Új privát üzeneted érkezett!

Princzike

:D
Vendég

Milyen
Laptetű! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
princzike

Jééé...észre sem vettem! :lol: :wink:
Vendég

Milyen
grat a laptetűűűhöz :!: :wink:

Princz
tetszik a sormintád :!: :lol:

Bri
te meg csak szállsz most is...
De mindjárt itthon leszel :!: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty

helló...hát igazán rámfér már egy kis tetűűűű... :D
...újhagymát reggelizem,libazsíros rozskenyérrel...rohadt büdi,de imádom! :roll: (vagy ez ciki???)
Vendég

Sziasztok Lányok!

princzike ez a tesztsor gyönyörű :wink: Nagyon vigyázz Magatokra!

bridget köszönöm jól vagyunk, egyre többet ugrándozik a picikém :lol: Olyan tündér, már nagyon várom, de még több mint 2 hónapunk van. Neki még jobb odabent. :lol:
Csak annyi nem tetszett, de azért nem is írtam róla bővebben, mert nincs értelme, hogy szerintem ha valakinek valakivel baja van beszélje meg priviben (kivéve a Sz féléket), sajnálom, hogy most ezért Zsuzska nem jön. Én mindenkire kíváncsi vagyok.

Istenem, hogy elment az idő pár óra és itthon vagy :lol:
Meddig leszel, lesztek itthon? Apa is itt lesz Veled?

betty én érzem minden rendben lesz és sikerül már az a pici babóca :wink: Mikor mentek pontosan dokihoz?

Kép
Kép
akella

milyen nem ciki, nagyon finom, én tegnap délután ettem, de a hagyma most nagyon kitol velem, mert nagyon ég tőle a gyomrom :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Hellóka!

Bridget, kellemetes itthontartózkodást! Ha B.örs felé jársz, csörögj rám, majd sétálhatunk egyet a gyerkőcökkel, aztán eldöntöd, tényleg kell-e ilyen rosszcsont neked is? :lol:

Milyen, hű, klassz reggeli, nem is foglalkozz azzal, hogy büdi. Nekem volt egy matektanárnőm, mindig bűzlött a szája, mert fokhagymát zabált. :lol: Mindig ott kábultam, de viszont tök egészséges. Az tuti, hogy a férgek benne nem leltek otthonra. :shock: :P

Betty, puszmákollak. Csigu 14 nap múlva odaér a célhoz, vagy még tovább mászatod? :D

Princzi, helyes, hogy feltetted ide is, köszke. :wink: Dönörűséges tesztek, büszke vagyok rájuk. :lol: Remélem, azért megosztod velünk ezentúl a babás dolgaidat IS! Ugye nem hagysz itt bennünket? :roll:

Ölelés megy mindenkinek, és tessék írni, azoknak főképp szól, akik csak olvasnak. Tessék írni, hogy tudjuk, jól vagytok!!! :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Akella

Nekem alapból ronda puffadást csinál a hagyma...de bevállalom! :lol:

Amúgy a savaddal nincs gond?Mikor a fiamat vártam nekem az volt rettenetes...
Vendég

Akella, na látod, azt én is sajnálom, hogy Zsuzska pl. nem jön, de nem értette meg a lényeget, miszerint senki nem elűzni akarta... na nem akarom újra felhozni ezt.
Szegény babód, akkor neki is ég a pocija 8)

Jaj Princzi, elmaradt az, hogy GRATULÁLOK!!! :D Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Esthajnal

Délutánra büdi-mentesítem a szám,mert a vendégeim elájulnak tőlem! :lol:
Vendég

Milyen
nem vagy ciki :!:
Legalább lesz helyed a buszon :lol: :lol: :lol:

EHCS
pisz-pusz neked is :!: :wink:
A csigut akkor majd leveszem, majd kitalálok valami mást helyette :!: 8)

