Új privát üzeneted érkezett!

Végre sikerült megváltoztatni a képet!
Úgy nézzétek, hogy még több mint 3 hónapom van hátra Kép
tamaranna

Sziasztok!

Kata!
Légyszi nekem is javítsd ki mert én is pénteken a 35. hetet töltöm be!
Szóval jöttök haza. Mi el adtuk az én lakásomat 3 hét alatt és képzeld ingatlan irodán keresztül. Soha nem volt szimpi ez a dolog, de nagy pocakkal már én se bírtam volna az emelet mászást és ezt többször egy nap. Ezért választottunk egy nőt és nagyon normális volt és rettenetesen jól jártunk, így nem sajnáltam a jutalákát sem, mert úgye kérnek egy árat. Ha esetleg érdekel meg adom a nevét telefonszámát. Viszont a www.oc.hu oldalon is nézzél szét, ha még nem nézted.

Tamaranna!
Nekem is ekkora kb a hasam 1 babával és nekünk 1 hónap van hátra....
Nagyon szép a pocakod és látom jól bírod. Áldott jó lányod lehet, mert még nem írtad, hogy a Zita ..... valami panaszra gondolok. Neveitek vannak már?

Megyek a védőnőhőz 8.-ra az utolsó pecsétemért, most rá hagyom, majd írok!

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
odry

tamaranna :shock: még 3 hónap, és most kezd hízni az a gyerek, atyavilág :shock: A strandon láttam egy kismamát a multkorjában, hát olyan volt a pocakja mint ami bármelyik pillanatban szétrobban. Bocsi de nekem ez kicsit félelmetes. Hülye vagyok ugye? :oops: No azért én is szeretnék ilyet nemsokára!
Köszi a könyvajánlást! Zita Westet olvastam, tényleg jó a másikról is hallottam már, azt hiszem ma könyvbeszerzésbe kezdek, úgysincs mit olvassak :wink:
A lényeg: nagyon szép kismama vagy, biztosan a párod is odavan érted :D

odry, utolsó pecsét? :shock:
Mit néznek a vérvételen?

kicsiboriska, mi újság?

zel, de jóóóóó :D Érdemes volt felutazni a nagyvárosba :D
Ha minden a számmisztika szerint alakul augusztus, szeptember tájékán követni foglak egy spontán babával, és egyszerre leszünk babásak. Nem hiszek benne, de roppant kíváncsi vagyok :roll:

katata, már csak egyet kell aludni :wink: Neked ez most lehet hogy kimarad, hihi :D Nagyon izgalmas :D

mreni, jobban vagy már, vagy még mindig émelygősen?

Mennyi baba készül itt hirtelen, csak kapkodoma fejem :D
bbilona

Bbilona!

Köszike jól vagyok,igen a rókák még mindig itt ülnek a kanapén!
Tegnap egy kicsit peparáztam a rákszűrés miatt,de nem kerülhetem majd el,Írtam más oldalakra és ott is írták,hogy 18.hétig kötelező!És te hogy vagy?

Tamaranna!

Nagyon szép kismama vagy!
És sajnos túlsúllyal kezdtem a terhességet,pedig nem így terveztem.Ezek a fránya hormonok.

Boris!
Mizu veled?
Ne idegeskedj,az a legfontosabb,hogy nyugodt legyél.
Mondom én aki folyton parázik. :lol:

Zel!
Ezek tényleg nagyon jó Hírek!
Nemsokára kismami leszel!

Katata!
Holnap lessz a nagy nap?
Izgi!
m. reni

lányok!

AKIK LOMBIKRA KÉSZÜLNEK!

Van két fostimon és decapentyl injekcióm!
m. reni

Sziasztok!

Reni!
Nekem most megcsinálták a rákszűrést mert állítólag az első harmadban kötelező, de kértem, hogy minél később, mert a Zitánál az akkori orvosom azt mondta, hogy igaz, hogy az elején kell, de ő mivel nehezen fogant baba inkább áttolja a második harmadba. Én is izgultam rajta de állítólag nem árt.

