Új privát üzeneted érkezett!

Köszike.... :wink:
Meg ha már így alattad vagyok hints meg egy kis varázsporral is :!: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vazze, pont most van laptetűm :twisted:

Akkor a hintés később ok :?: :!:
Majd aládállok :!: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Princzi: még egyszer halk grat innen is :D

Menek visszaolvasok, többieknek is pussz
Vendég

Sziasztok!

Betty baby ez szuper hír!!Jippijájé!!!!

Princ,ott az a második csík!!!Halkan gratulálok azért,jó? :wink:
Úgy örülök!!!!

Ditke szia!Neked is lesz ilyen szép csíkosod!!

Bridget drága de jó hogy azért adtál élet jelet :D Naggyon hiányzol ám!!!Azért jó pakolászást :wink:

Csillag tényleg nagyon jó az új avatarod :D Remélem bejön a porhintésed :wink:

Csibuc szia! :D

Kép
anyci

Sziasztok.

Voltam dokinál,azt mondta,nincs semmi bajom,annak ellenére,hogy az lhm magas, nem tulajdonít neki jelentőséget. Sajna nem az a doki volt,akihez akartam menni,valszeg elmegyek privát hozzá. Nem győzőtt meg. Azt mondta, Norbi menjen el dokihoz,sndrológiára, és utána lépjhetünk tovább
Férjem most fél,mi van,ha nála van baj? Arra célzott,ugyen nem mondta,hogy elhagyom-e? De nem fogom. De nem tuti,hogy nála van gond,nem csak vele volt szexuális kapcsolataom,mégsem lettem mástól terhes, pedig nem szedtem mindig gyógyszert.
lujzedli

Csibuc
te még mindig óóvasóó :shock: :?: :lol:

Anyci
puszmáákúúlak :!: :wink:

Lujzi
mondd meg férjecskédnek, ne féljen semmitől :arrow: gondolom inkább a lelkiekre gondol, hogy fél, de nem kell félni...én férjem is félt, mivel nálam minden rendben volt, aztán ki is lyukadtunk nála, hogy ott a bibi...de legalább tudják, és másképp odjuk meg, mint egy normális pár...ezért meg nem hagyom el...butaság...sőőőt, ha lehet ilyent mondani, ez a "probléma" még jobban összekovácsolt minket...mert kiálltunk egymásért...

betty615

Betty
ÁMEN innen is :) Jól jön az a laptetű!!! :)

Csibuc, Anyci
Köszi :)

Lujzedli
Apácskának sok- sok NEM félést! Nem lesz itt semmi baj :)

Kép

Kép
princzike

Anyci
Orulok,hogy orulsz nekem 8)

Csillag
:D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szijja Bri
én is, én is örülök neked :D

Nna, hol tartotok a költözködésben :?:
Látod már az alagút végét :?: :lol:

Pár nap, és jössz is haza :D :D

betty615

Betty
neked is koszi 8) latom mar az alagut veget 8) teve is megjott ma azaz tevek :lol: jon meg egy szekreny aztan annyi....lampakat veszunk hetvegen....aztan annyi :roll:
Irtam a masikban tegnap 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt! :lol:

Ahogy ígértem, hoztam teszteket :)
Szerintem egy kicsit erősebb lett :)

Ezen tesztecske Csillagtól :lol: (örök hála neki :lol: )
Kép

Ezt meg tegnap vettema kíváncsiság kedvéért:
Kép

Tudom, tudom Csillag ne is mondd, de én ilyen kis hülye vagyok.
Azt hiszem most már lassan el tudom hinni, hogy tényleg van odabent valaki :lol:
Végre, végre :lol:

Kép

Kép
princzike

Szerintem erősebb, mint tegnap :)

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Princzike

Naná hogy erősebb!!!!! :wink: :D Egyértelműen látszik az erősödés!!!!! :D

Nagy puszi nektek, ügyesek voltatok!!! :wink: :D
Vendég

Jó reggelt LÁNYKÁK-ANYUKÁK!!!

Még mindig olvasó üzemmódban-ma lesz a meglepi buli!!!

