Új privát üzeneted érkezett!

Igen,ambulánsan felszedték a bőrt,mert csak letapadás volt.Azt hittem,h műteni kell,mert a dokinénink mondta,h enyhén szűkületes.De ezek szt annyira mégsem,hogy kelljen :).Kicsit meg is nyugodtam,bár ez sem túl kellemes :?...
Kenni nem kell,hanem kamillával leönteni reggel és este 4 napig.Tegnap azt mondta,hogy pisilt kakilásnál.Hát éjjel nem volt pisi,ma reggel sem volt hajlandó,talán tényleg pisilt... :roll: Remélem,azért mára már menni fog,mert a katéterezés így ciki lenne :(.
Szegény tegnap is fél órás könyörgés-fenyegetés hatására nagy nehezen felhúzta a bőrt ,ez már egészen ügyes volt,de amikor leöntöttem kamillával,visított,mint egy kismalac :(.... Hát nem irigylem,az biztos :(.

Szili ezek szt már rájött,mi mindent lehet csinálni a nemesebbik szervével :wink:!Készülj fel,ezek az első önkielégítések,nyilván még eredmény nélkül :D!Tanulja a testét,ismerkedik vele,hagyni kell :).Már ha mást nem zavar vele :roll:...azért az oviban mesélik,hogy olykor elég durván nyomatja egy.két gyerek,de annakáltalában más is van a hátterében... :roll:

Na megyek kamillával borogatni :?...

anyapoc

Anyapoc, én is végigcsináltam a kamillázást, nálunk is hasonlóképp zajlott, tudom miről írsz. De hidd el, h jobb, ha akár emellett is Betadin kenőcsözöd, sokkal hamarabb gyógyul!

Én is tudom, h mi várható a pasiktól, mármint a masztizás terén :lol: , nem volt meglepő, h magához nyúlkált, csak inkább féltettem a korábbi problémája miatt, nehogy vmi szövődmény, vagy sérv legyen, amit újra műteni kell. Azért ari vagy, h felhomályosítóórát tartottál. :lol: Köszi! :wink:

Pusz
athiz

Athiz

Szivi :lol:!
Ha esetleg egyéb felvilágosításra van szükséged,szólj :lol:!
Szl szt kenjem be,lehet,hogy meg kéne próbálni...Bár asszem nincs itthon...már régótanem használunk ilyeneket... :(

anyapoc

Szerintem kend neki, nekünk anno a dokibácsink javasolta, és jobban viselte az egészet. Kenheted még emellett Azulenol kenőccsel is, az egy picit hűsíti neki, és nem érzi úgy a fájdalmat! Pisiléskor meg próbáld elterelni vmi viccessel a figyelmét, hátha használ.
athiz

Akkor először is :)

Szilinek boldog születésnapot!!!

Kép

Jelentem sikerült a pisilés és a végére már nem is csípett neki.utána ment még kakálni és még egy adag pisi is jött és már nem volt nyüszítés,szl javulásnak indult a dolog.A pisilésnél azzal szórakoztunk,hogy hallgattuk,melyik csurrantásnak mekkora a hangja :).Asszem kezd bejáratódni a dolog...Na de azért 1 napig nem pisilni :shock:!Jól bírta a hólyagja :?...

Krémet vennem kell,ha el tudok menni velük a gyógyszertárba,mert iszonyat fos idő van :?...de majd meglájtuk.Az a baj, a felhúzás is gáz,nem hogy bekrémezni :(...

anyapoc

Sajna pár hétig ilyen is lesz. Lényeg, h ne hagyd újra letapadni a bőrt! Bármennyire is fáj (neked is), meg kell tenni. Az a legjobb, ha reggel, és fürdés közben, ill. utána húzod, de ne lassan, óvattal, hanem határozott mozdulattal csináld, viszont ne rántsd hirtelen!
Gyorsabb, és kíméletesebb így, hidd el!
Örülök, h sikerült a pisimisi.