Nem viselem egyébként annyira könnyen, mint amennyire a képen látszik, mert sokszor fáj már mindenem. A Zitát ekkora pocakbol szültem, és számomra is elképzelhetetlen, hogy meddig tud ez még nőni. Biztosan hatalmas lesz, és biztos, hogy a fájdalmak csak fokoztódnak, hiszen 154 cm vagyok, már most a bordámat rugdossák, több hely felfelé nincs. Néha a levegő is kevés, de nem sűrün panaszkodom, mert nincs az a szenvedés, ami ne érné meg, ha majd semmit nem bírok fekszem. Van egy kollegám, aki hármasiker. A multkor viccesen mondta, hogy örülj, hogy nem velem hemperegtél össze, mert most hárman lennének ( ha ez ilyen egyszerű lenne) Megnyugtattam, hogy sokat gondolok az anyukájára. Mindig azzal nyugtatom magam, hogy ha neki 75-ben még ultrahang nélkül sikerült. Nekem is fog. Képzeljétek úgy született három gyerek, hogy nem tudták, hogy három lesz. Azt mondták, az anyukának, hogy jó nagy fia lesz Kedveske, aztán lett két lány egy fiú.

Odry!

Zita nem áldott jó, de azért nincs panaszom. Ugyanolyan makacs mint én és sokszor harcolunk, mert ő is legalább annyira ragaszkodik ahoz, amit akar, mint én, és sokszor csak a rettenetesen erélyes ordításra hagy fel dolgokkal, de még kiskorában azt mondta a védőnő, hogy ne izguljak az akarat egy életen át megmarad, és az életben fontos. Anyukának tűrni kell. Jobb így mintha muja lenne.
Borzalmasan várja a kistesókat nem mutatom, de már néha teher. Az apjának szoktam mondani, hogy már alig bírom, hogy nem tudok úgy ledőlni, hogy ne jöjjön egyből, és ne puszilgassa őket, meg ölelgeti nyomirgatja a hasam, de néha lépni nem tudok tőle, mert odafut, átölel és puszilgat. Persze nem szólok rá érte mert ez lenne a legnagyobb badarság. Édes, azt hiszem ő is máshogy éli meg, mint ahogy mi akik annyit vártunk rá, nem tudjuk megérteni, ha valaki nem örül annyira a babának, ő is sokkal intenzívebben éli meg ezt a helyzetet, mert kb 3 éves korától (most négy és fél) folyamatosan abban élt, hogy mikor lesz már kistesója, és hogy végre lettek, ez neki nagyon nagy boldogság. Nem tudom, hogy értitek-e? A védőnőm is terhes és most, hogy kiderült, hogy fiú lesz azt mondta, hogy három napig sírt, de már megnyugodott. Nekem el kellett fordulnom, hogy ne látszon rajtam, hogy mit gondolok erről, mert híres vagyok arról, hogy minden kiül az arcomra. Nem tudom átélni ezt. Ilyet csak az mond aki nem várt sokat babára. Olyan mindegy, hogy milyen nemű az a gyermek, hogy még. Soha nem volt nembéli kívánságom, csak az, hogy legyen végre. Tudom ezt nektek nem kell mondani.

Na puszi Lányok
tamaranna

Csatlakoznék Renihez, nekem bontatlan, hűtöben tárolt Suprefactom van, ha valakinek azt írnák fel, szívesen odadom. Én is kaptam anno maradékot, és amit megvettem, ki sem kell nyitnom, ezért maradt meg.
tamaranna

Sziasztok!

Kicsibé! Ne hozd már megint rám a szívbajt!!!! Holnap Uh-n mondd majd a dokinak a barnázást is! Meg mindent. Biztosan segítenek!

Bbilona! Számmisztika? Hallottam már róla, de sosem foglalkoztam vele. Mit számoltál vele ki? Az eredmény tetszik. Legyünk együtt babásak. 3...2....1.... Augusztus közepétől indul!!!!!

Tamar! Aranyos lehet a kiscsaj. És csak 4 1/2 éves. Nekünk elég nagykorunkban született kistesónk. Én 19, öcsém 17 évesek voltunk. A haveri kör ugyanebben a korosztályban. Nagyon sokszor ültük körül anya pocakját, amikor a hugim mocorgott. Képzelj el 10-14 kezet egy pocakon, akik ráadásul hülyegyerek módon még sikongatnak is, hogy most itt rúgott, most más keze alatt. Szerintem a húgom ezt még tudta is, és direkt mindenki keze alá oda úszott, hadd örüljön mindegyikünk. Bakker de régen is volt, de jó volt. Most meg már 14 lesz a hugim, és melltartója van....

Sonjus! Arra gondoltam, a mit csinálsz most-tal, hogy ebben ciklusban lesz-e inszem, vagy pihis hó következik. De már tudom.

