Egérke, lám, milyen különbözőek vagyunk...
Én pont hogy most a "tojok bele" időszakomat élem. Szedem az Adimetet meg bizony elkezdem mellé a vajákos kúrát is, a tea kivételével (króm, E-vitamin, vitex=Premens tabletta), és most április végéig nem szándékozok tenni semmit. Kiesküvőzöm magam, aztán meglátom, mi legyen. Hátha lesz ciklus.
A terhességre alig-alig gondolok. Ez talán abbéli meggyőződésemből is fakad, hogy 90%-ban csak lombikkal lehet gyerekem, ezért az most megint odébb van. De ha mégis becsúszna, szerintem, éppen védekezésből, nem is akarnám annyira elhinni, nem gondolnék annyit rá, míg meg nem hallom a szívdobogást a 7.héten. Aztán... nem tudom. De nem jó ez, hogy előre görcsölünk, mert ha félünk a bajoktól, beteljesül, nálad is az volt! Hozzám holnap jön reflexológus, azt mondja, a kezelésnek nem is az a lényege, hogy pl. az ivarszervekhez tartozó pályákat stimulálja, hanem hogy ellazítson. Ő az a fajta csajszi, aki nem veszi annyira komolyan magát. Én ezt azért mondom, hogy Neked is kellene keresni valamit, ami segít ellazítani. Igazad van, így nem lehet nekivágni egy terhességnek.
És: szerintem nem attól marad meg a baba, hogy nem mész be dolgozni. Szerintem éppenhogy meg kell próbálni kiegyensúlyozottnak maradni. A kórházat meg felejtsd el, szerencsére az, hogy fenyegető vetéléssel fektetik a koraterhest, az a ritkábbik eset! Neked miért kell erre készülnöd? Nem is értem. Hiszen a lisztérzékenységre most odafigyelsz, ez egy kockázati tényező? És az ellen kórházban is, mit lehet tenni? Az LH-szint magassága, ami másik kockázati tényező, meg már lassan nem lesz érvényes, mert az Adimet tuti levitte már. Én azért bizony kérnék helyedben hormonképet...
Az inszem-stratégia meglehetősen zavaros...
Azt mondom, maradjon inkább a Kaáli. Több okból is. 1. M. nem jöhet szerintem se szóba, én nem sztoriztam, de míg bent voltam most a kórházban, szégyenteljesen alulbizonyított. 2. M-ról V-ra váltani egy intézeten belül nagyon ciki, ezt ne csináld. 3. Inszemeztek, inszemeztek, aztán ha véletlenül még mondjuk a 4.se sikerül, könyöröghetsz, de nem engednek el, vagy alig. 4.Éppen ezért, mivel a Kaáliban már házon belül van a lombik, ezt jó tudni, hogy akármikor válthatsz, és addigra már Krizsa is ismerni fogja a szervezetedet - ami nem mellékes!! 5. Krizsa jobban odafigyel, mint M., és szerintem az stimu-adagolási tapasztalataidat nyugodtan elmondhatod neki, hogy könnyen bedurransz.
Hát ezek az érveim. Szerintem, jelentkezz be hozzá újból, meg fogja nézni, lesz-e itt még pé, ha nem, meghozzátok a mensit, és vágjatok bele. Nem jó ez a sok hezitálás.