Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Most láttam,hogy Endi baba 1 éves lett!TE JÓ ÉG!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Drága Athiz!Nagyon sok boldog szülinapot kívánok a kicsi fiatoknak!!!!!

Zsomborkát is Isten éltesse!

Tonti családnak jó pihenést!

Egy kicsit írhatna magáról mindenki!!!!!! :(

Rólam:nem sok minden van...Végre sikerült megvennünk a várva várt lakást! :D Rengeteg hitelt vettünk a nyakunkba de muszáj volt!Nagyon kicsi már ez a 23m2 amiben vagyunk!Most kezdjük a felújítást!Izgatottan várjuk mit tudunk kihozni belőle!Viszont így a kisbabánk még várat magára :cry:

Remélem olvashatok rólatok is kicsit!
Pusssssz

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa de jóóóóóóóóóóóó! kitartás a felújításhoz! lehet baba csak emiatt várat magára :wink:

Endi már 1 éves? :shock: puszi neki
ZSombinka is!

ÉN már a 35.hetet fogom tölteni holnap... izgi nagyon...várom már akis zsiványunk érkezését!
Vendég

Sziasztok!

Na jó, rászánom magam, hogy írok picit, bár megfogadtam, és eddig tartottam is magam ahhoz, hogy ha írok is, csak segítőszándékkal teszem, és leginkább csak priviben.

Köszönjük a köszöntést, szombaton volt egy pici összeröffenés, csak nagyon szolíd, mert sajna anyagiakban hanyatlásunkat éljük, de nagyon. Szóval volt pici csokitorta, és 3 kis ajándékocska a két nagyszülőpártól és tőlünk. Fényképek készültek, majd teszek fel, de még nincsenek a gépen, időm meg roppant kevés, mert Endi már igencsak leköt a rosszaságaival.
Édeském nagyon okos, eszes, és ügyes is, néha megdöbbentően!
Szili szegény kicsikém meg sajnos sokszor elviselhetetlen, a legtöbbször a nyafogásaival tesz a sírba mindenkit, meg hogy megsértődik, durcizik, van, hogy csapkod+ilyenek, na most megy a leszoktatás ezekről. Sajnos a szelíd, kedves módszerek nem igazán célravezetőek, bár én próbálom mindig türtőztetni magamat.
Meg egyszerűen nem hajlandó egyedül felöltözni, enni, stb, pedig azért szerintem egy 4 évestől ez már elvárható, nem? Sajnos ez Endi ráhatása, hiszen őt még mindez megilleti (etetés, stb.).
Na, majdcsak túlleszünk ezeken is!

Voltunk betegek is, vírusos torokgyuszkóféle, de már tulképp gyógyultak vagyunk.
Sajnos most tartok ott a szopiztatással, hogy annyira sebesek már a mellbimbóim, hogy a legszívesebben üvöltenék szopiztatás közben, és szó szerint könnyezek. Próbáltam a bimbóvédőt, tápszert, kenőcsöket, de semmi. Endi nem sok választást hagy. :roll:

Na ölelek mindenkit, és remélem, olvashatok mindenkiről egy picit!
athiz

Sziasztok!

Athiz, sok-sok boldog szülinapot kívánok a kis ünnepeltnek!
Az alsó vonalzód csak úgy van, vagy már tervezitek hármaskát?

Ancsa, lehet, hogy a bébitek csak arra várt, hogy jól eladósítsátok magatokat aztán beköltözik minden orvosi segítség nélkül is a pocakodba. Sok sikert a lakásszépítgetéshez!

Velünk igazából nem sok minden van 2 hete voltunk hosszúhétvégézni a Balcsin, hát a csajokat alig lehetett kiszedni a vízből. Adrienn még mindig csak anyatejen él, bár tegnap nyalogatta a sárgabarackot. Ennek ellenére olyan kis dagadt, hogy mindenki megjegyzi milyen jó evő lehet. Van 3 foga, most jön a 4. és szerencsére jól viseli a fogzást, nem hisztis és éjszaka is jól alszik. Általában 1* eszik éjjel, úgyhogy egy szavam sincs rá a Réka után. Ő katasztrofálisan aludt, napközben se sokat, éjszaka meg félóránként fenn volt.
1 hónapja mászik, sokáig megáll most már kapaszkodás nélkül is és persze pakol ezerrel.
Réka legújabb "ötlete", hogy neki még 2 kistestvér kell. Na ja :lol:

Mindenkinek pussz!

