Sziasztok!
A Krisztáknak boldog névnapot, Csakegy neked meg még sok boldog szülinapot is!!!!
(Csakegy! Ezt nem érezted kicseszésnek gyerekkorodban, h. egy nap megvolt mindkét ünnep?????)
Ella!
A Miron nagyon szép név lesz a babátoknak! De most aztán fiú legyen!!!!
Mikor derül ki????
Norka!
A Spektrumon volt-van mostanában egy sorozat, ha tudod vedd fel ( „Az embergyerek” a címe). Megdöbbentő, h. a pockok mi mindent felfognak a világból!!!
Úgyhogy csak mesélj és magyarázz neki, ha nem is tudatosan, de emlékezni fog rá!!!!!
Hogy van a fogad?????
Pogi!
A férjed szemsebész????
Jesszusom! Egyetem alatt láttunk szemműtétes videót, szaruhártya átültetést, szép egyenletes sugárirányú öltésekkel. Utána naívan megkérdeztük, h. ezt milyen géppel varrják ilyen tökéletesen egyenletesre! Padlót fogott az állunk, mikor kiderült, h. az oktatónk önkezével csinálta!!!!!!
A fogorvosnak sem remeghet a keze, de egy szemésznek mégannyira sem!!!!!
Az isten szerelmére! Olvasd el újra, amit a szedésről írtam!!!! NE EMELJ EGY HÉTIG!!!!!!!! TÜRELEM!!!
Kandika!
Pár nap múlva tesztelj újra!!!!
A VITÁHOZ:
Engem érdekelt amit Pogiék írtak Franciaországról!
Azért is, mert ha netán vki olyan is olvas minket, akinek van lehetősége javítani a Mo.-i körülményeken, legalább tudni fogja, h. kint mi a természetes!!!!!!!
Én speciel nem akarok elmenni innen, mert jó helyen dolgozom (legalább a munkakörülmények és eszközök európai színvonalúak!!!), bár egyenlőre állami fizut kapok, és nem tudom h. a jövőben mennyit fogok kapni maszekban (gyes/gyed még az állami után jön). Nem vagyunk krőzusok, de a kettőnk fizujából eddig megéltünk. Én is panaszkodhatnék, h. az öcsém barátnője Tecsós osztályvezetőként többet keres, mint én diplomával, nyelvvizsgával, de ez sajnos nem változtat a dolgon!
Csakegy!
Ha vki elégedetlen a helyzetével és van lehetősége, szerintem menjen külföldre, hidd el előbb-utóbb vissza fog jönni!!!!
És hozza magával az anyagi javait, a tudását és ami a legfontosabb: AZ ELVÁRÁSAIT!!!!!!!!! Reformokat csak úgy lehet végrehajtani, ha a reformerben pontos kép él arról, h. mit akar elérni és HOGYAN!!!!!! Addig csak a NEM, a NINCS és a NEM LEHET a válasz a törekvésekre!!!! Sajnos!
Babancs!
Nekem is ugyanilyen csokizabálási rohamaim voltak metformin előtt! Kanállal ettem a Bedecót!!!!!
Premenst próbáltad már????
Okriszta!
Jó utat!
Babakocsiról majd este, mert a hajcsár itt pöröl a hátam mögött!