Szilinek tetszett a kutyi, köszi. :)
athiz

Óóó,én tudom,ezért is nem hagytam neki ma reggel már,hogy felhúzza,mert majd 1 órát könyörögtem.Aztán meguntam,nem nyivákolunk itt,már kezdtem besokallni :(.Fogtam,felhúztam,leöntöttem és már kész is volt.Megbeszéltük,hogy este is én csinálom :).Bár asszem futhatok pár kört még :?...

Látom,már csak mi használjuk a topikot :(....

anyapoc

Hát ez az, nem értem, miért tűntek el a többiek, pedig jó kis topic volt kedves emberekkel. Erre szép lassan elpárologtak. :roll:
Mindenesetre sok szerencsét az esti programhoz. :)
athiz

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!!!

A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok-sok piros tojást :)!

Kép

anyapoc

Kellemes húsvétot!
Kép
athiz

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG HUSVETI UNNEPEKET KIVANOK!!!
Irok majd ha kicsit jobban leszek, beteg voltam/vagyok, hanyas-hasmenes. :( :evil:

Egy-ket "husveti" kep:
Kép
Kép

Ma vagyunk fel evesek!!!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, jobbulást! Remélem, a csemeték nem betegek! Amúgy nagyon cukikák! Imádják egymást, mi?
Boldog félszülinapot a piciknek!
athiz

Minden fórumtagnak boldog húsvétot kívánok!

ANyapoc, Boni!
Nagyon ügyik vagytok!

Tonti!
Nagyon helyesek afél éves csöppjeid!

Vagyok én is, olvasok is, próbálok írni is, de ugye szakdoli, aztán meg államvizsgára készülés. Na meg az örök háztartás. :roll:

moni

Sziasztok!

Anyapoc, sajnálom pici fiad, reméelm most már minden oké! :lol:

Athiz utólag is boldog szülinapot Szilinek

Móni kitartás a dogához, államvizsgához...

Tonti remélem már jól vagytok :lol: édsek gyerekek
Mi vidéken voltunk szülőknélkl, 4 napig nem voltam net közelben, most meg itthon fexem, mert fáj torkom, náthás vagyok, stbstb

puszi mindenkienk
Vendég

Boni

Köszi,már nyoma sincs a dolognak,nagyon ügyes a nagyfiú :):)...azóta lépten-nyomon húzkodni akarja :lol:!
Neked meg jobbulást!!!Látom,átléptél a félidőn :):)!Most már számolhatod visszafelé az időt :D!

Móni

hajrá szakdoga,államvizsga :):)!Fog az menni :wink:!

Pusztok!

anyapoc

Anyapoc dejóóóóóóóóóóóóóóó :lol:

áporilis 8án kell újból mennem dokihoz,m addig nem akar látni, aszonta pihenjek :oops:
Vendég

Boni

Jól is teszed,az a legjobb,amit tehetsz :):):)!Aztán nemsokára úgysem lesz rá lehetőséged,ha beteg vagy,ha nem :wink:!
3 D-re akartok menni?

Közben eldicsekszem,hogy a lánykám egyre többet kéreckedik a wc-re magától :).És jó nagy kakákat termel bele :D!
Érdekes,hogy nem annyira a pisivel kezdte,neki a kaka nagyobb élmény a wc-ben :shock:!

anyapoc

Anyapoc de jó :lol: nagyon kis ügyes! :lol:

Igen menni szeretnénk... majd a 23. 26.hét között valamikor :lol:
Vendég

Anyapoc, ügyi a nagylány!

Boni, alig várom a 4D képeket!

Móni, én nem bírnám ezt a sokmindent, ügyes vagy!

Sajna nincs nagyon időm többet írni, puszika
athiz

Athiz

Persze,lefoglal a topikod :wink: :lol:!
Azért ide is dobhatsz ám a fiúkról képet :wink:!

