Sziasztok!
SAjnos le kell mondanom a talit
,mert apóst tegnap kórházba vitték a szíve miatt,most intenzíven van, és egyenlőre hét vége felé viszik le valszeg Füredre a szívkórházba,akkor műtik.Anyósnak kell a fuvaros,bmikor mennem kellhet...
Most folyamatos frászban vagyok,amikor csörög a telefon,nehogy rossz hír legyen
:(....
Azért Ti érezzétek jól magatokat....
Kókusz
Hát ez megint izgi,de én azt mondom,hogy a teszt nem lesz véletlenül pozitív és az sem véletlen,hogy látott valamit a doktornő....
Aztán majd meglátjuk,mi lesz...
Nem akarok ünneprontó lenni,de remélem,hogy nem volt késő a progit elkezdened
.....
Nagyon drukkolok!!!!!!
Tonti
Majd Sapnyolban összefutunk
!Ha meghívsz...
...na csak vicc vóóóót!
Hát nálunk detto ugyanez volt szex ügyben,szl nehogy azt hidd,hogy különleges vagy
:D:D:D!És hogy megnyugtassalak, a nevelépedagógiai tankönyvem 8készülök a szakdolira
) is azt írja,hogy a nőknek kisebb a szexuális vágya,ami teljesen érthető, ha az utódlás evolúciós voltát nézzük...
Anno én is így értettem meg a párommal,hogy nem azt jelenti ez,hogy vele van bajom (bár nyilván így élik meg),hanem egyszerűen nem működne a természetben az,hogy van két utód és a nő folyamatosan a pasin jártatja az eszét és elhanyagolja őket. Ez nem így van kitalálva.Mindezekkel együtt egyetértek Athizzal, hogy tényleg le lehet szokni a szexről,szl kicsit kell erőltetni,aztán jön majd magától újra normálisan...
Na és persze ne hagyd ki azt,hogy 3 gyereket nevelgetni-terelgetni igen-igen fárasztó.Csinálhatná a Zurad 1 hétig,lehet,neki sem lenne túl sok kedve este szexelni
!
Ja,és igen,Bulcsú még szopta az ujját olykor nap közben és alváshoz kellett.De ez már a múlté
.Bizony az ujjszopi igen makacs,mert nem lehet elvenni...
Boni
Már nem apázunk,most jöttünk haza
...furi is...
Athiz
Háááát,pedig meg voltam győződve róla,hogy egy megátalkodott nőszemély vagy,aki nyüstöli a gyerekét
!
No persze az más,hogy lusta a szívem,enyimgyerek is csinált anno iylet.Most is vannak próbálkozásai más téren,mindig azt mondom neki,hogy még véletlenül sem csinálok meg olyan dolgot,amit ő maga is meg tud tenni...
Szl megértem,hogy idegbeteg leszel
!
Na megyek,mert fekvés van
!
Pusztok