Sziasztok!!!!
Elég zűrös napjaim voltak, de itt vagyok.
Nem hiszek a szememnek
! PRINCZIKE
ÓRIÁSI GRATULA neked
Gyönyörű a babókád! Mit éreztél a pozi teszt láttán?
Naegele és Nita! Nagyon szépek a babák. Nita kár, hogy ilyen kicsik a képek.
Bikfy hsg? Dokid mondta, hogy meg kellene csinálni? Jót nem tudok mondani, rosszat meg inkább nem akarok. A lényeg, hogy összeszorított foggal ki lehet bírni.
Nálunk zajlott az élet. Barni volt harmadszorra beteg, mióta elkezdte az ovit (hányós- hasmenős móka), utána én dőltem ágynak lázzal és torokgyuszival. Én kb. 5 évente vagyok lázas, ráadásul a hangszálaimra húzódott a dolog és másfél hétig nem volt hangom. Csak suttogni tudtam. Most már van, de még olyan mint a repedt fazék.
Váratlanul felhívtak a volt munkahelyemről, hogy vissza tudnék e menni 4 órában egyenlőre kisegíteni
Hétfőn kezdtek 9-től. Úgy örülök! Mondanom sem kell, hogy nem találtam semmit azóta sem.
Tegnap voltam nődokinál a hsg óta először. Petekukucsra mentem a 14. napon. Rossz híreket kaptam
Azt mondta nem sok esélyt lát rá, hogy ebben a hónapban összejöjjön bármi is. Merthogy 12 mm-es petéket látott csak és ez sajnos nem elég. Azt mondta megnézhetjük jövő hónapban is és ha akkor sem lesz, akkor vissza kéne mennem a meddőségibe
A májusi spontán terhesség után elkezdtem reménykedni, de már látom, hogy hiába. Arra nekem nincs időm, hogy megvárjam azt az évi egy hónapot, amikor összejön (és aztán el is megy). Jövőre már 33 éves leszek és eszemben sincs megvárni, míg 35 fölé megyek. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy nem várom meg ezt az egy hónapot sem, hanem visszamegyek a meddőségibe.
Most úgy érzem én leszek itt az utolsó, aki bebabásodik...