Akella
itt alattam mászik a csiguci az időpontomon...
21.-én megyünk.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty bocsika, úgy látszik szórakozott vagyok :lol: :lol: :lol:

esthajnalcsillag én is imádom a hagymákat, de mostanában már nem eszem gyakran. Este szokott égni inkább a gyomrom, akkor iszom egy kis vizet vagy jó hideg tejet :lol:

Kép
Kép
akella

Akella

Van már neve a babátoknak? Már ha publikus....
Vendég

milyen sajnos nincs, mert apával nem azonos a véleményünk és bevallom nagyon nem is nézegettünk még neveket.
Nekem a Leonóra tetszik nagyon, apának meg a Csenge.

Kép
Kép
akella

Most megyünk ebédelni, majd később jövök :lol:
Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Akella

Jó étvágyat Mindhármótoknak :D

Én is megyek,utána meg dolgozni :cry: (semmi kedvem ma)
Vendég

Akella, akkor akár lehetne ...Leonóra Csenge a neve, nem? Így mindkettőtöknek kedveznétek, és egyébként nagyon szép nevek :wink:

esthajnalcsillag

No, puszilok mindenkit!
Jelentem megkerült az elveszett egyik bárányka-Én.
Olvastalak ám minden nap benneteket.
Zajlik az élet mifelénk is....
AKELLA:Nekem mindkét név tetszik, nem kaphat a királylánykátok kettőt is? :lol:

ESTHAJNALCSILLAG:Gyógyuljatok meg, imádkoztam értetek.
Lehet hülye kérdés , de nem lehetne köpetet tenyészteni és abból kiderülne, hogy mit szedtetek össze?

PRINCZIKE:Gratulálok és boldog , áldott, egészséges kismamiságot neked!!!!!

Kép
rozsa1979

CSIBUC:Róma???Irigy-irigy, de csak egy kicsit...Érezzétek jól magatokat és majd sok-sok képet kérünk...

MILYEN:Buli szuperül hangzott még így olvasva is!!!
Hagyma miatt meg nem aggódni.Akinek nem tetszik, húzzon szájmaszkot, vagy egyen ő is, úgy nem érzi :lol:

BRIDGET:Üdv itthon!
Megy a drukk a lombikhozz, mielőbb babásodj te is...Imáim már az égbe szálltak...

RÓLAM:Dolgozó nő lettem, de csak papíron.
Múlthéten voltam orvasnál, még nem fogadott doki, csak ügyeletes.
Babácska 7 mm, jó szívműködéssel.Viszont találtak egy 6*5 cm cisztát, amit lehet majd meg kell műteni.
Visszamentem a munkahelyemre, hogy nem jövök júliusban dolgozni, mert baba van pocakban, stb...
Felajánlották, hogy körözzek vissza aktív állományba, kiadják a szabijaimat és a körzeti dokker meg tp-re vesz, így nem gyes fog járni, hanem tp.
Úgyhogy most azóta a bérügyet, munkaügyet, orvosi alkalmasságit járom....stb.

Kép
rozsa1979

Csillag, Rózsa nem akarok két nevet, mert nekem két névvel kell élnem az életem és hivatalos aláírásnál elég gázos a dolog :lol:

Kép
Kép
akella

AKELLA:Sorsolás? :lol: :lol: :lol:

Kép
rozsa1979

Azt azért nem :lol: Még nézegetjük majd a neveket, reméljük egyszer egyetértünk majd :wink:

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Betty baby lassan ti is célba értek!!!Pusszantyúzlak!!! :lol:

Princ ez valami fenomenális!Gyönyörű tesztek és nagyon nagyon gratulálok!!!

