Detti!
Nagyon gratulálok neked. Akkor hamar összejött, most már csak azért kell izgulni, hogy egézséges kiskukacos legyen.
Timi!
Igaz, hogy az egynemű gyerekeknek is megvan az előnyük. Mi hárman vagyunk lányok, és nagyon jól megvagyunk. Még az is lehet, hogy később már nem akarsz kislányt. Ki tudja? Nem mindenki olyan fanatikus mint én. Ahogy írtad, ha esetleg legközelebb próbálkoztok, akkor már biztosabbra kell menni. Emlékeztem rá, hogy neked annak idején 50%-ot tippeltem, aztán visszakerestem a 3. oldalra, és megtaláltam a hozzászólásodat, amiben leírtad, hogy ha terhes vagy, akkor a kislány érdekében nem kellett volna azon a bizonyos csütörtökön akciózni. Ha akkor nem akcióztok, akkor biztosan a lányoknak lett volna nagyobb esélye. Már többeknél olvastam más topikokban is, hogy a savasítás magában nem szokott sikeres lenni, mert ha mégiscsak túléli egy-egy fiúcska, az az összes csajt le tudja előzni a hajrában. Úgyhogy a kettőt kell kombinálni, hogy a módszerek kiegészítsék és segíteni tudják egymást. Na de most már mindegy is. Ha netán még rászánjátok magatokat, akkor is előnyben leszel velem szemben, mert neked még 3.-ra sikerülhet.
Kívánom neked, hogy ez a fiúcska egy csodaszép szeretnivaló kispasi legyen, és legyetek nagyon boldogok együtt.
Andi!
Nem is értem, hogy miért vagy elkeseredve. Mit mutathatott volna ki az a fránya teszt? Csak türelem! Eljön a te időd. Lehet, hogy már csak néhány nap
Ági!
Ha nagyon akarnád akkor már tudhatnád, hogy ki lakik odabent. Bár akik ilyen korán mentek 4d-re, azok közül sokan kicsit csalódtak, mert ilyenkor még nagyon kis vékonyka a baba. Szóval csak úgy érdemes elmenni, ha valaki felkészül rá, hogy ilyenkor még nem olyan helyes babásak, hanem olyan kis éretlenkék. Te mikor mész?