Boni

Mi is a 23. héten voltunk Villővel :).Jó volt,csak egyfolytában eltakarta az arcát :?...mást nem :D!
Aztán lassan valami pocakfotót is tehetnél,mert már gondolom gömbölyödsz rendesen :D!

Köszi lányok a dicséretet Villő nevében :D!

Voltam ma tornázni :shock:!Az óvónénink lánya tart aerobikot,vittem a gyerkőcöket is.Az óvónéni elvitte magával őket vásárolni,utána kint játszottak :).Szl volt pesztra :).Tök jól esett a mozgás! :D Már pont rám fért :?....

anyapoc

Sziazstok lánykák!
Vendég

Szia! :lol:

Szerintem innen már elköltöztek az ittlakók. :roll:

Anyapoc, dobok ha kéred. Most épp betegek a gyerekeim. Endi átvette Szilitől a kruppot (mert ugyi eddig ő volt ilyen beteg).
Szili meg hány. Most éppen próbálom bennetartani a kajcsit, ropit és társait.
Na, épp most hányta ki a vizet, mert ugye hiába mondom neki, h csak 2 kortyot szabad egyszerre innia. Nem lehet egy percem sem, állandóan kell rá figyelni. Na akkor bocsi, a képeket majd később megpróbálom.

Pusz
athiz

Sziasztok!

Én itt vagyok,de amikor napokig enyém az utolsó hsz :(:(....

Szl tessék fellendülni!!!
Nem is tudom,Tonticával pl mi lehet!Ahogy láttam,sehova nem nagyon ír :(....

Bonikám

Mi újság a pöcsössel? :lol: Nevet eldöntöttétek már? :wink:

Athiz

nektek meg jobbulást :(... Jól összeszedtétek a dolgokat!Remélem,Szili bírni fogja,nehogy kórház legyen a vége :(....
Ismerős,ezen a télen 3szor voltunk benne :?....
Képek ráérnek :D!Majd ha fotogénebbek lesznek :wink:!

Mi megvagyunk,szerencsére most jól (kop-kop)...
És persze sok minden nem is történik velünk :roll:...

De azért én vagyok :D!

anyapoc

így asszem eldőlt végre

én már régóta ezt a nevet szertem volna, mert szeptember közepén azt álmodtam, hogy született egy gyönyörű pici fiam, és kérdezték mi lesz a neve, én meg egyből rávágtam(tudnám honnan) hogy ZSigmond.

rá két hónapra sikerült öszehozni a mi pici fiunkat.. de Apa a Bálinthoz ragaszkodott.. erre tegnap valahogy szóba került és azt montd, hoyg hmm ZSigi ez aranyos ez tetszik.. úgy látszik elért hozzá is a baba üzenete !
:lol:

Athiz jobbulást fiuknak!

Anyapoc semmi senem történik?
Vendég

Itten vagyok de mit irjak?!
Jol vagyunk, megvagyunk, allandoan az utcan :D es amikor nem az utcan akkor etetek, pakolok, stb. stb. stb. irtora elvezem! Tunderiek a gyerkocok, Rate nagyon onallo, egyedul jatszik Thomas gyujtemenyevel ami mar vagy 20 db-bol all, szereti a babakat (talan tulzottan is :roll: :lol: ). Ikrecskek gyonyoruek, nem teszek meg ket lepest az utcan es allandoan megszolitanak hogy jaj, de szepek, meg; mekkora szerencse stb. :D Jo babak, sokat alszanak, napi 4-szer esznek, reggel, este tapot, delben zoldseg-husit, du. gyumit. Meg nem ulnek :oops: :( :) Rate ennyi idosen mar ult mint a covek, fogacska nuku de Alex mar vagy 2 honapja nyalzik ezerrel. Ossze-vissza forognak, sikoltoznak, uuuuuuugy kacagnak hogy en is megszakadok a rohogestol. :lol:
Vettunk egy uj babakocsit:
Kép
Kép
Kép

Athiz: jobbulast!!!! Otthon meg rossz ido van? Itt hetagra sut a nap.