Kép
Kép
Kép
zel

Lányok! A munkanélkülit mikor fizetik? Mármint a segélyt mikor hordják, vagy utalják? Egyszer voltam eddig érettségi után, nyáron és gőzöm sincs róla. Csak kíváncsi lennék, ha most egyedülállóként jutottam volna erre a sorsa, akkor az elmúlt majdnem másfél hónapban miből éltem volna meg. Mert nevetséges, hogy több, mint egy hónapja bejelentkeztem és még semmi támogatást nem kaptam...

Kép
Kép
Kép
zel

tamaranna, klassz anyuka lehetsz. Hogy fogja a kis maszat majd akkor szeretni őket ha megszületnek :wink: Azért nagyon aranyos lehet Zitácska.
A kollégád anyukájával a történet, jó kis sztori. Ilyen meglepetés ma már nem érhet bennünket! Most jut eszembe, hogy ismerősnek 3-at mondtak, aztán félidőnél derült ki hogy 4-en vannak, de neki volt még ideje felkészülni rá.

reni, köszi jól vagyok, túl jól - néha én is meglepődöm, mitől ez a felhőtlen boldogság, de élvezem, mert egyik pillanatról a másikra megérkezhet a búskomorság, azt meg nem annyira csipázom.

boriska :? ??
bbilona

Zel!

Hát igen jó kérdés!
A munkanélkülibe nekem ugy volt,hogy bejelntkezem,Utánna 20-22nap múlva mentem a határozatért,és utánna bérszámfejtenek.
Én 2hónap múlva kaptam,De mindenkinél változó!
Ha nem lettek volna a papírjaid renben már szóltak volna.
Sajnos ilyen szar világot élünk!!!!!!!!!!!!!
m. reni

Ilonka!

É :lol: :lol: :lol: n örülök,hogy boldog vagy és felhötlen a boldogságod!
Csak így tovább!!
m. reni

zel, én úgy emlékszem a férjemnél, nem kellett sokat várni, azaz a köv. hónapban jött a pénz.
Mi a helyzet a boltocskával?
Számmisztika, ó én ilyesmivel nem foglalkozom, a leendő sógornőm anyukája akart mindenárom minket kielemezni, és azt mondta a szülinapunk előtt gyermekáldásról ne is álmodozzunk, majd utána. Ezek szerint, férjem aug. 21-ei szülinapja után milyenk a pálya, bár kicsit csalunk, mert a párnánk alatt kellene legyen egy számokkal összeírt papír, de amikor az első éjszaka után állandóan arra ébredtem, hogy a férjem feje alatt zörög, akkor jót mosolyogtam magunkon és kidobtam.
bbilona

reni, hívj egy farkast hogy kergesse el a rókát, jobb ötletem sajna nincs, nem lehet túl jó ez a része a várandósságnak. Rákszűrés ügyben biztosan tudja a dokid mit miért csinál, csak nyugi.
bbilona

Hahó!

Ilona!
Én is remélem nagyon, hogy feleslegesen agyalok azon, hogy nem szeretnénk lombikot :wink: hiszen összejön ez! Ugye?

Katata!
Kezem, lábam, füleim, fogaim, hajszálaim és szemeim is keresztben érted holnapra!!! :D
Lehetnék táblalakó?
Én lenni vénséges 32, Kaáliba járunk, 2005. márciusában indult a project, 1 inszemen túl, következő augusztus.

Zel!
Rendben lesz ott nálatok ám minden aug-szeptemberben :)
Nekünk most spontán fog összejönni ebben a hónapban :wink:
Vagy nem :) tudod, az a bizonyos 50% :D
sonjus

sonjus, naná hogy összejön, ilyen hozzáállással mint neked van! Remélem így lesz!+++

andi, mi lett a fehérjével a vizeletedben? Miért tünsz mindig úgy el :x Info nélkül maradunk itt állandóan, tessék nekünk írni, naa légyszi :wink:
bbilona

Hát Ilonka,
lehet, hogy tényleg nem fogom ma este sokat aludni. :wink:

Nagyon izgulok, de olyna boldog vagyok, hogy holnap már megkapom végre őket. Este úgy aludtam el,hogy a két Kiskatára gondoltam, akik már szépen fejlődésnek indultak és ők is nagyon várják már a holnapi utazást a pocimba. :D Sokszor gondolok rájuk!!

Tamar,
fantasztikus a pocid és nagyon csini vagy. Sehol egy csepp felesleg sincs rajtad!!!