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, neked is köszi. Csak anyatejcsizik? TE hogy bírod, mármint a melled? Nem sebes?
Nem tervezünk egyenlőre több babát, de a kisruhákat, amiket Endi kinőtt, a padlásra tetette velem a férgem. 8)
Azért nagy mákod van a kislánykáddal, hogy jól eszik és alszik. Igaz, Endi is jól evett, de egy ideje most megint inkább csak cicizni akar, gondolom ezért is van úgy ki szegény cicim. Amúgy szinte mindent megeszik.

Ancsa, én is remélem, hogy most, hogy nem figyelsz rá annyira, spontán baba beficcen! :wink:

Puszi mindenkinek, mennem kell, hív a mindenféle esti meló. :roll:
athiz

Hello! :lol:

Ancsának nagyon drukkolok továbbra is !
Szülinaposokat Isten éltesse!!!!!!!

Itt minden fantasztikus, és a mellem is bírja a két kölyköt. :lol: Azért van öt percem, mert a középső most a nagyanyjánál van. Nekem pedig tanulnom kéne sürgősen, mert nem sokára vizsgázom és ez az anatómia nem egyszerű eset a számomra. :roll: Gyógymasszőr leszek egyébként, mondtam már? 8)

Kééééépeket szeretnék nézegetni!!!!

Tonti? Anyapoc? Okr?

...meg néha benézek szániékhoz... Bárcsak sikerülne már nekik is!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Athiz, nekem szoptatásügyileg nagy szerencsém volt mindkét gyerekkel. Rékára se lehetett panaszkodni ő is nagyon ügyesen szopizott már a kórházban is, de akkor kellett használnom néha bepanthent az elején. Viszont Adriennel soha nem volt semmi gond, se sebesedés, se tejcsatorna elzáródás - és most már majdnem 11 hónapja nyúz a kiscsaj. Talán most már azért elkezd érdeklődni az ételek után.

Bali, minden elismerésem a tiéd, hogy 3 gyerek mellett még tanulásra is van energiád.

Anyapoc, Okr, Kókusz veletek mi van?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Kedvesek vagytok,köszönöm!De ha már eddig nem jött magától,ezután sem fog... :cry:

Boni!
Köszi,és a segítségedet is!!!!!!!
Már csak pár nap... :wink: :D

Athiz!
Miért nem akarsz írni???

Robcsi!
Micsoda vágyai vannak Rékának :lol:

Bali!
Drukk a vizsgákhoz!
Szániékkal kapcsolatban én is nagyon így érzek!

ÉN IS SZERETNÉK KÉPEKET LÁTNI!!!!!
MEG ANYAPOC ÉS OKR JELENTKEZÉSÉT IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, Marci megy suliba szeptemberben?
És soha nem mond, hogy soha!!!! :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Athiz: Endinek nagyon boldog születésnapot!!!

Mi itthon vagyunk Mo-on, gyerekek nagyon jól vannak, jól bírták az utazást (magyar billentyű, nem találom a betűket, a fene! :evil: :lol: ) Annám sokáig nem volt hajlandó meginni a tápszert de hala Istennek visszaszokott. Másznak mindketten, felállnak egyedül, Annának 6 foga van, Alexnek 4. Édik, ügyesek, jó babák. Annának a felső két foga kicsit barnás, a védönő szerint vitaminhiány, most valami tablettát kell majd Neki szednie. Tudtok valamit erről? Ez már gondolom nem fehéredik vissza, így marad. :cry:

Anyapoc, Okriszti, tobbiek? Jó lenne talizni de ahogy látom senki sem akar. :( Jövő héten fel tudnánk menni Bp-re, akarunk is menni az állatkertbe.

Na, megyek ez a bill. kész rémálom.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok :)

Tontica szia :) nagyon szépek a gyerkőcök :)
Én benne lennék egy taliban nem rossz ötlet ... többiek?

Ancsa csak legyél optimista kérlek ... mondom én :) sose lehet tudni.

Robcsi hu a te gyerkőcöd is már egy éves lesz .... hihetetlen ....

Anyapoc? Okr?

Ja velem semmi extra, egy új munkahelyen kívűl .... egyenlőre 8)
kokusz

Én is benne lennék egy taliban!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj de jo!!!! Kókusz, Bonikó, Többiek!

Jövő hét állatkert vagy vidampark? Vagy esetleg valami más, jó hely Bp-en? Nekem mindegy csak a 3 gyerekkel be lehessen menni. :D Melyik nap?

