A darabossag ugy tudom attol van, hogy levalik a mehnyalkahartya. Gondolom en (nem vagyok orvos), hogy azert nem volt darabos, mert nem volt eleg vastag ahhoz, hogy babat fogadjon be korabban, es lehet azert lett darabos, mert most vastagabb a mehnyalkahartya.
A pihenesrol annyit, hogy lehet nem teszel jot magadnak azzal, hogy egesz vegig otthon vagy, mert allandoan ezen fog jarni az agyad - sikerlt-e... Az en elgondolasom az, hogy aznapra erdemes kivenni egy napot, es sokat fekudni utana, es pihenni. Ha olyan a munkad - nem fizikai - akkor szerintem lehet azzal teszel jot, ha elmesz dolgozni, mert lekototd magad. Ilyenkor sokkal tobbet foglalkozunk magunkkal, a testunkkel. Tehat a pihenes lehet lelekben jobb lenne, mint testben. Kezeld ugy magad, mint egy veszelyeztetett terhes, ne emelj, ne cipekedj, ne lepcsozz, ne ugralj, ne fuss; de ne ugy, mint egy rokkant.
Remelem jol gondolom.
a masik baj az, hogy belegondoltatok-e abba (megha pozitivan nezzuk is a dolgokat), hogy lesz-e annyi szabadsagod az evben, hogy kivedd mindegyik inszemnel? Ugy, hogy anyagilag is jobban jarj. De ezt csak masodlagosan kerdezem. 4*2 het peldaul eleg sok hianyzas a munkahelyrol. De lehet a hozzaallasommal van a baj.
B.