Odry,
ügyesek vagytok, hogy ilyen gyorsan eladtátok a lakást. Melyik irodánál voltatok?
katata

Boriska,
merre vagy???? Nagyon szorítok!!!!!!!!
katata

Sonjus,
köszike. Mindjárt beraklak a táblába és rakok is egyet.
katata

Kép
katata

Kata! nagggyon helyes! Tessék a picikékkel beszélgetni!

Bolt? Ma lesz a adás-vételi szerződés megírva. A polcrendszert és pultot örököljük az épülettel. Mindjárt megyünk apukámmal megnézni, hogyan lehet a polcokat szétszedni, mert járólapozni akarunk, meg amúgy is le kell festeni. Csúnya sötétbarna, én meg valami világosat szeretnék. Tegnap egy nagykerrel is beszéltünk, onnét simán lehet a készletet tölteni.
Közben persze holnap dokihoz is kell mennem. Nem unatkozom. VÉGRE!!!!
Ja, és akkor itt van még a nagybátyám fogsora is, amit meg kellene 3-ig csinálnom. És ez nem javítás, hanem új.... Valaki nem akar jönni kicsit segíteni????

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
és lesz időd tesztelni is közben???? MIkor fogsz ??? :lol:
katata

Sziasztok!

Na a kötelező védőnői látogatásra már nem kell mennem, meg kaptam az igazolást.

Ilona!
Igen az utolsó.... 4 pecsét kell, ami az állami védőnőtől származik, nem a körzetitől... itt küldenek el minden vizsgálatra és ők adják ki a beútalokat. Vérvételen a vérkép,vércsoport, toxo....stb cukorterhelés, belgyógyászat, na majd meg tudod. Számmisztika.... nekem, is csináltak és nagyon be jött. Azt mondták, hogy a 31. évemet be töltöm és útánna teljesedik ki az életem az anyaságban... novemberben lettem várandós. Hajrá

Kata!
Annál, akinek az email címét meg adtam.

Tamar!
Értem... én is is így reagáltam volna a védőnőre és úgyanezt a nézetet vallom. Zita biztos édes és tényleg Ő ezt nem érti, viszont el hiszem, hogy nehéz vele. Kitartás... Nem akarnak be fektetni? NEVEK?

Kép

Kép
odry

Csajok!

Most olvasom a párom írt egy cikket a napló műsornak,ugy meghatódtam milyen kis ügyes!
:lol: :lol:

Tisztelt Napló szerkesztőség!

Mélységesen felháborított az új, egészségügyi rendszer "reformjairól" szóló hírek, majd amikor saját magunk szembesültünk vele, akkor jöttünk rá, hogy ez nem rémhír. Valóban "MEGCSINÁLTÁK"!
Konkrétan a lombik programról, és az azt nehezítő körülményekről van szó.
Tudom, erről a témáról már volt szó, de véleményem szerint nem volt eléggé körbejárva, hogy mivel jár ez az egész program, és hogy mivel lett sok párnak ellehetetlenítve.
Jómagunk a párommal a szerencsésebbek közzé tartozunk, mert nekünk sikerült 1 év, és 3 sikertelen inszemináció után az első lombik beültetés.
Időközben a párom munkanélküli lett, mert nem sok olyan munkahely van, ami maximálisan tolerálná azt, hogy egy héten 2-3-szor el kell menni reggel vérvételre, délután pedig vizsgálatra. A legnagyobb jóindulattal is 1 nap szabadságot kell kivenni, de ennek a száma is véges.
Indokot találni arra, hogy kit-miért rugjanak ki a legegyszerszerűbb(forgalom csökenés), úgyhogy fel sem merülhet a munkaügyi bíróság gondolata. Zárójelben jegyzem meg, hogy a már terhes nőknek is hasonló gondjaik vannak.
És ez nem egyedi probléma.
A párom rendszeresen ír internetes fórumokra sorstársainak, és sokuk ugyanígy járt, vagy fog járni.A jól fizető állás megszünt, munkanélküli segély, és az utánna várható GYES, ami nem sok.
Az idő múlásával mink feléltük a nem túl sok félretett pénzünket, mert bár a lombikot támogatja az állam, az azt megelőző gyógyszeres kezelést már nem annyira. Nekünk nem egyszer volt, hogy a gyógyszertárban megkérdeztük, hogy mennyit fogunk fizetni, mert csak 80000 Ft van nálunk.
De ezek álltalános problémák, a legújabb gondot a kórházak pénzmegvonásai jelentik.
Megszabják, hogy egy hónapban mennyi beavatkozást lehet vágrehajtani, ami több hónapos várólistát eredményez.
A páromnál egy endometriózis nevű betegséget diagnosztizáltak, ami kis ciszták képében jelentkezik, és ez okozza a sterilitást.
Ezeket a cisztákat műtétileg kellet eltávolítani kétszer is, és a műtét után rögtön inszeminációt, vagy lombikot kell végrehajtani.
Ez több hónapos várólista esetén teljesen fölöslges kísérlet lett volna, ugyanis annyi idő alatt újra megjelenik a betegség.
A női szervezetet nem lehet úgy programozni a fogamzásra, mint egy ébresztőórát.
És ez a betegség-amivel mi szembesültünk-, csak az egyik a sok közzül. Talán egy szakorvos sem tudná számba venni az összes okot, ami miatt nem lenne szabad bevezetni a több hónapos várakozási időt.
Ne feledjük: egy kisebb városnyi gyermekről van szó évente!