De azért két dologra muszáj reagálnom!

Princzi

:D :D :D

Betty

Mindjárt itt van 21-e!!!Király!! 8)

Többieknek puszi és jövök ,ha túléltük a mai meglepi-szülinapot!!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Csak röviden írok, mert rengeteg teendőm van, holnap ugyanis elutazunk Rómába 5 napra :D

betty: örülök a jó híreknek, 21-e mindjárt itt van :)

bri: kitartás a pakolászáshoz

princzi: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

anyci: szijja Neked is

Akiket pedig nem említettem: ölelés és kellemes hétvégét kívánok, jövő hétvégén leszek újra!

Kép
Vendég

Hali!

Hű Csibuc, de jó neked, irigy-irigy :P

Princzi, ez már igen, gyönyörű erősödést láthatunk, csak így tovább, a kövi már nagyon erős zebrus lesz, és majd akkor nagyon-nagyon fogok gratulálni neked :wink:

Mindenkint meghintettem, aki kérte, azzal a bizonyos babaporral, szóval most már csak rajtatok a sor :D

Betty, találtam még egy ari csigát, íme: Kép

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Princzi
a mai teszt szemmel láthatóan erősebb a tegnapinál, úgyhogy most már higgy :!: :wink:
Ugye Ehcs-nak milyen faca kis tesztjei vannak :?: :lol:
Van közte 2 csíkos, csak szerencsésnek kell lenni... :lol: 8)

Milyen
boldog szülinapot Uradnak...aztán remélem utána már nem csak olvasol :wink:
Majd meséld el, milyen meglepi partit szerveztél neki :!: 8) :wink:

Csibuc
Rómááábaaa :shock: :?:
Ez igazán nagyon jóó :!:
Érezzétek jól magatokat, jó kikapcsolódást nektek :!: 8)

Ehcs
most végre sikerült aládállnom :lol:
Köszi a hintést :!: :wink:

Bri
visszaszámlálás indul...még 3 nap hazaútig :!: 8)

Csajok, köszike a drukkot, remélem ez valami jel, hogy így összejött most minden :!: 8) :wink:

betty615

Kép

betty615

Betty, már akartam kérdezni, a konzi után mennyivel lehet nekikezdeni a lombiknak? Hosszú várólista van, vagy egyből a kövi ciklusban?

Bridget, tényleg, akkor mindjárt jössz haza, juj, de izgi lehet most neked is :)

Puszálok mkit

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok.

Princzie:gratula,és valóban erősödött a csík. :)

Betty:kösz a biztatást, és a tanácsokat,de most te vagy a soros,mindjárt itt van a te időd. Amit Csilag kérdezett a várólistával kapcsolatban,az engem is érdekel,hogy ilynekor mi van? Mennyit kell várni?

Milyen:jó szórakozást!

Csibuc: Róma:-) :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek puszi,ANYCI NEKED IS ÖLELÉS
lujzedli

Csajszik köszi a bíztatást, de hát nem csak én vagyok a "soros" :lol: 8)
Például Bri is jön haza, és indul náluk is a lombik :D

Igazából amikor megyünk, kb. a 6-7 cn.-on leszek, előtte kell majd megbetegednem...és én nagyon remélem, ha esetleg kell még valami (vizsgálat), bár sztem minden megvan, azt a ciklus közben megcsinálják, és aztán kövi ciklusban kezdhetünk is :D
Ez lenne a legjobb, úgyhogy most ezért imádkozom, hogy így legyen :!: 8)

Találtam egy történetet, nagyon tanulságos, bemásolom nektek:

Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.
Egy egyszerű falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa megkérdezte fiát.
- Nos, mit gondolsz erről az útról?
- Nagyon jó volt apa!
- Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?
- Igen.
- És mit láttál meg mindebből?
- Azt, Apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog családként élnek. Te viszont, és Anyu egész nap dolgoztok, és alig látlak titeket.
Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:
- Köszönöm Apa, hogy megmutattad, hogy milyen gazdagok is lehetnénk.

betty615

Lujzi
te még lógsz a blogcímeddel :!: :wink:
Nem felejtettem ám el :!: :P

betty615

Szép napsütéses napot mindenkinek!