Anyapoc: hogy van Bulcsu kukija? Rakjal kepet a gyonyoruseges leanyzodrol! :wink:

Boni: Zsigmond, azta de komoly nev! :D

En meg azon gondolkozom egyfolytaban hogy hivjam-e Vikinek a lanyomat. :roll: Szep nev az Anna de a Viktoria is, nem tudom melyik jonne be neki jobban.

Ja, mostanra ertem el a terhesseg elotti sullyomat. :D Ramjonnek a ruhaim, hipp-hipp hurra! :lol: Meg valami: egesz juniusbol otthon leszunk Mo-on!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti tényleg gyönyörűek! de jó, akkor talán még egy tali is beélefér :lol:
Vendég

Hali csajok :)!

Boni

Pont utána olvastam,hogy hogyan lesz Zsigmondotok :).
Tényleg, komoly és férfias név :).És én hiszek benne,hogy nem véletlenül álmodtad ... :roll: Na és ha a vezetéknévhez is illik,akkor pláne szurep :D!
Tényleg semmi nem történik... :roll: Már amiről írni is lehetne :D!

Tonti

Naggyon jók a képek!!!! :)
Azért,mert egyfolytában úton vagy,vagy etetsz,nem kell minket hanyagolni :twisted: !
Kuki rendben,de nagy becsben van tartva :).Minden esetre nem volt egyszerű játszma :(...Nem is csinálnám újra :roll:...
Miért nem hívod Viktória-Annának? :lol: Az is szép :).Majd eldönti ő,amikor nagy lesz,hogy melyik tetszik. :roll: Amúgy meg szt amelyik illik rá...
A nyálzás nem biztos,hogy fog jele (bár lassan az is lehet),hanem azért van,mert a kisbabáknak meg kell tanulniuk lenyelni a nyálukat.Amíg ez nem megy és megkezdődik az intenzív nyálképződés,addig folyik nekik :D!De legalább van mire fogni a nyűgösséget :lol:!
Azért ne lepődj meg,ha mondjuk csak 8 hós koruk körül lesz foguk.... :roll: Egyre jobban kitolódik ez is :roll:

Taliban én is benne vagyok :):)!

Képet majd teszek,ha lesz :roll:.... elfelejtek fényképezni :(....

Pusz!

anyapoc

Hali!

Boni, köszi. Zsigmond név tetszik, és ari, h Zsigi. Nálunk Endre választotta és súgta meg nekem, h ez a név kell neki. Szerintem nálatok is Zsigi sugallta neked a nevét! :wink:

Anyapoc, Szili jelentem úgy fest, jobban van, tegnap du-tól már nem volt hányás, egész nap evett apránként, kortyonként folyadékozott, így szépen helyrebillent. Remélem, nem lesz már gond!
Endinek viszont rosszabb lett a kruppja, de azért még nem annyira vészes, viszont nem reggelizett, csak cicizni volt hajlandó. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj. Csak bedöglött a hidegpárásítónk, ú.hogy venni kéne másikat, csak nem nagyon van rá keret. :cry:

Nálunk még mindig nem bújt elő egy fog sem, pedig annyira púpos szegény kicsimnek az ínye, gondolom, mennyire fájhat. :roll:

Tonti, nagyon cukik a gyerekek, klassz az új "járgány". :D
Tényleg, meglátogathatnál bennünket majd júniusban!
Meg persze ha van kedve a többieknek, akkor gyertek. :lol:

Ja, hát nekünk is már Thomas kiállítást lehetne nyitni, annyiféle van. De névnapjára Edvardot kért a kis büdös (12-én tartjuk neki) :lol: .

Puszálok mindenkit
athiz

Hát kihalt a Dinóföld? 8)
athiz

Hali!

Mi apáztunk a hétvégén,hazajött 1,5 napra :D!