Remélem felkeltettem érdeklődésüket egy igazi tényfeltáró riport erejéig. Közölni Magyarország lakosaival, hogy ténylegesen mivel jár a lombikprogram (anyagilag, morálisan, és mentálisan is).

További sikeres munkát kívánok Önöknek!

Tisztelettel:Attila
m. reni

Sziasztok!
Odry nálatok a védőnő adja a pecsétet, aláirást? Nálam a dokim adta és ő küldött mindenféle vizsgálatra is. Úgy látszik ez mindenhol más és más.
Kicsiboris Mi újság? Hogy vagy? Pihenjél sokat!!
Reni a rákszűrés nálam kb. ilyen tájban volt. És szerintem kötelező.
Tamar nagyon szép pocakod van.
Kata beirnád nekem atáblázatba plussz infoként, hogy 3. sikeres inszem. holnapra pedig nagyon drukkolok nektek!!
Ágnes! Még nekünk nincs egy darab fogunk sem.
A Sinlac: Rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép. Tehéntejfehérje, szójafehérje-allergia megelőzésére és kezelésére.
Én általában egy nap egyszer szoktam neki adni akár főzi helyett is. Gyümölccsel lehet keverni és még jó íze is van.
Receptre kapható, legalábbis nálunk, de már olvastam hogy valaki recept nélkül is tudott venni.
Sapé mi köszönjük jól vagyunk. Anna már ide oda forog és igy elég messze eltud gurulni. Ülni már szépen tud, igaz néha azért felborul. Egyedül még nem tud felülni. Állni is szeret, de még az sem stabil.
Most hirtelen ennyi.
bgyöngyi

zel, te fogtechnikus vagy, otthon egy kis laborral? Nevetnem kell, bocsi, Nem unatkozom. VÉGRE!!!! , hát mikor unatkoztál te :D :D Csak kitartson ez az energia akkor is amikor 2-3 gyereket kell egyszerre nevelned :wink:

odry, számmisztka ügyben ezek abszolút jó hírek. Állami védőnő, meg körzeti védőnő :shock: kafa, ennyi mindent! És erre tényleg szükség van?

reni, férjecskéd jól nekiveselkedett a témának, ő még nem adta fel.

katata, azt hiszem ennél többet nem is tudsz tenni, most programozod az agyadat, és már hipnózisban várnak téged a kiskaták. Sokan fogunk holnap rád gondolni.

jucmucról van valami infótok?

kicsiboris, ugye minden rendben???
bbilona

Reni,
cuki a férjed és nagyon idealista! De ha ugye ilyen emberek nem lennének, akkor hol tartanánk. :? Hajrá! Reméljük lesz eredménye is!! :wink:
katata

Ilonkám,
se Jucmucról, se Pandácskáról nem tudok én sem semmit...

És Boriska?????? :?: :?: :?:
katata

Sziasztok!
Borisról vártam én is híreket, de ahogy látom semmi. Remélem minden rendben van!

Kata:
Holnap a nagy nap!! :lol: Nemsokára mami leszel!

Bgyöngyi:
Nekünk a doki néni mást írt fel, mi a Milupát használjuk, a hipoallergént. Mondjuk Anna a kórházban is kapott a kis súlya miatt. Most tápit reggel és este kap, napközben pedig kiegészítésként, ha nem fűlik az a két foga a kajcihoz. :) Olyan szeszélyes, mint az időjárás, úgyhogy nála sosem lehet tudni..:)

bbilona:
A környezettanulmányról kaptatok már valami papírt?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Reni!
Eeeez tök jó! Ha kell, beleillek a sorba, ráadásul majdnem perem is volt...Remélem lesz visszhangja.