Boniko: remélem nem pont akkor jön Rád a szülés!!! :lol: Bár szívesen elkísérnélek! :wink: :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica, de jó, hogy te is írtál :) Nagyon ügyesek az ikrek és szépek is, mert megkukkoltam a képeket :)

Kókusz, neked is örülök :)

Én nagyon szívesen elmennék, de Balcsizni megyünk a jövő héten :?

Mostanában olyan sokat jut eszembe milyen is volt 1 évvel ezelőtt... Nagyon hamar eltelt, persze voltak nehéz pillanatok, de nem adnám oda ezt a 2 kis ördögfiókát senkinek sem :)

Kép
Kép
robcsi03

Helló!

Örülök, h jópáran benéztek még ide, már azt hittem, h annyi ennek a topicnak. Nincs túl sok időm mostanság, a házi teendők+a két rosszcsontom kitöltik a napomat, sőt, Endi még az éjszakákat is jócskán igénybe veszi.

Köszi mégegyszer Endibaba köszöntését. Én is boldog szülinapot kívánok minden mostanában esedékes ünnepelt babucinak!

Tonti, sajna szinte egyátalán nem vagyunk mobilok, mivel csak akkor mozdulunk ki messzebbre, ha apa visz autóval bennünket, az+sajna igen ritka mostanában. Ha Budaörs felé hoz utatok, és úgy gondolod, kukkants be hozzánk.

Robcsi, ezzel én is pont így vagyok, nagyon gyorsan elszállt ez az 1 év, hát még a 4! Mintha csak most mentem volna férjhez... pedig már annak is 5 éve, juuuujjjjj!

Boni, atyaég, 28 nap, és már kezedben is tarthatod a picúrt, tyű, tényleg sebesvonat az élet!

Kókusz, és az új melóhely bevált? Baba téren spontánoztok?

Bali, kár, h messze laksz tőlünk, rajtam gyakorolhatnád a különböző masszőrmutatványokat! :lol:

Ancsa, csak pozitívan! Nem szeretném, h feladd! Én márpedig akkor is drukkolok, h beslisszoljon hozzád egy spontánbébi! :wink:

Na és végezetül pár kép a kismackóimról:

Kép Kép Kép
athiz

Sziasztok!

Tonti jövő héten még nem szülünk.. dokim szabin van, nem akarjuk megzavarni :wink:

azt nem garantálom, hogy végigjárom veletek az állatkertet és a vidámparkot is.. bár az állatkertet imádom.csak lábaim nem spokáig bírják...de valameddig eljutok velük.. remélem nem lesz nagy meleg :lol:

Athiz olyan kis formásalk és szépek a fiúk, mindig rájuk csodálkozom :lol:

Robcsi majd lélekben velem lehetsz :lol:

Kókusz irj új dodozóról

Ancsa felújítással haladtok?
Vendég

Szasztok!

Athiz: nagyon édesek a fiúk, hú milyen nagyok már!!! Szili nagyfiú rosszasságára csak egy valamit tudok írni: vidd oviba! Unatkozik, ilyen korban már szükségük van gyerektársaságra. Rate is nagyon rosszul viselkedik mostanában de engem ez most cseppet sem zavar. Nem tudom lesz-e idönk Hozzátok bekukkolni. :cry:

Boniko: közben rájöttem hogy egy park, játszótér, cukrászda jobb lenne neked tali számára, ekkora pocival már nem lehet sokat menni. Viszont én nem ismerem Bp-et így nem ismerek parkot sem. Valami ötlet?

Akkor senki többet harmadszor? Az az igaszság kezdek kiábrándulni a babanetezésből, az ikreseknél sem nagyon írnak vissza nekem, néha úgy érzem láthatatlan vagyok. :cry: :roll: :oops:

Hiányoznak az itteniek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Csajok!

Bocsi a hallgatásért,húzósak voltak az utolsó hetek,most meg két hétig apáztunk a hajón.... :oops:...

Na meg nem volt nagy a mocorgás errefelé...de örömmel látom,hogy végre felélénkültetek :D:D:D!

Boni

Nagy drukk az utolsó napokhoz :D!

Ancsa

Gratula az új lakáshoz :).Hajrá felújítás,jó is az :wink:!A többihez meg persze tudod:wink:!

Athiz

Endinek Boldog Szülinapot utólagosan :)!
Hmmm...szt azért 4 évesen még nem biztos,hogy teljesen egyedül tud öltözni... :roll: ...de valszeg a féltékenység is a háttérben van....