Csillag javulgadtok?Zsut én is sajnálom,hogy nem jön többet.
Olyan tesztet nekem is rakj bele a csomagba amit princzinek is küldtél :wink:

Milyen nem ciki nagyon is fincsi kaja az,ha valakit el akarsz zavarni csak kérdezd meg tőle-helló hogy vagy? :lol:

Akella,nevekkel majd dűlőre juttok :wink: Nekünk már most meg van mi lesz a név,pedig még meg se fogant :roll: Ha fiú lesz akkor Armand v. Arnold,ha lány akkor Jázmin Emese(picink emlékére).
A hagymától nekem is égett a gyomrom amikor terhes voltam,meg a paprikától.Majd elmúlik ha kijön a kis pinnás :wink:

Bridget,de jó már itthon :lol: Így is fogsz tudni jelentkezni?

Többieknek puszi és ölelés!

Kép
anyci

Köszi lányok!
Nekem is nagyon tetszenek a tesztek :)

Rózsa
Ahogy elnézem kb 2 hét különbség van kösztün :)
És nagyon köszönöm. Neked is hasonló vagy még jobbakat :lol:

CSillag
Biztos, hogy nem lépek le :) Jövök, és mindenkinek az idegeire megyek :)

Akella
Biztos dűlőre juttok.
Mi egyszer gondolkodtunk és a fiúra a Boldizsár mind a kettőnknek tetszett :) Aztán ki tudja mi lesz. Lány néven még nem volt egyszer sem köztünk egyet értés. Mindegyikünknek más tetszik. Nekem pl az egyik kedvencem a JÁzmin :lol: , de a vezetéknévhez elég érdekesen hangzana :(
Na nem most kezdtünk mi már ilyenről beszélgetni, hanem régebben, mikor úgy döntöttünk, hogy céltudatosan gyártogatjuk a kis pocaklakót.
Egyik este párom úgy feküdt le, hogy elkezdte olvasgatni a névutó könyvet. Ezen jót mosolyogtam magamban. Ez kb. 1,5 éve volt :)

Kép

Kép
princzike

Sziasztok lányok!

Remélem még emlékszik valaki rám? Lelkileg teljesen padlóra tett a sikertelenség, de azért olvastalak benneteket. A nőgyógyim kiment külföldre 5 évre, és ez még inkább megnehezítette a dolgomat, mert hát nem könnyű váltani, de végül csak sikerült. Voltam középidőben uh-on, azt mondta a doki peteérés van, vegyünk vért a 23. napon és csináljunk még egy uh-ot. Ez meg is történt kedden, és az uh-on azt mondta, hogy nem lát sárgatestet (csak fehéret, mármint engem. Ezt én tettem hozzá magamban). A vérvétel eredménye pénteken lesz kész. Volt már valakinek ilyen jellegű problémája, vagy valaki tud valami jót tanácsolni?
Gratula a kismamiknak!
szi77

Szi
persze, hogy emléxünk rád :!:
Örülök, hogy jöttél :!: :D
Nekem nem volt ilyen jellegű problémám...

Akella
majd csak dűlőre juttok a nevekkel :lol:

Anyci
de rég voltál már....irgumburgumszedtevetteteremtette :!:

Rózsa
téged is puszillak....csak imádkozz, imádkozz értünk.... :wink:

Bri
Milyen volt az utad :?: Mesélj :!:

betty615

Betty
Látom te is haladsz a kismamiság felé. Meglátod sikerülni fog. A barátnőmnek is lombik bébijei vannak, hármas ikrek. Két fiú és egy kislány. Már 8 évesek. Sok sikert neked!
szi77

Szi
Csak neked gyorsban...hat persze,hogy nem lat sargatestet hisz a pe utan mar nincs a petefeszkekben :!: vgy en ertem rosszul?pe-d volt latta aztan 23.cn meg nem volt sargatest mar ott... :roll:

A vv-bol viszont kiderul,hogy volt e ped hozd a leleteket!