Bbilona! Egy is sarokkal, mert labort nyitni a mostani feltételek mellett csak az tud, akinek annyi pénze van,hogy nem is kell dolgoznia. Jól vannnnnnnnna. :lol: Eddig sem unatkoztam mindig, de szeretem az ilyen pörgést.... Az energiából majd teszek el kis üvegekbe a spájzba. Hát szeretném én is ha kitartana még egy darabig.

Kata! Szerintem most is kihagyhatom a tesztet. A vonim csal, mert rá kell számolni kb 3 napot. A szokásos 14. helyett a 17-en volt ovum. De nincs kedvem javítani rajta. Tegnapi UH-n a nyh 10mm-es volt. Ez pedig ilyenkor már kevés. Szerintem egy beágyazódáshoz, vagy babához biztosan vastagabbnak kéne lenni. Igazából jövő hét hétfő-keddre várom a mensit, de ha késne. akkor persze, hogy tesztelek. Szerdán....Okés?
Hogy vagy? Izgalom a tetőfokán? Ilyenkor szólnak, hogy mi van a Kiskatákkal? Vagy csak holnap derül ki?Jajj én is izgulok ám!

Kép
Kép
Kép
zel

Igen, izgalom a tetőfokon. Vigyorgok egész nap, mint egy dila. :lol: Nem tudom mi van velük, de nem szóltak a klinikáról, úgyhogy biztosan minden rendben. Holnap tudjuk meg, hogy hány sejtesek a Kiskaták, mielőtt beutaznak a pocimba. Utána meg sok-sok sejtesek lesznek és végül két kis Manócska fog megszületni!! Legalábbis ez a terv!!! :wink:
katata

Ja és Zel,
nekem a 11. napon volt 7 mm-es a nyálkahártyám, de végülis az ovum a 15. nap környékén volt, szóval remélem már jóval vastagabb!! De ebben nem vagyok nagyon otthon, gőzöm sincs mennyinek kell lennie és mikor... :oops:
katata

zel, na jó, a spajzban jó helyen lesz, vigyázz valaki nehogy megdézsmálja :wink: Az emberem is fogtechnikus, minden értelemben. Hétfő-kedd mensi, és kezdődik a nagy projekt :D Hurráááá :!:

katata, ha nem írtam volna még, akkor egy kalappal! Holnapután már jöhetnek a "jaj hányingerem van!" :wink: panaszok.

mágnes, arról nem kapunk papírt, azt ott töltötte ki az orrunk előtt. Kb. 1 hónap és megkapjuk a határozatot ha jól értettem. Főnököm érdeklődött tegnap a téma felől, meglepődött hogy örökbebaba, meg esetleg lombik párhuzamosan, de elmondani nem tudom már neki hogy mindegy csak legyen végre, mert úgy de úgy vágyom rá hogy belepusztulok.
Na eddig tartott a heppi feeling, most eltörött a mécses, bocsika.
bbilona

Ilonkám,
köszike! És mi a főnök véleménye? Megértett valamennyire?
Nagyon is megértem a belepusztulást....
katata

katata, az egyik főnököm elfogadja a döntésünket, de szerintem nem érte egyet. Azt mondta látja hogy a saját gyermekéhez sokkal több a türelme, mint máséhoz. Egy valamit azonban nem ért, ha örökbefogadunk az a mi gyerekünk lesz és nem másé, de nem baj ez a mi ügyünk, és a mi érzéseink. Te csak koncentrálj a kiskatákra, csak semmi belepusztulás! :D ++++++
bbilona

Ilona,
igen, fel sem fogják mi az, hogy örökbefogadni. Hogy az ugyan az, mint a saját gyereke,hiszen a sajátja, csak nem ő szülte. Nem ugyan az,mint ha a szomszéd gyerekre gondol...
Koncentrálok, de nagyon be vagyok már sózva!!!!
Főztem egy kis őszibaracklekvárt, hogy történjen már valami!! :lol:
katata

Sziasztok!
Nem voltam otthon.

Reni,
Nekem is csináltak most rákszűrést nem volt semmi baj.

Kata,
Nagyon drukkolok holnapra :wink: +++++++++++++++
Vendég

Nem volt 1 napig net! De most végre visszajött: Kata, ma is sokat gondoltam rád, holnap még többet fogok, nagyon szorítok, de úgyis minden rendben lesz :lol: :lol: :lol:

Kicsiboris, voltál orvosnál? ugye minden ok?

