Ancsu- Azt kérted ne sajnáljunk, így nem teszem, de tudd, hogy fáj a szívem érted
Nagyon jó,hogy nem bánkódsz és előre tekintesz, ezt nem is lehet másképp
Ami nekünk kellett a Kaáliban az 3.napi hormonsor ( TSH, FSH, LH, prolaktin, ösztradiol), clamydia és rákszűrés, HIV, Hepatitis, illetve az inszem miatt a HSG, de lombiknál az nem feltétel ha jól tudom....Az összes többi elvileg ugyanaz
Ancsyka- Nagyon Nagy Gratuláció neked, ez fantasztikus
Ne izgulj,minden okés a babáddal és tényleg csak egyféle tesztel tesztelj
Az utrot én is tuti, hogy használnám, hisz ártani nem árt, max használ
Lucuzs- Remélem Bogi már jobban van
Suzy- Köszönöm az sms-edet, annyira cuki vagy, hogy mindig írsz
A kis Cipikéd pedig meseszép
Betty- Mikor lesznek meg a vérvétel eredményeid??
Vanili- Én se engedtem Apjukat fürdeni ahogy kiderült nála a nem túl jó sperma eredmény, de most már annyira megszokta, hogy mindig zuhanyzik, hogy most, hogy már lehetne kádban fürdenie, így sem fürdik
Szrityi- Hajrá torna és diéta drukkolok, hogy minden rendben legyen és kezdhessetek
Fura, mert tőlem nem kért a doki bácsi mellrákszűrést
Pedig az elején úgy volt, hogy lombik és akkor felsorolta mik kellenek, de ez nem volt közte
Mondjuk inkább legyen egyel több lelete az embernek, mint egyel kevesebb
Gabi- Minden rendben lesz a genetika vizsgálaton is, ez tuti
Irigykedek ám a már majdnem 11 hetedre
Bri- Ez a cseresznyefa ez valami álomszép
Iszonyúan szép pár vagytok, te mint egy fekete nehéz bombázó, az a hajzuhatag, na az nem semmi
Remélem jó utad volt és nem féltél a repüléstől, hamarosan együtt lehetsz a szerelmeddel, lebegjen ez a szemed előtt
Ranita- Jó , hogy jöttél, olyan jó, hogy jobban vagy
Gyere mindig amikor csak tudsz
Nem mondom, hogy remélem mi okozza a mensi késését, de úgy is tudod
Angyal-Engem senki sem locsolt meg, képzeld, bár nem is bánom, nem vagyok nagy húsvét fan
Allergiád jobb már??Szedsz rá valamit??
Zsu- Nagyon örülök, hogy rólad is hallani
A feng-shui szerint mindig ki kell dobni a felesleges, régi dolgokat, mert csak így jut hely az új, jobb dolgoknak
Melike- Mindenem csuriban érted, hogy ez a stimu sikeres legyen és legyen sok szép petikéd, embrikéd és kisbabád
Nekem tüneteim nem nagyon vannak, vagy is nem túl számottevőek, néha pici hasszurka vagy görcs, de ennyi
Se hányinger, se émelygés
Szerencsés vagyok, lehet Anyutól örököltem, mert ő sem volt rosszul
Na most mennem kell a melóhelyre, mától több időm lesz jönni!!
Mindenkit puszilok