Rozsa
Orulok,hogy jottel 8) Hogy vgytok :)

Merul a gepem es nem fogjatok elhinni de nincs itt a zsinorja elfelejtettem elhozni :x Ugyhogy majd vennem kell egyet :roll: vgy jovok anyu geperol :twisted:

Mindenkinek pusza....holanp irok mindenkinek!!!! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok.

bridget: welcome in hungary!!!!!
lujzedli

Bri
helló-belló itthon :!: 8) :wink:

betty615

Kép

Betty
Nem olyan rossz,hogy api csak 3het mulva jon ugyanis ugyis jo elfoglalt leszek sok a teendo :? Azt sem tudom hol kezdjem :oops: En nem akarlak ngyon belelovalni,hogy mindjart itt a nagy nap mert egyenlore meg konzi jon neked es olyan 1honap meg mire kezdtek :? de mar kozel vgy te is es ez a lenyeg :P

Princzi
Latod latod te meg mar a lombikra keszultel :) Ngyon szep a csikocskad 8)

Milyen
Uzid megkaptam a repcsin am :lol:

Akella
Orulok,hogy jol vgytok 8) Zsuzska nekem is kicsit hianyzik :roll: En sem akartam azert,hogy lelepjen :?
November 12-re van visszajegyem 8) apacska meg 3het mulva jon o dodozik es olyan 6napra jon majd :wink:

Csillag
Priviben kuld el a szamod...bar nem szoktam arrafele jarni de sosem lehet tudni :wink: Na meg ha minden jol megy veszek sok sok tesztet :lol: 8) A hagymakat en is iiiimaaaadom...minden nap ennem ha lehetne...itthon parom nelkul ilyenkor szinte minden este nyomatom 8) :lol:

Rozsa
Orulok,hogy jottel :D mar azt hittem megbantottalak :oops: :roll: Gyere es meselj mi a helyzet nalatok.Csalad,hogy fogadta?Apacskad? 8) Koszonom a drukkot 8) Orulok a dobogo szivecskednek is 8) :lol: Nalatok mi is volt a baj vgy meddig probalkoztatok :roll: Cisztat sajnalom de sok kismaminal visszamarad am valami ami legtobb esetben visszamegy :wink:

Anyci
Nana,hogy fogok tudni jelentkezni...kerdes mikor fogok itthon ulni :oops: :lol:

Lujzi,Betty
Koszonooooom :!: :lol: Olyan jo itthon :D Ettem csirkehusika levest meg toltott kapit felvaltogatva... :lol: nyaka laba a levesben 8) Az ut eleg kenyelmetlen volt alig aludtam...tele volt a gep magyarokkal :shock: ilyen gepen en meg nem utaztam :roll: Es anyukam egy jo nagy rosszhirrel fogadott amit meg mindig nem dolgoztam fel :roll:

kb 2honapja strandra mentek es jott a vihar...elindultak haza az uton erte oket a vihar es a villam belecsapott egy mellettuk allo faba a fa meg beledolt a kocsiba :roll: Olyan szinten,hogy ha kicsit mashogy esik meg anyum esetleg kicsit gyorsabban megy ma nem ulne itt :( a rendor is csak nezett,hogy teljesen epsegben szalltak ki a kocsibol :arrow: jah kocsim totalkar lett :shock: de anyu annyira kivolt es nem akart engem ezzel idegesiteni,hogy nem mondta el...megcsinaltatta a kocsim es tegnap mondta el miutan hazajottunk es leultunk mert,hogy mar majd megfolytja a dolog :roll: volt casco-m mivel lizinges kocsi...900ezret allt a casco anyumnak meg 500ezerbe kerult az onresz :shock:

Nem tertem meg napirendre...nem a penz miatt hanem ez az egesz...bocsanat,hogy igy kifakadtam de ez most kijott :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szi
Nekem még nem volt ilyen :shock:
Az tudom, hogy lehet valakinek kevesebb a sárgateste, de ez vv-nél kiderül!
Hozd az eredményeket! Megszakértjük. :lol:

Bri
Üdv újra itthon :lol: :lol: :lol:
Hát igen.... jól beilyesztett a doki... :D
Örülök, hogy anyudnak nem lett semmi baja.... :)

Kép

Kép
princzike

Hali!