Zel, nálad is jó hírek, szuper :lol:

Reni,igaza van a férjednek, tetszett a levél. Most már én is munkanélküli vagyok, és tudom, ha lesz újra állásom, akkor nem tudok több vizsgálatra elmenni, ezért nem is erőltetem túl. De a készleteink nagyon végéhez közelednek...

Kép
domo

Még mindig sehol boriska?

Nekem nem volt rákszűrés a terhesség alatt, de aztán így utólag rájöttem miért is nem került szóba. Amikor esedékes lett volna az első vizsgálat, akkor én már a kórházban voltam vérömlennyel, így nekem a kötelező vizsgálatok elmaradtak. Ezeket a 20. hét táján pótolták csak, és gondolom ilyenkor már rákszűrést nem végezhetnek.
Így én most fogok menni a köv. hónapban a nődokimhoz, hogy szűrjön már meg! Szoptatás alatt ugyanis nem csinálta. Remélem nem kell hozzá menstruálnom, mert annak még híjján vagyok.. :?

Reni:
A levél nagyon jó, remélem foglalkoznak majd vele! Nem is tudom, ha lombikra került volna sor, hogy tolerálta volna a munkahelyem...

Kata:
teleportálhatnál egy kis lekvárt! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

zelem, te drága :lol: tudod, hogy mennyire vártam ezt a pár sort amit írtál :?: isteni!!!! szuper!!!!!!!!!!!! Képküldök is egy őrangyalt neked, hogy vigyázzon rád és mindenben támogasson benneteket!!

reni, le a kalappal a férjed előtt. nagyon egyet tudok érteni vele, bár a lombikban nem vagyok otthon annyira de amit írt az tökéletes és valahol azt is hozzátenném, hogy ugye mindenért fizetni kell, ha az ember nem akar plusz köröket futni, akkor ezt minden egyes alkalommal a pénztáca sínyli meg. neked meg kitartást és remélem a róka hamar talál egy tyúkot....és eliramodik :wink:

odry, uramatyám megint meglepődtem, hogy már csak egy hónap...utolsó pecsét...aztán a szülőszoba, várod már? nem félsz tőle? vagy mit érzel így a szülés előtt? puszi, és dávidbabát tartsd bennt még egy kicsit :lol:

kata, holnapra minden szépet kívánok neked!

Kép
kicsiboris

sonjus, igen, sikeres lesz ez a hónap! a hozzáállásod nagyon -nagyon klassz :lol:

kata, gondolok rád holnap

mágnes, meg csajok, olyan jó hogy ebben a topikban vagyok, mindannyian cukik vagytok!!! szóval voltam dokinál, minden rendben, 74mm-es a babánk, jó a szívműködése, a koponyája rendben van, a végtagjai normálisan látszódnak és képzeljétek az uh-papíron az is szerepel, hogy a hólyagban folyadék található, a szentem épp pipilni készült talán :lol: :lol: olyan édes volt, megint láttam hátulról is, abból a nézetből a legédibb, a párom nagyon boldog volt, amikor kiléptem az ajtón megölelt mert látta az arcomon, hogy okés minden, megnyugodtam, sokat segítettetek és asszem mágnes te írtad, hogy a sok utró miatt is lehet kis barnázás, igazad lehetett, mert abba kell hagynom, azt mondta az orvos, köszi segítséget :lol:
most pinizni megyek, sűrű volt a nap, holnap jövök, jó éjt :lol:

Kép
kicsiboris

Jaj Boriska,
de jó, hogy előkerültél, már úgy aggódtunk. Nagyon örülök, hogy minden rendben!!! Csak így tovább!!!! :lol:
És köszi, hogy gondolsz majd rám te is!
katata

Pandácska,
most látom, hogy te is jelentkeztél. :lol: Minden rendben? Hogy vagy?
Köszi a drukkokat!!!! :D
katata

Bbilona! A férjed otthon dolgozik? A férfiak általában jobb technikusok, mint a nők... Ja, hétfő-kedd mensi. Ezzel még nem indul a project, hanem majd az augusztusival. És addig még a boltot is el kell indítani. Sűrű lesz, de nagyon bírom.

Tizus! Holnap egész nap Pécsen leszek! Megcsörgetlek! Remélem tudok egy kis időt innét-onnét lopni. Nagyon szeretném Marcellt látni, és veled is jó lenne kicsit beszélni.

