Bea
sajnálom, de hajrá a következő
Bumi
Kösz az infot
De legalább most jobb és ez jó hír.
Az marha sok
szuper hír
Vayacon
hát az rossz lehetett, mindenképpen nézesd meg magad, de ne is gondolj arra, hogy esetleg endometrózis...
Azért sikerült elvenned a kedvem, főleg, hogy egy barátnőm sem fényezte aki bilógus és ezzel foglalkozik csak ő egy olyan klinikán dolgozik sajnos, ami totál fizetős, amúgy tuti hozzá mennénk.
(ő jutattja be a spermiumokat a petesejtbe-szép és nemes munka)
Szia Junko
hát nekem is rögtön beugrottál
legalább újra összefutottunk. Másikba nem nézel be néha?
Hát a 4-21 az tényleg nagyon ugrál. A 21 már tök jó a 4 meg nagyon rossz...
páromnak legalább láthatóan minden eredménye rossz, nem ugrál csak csökken...persze ez sem jó.
Nagyon szorítok 5 év az rengeteg idő és a 4. lombik is erőt próbáló lehet....
Az én nőgyógyim azt mondta ezeket a férfi eredtű problémákat nehéz gyógyítani, vagy kideríteni az okát. Ugye mert annyira gyorsan jön az utánpótlás, nem úgy van a ciklus mint nekünk.
Nekünk pl. tuti nem a stressz. Ugye először azt hittük a papája betegsége miatt (haldoklott), mert ugye közben jött Lilla, de most azért nem volt ilyen trauma és még rosszabb is.
Katerina
Én most depis...igyekszem magam összeszedni, kicsit összecsaptak a fejem fölött a hullámok. Még várakozó állásponton vagyunk, mert ugye 18.-ra van az időpontunk.
Bár én néha már azt is mondom, h legyen meg a biztosabb anyagi háttér az még min 1 év és majd utána. Addig meg, ha jön a baba jön, ha nem nem.