Rózsa, köszönjük imáidat, nagyon kedves tőled :wink: Szerintem nem érdemes köpetezni, remélem legalábbis, mire megérkezne a leleteredmény, meg is gyógyulunk. :)
Te hogy vagy? Rendik a mhelyeden, hogy így törődnek a pénzeddel. Szóval már 7 mm a baba, juj, de gyorsan nő :D Szerintem a ciszta meg magától felszívódik, nekem is volt, sőt, nagyon sok mindenkinek előjön a terhessége mellett, de nekem azt mondták, ne foglalkozzak vele, és úgy is lett, eltűnt szerencsére. :)

Anyci, hát úgy néz ki, talán meggyógyulunk :roll: Igyekszem a tesztekkel :wink:

Princzike, helyes, gyere, és őrölj bennünket :lol: Párod nagggyon cukkkker lehet :)

Szi, klassz, hogy írsz, szerintem is úgy van, ahogyan Bridget írta. Egyébként volt itt egy lány, akinek azt mondta a doki, hogy nincs is sárgatestje, aztán elkezdett LH tesztelni a tőlem vett tesztjeivel, és képzeld, még abban a ciklusban sikerült neki a baba :D Azt hiszem, már meg is szült azóta.

Bridget, akkor gyorsan vegyél töltőt :wink: Hogy tetszik az itthoni élet?

A többieknek smacihegyek :lol:

esthajnalcsillag

Jaj, Bridget, már látom, írtál is közben :lol: Jó sokáig írtam, mert kismanót vissza kellett altatnom.

Jó kis sztori, szegény anyukádék, még jó, hogy nem lett bajuk!
Számot küldöm mindjárt priviben, aztán majd értekezünk legfeljebb. :wink:

Juj, és már csak 1 heted van a Tündérmeséd kezdetéig, elhiszed te? Apuciddal meg legalább jól kiéheztetitek egymást, és nagy öröm lesz, ha végre átölelheted :wink:

esthajnalcsillag

Ja, Princzi, mikor lesz szép babás vonalzód? Csak az UH után? Remélem, csinálsz valami klasszat! :wink:

Te Betty, lehet, hogy neked sem kell már menni arra a konzira? Láttam a görbédet, és nagyon ígéretes! :wink: Nem szedsz progit?

esthajnalcsillag

Princzi
Tenyleg babas vonalzit uhu utan kerunk 8) Kerjel kepet is :P 8)

Csillag
Anyum gepenek a toltoje jo az enyemhez :shock: remelem nem lesz baja a gepnek tole :roll: 1het jaja meg felsem fogtam :roll: es ngyon felek attol,hogy valami bibi lesz es nem kezdhetunk pl ciszta,vgy nem jo vv eredmeny vgy mitomen :? :roll: ugy gondolom megint felvgyok fazva de az is lehet csak nem kezeltem ki magam eleg jol :x lehet elmegyek dokkerhez :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Brii
látom jóó korai voltál...vagy még le sem feküdtél :shock: :?:
Én is nagyon szeretem a csirkelábát 8) bizti nagyon jól esett ennyi idő után "magyar" kaját enned.
Sajnálom ami Anyuciddal történt..húúú, nagyon nagy szerencséjük volt akkor, hogy nem történt katasztrófa...elhiszem, hogy kiborított, én is kiborulnék, ha megtudnék ilyet :roll:
És dee, mondhatod, hogy mindjárt itt a nagy nap, hisz az eltelt évek, és ami visszavan idő között már csak tényleg pár nap van :wink: :lol:
Érezd magad nagyon jól itthon, további szép napot neked itt Hungaryban 8) :!:
Azt vegyél ám ma madzagot :!: :!:

EHCS
Jó sokáig bent vagytok ebben a kórban :roll: elmúlhatna már :?