Robcsi

Szuper csaj,ennyi cicit :D!Nincs eleged még? :oops:

Bali

Hajrá tandem, stramm csaj vagy :D!

Tontica

Dehogy vagy láthatatlan,de sokáig itt sem jelentkeztél :roll:....
Örülök,hogy itthon vagytok,mesélj,hogy érzitek magatokat,milyen volt a repülőút????

Rólunk röviden:
Villő lassan 1 hónapja pelusmentes éjjel-nappal,egyik napról a másikra, baleset nélkül...naná akkor,amikor megvettem egy teljes csomag pelenkát :?....
Bulcsú ugyanakkor leszokott az ujjszopiról,pedig azt hittem,sosem fog :D!Pár napig beragasztottuk estére az ujját,aztán kérte,hogy ne,mert nem fogja szopizni és tényleg.Azóta egyáltalán nem szopizza és ez nálunk nagy dolog :D!
Nekem sikerült ez a félév is a suliban,talán jövőre már könnyebb lesz,bár nyáron államvizsga...
Közben elbúcsúztattunk 10 nyugdíjast,közte a teljes vezetőséget a munkahelyemen,ami nagy meló volt,na meg érettségi,meg képesítő az osztályomnak,szl volt minden.... :?

Ennyi röviden,pusszantok mindenkit!

Taliról lemaradtam???????

anyapoc

Na hali csajok!

Akkor lesz tali?

Anyapoc látom nem unatkozol sosem :)
kokusz

Kokusz

ja,ja,nem ám :D!
Te meg kimaradtál a szórásomból,igaz én olvastam a száni topikot egyszer kétszer,szl képben voltam :wink:!persze nem csak a munkahelyet illetően... :roll:

anyapoc

Hello!

Már azt hittem itt is láthatatlan vagyok :wink: :lol:

Anyapoc: de jó hogy írtál!!! Nagyon ügyi Villő hogy már nincs pelus!!! Bulcsu még mindig szopizta az ujját!? Enyém nagy nagyon hisztis, rossz kisfiu de ez van, inkább legyen élelmes és tudja kiharcolni Magának amit akar így lesz esélye az életben.
Rate sem öltözik egyedül, ez az én hibám is most valahogy nincs kedvem kivárni amíg fél óra alatt sírva fölveszi a gatyáját.
Gratula a sulihoz, nem semmi energiával vagy megáldva! :D
Képek?
Én rakok fel az albumba.

Nem vagyok valami jó passzban, sikerült osszekapni az urammal és ez most még rosszabban érint mert szerettem volna jól érezni magam itthon. Nem szégyenlem, leírom, talán tudtok segíteni, hátha valakinek volt/van ilyen panasza, sokkal nagyobb a szex utáni vágya mint nekem, az utobbi időben én le se sz...rom a testiséget. :oops: :roll: Egyszerűen nem érdekel! :( Na, majdcsak megoldjuk valahogy.

Tali: csüt. vagy péntek jó lenne Bp. egyik aranyos kis parkjában? Valami olyan helyen ahol van játszótér, fagyizó.

Kókusz, Boniko jelezte eddíg hogy jönnének. Anyapoc? Örülnék Nektek! Ha szerdáig nincs válasz akkor lemondok róla.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti nekem elvileg jó.. remeélm ZSebi ZSigi is így fogja gondolni...

sajnálom a tortúrátokat, reméelem megoldódik majd.. de ez úgy hallom sok helyen "probléma" szülés után...

Anyapoc jó apázást Neketek!

Gratulálok a pelus elhagyáshoz és az újjszopiról való leszokáshoz

:lol:
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc, én is gratulálok a pelus- és ujjszopileszokás ügyében nektek!
Nálunk az öltözésnél szerintem félreértettél, én soha nem erőlétetek semmit a gyerekre, amiről tudom, h képtelen megcsinálni. Csak olyat kérek tőle, amire képes. Márpedig gyönyörűen és pillanatok alatt képes felöltözni, ha éppen ahhoz van kedve, de ha nincs, akkor csak fetreng az ágyán, nézi a mesét, és közben nyávog, h "anyaaaa, segííííts". Na ekkor vagyok idegbeteg, mert arra sem képes, h felálljon arról a vacak ágyról, h megmozduljon. Bezzeg, ha érdekében áll, h minél hamarabb elkészüljön, még fel sem nézek, már készen áll, minden rajta. Persze olyan előfordul, h vmit kifordítva vesz fel, akkor segítek, sőt, ha nem megy a zoknifelhúzás, stb. akkor is, nem vagyok én szívtelen dög. :roll: :lol:

Tonti, dehogy vagy láthatatlan. :P
Szerintem olyan parkfelé vegyétek az irányt taliügyben, ahol WC is van!
Szex ügyben nálunk detto, volt. Szerencsére toleranciával megoldottuk, én is engedtem, párocskám is. Férjecském igazán türelmes velem ezügyben. Mostanában meg már szinte én morgok, ha nem akar velem "szóbaállni". :lol:
Az az igazság, h minél jobban nem akarod a szexet, annál jobban le is szoksz róla, szóval én azt mondom, próbálj néha erőt venni magadon, és picit felengedni etéren. Bár tudom, milyen nehéz, én pl. mindig fülelek közben, nem ébredtek-e föl a gyerkőcök, így pedig nem igazán lehet ellazulni annyira, hogy élvezd is a szeretkezést. Pedig az nagyon fontos, mert anélkül tényleg nincs kedve az embernek ilyen dolgokhoz.

Próbáld megbeszélni az uraddal, h legyen egy kicsit türelemmel irányodban, mert neked is fontos, h minden rendben legyen köztetek, és ebbe márpedig a szexualitás is beletartozik! Te pedig cserébe a lazulást gyakorlod. :wink:
athiz

csütörtökön nem jó, mert most jutott eszembe, hogy fogorvoshpoz ,megyek 15 kor :oops:

Athiz a Wc jó ötlet :wink:
Vendég

Boni: ok, szűkítjük a kört, akkor péntek? Margit sziget? Zsebi Zsigivel beszéld meg hogy kicsit még maradjon ahol van! :)

Kokusz, Anyapoc?

Athiz nem tudod valakivel elhozatni Magatokat? Sajnos hozzánk már egy légy se férne be az autoba ha mind a 3 gyereket hozzuk.
Egyetértek Veled szex ügyben, erőt kell vennem Magamon és persze uramnak is meg kell értenie hogy csökkentsen kicsit a tempón. Meg egy kis izgalmat kell vinni a dologba mert ez így elég uncsi. :roll: :oops: :wink: Na, nem beszélem jobban ki a szexuális életünket mert elpirulok. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, sajna képtelenség. Még ha hétvégéről lenne szó, talán, de akkor is csak vasárnap, mert még szombaton is dolizik szegény párom. Ezen kívül még anyósoméknak van autójuk, de a világ minden kincséért sem kérném meg őket, hogy vigyenek el, mert iszonyú, milyen undokok tudnak lenni, főleg, ha rólam van szó. De inkább ezt hagyjuk.
Az állatkertbe is szívesen mennék, de oda meg pénz nélkül nem engednek be. :twisted:
Szóval marad az, h rátok gondolok, meg h jó lenne, de ennyi. :roll:

És mivel szándékozod feldobni a házaséleteteket? :P Kíváncsi lennék, milyen ötleteid vannak. Javaslom a Kámaszutra könyv együttes tanulmányozását a gyakorlatban is. :wink: :lol: :lol:
athiz

Tonti ok... :lol: :lol:

többiek?
Vendég

Na hali csajok

Én benne vagyok akkor péntek.

Athiz én szívesen kimegyek értetek ha gondolod. És haza is viszlek. Budaörs ha jól lékszem.

Csajok tanácsot kérek:

Boni te már nagyjából be vagy avatva. Szóval múlt hét kedd du. és szerda reggel halvány pozitív lett a tesztem, mensi sehol csak barnázgatás de az is minimális. Pénteken megnézett egy doktornő mert aggódtam nehogy méhen kívüli legyen (a saját dokim csak ma tudott fogadni) A doktornő rögtön mondta hogy nyugi mert méhen belül van ... el sem akartam hinni. Azt mondta még nagyon kicsi de ott van és kezdjek el progit szedni. El is kezdtem, és úgy örültem a férjemmel együtt. Erre ma a dokim közli velem hogy nincs semmi. Nem mondtam neki hogy pénteken nézett másik doki. Most totál kivagyok, szétbőgtem az agyamat .... kérdeztem tőle hogy akkor miért nem jött meg, erre nem mondott semmit. Szerintetek?
Nagyon szar ez a bizonytalanság
kokusz

kókusz ne már :shock: ezt nem akarom elhinni....akkor a másik mit nézett? :roll:

próbálj megnyugodni, és ne hagyd abba a progit.... lehet csak szarabb az uhja? én drukkolok nagyon.......++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Boni

