Szisztok!
Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem jöttem, de zajlott nálunk az élet...
Nita nagyon drukkolok neked. Mindjárt meglesz Barnus
De jó! A vesekő miatt viszont nagyon sajnállak
Te szegény.
Princzike sajnálom a nega tesztet. Ne csüggedj!
Pruci örülök, hogy végre itt vagytok Pesten. Tök jó, hogy tetszik a munka. Petra akkor októberben kezdi a bölcsit?
Velem semmi sincs rendben. Azt hiszem ez nem az én évem csajok
Aug. 28-án felmondtak nekem a munkahelyemen két havi munka után
Létszámleépítés az ok, rajtam kívül még négy embert küldtek el. Nagyon ki vagyok borulva, ez a lehető legrosszabbkor jött. Most aztán fogalmam sincs róla, hogy hova fognak felvenni egy 3 éves gyerekkel, akit épp most szoktatok oviba. Gondolhatjátok hányszor lesz beteg... Okt. 31-ig tart a két hónap felmondási időm, amit szerencsére nem kell letöltenem. Novemberre el tudok menni egy hónapra táppénzre, de utána irány a munkaügyi kp., ha addig nincs valami. De ha most kapok is munkát valahol, ott nem fogok tudni csak úgy betegállományba menni, ha Barnus beteg és a nagyszülőkre sem fogom tudni bízni, mert ők nyáron kivették a szabikat, mikor visszamentem dolgozni. Úgyhogy szerintem novembernél előbb nem is érdemes kezdenem az új helyen. Januártól lenne a legjobb, de az már nagyon sok idő. Egyébként meg két havi munka után egyáltalán nem tetszik az itthonlét. Jó volt társaságban lenni és eljárni itthonról, valami mással foglalkozni.
Az lenne a legjobb, ha teherbe esnék minél előbb. Nemsokára jön piri, gondolom nem jött össze ebben a hónapban. A vetélés óta most volt az első éles hónapunk. De sajna pont nem jókor voltunk együtt. Gondolom
Ráadásul a hsg-t sem úszom meg, ha most megjön meg kell csináltatni a dokim szerint.
Viszont öröm az ürömben, hogy apa eredményei nagyon jók lettek, nála aztán nincs gond.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de csak úgy dőlt belőlem.
Puszi