Sziasztok:)
Annyit és annyi félét irtatok h csak kapkodom a fejem.,,talán elsőként..
Rambóka
Merre jársz??Megterhelő már nagy pocakkal dolgozni!!
Zsizsik:)
Lemaradtam az okos tanácsokról,,,,azt tudom mondani amit a többiek is,,,,új doki+metformin!!
Anita:)
Tegnap éjszaka nem tudtam aludni,,(ház előtt ép 2 részeg összevert vmi srácot,szép póén volt
)Azon gondolkodtam amit fro-ról irtál!Tényleg egy fincsi torta,sok-sok habbal,,,ilyen dolgokat nem is hallotam még!Nem voltam még fr. bár szerettem volna,,h büdös-e vagy sem, nem tom:)
A két országot nem lehet összehasonlitani,,,,de az érmének 2 oldala van,,,,,,amit leirtál,h pl.egy orvosi fizú mennyi...+gondolom még van ennél több is,,,,igazából azon filóztam,h egy tök átlag ember úgyan ilyen jól megtud élni??????
Meg még egy szálon futattam a dolgokat...külföldön annyira elégedetek a magyar orvosokkal,de mért csak azokkal az itthoniakkal mi mért nem lehetünk???
Tudom sokat jelent h kit hol mennyire becsülnek meg,,,,de akkor mért válásztják ezt a pályát ha nem tudnak,mindent bele adni!!!!
És ezeket a sorokat senki ne vegye magára,nem bántásként irtam,,+nem provokálsáként ,,inkább szomoró vagyok h itt nálunk ilyen kilátástalan a helyzet szinte minden téren!
Na nem offolok!
hú mit is akartam még irni.....??
Ginuska:)
Úgy örülök,h jobb kedvű vagy,,,újból gőzerőn vagy...legalábbis az irásodból ez jön le!!
Tippekről....hát...legyél nyugodt, kiegyensúlyozott,,,pé után az nem árt ha kicsit többet pihizel,,,,de igazság szerint sztem túl sokat nem számitanak,tégy mindent legjobb belátásod szerint,érezni fogod mit kell csinálni,Minednkinek más jönn be!Az tuti h nagyon szoritunk neked!!!
Csakegy:)
Jobbulást ,,,vigyázz magadra!!!
ANdika:)
Tükön ülök,,,várlak holnap a hirekkel!!
A jóslás és hasonlók,,,elég távolságtartó vagyok velük!1* jósoltak kb. 17 éves lehettem,,,semmi nem jött be belőle,,,,mért nem,,,,mert homlok egyenest a másik utat választottam,,nem éreztem h nekem a jóslat szerint kéne cselekednem,pedig a végén nagy örökség várt volna rám,,,de inkább lemondok róla!
Több nőt is ismerek akik gyógyitással foglalkozik,,,,mindig féltem tőlük,és sztem ezek a dolgok a rossz "erőktől származnak!
Nem vagyok egy vallásos ember,,,de mikor már teljesen el voltam keseredve hetente jártam a templomba Szent Rita képéhez és imádkoztam,,,és a legelső látogatás után kezdődtek helyre rázodni a dolgaim!Tudom h neki köszönhetem h most babás vagyok!
Gondolom h most sokan néztek hülyének,de nem baj
,ki igy ki úgy keresi a segitséget,,,,ráadásul most nagyon lelkizős kedvembe vagyok!
Na lelövöm magam!
Akit kihagytam bocsi,,,,,pussz !