Hát ezaz, tudja a dokinő is hogy mióta kínlódunk csak nem mondta volna hogy látja ha nem lett volna ott valami. Fel is hívtam mondtam neki mit mondott a dokim. Csodálkozott is. ő is azt mondta ott kell annak lennie, várjunk vagy 2 hetet. Na de két hetet így végigcsinálni .....
kokusz

Kókusz elhiszem hogy nehéz! óriási ölelés a kitartáshoz!
Vendég

Kókusz, nagyon kedves tőled, de egyenlőre nem tudom, mert Szilikém nyaral Üllőn, a mamáéknál, és lehet, h pont pénteken jön haza.

Én nagyon drukkolok neked, h a te dokidnak ne legyen igaza!++++++++++++++++
athiz

Kókusz, nem tudsz elmenni a Praxis rendelőbe Győrffy Mátyáshoz, ő tutira +mondja, van-e ott vki.
athiz

Kokusz: annyira örültem amikor elkezdtem olvasni a hozzászólásodat aztán elszomorodtam, annyira remélem hogy csak rossz volt a másik doki uh. gépe vagy csak elbújt az a kis huncuttka!!! Nagyon, nagyon drukkolok, én sem bírnám ki 2 hétig.

Athiz: olyan NAGYON szeretném ha eljönnétek!!! Naaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :cry:
Szexuális életem helyrehozataláról nem óhajtok beszélni. :lol: Csak annyit: holnap megyünk valami jó filmet venni. :oops: :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, hidd el, én is szeretném ezt a talit, de beszéltem a csemetémmel, és nem óhajt hamarabb hazatérni, mert a tesómék szerdán este mennek haza Balcsiról, így csütörtökön már Szili és a tesóm fia tudnak együtt játszani, márpedig azt meg akarja várni a kincsem. Bár ettől rettegek, mert együtt vmi katasztrófikusan rosszak, de hát mit tegyek. Szóval nagyon úgy fest, h sajna nem tudok menni. De ha netán változik a helyzet, mindenképpen írok Kókuszkának. Remélem, nem haragszik meg érte, ha netán utsó pillanatban szólok neki. :oops:

Arra a filmre azért kíváncsi lennék :wink: :lol: . Ez gondolom a párod ötlete volt. :twisted: Ezek a pasik... :roll:
athiz

Csajok köszi a drukkokat rámfér .... de hogy két hetet hogy fogok kibírni :roll:

Athiz privibn elküldöm a telefonszámom és hívj ha mégis úgy alakul hogy tudtok jönni akár az utolsó pillanatban is nagyon szvesen kimegyek értetek.

Tontica köszi neked is a drukkokat .... én is annyira nagyon szeretém ha tényleg ott lapulna valaki a pocimban.

Azzal próbálom nyugtatni magam hogy a dokinő csak nem mondta volna hogy látja ha nem lett volna biztos benne.
kokusz

Sziasztok!

SAjnos le kell mondanom a talit :cry:,mert apóst tegnap kórházba vitték a szíve miatt,most intenzíven van, és egyenlőre hét vége felé viszik le valszeg Füredre a szívkórházba,akkor műtik.Anyósnak kell a fuvaros,bmikor mennem kellhet... :roll:
Most folyamatos frászban vagyok,amikor csörög a telefon,nehogy rossz hír legyen :(:(....

Azért Ti érezzétek jól magatokat.... :)

Kókusz

Hát ez megint izgi,de én azt mondom,hogy a teszt nem lesz véletlenül pozitív és az sem véletlen,hogy látott valamit a doktornő.... :roll:
Aztán majd meglátjuk,mi lesz... :)
Nem akarok ünneprontó lenni,de remélem,hogy nem volt késő a progit elkezdened :oops:.....
Nagyon drukkolok!!!!!!