Majd jelentkezek,de a hét végén 2 vizsga+két beadandó vár még rám! :shock:

Majd jövök!

anyapoc

Anyapoc kitartás!

Athiz király az új vonalzók :lol:
Vendég

Halihóó!
Gyors bekukk suliból!Szépek a gyerkőcök,éspussz mindenkinek!
Én a végtelenségig le vagyok terhelve,amint vizsgaidőszak lesz,bővebben!

KépKép

KépKép
okr

Látom, nagyon elfoglaltak itt a csajszikák! De legalább néha bekuksiztok, helyes. Remélem, mindenki jól van, az elfoglaltságok ellenére!

Boni, örülök, h tetszik a 2 vonalzó! Várom nagyon a te egyedidet is!

Pusz
athiz

Nem tudom értesültetek-e?!
Bali Nóra leánykája szombaton megszületett.3400 gr-lMár beszéltem vele,jól vannak,és nagyon boldogok!

KépKép

KépKép
okr

Én nem értesültem, de köszi a jó hírt Okr.

Ezúton is gratulálok Balinak és családjának!
athiz

Bali!

Gratulálunk!

Kép

anyapoc

BAli és Nóra sok sok tejcsit! :lol:
Vendég

Nagyon köszönjük, lányok! :lol: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali: SZIVBOL GRATULALOK!!! Szep nagy sullyal szuletett a bebi, meselj, milyen volt a szules es rakjal kepeket legyszives!

KépKép
KépKép
tontica

Ő az! :lol:

Kép

Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

BAli megzabálom..nagyon édes és gyönyörűséges Nóra :lol:
Vendég

Annyira gyönyörű, nagyon gratulálok Bali család!
athiz

Bali
Nagyon szép a kis tündér!!!!! :D :D :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Csak beleolvastam az írásokba.
Nagyon repül az idő!

( lehet, hogy már nem is emlékeztek rám.. )

Mindenkinek minden szépet és jót kívánok! A babák gyönyörűek (Tonti, Kriszti)

:D

Kép
Kép
zsazsóka73

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!
Hol vagytok lányok????

Tontica!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Megint HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Bulcsúnak BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa

Köszi :)
Aranyos vagy :)!

Puszi

anyapoc

Sziasztok!

Ancsa: koszi a jokivansagot utolag is! MI van Veled? Hogy vagy?

Zsazsoka: azta, Zsombi mar mindjart 1 eves! :shock: Megy az ido de cudarul! :lol:

Anyapoc, Athiz, Bali, Boniko, Moni, Okriszti hogy vagytok? Kepeket!!!

Mi jol vagyunk, gyerkocok aaaaaaaaaaaaanyira edesek, zabalnivalok, legalabbis nekem, alig vagyok elfogult. :roll: :lol:

Mindkettem kusznak bar Alex egyre tobbet maszik kozben, vagyis kis maszas, kis kuszas, Anna csak kuszik de nagyon ugyesen es negykezlab kutyazik. Ulni nem akarnak, ha leultetem Oket mar vagodnak is hatra hogy Ok biza nem maradnak egy helyben egy percre sem. Mindkettonek van ket-ket foga allul es Alexnek a jobb felso szemfoga is kibujt es jon a masik is. Anna baba "beszel" mondja hogy bababa meg papapa meg mamama meg tetete, nagyon edi. Kiscsajszi verekedos, elvesz mindent Alextol, huzza-vonja, piszkalja Alex meg csak tur szegenykem. :lol:

Julius 3-an megyunk haza, nagyon felek az uttol de kibirjuk valahogy utana egy honap "pihi". Szivesen talalkozom barkivel, szeretnek jo kis programokat szervezni, elmenni ide-oda, ha van valami otletetek es szeretnetek velunk tartani irjatok!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!
A te gyerkőceid is szépen nőnek. Repül az idő.

Kép
Kép
zsazsóka73

Tonti drága ISten hozott benneteket MAgyarországon :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?