Milyen
Jó meglegpi bulizást! :lol: Aztán majd gyere és meséld el, hogy milyen volt :)

Csillag
szuper :) a teszt amit küldtél. Szerintem a többieknek is küldj ilyen kétcsíkos teszteket :lol:

Csibuc
Róma :shock: :lol: Az igen :) De jó egyeseknek :lol:
Jó pihizést hozzá! Aztán egyere :lol:

Azért csináltam ma is, de ez most még nem lett erősebb, mint ahogy CSillag is mondta nekem. Valszeg majd a holnapi:
Kép

Kép

Kép
princzike

betty:nekem még elég foghíjjas a blogom,de majd neki állok,lehet, este, délután spanyoloznom kell.

http://lujzedli.blogspot.com/
lujzedli

Lujzedli, neked is jó a blogod, csak még picit szépítened kell :wink:

Princzi, örülök, hogy örülsz, szerintem holnapra megerősödik az a zebrus :D

Betty, jó sztori :) Azt a macis zenejátszót a blogodból nem tudnád nekem email-ben átküldeni? A kisfiaimnak bizti nagyon tetszene.

esthajnalcsillag

Ehcs
a maci alatt rákattintasz a csillagosra, és ott tudsz magadnak ilyet gyártani :wink:

betty615

Sziasztok!

Újra itt-elvileg-mert időm semmi.És állati fáradt vagyok ebben az őszi időben,mint mindig,mikor ilyen hülye hideg reggelek kezdődnek!!! :twisted:

Szóval akik kérdezték,drukkoltak:
Megvolt a meglepi bulija a férjemnek! Nagyon flottul ment minden,fantasztikusak voltak a barátai (néhányukat még csak most ismertem meg).
Elküldtem masszázsra szombat délután és vitatkoztam vele,hogy ne jáccós cuccba menjen,borotválkozzon meg előtte,fürödjön le stb.Nem értette miért...Aztán amíg elhúzott,gyorsan kisütöttem a húst,dekoráltuk a lakást,áthordtunk a szomszédból székeket,fogadtam a vendégeket stb
Aztán mire hazaért kiraktunk egy 30-as sebességkorlátozó táblát a kapura-vigyorogva jött be(mint kiderült,azt hitte,a tesómék vannak itt,mert a táblát tőlük kértem kölcsön)
Az egyik wc-t bezártuk,mert attól féltem,hogy amint belép az ajtón beugrik a klotyóba-ugyebár a 2 órás masszázs megindítja... :D -mi meg állhatunk a nappaliban 20-an,hallgatván amint tojik...
Na belépett,síri csend,mire a tesóm 1 éves kislánya felkiált:papa

:lol:
Aztán meglátta a tömeget a férjem,köpni-nyelni nem tudott,nagyon meghatódott!!

Bocs,hogy ilyen hosszú lettem .
Ne haragudjatok,most egyenként nem tudok reagálni az elmúlt heti történésekre,mert bár olvasni igyekeztem,de most képtelenség lenne mindent visszaidéznem.

Betty,ez a tanmese nagyon szép volt!!

Legyen szép hete mindenkinek!
Vendég

Milyen
elképzeltem amit leírtál (főleg,hogy mi lett volna, ha beugrik WC-re :lol: )..na de nem ááám :lol: , szal biztos nagyon jó érzés lehetett neki :!:
Örülök, hogy jól sikerült a meglepi :!:

Bri
te most akkor holnap jössz haza :shock: :?:
Még remélem ideérsz addig :!:

Többieknek szép napot :!:

Ma voltunk v.v.-en férjecskémmel, hepatitis B, hepatitis C, HIV, és ruis (azt hiszem így írják :roll: ).
Férjecském még ment genetikára is, úgyhogy Őt kétszer bökték :twisted:
3 hét múlva eredmény, 21.-én konzi, és azt mondták, a kövi ciklustól akkor kezdhetnénk a lombikot valószínűleg rövid protokollal :!: :D

betty615

Nem is hiszotek el idom nem volt azon gondolkodni,hogy megyek haza annyi teendok volt egesz heten ill hetvegen :x Ma mar kezdem erezni kicsit bar este megy a gep igy meg a holnapi napot is jol vegig izgulhatom :x Mindig tok ideges vgyok utazas elott :roll: :oops:

Princzi
Ez aztan baba a javabol 8) Megsem lesz lombikod :lol: fu de izgi mikor mesz dokkerhez 8) Minden fele hireket kerunk azonnal es nagy nagy gratula :D Kép

Milyen
Hogy vgy draga>Hogy sikerult a buli 8) Apacskadnak Happy B-day!!!
Kép
Na most olvastam a meglepibulit 8) Nekem egyszer volt ilyen nem is ilyen csak hasonlo...majd maskor elmeselem es sirva fakadtam a meghatodottsagtol kamerara van rogzitve az esemeny 8) :lol: :oops:

Csibuc
Rooooma :shock: nem semmi...milyen romantikus 8) en meg ott sosem voltam :roll:
Kép

Csillag
Asszem meg nem irtam jok a vonalzoid 8) En meg nem kertem a hintest de akkor most kerek :lol: Meggyogyultatok mar :roll:

Betty
Draga vgy igen nalunk is indul a dolog es az en konzim 15-en lesz es ha minden jol megy es meg pirianyo is ugy jon ahogy tervezzuk akkor 18-an en mar kezdek is :wink: Aranyos volt ez a tortenet :)
Igen holnap megyek de csak este 8kor megy a gep szal mire hazaerek szerda 11 :roll: kijossz elem a repterre 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
itteni idő szerint érsz délelőtt 11-kor :?:
Mert akkor várlak a reptéren :!: 8)
Akkor nagyon jól időzítettetek, hogy mindjárt megjön piri, és kezdhettek is 8) , de így nem ér...neked előbb lesz zebrás, mint nekem :P :wink:

betty615

Igen otthoni ido szerint 8) hat mivel fogigatlot szedek ezert pirit nem nehez iranyitani :roll: uccso gyogyo 14-en...15-en megyek konzira piri meg gyogyo elhagyasa utan 3-4-5nappal kell,hogy jojjon es kezdes :wink:

Akkor majd figyellek a repteren 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Meglepődnél, ha tényleg várnálak mi :?: :idea: :lol:

betty615

Bridget

Uramatyám holnap már itthon leszel?! :D

Majd remélem összefutunk msn-en!!!
:wink:

Betty

Ezek ám a jó hírek!!!!
Vendég

Betty
De meg am :shock: :lol:

Milyen
Nana fentleszek tobbet :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hallali!

Milyen, tök szupi lehetett a bulesz :D

Betty, nagggyon klasssz, mindjárt babás leszel :)

Bridget utazó, te is gyorsan babásodsz :wink: Szórtam, remélem, érezted :D
Sajna még mindig betegek vagyunk. :roll: Én már minden francot próbáltam, méz, tea, ACC, gyógyizék, de semmi, mintha meg akarnánk gyógyulni, és akkor hirtelen visszaesünk. Nem tudom, mi lesz így?!

Cupák

esthajnalcsillag

Sziasztok Lányok!

Valamennyire sikerült visszaolvasnom. Sajnos nem minden tetszett, de ez van.
Apa beteg volt, itthon volt egy hétig, így nem nagyon fértem ide a géphez :lol:

Köszönöm a dicséreteket, amiket a picikémről írtatok, de szerintem is nagyon szép baba :lol: :lol: :lol: (most ilyen elfogult vagyok, mi lesz később :lol: )

princzike gratulálok a picihez és nagyon vigyázz Magatokra :wink:

bridget
hogy eltelt az idő, már itthon is leszel!

betty, bridget szorítok, hogy sikerüljön minden!!!

Kép
Kép
akella

esthajnalcsillag jobbulást kívánok Nektek :!:

Kép
Kép
akella

Akella, köszönjük :) Később is legalább ennyire elfogult leszel :lol:

Princzinek láttam a legújabb tesztjét, gyönyörű erős, csak nem értem, ide miért nem írja meg és teszi fel? :roll:

Mindenki elmegy innen :cry: Na jó, nem mindenki, de jól esne, ha akiknek összejön is a baba, néha belesnének, mint pl. Akella is. :wink:

esthajnalcsillag

esthajnalcsillag engem el sem tudnátok zavarni :lol: :lol: :lol:

Én remélem Mindenki jön aki eddig is, mert itt mindenki szívesen látott "vendég". :wink:

Kép
Kép
akella

Mi van Lányok? Én jöttem, Ti meg mind elmentetek? :lol:
Biztos Mindenkinek sok dolga van.

Azért puszi és ölelés Mindenkinek!!!

Kép
Kép
akella

Jelentem, megjelentem :!: :!: :lol:

betty615

Esthajnal

Jobbulást nektek! influenza?Vagy ez már más?

Akella

Tényleg édes,ahogy mosolyog a babátok és teljesen természetes,hogy elfogult vagy :) :)

Princzi

Dobd fel ide is légyszi a "tuti" tesztet!

Betty

Szia!

Bridget

Te vajon most merre jársz??A fellegekben? :wink:

Anyci

Láttam,hogy valahol itt bújkálsz,hahó?!

Lujzi?Csibuc? Kismamik?és akiket kihagytam ?(bocsi most ébredtem a délutáni szunyálásból :roll: )
Vendég

Sziasztok Mindenkinek!!!

Esthajnalcsillag:

Feladtam a pénzt, ... remélem el is jut hozzád hozzám meg a drága aranyos és remélhetőleg 2 csíkos tesztek :D
kfmares

En is itten lenni 8)

Csillag
A fene enne meg ezeket a nayavjas bacikat es meg tel sincs :twisted: Jobbulast meg mindig!Es koszonom a meghintest :lol:
Kép

Milyen
Meg nem mert csak este 8kor megy a gep 8) itteni ido szerint azaz otthoni ido szerint hajnal 2kor indul 8) :lol: 4-re jon ertem a kocsi :arrow: mert allitolag ha dugo van az utakon lehet akar 1ora 50perc is a kiut es 6ra kikell erni :roll:

Betty
Nem voltal valami bobeszedu :roll:

Akella
Mi nem tetszett csak nem megint vooot valami vita :oops: Hogy vgy?Jol eltelt az ido es 30hetes leszel lassan 8) pocifotot nem kaphatunk? :oops: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok.

mizu?
bridget: te most már itthon?
lujzedli

Lujzi
epp milyennek irtam le....meg nem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
bakker, minyá szállsz fel a fellegekbe.....juuujj, de izgi :!: 8)
Roszz, hogy Api csak 3 hét múlva érkezik csak utánad nem :?: :roll:

Lujzi, Milyen, Akella, EHCS, és a többiek....sziasztok :!: :wink:

betty615

Jó reggelt Lányok!
Értem és vettem az adást, már teszem is fel a teszteket, csak a melóhelyről netezek általában, mert apjuk mindig gyorsabb nálam, ha gépezésről van szó, így idebent elég nehéz megoldanom, főleg, hogy ne lássa senki sem...

A mait nem tudom még feldobni, mert arról nem csináltam még képet, de ha sikerül, akkor este dobok arról is egyet :)

Tegnapi 2009.10.06.
Kép

És egy, amit keddig tart az összessel (azért egy kicsit csalóka az utolsó, mert az elég friss a többiekhez képest, és még nem száradt meg annyira... :oops: , így szerintem erősebbnek látszik)
Kép

Kép

Kép
princzike

Princzike

Mi a fenének tesztelsz tovább??? Nem elég tuti,amit látsz?? :lol:

Bridget

Szia ott fent!! :D :D :D [/b]
Vendég

Milyen
Hát, eléggé tuti, de olyan jó látni :lol:
Még egy utsót elnyomok pénteken, aztán annyi. Ugyanis ez lesz az utolsó tesztem, amit Csillagtól vettem :lol:

Kép

Kép
princzike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?