Tonti

Majd Sapnyolban összefutunk :wink:!Ha meghívsz... :roll:...na csak vicc vóóóót!
Hát nálunk detto ugyanez volt szex ügyben,szl nehogy azt hidd,hogy különleges vagy :D:D:D:D!És hogy megnyugtassalak, a nevelépedagógiai tankönyvem 8készülök a szakdolira :wink:) is azt írja,hogy a nőknek kisebb a szexuális vágya,ami teljesen érthető, ha az utódlás evolúciós voltát nézzük...
Anno én is így értettem meg a párommal,hogy nem azt jelenti ez,hogy vele van bajom (bár nyilván így élik meg),hanem egyszerűen nem működne a természetben az,hogy van két utód és a nő folyamatosan a pasin jártatja az eszét és elhanyagolja őket. Ez nem így van kitalálva.Mindezekkel együtt egyetértek Athizzal, hogy tényleg le lehet szokni a szexről,szl kicsit kell erőltetni,aztán jön majd magától újra normálisan... :) Na és persze ne hagyd ki azt,hogy 3 gyereket nevelgetni-terelgetni igen-igen fárasztó.Csinálhatná a Zurad 1 hétig,lehet,neki sem lenne túl sok kedve este szexelni :D!
Ja,és igen,Bulcsú még szopta az ujját olykor nap közben és alváshoz kellett.De ez már a múlté :).Bizony az ujjszopi igen makacs,mert nem lehet elvenni... :roll:

Boni

Már nem apázunk,most jöttünk haza :(...furi is... :)

Athiz

Háááát,pedig meg voltam győződve róla,hogy egy megátalkodott nőszemély vagy,aki nyüstöli a gyerekét :D!
No persze az más,hogy lusta a szívem,enyimgyerek is csinált anno iylet.Most is vannak próbálkozásai más téren,mindig azt mondom neki,hogy még véletlenül sem csinálok meg olyan dolgot,amit ő maga is meg tud tenni...
Szl megértem,hogy idegbeteg leszel :wink:!

Na megyek,mert fekvés van :)!

Pusztok

anyapoc

Anyapoc remeélm apósod mihamarabb felépül!
Vendég

Anyapoc remeélm apósod mihamarabb felépül!
Vendég

Sziasztok!

Kókusz, 1. ilyenkor olyan picik, mindössze pár mm-eseke, hogy ha nem olyan jó az uh gép felbontása, akkor nem is láthatja, pláne, ha még csak nagyon korai terhességről van szó 2. a dokinő biztos, hogy nem mondja, ha nem látja.
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy amennyire csak lehet próbálj optimista lenni, beszélgess hozzá, mondjad neki, hogy maradjon szépen ott ahol van és növögessen.
Tudom, hogy idegileg nagyon kimerítő 2 hét van előttetek úgyhogy csak kitartást tudok kívánni és sok-sok pozitív energiát küldök nektek.+++++++++++++++++++

Anyapoc, apódodnak jobbulást, neki már nem először van baj a szivével ugye?

Tontica, most mondjam azt, hogy nekem is nagyon erőt kell vennem magamon, hogy néha azért apjuk is "kapjon" valamit.
Régebben legalább a takarításba besegített (legalábbi a nagytakarítást együtt csináltuk) most ő semmit, mert ő dolgozik. Mondtam is neki, hogy nem tudom mi lezs ha én is visszamegyek melózni, majd én is mondhatom, hogy dolgozok a takarítást meg csinálja meg aki nem :roll: :( :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Hali csajok

Robcsi köszi amit írtál, próbálok optimista lenni és én is ezzel nyugtatom magam hogy ha nem látta volna nem mondta volna.

Anyapoc én is jobbulást kívánok apósodnak. Remélem minden jól alakul. Progi nem hiszem hogy későn lett kezdve, az uh után rögtön szedtem és utána már nem is volt barnázás. És ami előtte volt az is nagyon kevés volt, alig látszott a wc papíron valami. Na de meglátjuk.
kokusz

Sziasztok!

Anyapoc: én is nagyon sajnálom az apósodat, nagyon remélem jobbra fordul az egészsége!!!

Most biztos utálni fogtok de akkor én is lemondom a talit, ha csak 3-an lennénk úgy nem az igazi és nagyon drága és fárasztó az út. :cry: Sajnálom!!!
Akartam menni ikertalira is de arra se lesz se energia se lóvé. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Basszus Tonti, sajnálom, pedig vártam, h elmeséljétek, milyen volt a tali. Nem így volt betervezve, h Szili ilyen sokáig marad a mamáéknál, dehát mit tegyek, ez van, pénteken jön, így nem tudok menni. Állatkertbe mentem volna, de a rosseb vigye, nincs rá lóvénk. Szóval marad csak az ábrándozás.

Anyapoc, remélem, szépen helyrejön apósod! Az én apósomat is gyakran látogattuk ott, jó az a hely, még uszodájuk is van, habár apósom azt nem használhatta a műtétje után.

