt amikor kinyitja, majd vissza is csukja. Próbálkoztam párat, mire el tudtam kapni azt a pillanatot amikor éppen nyitva volt. Doki is mondta, hogy ez nagyon ritka, hogy kinyitják a szemüket, de úgy látszik Ő egy ilyen különleges kis Tündérke.
Ha elkészül a szoba, várjuk ám a képeket.

Angyal: már Te is a 36. hetet töltöd. Nem sok van már vissza NEked sem, és karban tarthatod várva várt Babácskádat.

Orsi: szép nagy pocid van a korodhoz képest. Bár úgy emlékszem Hajninak is hasonló volt ennyi idősen.

Többiek! Merre vagytok??????
vivi79

Mindenki nagyon eltűnt, biztosan élvezitek a szép napsütést.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
vivi79

Sziasztok!

Vivi ilyen különleges, leskelődös babát főleg szívesen nézegetünk! :wink: Biztos ő is kíváncsi volt rátok. :mrgreen:
Nagyon jó, és édes képek készültek róla.

Orsi, nekem is hamar kellett gatyit cserélni. :shock: Második baba már több helyet kér biztos. A múltkor olvastam azt is, hogy a magzatvíz mennyisége is befolyásolja a poci méretet. Talán így másodszorra több lehet!? :?
MInden esetre azért csinos vagy így is. :wink: Max hamarabb észreveszik az ismerősök a babát. 8)

KépKép
KépKép
fioona

neki álltam a babasaroknak...
tudtam hogy a falat javítani kell de már ott tartok hogy a parketta szélét is felszedtem(porszivóval) okos kőműves 3 éve befalazta és teljesen szétporladt.jó hogy van maradék a padláson és kitudom pótolni...de szegőt újat kell venni és felragasztani a festés után.az konkrétan teljesen eltünt
valahol tudtam hogy neki kell ma állni.

Vivi tényleg különleges Enikő baba,talán nem véletlenül vártatok rá.

Bridzsi

Kép
esztora

kukkkk

Sajna a betegségből nem lábalok, sőt... most volt Marcinál a gyerekdoki és meghallgatott engem is. Légcsőhurut és 1 hajszál és tüdőgyuszi, szval irány az ügyelet.

Vivi:
nagyon édes Enikőd.

Nekem is megmozdult 18-án Marám. ( :?: ). szvala babuccó. :)

Orsi:
nagyon szép a pocid.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Húú, micsoda fotók! Mindenki milyen csincsilla! :-)
No és Enikő...! Méghogy untat????! Nagyon édibéni!

Ma voltam dokinál, CTG-n! El vagyok szontyolodva... :-(
Csongorral minden rendben!!!!! Nem erről van szó.
A doki bejelentette, hogy május 5-15-ig konferenciára kell mennie Firenzébe, de ne izguljak, majd az ügyeletes doki ellát...köszike szépen...
Nem tudom mi tévő legyek?????

Emellett a vérképem sem jó: 8,6 a cukrom (6,2 a felső érték). Mostantól semmi szénhidrát, semmi csokika, mert ez elég veszélyes. Jövőhéten még egyszer laborra kell mennem. Ha akkor is ilyen magas lesz...
A süllyedésem meg 40 (20-ig még elmegy). Ez mi lehet???

Csütörtökön UH-ra kell mennem újra! Kíváncsi vagyok!

Viszont voltam a szülészeten, a szülőszobában, hát mennyei! Tényleg nagyon kellemes. Azt hittem már minden biztos, szép kórház, kellemes körülmény, most meg a doki...ááá.
De kicsi Csongor nagyon ügyesen viselkedett. Nem aludt el a CTG közben, és minden rendben volt! Rá koncentrálok, aztán lesz, ami lesz!

Meri, sajnálom a házat!!! :-(

Hajni, tessék mán meggyógyulni!!!

Szóval most olyan koki vagyok.

Akkorát alszom mostanában nap közben! Egy fél pillanatra ledőlők, és már horkolok mint egy medve. Hiába erőltetem magamra, hogy na akkor felkelek, mire eljutok eddig a gondolatig, már be is aludtam...

No legyetek jók és egészségesek!

Pusza!

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Már majdnem végigolvatsalak Titeket, de vár a család, írok pár sort.
A fiam és a számítógép is beteg volt, szerencsére most már mind a
ketten meggyógyultak.

