Na, jövök mér közétek én az öregecske, mert úgy olvasom, hogy a "csitrik" nagy káoszt kavartak:
Mandarin,
én hiányoltalak magamban, és jó, hogy jöttél! A pirinek tessék örülni, valahol mégis azt muntatja, hogy jól működik a szervezeted. A mézes pálinka jó dolog! Egyébként, ha olvastál engem, én a piri idején a fiammal nagyon görcsöltem, igaz, kicsit más volt, mint a menzi idején, de ahhoz hasonlóan. 2-3 napig tartott, aztán hirtelen eltűnt... Jött viszont Bencus!!!
Ízisz,
gyümölcskúra, az...öööö..talán kislányt jelent.
Firtslady, és többiek
én sem negatív reklámot szeretnék, de én ehhez a dokinőhöz jártam az első babánkkal. A 8. héten barnázni kezdtem, felhívtam (napközben) a megadott mobilszámon. Lenyomta... 5 perc múlva újra felhívtam...lenyomta. Küldtem neki üzenetet, hogy a páciense vagyok, kismama, barnázok, segítsen, mit tegyek. Na, úgy hívott vissza, mint ti. Még egyszer voltam nála, elhoztam a papírjaimat, nem is érdekelte, hogy miért jövök el tőle. Pedig elsőre nekem is nagyon szimpi volt. És azért hagytam már nála egy csomó pénzt...
Még aznap elmentem gyorsan a Máv-Kórházba, véletlenül bekerültem egy fiatal, szimpatikus, nyugodt orvoshoz, nála is maradtam és szültem, és nem tartogatta a markát. A fiam most már 3 éves lesz...
Melinda,
nagyon jó a kép. Fantasztikus, mintha égi jel lenne, és te erre nem figyeltél fel?!
Dunakavics,
te is piri, jól olvastam?
Üdv az újaknak!
Pitypang,
mi történt a babátokkal? Írhatsz pü-t is.