Pusza mindenkinek!
athiz

na akkor tali lefújva.. :cry:
Vendég

:( de káááááááár

Na nembaj majd legközelebb. Jó lett volna pedig.

Nálam semmi változás, hasfájás és ma délután elég durva szédülés, meg pisilős vagyok. De nem merek semminek nagy jelentősget nyilvánítai mert félek hogy nagyon beleélem magam és hatalmasat koppanok. Olvasgattam a dokimról, háááát nem éppen jó dolgokat találtam róla, azt hiszem nem is hozzá fogok visszmenni uh-ra hanem a doktornőt megkérem hogy nézzen meg megint. Ha már egyszer látott valamit hátha megint fog :)
kokusz

Te Kókusz, már írtam, de nem reagáltál rá, hogy van egy nagyon jó UH-os a Bartók B. úton, eddig mindenkitől, még más UH-ostól is csak jót hallottam a profizmusáról, nem akarod felkeresni?
athiz

Hello csajok!
Ugye mondanom sem kell, hogy semmire sincs időm, például fotót kicsinyíteni sem. Így ha valaki Nóciról szeretne látni egy középszar fotót, az iwiwen keressen, ok? Baraksó Lívia néven futok... :)

Kókusz!
Bartókos uh jó ötlet, még itt is híre van. Továbbá az erősödő csíkok is jót tesznek az ember idegeinek, nem akarsz még egyet tesztelni?
áááááááááá, sírás van

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali, nagyon édik vagytok, és milyen vékonyka vagy! Úgy látszik, csak én lettem malacka. :cry: Ha nem baj, bejelöltelek az iwiwen.

És köszönöm a megerősítést UH ügyben!

Kókusz, hallod? Tessék lépni vmit a baba és saját magad megnyugtatása érdekében (meg persze a miénkben :lol: )!
athiz

Sziasztok!

Már elkezdtem egyszer írni,de nem sikerült a végére jutnom,így elszállt :(...

Szl köszi lányok a drukkokat,már jobban van após,most tárgyalnak Füreddel,hogy mi legyen.Közben találtam egy ismerőst onnan, a szívkórházból,ezt a szálat is lefutom....

Na meg persze,hogy ne unatkozzak,harcolok a multi és az eszetlenség ellen.Nem tudom,említettem-e már,hogy a közvetlen közelünkbe (50 m) akarják a parektikert felépíteni,leginkább önös anyagi érdekből.Ez ellen küzdünk már vagy fél éve és lassan finisbe ér a dolog,képviselőkkel tárgyalunk,stb.Próbálunk több száz embert összefogni,szl nem egyszerű ez sem,de remélem,hogy jó eredménye lesz :).

Kokusz

Akkor nyugi,minden rendben van,tuti!!!!!Szedd a progit és pisilj sokat :D!És menj el a jó UH-oshoz,ha nem akarsz 2 hetet várni :wink:!

Bali

Majd megkukkantalak :).Elhiszem,hogy időd nulla :D!

Tonti

Sajnálom,hogy nem lesz tali :(...Amúgy ti most helyileg hol vagytok? :roll:

Boni

Mi lesz Zsigi-névvel? Olvastam a blogban :roll:....

Robcsi

Bizony,már jópár éve szenved,le is százalékolták most tavasszal végre, igaza,hamarosan nyugdíjas lesz,de ez is sokat számít,végre nem munkanélküli segélyből él :(....
Ritmuszavarai vannak,amit helyre lehet elvileg hozni és kéne is.Tavaly szeptemberben inne Vp-ből előkészítve küldték Füredre mentővel egy rosszullét után,hogy azonnal műtendő...azóta is műtik :(..... Szl érdekes a szívkórház....vagy rossz dokit fogtunk ki :(....Illetve a doki jó,csak sok a betege és kicsit leterhelt,azt mondta az ismerősöm....

Athiz

hát,lehet,hogy felszereltségében jó hely,de sajna nekünk egyenlőre semmire nem jó :(....

Na futok ebédet kotyvasztani :)!

anyapoc

Anyapoc..akkor olvass bele újból :wink: :lol: megmaradt természetesen.. igzaából nekme eszembe sem jutott válztoztatni, csak felhúztak az okoskodók.. meg persze párom aggályai is érdekeltek..de szerencsére még aznap estére elmúlt. azóta I.REttegett ZSigmond, a lányos anyák réme a beceneve :lol:

Örülök, hogy apósod jól van

Kókusz nagyon szorítok Nektek.. talán menj el tényleg 4d UH-ra azon talán látják..
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?