Szép jó reggelt csajok!!!!
Kriszti: huuu nekem is szét robbant volna az agyam, ha engem otthon hagyot volna egyedül, mikor akkor lehetünk kettesben...
na tudod, nálunk meg van az beszélve, ha mind a 2-en szabadok vagyunk akkor azt az időt nem a barátokkal töltjük, vagyis még esetleg azokkal a barátokkal tölthetjük az időt akiket együtt ismertünk meg vagy ők is párok...Vagy esetleg átjöhetnek hozzánk, de az, hogy ö külön menjen el mikor én otthon vagyok, szó semm lehet!!!!!!
Gyere majd, hogy milyen volt a mai napod!!!!!
Ne tessék feladni!Még nincs piri, addig van remény
Tyuntyi: Várunk a hírekel!!!
Pinkiné: Nagyon kiváncsi vagyok, hogy most melyik lesz az első!!!
HKitty: Miujság???
Henne: Hogy vagy???
Csilla: Hogy telt a hétvégéd???
Úgy veszem észre, hogy: Durcipók, Kriszti, Én:
Hogy most nagyon egy csonakban evezzünk, szerintem most jött el az a hónap mikor a hormonjaink változznak....
Nem tudjuk mi jó, mi nem jó, mit csináljunk...
A párunk is néha szurkál a szokásos férfi dumákkal, ami most nekünk sértő, és megbántó, amiért sírunk....
Remélem mi elöbb átesünk ezen a holt ponton....
Amúgy nekem 1 nap alatt van ez, hol lehet velem beszélni, hol nem, hol mérgelődöm, biztos faszságon, hol röhögök, hol sírok, hol szenvedek, hogy semm nem jó, mit csináljak...
Tegnap is ez volt...
Folyamatossan ez van nálam....
Nálunk a hétvégén az volt, hogy szombaton elmentünk vásárolni a Tescoba, mondván, hogy csak 1-2 dolog kell...
Na hát ez az le volt árazva egyből ott hagytam 15000.Pedig csak max.8000 számoltam
Na jó megbeszéltük még apával, vagyis felkészítettem pénteken, hogy szombaton megyünk bútort nézzni vásárolni, hogy egyeztessük már élőben az izlésünket, hogy ki miket szeretne, és a lényeg, hogy ő lássa milyen árak vannak!Mert egy kicsit el van tévedve...
Na hát nem kell mondjam, hogy keztünk a Praktikerben, mert ott láttunk egy vitrinkombinációt...Ami tetszet is mind 2 nek, de kitalálta, hogy kicsi...Mert csak 2 m hosszú...És hogy hogy nézzne ki egy 5 m falon (inkább ez hálószobába való)...Na jó igazat adtam neki...Na persze találtunk egy szépet, hát nem kell mondjam mennyiért...
200.000
Ott marad mondom...
Néztünk tovább lámpákat és fürdőszoba bútort...Erre ő kitalálta, hogy nem add ki ennyi pénz egy fürdőszoba bútorrért....
1 ajtós szekrény ára alap hangon 15000.- De bírom ,mert olyanokat nézz ami 100.000 tétel, vörös vagy fekete, így-úgy nyílik...olyan kell...Mondja...Nem azt ami mondjuk menne is a mi fürdönkbe...Meg lenne is rá keret...fuuuuuu....Felesleges a fürdőbe szekrény...mondja...huuuu...robbantam fel...
Na jó mondom menjünk tovább 5 km.re van a Möbelix, ő nem akar...
Ott is ez van, minek....
na hát kiborultam, mondom neked ez volt a körbe nézés????HOgy veszünk így bútorokat???
Na jó elmentünk, de ott is ezt játszotuk el, ő olyan dolgokat nézet, ami horibilis áron van...Nem illene a szobába stb...
Gondolom értitek....
Utána írány haza, sík ideg voltam, ő meg tök jó hangulatban...És még kérdezzi tölem mit stresszelek, meg mi bajom???Hát telibe szarja, hogy mindjárt költözzünk és már semmi bútorom nincs itt, mert eladtuk a régieket...Na ezért...
Nem kell stresszelni, majd lesz valahogy...Köszi mondom!
Na vasárnap mentünk a mamámhoz, mondtam neki haza felé ha tesztik ha nem elmegyünk a kikába, hát nem ellenkezet!!!Nagy leárazás van...
Hát nem kell mondjam, hogy talátunk vitrint...Meg is rendeltük és Kedden megyünk érte, csoda, hogy jo mind 2 tetszik...
Persze ebből 2 szín volt, de szerencsére nem vitázztunk sokáig és megegyezztünk, hogy fehér-dió lesz, nem a wenge-fehér
Persze neki tetszet egy 149000-ért is egy, de mondtam, hogy az is sok...Na nagy nehezen lebeszéltem
És mg ez volt a dió-fehér, és ez maradt
Ja és találtunk hozzá asztalt is...ő 35000.- Én 20000.- De úgy nézz ki a 20.000 lesz, mert az is jó, nem gagyi, mert ő csomószor, azt mondja, hogy gagyi és a drágább az biztos jó!!!!
Na hát szóval nem egyszerű...ja és beadagoltam neki, hogy kedden megveszem a fürdőbe is a szekrényt, mert most 20% kedv.van...
Erre már nem mondot semmi
Szóval kezd megpuhulni
Bocsi, hosszú lett
Ez volt...