betty615

Csillag...igen....én is épp a görbémet nézegettem....teljesen olyan, mintha.... :roll: na jóó, kussolok :!: :lol: :lol:

betty615

Csillag, Bri
Gondoltam azért így ildomos, hogy megvárom az UH-t :lol:
Már nézegettem ezeket a vonalzókat :) Ma megyek és beszerzek egy jó kis könyvet a terhességről. Tegnap épp vadászgattam a neten és találtam érdekeseket:
Kismamák nagy könyve
De van még pár érdekes:
Természetes gyógymódok kismamáknak
Várandós kismamák kalendáriuma (ebbe azért belekuksizok :lol: )
Szerintem ma elmegyek és jól megnézem magamnak :)

Kép

Kép
princzike

Jah, nem szedek progit...
Csak amit eddig is: Femibion 800-at, meg E vitamint.

betty615

Betty
De-de lefekudtem volt nagy tumultus itt nalunk tegnap ejfel utan kerultem agyba :oops: reggel 5tol emg kukorekolok :x de nem baj...anyu gepenek a zsinorja jo az enyemhez....de amugy anyuet is hasznalhatnam marmint az o lapitopijat de en azt nem szeressem :roll: de a lenyeg a lenyeg jo ezzek a masikkal es igy megy a gep 8) kaja isteni volt 8) Tenyleg jo a gorbed mintha a beagyazodasi holeesesed meglett volna 8)

Prinzci
Tok megertheto :wink: bar en mar beulti utan tettem anno vonalzit es majd most is fogok ha eljutunk odaig...hisz nem a vonalzitol fugg a dolog es nekem angy pozitivitast adott anno a vonalzim 8) de mint irtam tok korrekt es teljesen ertheto azert is irtam uhu utan kerunk vonalzit :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rózsa

Hogy megy az idő,már Te is 7 hetes múltál!!Ezek a trükközések dolgozás -ügyben...hát nálam is lesz majd ilyen tuti :)

Szi

Ehhez sajnos nem értek,de csak nyugodtan,az idegeskedés nem vezet sehová!

Bridget

Imádom a csirkelábat a levesben!
:D (a tesóm többször járt Amerikában pár hetekre és aszonta esténként a szállodában a csapattársaival ilyernekről dumáltak:úgy ennék pörki-nokit,húslevest stb :)annyira utálták a tipikus amerikai kaját )

Anyudnak még dolga van itt,azért nem lett semmi bajuk-fel kell nevelnie az unokákat :wink:

Jat leg-gel hogy állsz?
Majd jer msn-re,mikor tudsz!!

Princzike

Te pontosan hol is tartasz?

Többieknek sziasztok! :)
Vendég

Milyen
En elvgyok a amcsi kajaval is de azert allandoan hambi meg sultkrumpli meg hot dog...aztan jovore megsem ismer senki annyit hizok :roll:
ezt olyan szepen irtam meg "anyumnak meg dolga van itt" :) ne nem felnevelnie kell mert azt en fogom de ertettem a celzast :wink: es koszonom 8)

Csajok hoztam nektek valamit!!!!! :lol:
www.youtube.com/watch?v=4R6vMPYR1vo&fea ... _embedded#

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen
Ma vagyunk :lol: 4 hetesek és 5 naposak :lol:

Kép

Kép
princzike

Bridget

Értetted Te :wink: én sem a konkrét nevelésre gondoltam :D

Princzi

Naccerű!!!Ugyeugye,csak sikerült.... :D
Vendég

Princzi

Dkinál voltál már?
Vendég

Minnya jon a laptetu csajok 8) en lapaljara hajtok 8) :lol:

Milyen
nana 8)

Princzi
Es milyen erzes?Miota is probalkoztatok?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Tiéd lehet a lapalja!!!:lol:

Bettynek gyanúsan sok tetűje volt mostanság... :roll: :D
Vendég

Na ez a lapalja a kovi meg a laptetuu 8) :lol: Betty lopja ugy nem er :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás