Na aki lemaradt az úgy volt, hogy szerettünk volna babát, de már Lilla is nagyon nehezen jött össze. 2 év próbálkozás után.
Akkor is már rosszak voltak a párom eredményei, akkor inszemmel próbálkoztunk, de nem sikerült és utána jött Lilla.
Aztán én bíztam benne, h a második baba spontán sikerül, de a barátnőm végül csak rábeszélt, h menjünk el dokihoz, mert hát ugye az ember vagy marad és szüli a gyerekeket vagy visszamegy dolgozni és tudtuk, hogy a mi esetünk problémás kicsit.
Én úgy voltam vele, ha sikerül Lilla 2 éves kora előtt akkor ok, ha nem akkor megyek dolgozni és nem görcsölök ezen.
Aztán volt nekem vérvizsgálat és páromnak sperma vizsg. Velem most minden ok volt, párom eredményei viszont sokkal rosszabbak lettek, mint pár éve. Kb. minden feleződött. 4ml volt a menny azt hiszem de az egészből csak 3-4% volt mozgó ami nagyon rossz. Teljesen elkenődtünk. Ugye több szakember is mondta, h ez lombik lesz. Be is jelentkeztünk a Forgácsba, hogy legalább a kivizsgálások legyenek meg, aztán majd meglátjuk, mert ugye drága és megterhelő egy lombik beavatkozás.
Aztán jött + teszt
még a nőgyógyászom is meglepődött, mondta ő is, hogy nem is érti ez igazából teljes képtelenség, de örült nekünk
Amúgy ő arra buzdított, h várjunk még kicsit mielőtt a lombikba belefogunk.
Én meg ugye közben magamban elfogadtam, hogy lombik majd nem sietünk annyira és már a munkahelyi visszatérésem intéztem.
Vayacon külön neked, hogy a + teszt miatt mondtam le a Forgácsot, csak még nem mertem leírni amíg doki nem látott. No remélem lelkiismeret furdalást elfújtam végleg.
Amúgy picike 6+1 az UH szerint 5 mm dobogó szívvel.