Kicsibé! Az Édesanyák útjára mész? A régi a telefonszámod? Ami nekem is megvan? Vagyis, most elkeveredtem. Nem azt írtad, hogy csütörtökön mész a klinikára genetikaira meg vérvételre?
De nagyon örülök, hogy minden oké a Manóciddal. Szép nagylány már. :lol: Köszönöm, Lisa Simpson jó lesz őrangyalnak...

Kata! Szorítok!!!!
Remélem, tudsz majd aludni. Vagy majd alszol holnap du a babókkal a pocidban. :lol: A terved tökéletes, minden aszerint fog történni. Jaj, ha belegondolok, a könnyeim jönnek ki. És alig pár hét, és mi is!!!!

Nézegettem a táblánkat. Elkezdtem számolni. Nnna: Kata mindjárt feljebb megy, vele együtt Domo, Dóri és Sonjus. Aztán jön Kamilla, őt én követem és velem jön Bbilona is. És mindez szeptember közepéig. Természetesen a sorba nyugodtan befér, akit kihagytam, de sajnos hirtelen nem jut eszembe, pontosan hol is tartanak. Jó lesz így.

Reni! Nézd meg a tervezetemet és küld sorba a rókát. Kicsibé szerint jó neki a tyúk. Mi mind azok vagyunk!!!!

Mágnes! Az én munkahelyem tudta és nem tolerálta a babaprojectünket. Amikor kiderült, hogy nem is lehet létszámleépíteni, mindent megpróbáltak, hogy ne kerüljek vissza dolgozni. Ami sikerült is nekik. Fél évig úgy tartottak állományban, hogy a rendes fizetésemet kaptam meló nélkül. Csak ne legyen per, botrány stb.. Aki pedig a helyemet kapta, kevesebbet kapott melózva, mint én.

Jó éjt.....

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
aranyos vagy!! A terved meg nagyon tetszik!!! :lol: :lol: Szerintem a többieknek is. :wink:

Na jó éjt, igyekszem aludni is, nem csak ábrándozni. :D
katata

katata! :lol:

Megy neked a drukk++++++
Jó meleg helyen lesznek a kiskaták! :wink:
Tessék pihenni ezerrel!

Boris! :lol:

Nagyon örülök,hogy jobban vagy!
Ne dolgozz sokat!

Pandácska!

Köszi az infót!Már utánna jártam és kell rákszűrés a 18.hétig végzik el.Hogy érzed magad?????

Zel!
Küldöm neked a róka családot!!!!
Holnap méssz lazulni?

CSAJOK!
REMÉLLEM LESSZ VALAMI VÍZHANGJA A FÉRJEM LEVELÉNEK,BÁR KI TUDJA.sAJNOS ILYEN VILÁGOT ÉLÜNK!
NEM EGY GYEREK BARÁT ORSZÁG :?
m. reni

Jó reggelt!

Nemsokára indulunk a klinikára. :lol: Tök jól aludtam!! :wink:

Lombikos csajszik!
Tudjátok a beültihez képest mikor van a beágyazódást? Ma, vagy holnap? Ti hány napot feküdtetek? 1-2???
katata

zel, jó a terv, reni küldheted hozzá a rókát fene bánja. Aha, szóval augusztus, vajon hol értettem így félre :shock: ? No akkor csak ügyesen azzal a bolttal addig is! Apácska Dunaharasztin dolgozik, kb. 25km-re tőlünk egy laborban, és nagyon jók a kollégái, a munkába egyenlőre nem fullad bele (nyár van), de így legalább ha szükség van rá otthon is helyt tud állni, én nem bánom. A világ összes pénzét keresse más, nekünk ennyi pont elég.

boriskám, hát ezek aztán a csúcsszuper hírek, egy kő esett le, gondolom a tied is nagyot koppant. 74mm óriási már. :D
bbilona

katám+++++++
bbilona

Sziasztok!

Kata! Örülök, hogy tudtál aludni! Drukkkkk!!!! ++++++++++++

Reni! Háááát nem tudom. Attól függ, hogy jönnek az iparosok a boltot rendbetenni. Remélem, ez a hétvége még a kettőnké lehet.

BBilona! Te is utálod a gipszes, viaszos, stb anyagos ruhákat mosni??? :lol:

Ha ma minden terveim szerint alakul, akkor meg tudom nézni Tizus Marcell babáját! De jó lenne!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?