Hajni, Neked is nagyon gyors jobbulást!!!! ++++++++++++++

Viki, Marietta :( , de gondoljatok pl. arra, milyen jó lesz, h januári lesz a babó, akkor szabadon eldönthetitek majd, abban az évben megy iskolába vagy a következőben. (Bocs, jobb most nem jutott eszembe. :oops: )

Szépek a szobák, babók, naygon drukkolok a nagypocakosoknak ((is)!!!!

Pusz!

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok lányok

bocs, hogy nem írtam a héten, most jobb ez így nekem, hogy elterelem mással a figyelmemet.

Egy hétig nem leszek (külföldi meló), lehet mire visszajövök, megszületik Gabi baba!!!!!!! Drukkolok majd távolról is, Adri!

És Nikó férjes asszony lesz :lol:

Gondolok rátok és puszi mindenkinek!
V.
vickybabe

Sziasztok!

Jelentem még mindig 2 in 1 vagyok. Kicsit fájogat furcsán a pocakom,a hasam a térdemet veri, de még mindig semmi. :roll: Nem akarom sürgetni, de estelente már nagyon szoktam nyüglődni. Ilyenkor reggel még energikus vagyok, így a mai program függönymosás, hátha... ;)

Hajni,
mielőbbi jobbulást neked! :(

Vicky,
jó utat. Jól is néznék ki, ha nem lenne meg Gabi baba mire visszajössz :)

Agota,
ez igy nagyon nagyon rosszul hangzik :( Ezt a konferenciát nem lehetett előre látni??

Nagyon csinosak a pocakok és gyönyörüek a babaszobák. Nekünk csak babasarkunk van. Tudom, igértem, hogy csinálok róla képet, de mindig valami közbejön. :roll:

Kép
Kép
adrienna

sehol senki?

Zita haza ért amerikából de a haza ut sem volt egyszerű visszafordult a gép mert v.ki rosszul lett.
unokahugát kiengedték de 1/2 évig nem mehet közösségbe szigorúan csak családi körben lehet.annyira megviselte ez a betegség.

mára kipurcantam egész du-án csak feküdtem de jó volt.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok! Itt az éjszakában írok megint. A férjem rengeteget dolgozik mostanában, ez nem túl jó. :( De legalább van mit dolgozni. Ennek is örülni kell.
Nem írtam múltkor, h hiányoztatok ám, míg nem volt gépünk. Gondoltam Rátok, kivel mi lehet. Köszönöm a hiányolást, szerencsére nem volt nagy baj (bár a fiam miatt kellett aggódni, de aztán rendbejött).

Orsi, nagyon szépen festesz! Hogyhogy eddig ezt nem tudtuk?! Megmutatod nekünk Domi szobáját? Gondolom, ő is kapott vmita falra! Szép a pocid! Jól néznénk ki, ha ilyen lenne a kajától...! Hiába minden, látszik, h kisember készül ott! :D

Meri, sajnálom, h nem jött össze a ház, drukkolunk a következőhöz! És vigyázz magadra, légy szíves!!!

Vivi, nagyon szép Enikő! Csak ne tessék dugdosni az ilyen képeket! :) Olyan jó nézegetni!

Viki, jó utat!

Esztora, Ágota! Pihenjetek csak nyugodtan, nekünk most ez a dolgunk! Én is nagyon megérzem, ha nem pihenek eleget egy nap. Tegnap a fiammal gyerekszülinapban voltunk, délelőtt gyakorlatilag ültem végig, és utána elég rossz volt. Úgy látszik, komolyan kell vennem a sok fekvés előírását!

Fioona, végül vettetek vödröt a pelusokhoz? Képzeld, nekünk sincs már meg a teteje a vödrünknek! :(
Szép a pocid! Bizony, jún-ban már minden más lesz! :) Sztetek fogunk tudni jönni fórumozni? Remélem!!!

Vasárnap délután megyek megismerkedni (még egy) szülésznővel. Majd beszámolok!
Beálltottuk mindkét szinten a pelusozóhelyeket + a fürdőben már föl is akasztottam a pelustartó libánkat. :D Kezd már babásan kinézni a lakás. Olyan jó, mikor szárad egy-egy bébiruha vhol, kedvtelve nézegetem. :lol: A férjem meg azt mondta a fiamnak, h mi nem babaruhát akarunk, hanem babát, ugye? Igaza van, értem én, de jó érzés, h Ti megértetek! :D Ennek örömére pár új cucc... :lol: Kép Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

De azért van uniszex is! :wink:

Kép Kép

És kifejezetten fiús is..

Kép Kép

No meg olyan "tulajdonképpen-feladhatod-fiúra-is"... :wink:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka