Új privát üzeneted érkezett!

bri, nagyon szépek a képek. tudom más a kettő, én tulipánfát szeretnék a kertbe, minden vágyam az. sajna a helyét meg kell csinálni addig nem lehet hozni, meg úgyis szerintem ősszel kell ültetni.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu

Továbbra is megy a drukkom++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri
Nagyon köszönöm a képeket, egyszerűen gyönyörű a fa virágzása, és nem utolsó sorban nagyon szép lány vagy, csinos, apácskával egy gyönyörű pár vagytok :!: :lol: kívánom, hogy minél hamarabb Ti is ott álljatok a fa alatt és rajtad egy csodaszép fehér ruha legyen :!: :wink:
majd a közös fotót is megnézném Tabánival :!: :roll: :wink:
milyen jó kis programjaitok vannak :roll: :wink:
jó pakolászást, gondolom mennyire utálod :!: :roll:

nem tudom, hogy mér mikor csinálok babás vonalzit, majd eljön annak is az ideje :!: :wink:

további szép napot itthon :!: :wink:

Ancsyka
Hát ez hogy lehet, hogy halványabb :?: én úgy gondolom (nem ijesztgetés miatt írom :!: ), hogy egy 145-ös hcg értéknek egy pisis tesztből még, ha 25-ös érzékenységű is, de erős pozinak kellene lennie :arrow: ez csak az Én logikám :!: :roll: az LH pozi is lesz :!:

Többieknek is puszi és vidám, szép napot mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló lányok!

Ancsu!
Miért ne szerethetnél még egy babát?Ne beszélj butaságokat!!!Neked egy megadatott,de kettőt szeretnél,ez nem baj.
Ha tényleg csak kicsi barna volt akkor még tudod....van remény!
Gyere a hírekkel mindíg,mert kíváncsiak vagyunk.

Bri!
Neked aztán mindíg van programod és milyen jók!
Apácskának de jó lesz,rúzsozd ki magad puszik előtt,aztán kérünk képet,de csak cenzúrázottat. :P

Suzy-Gyancsi!
Meséljetek!Tünetek???

Ancsy!
ÓÓÓ tudom könnyű mondani,de ne tesztelgess már!!!!
HCG-d szép magas volt,ne izgulj.Nekem csak 50 volt,és paráztam nagyon.

Jó borús idő van itt :cry:
Délután megyünk húsvétolni,de nincs sok kedvem.

Kép
cukigabi
Budapest

ISTENEM csak a laptető hozna szerencsét, pont egyszerre írtunk suzyval csak nekem hamarabb ment át. Ilyen hülye mákom lenne másban is, de jó lenne. Én azért addig reménykedek míg meg nem jön, lehet hülyeség, de hátha a teszt nem mutatja ki, mondjuk 10-es ne mutatná ki, na mindegy.

Ancsu

ancsuka

Na mire megírtam már teleírtatok egy oldalt :P

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsu
Igen, egyszerre írtunk :wink:
a tulipánfa gyönyörű, nekem is nagyon tetszik, láttad a Széchenyi téren milyen csoda szép :?:
nem tudok mit írni a laparral és lombikkal kapcsolatban, de majd a Többiek biztosan leírják a tapasztalatukat, segítségüket :!:

Gabi
Nekem feszül a mellem elég rendesen, derekamat is érzem, reggel émelygés, és nagyon finnyás lettem, a szagokról nem is beszélve, de Én előtte is szagmániás voltam :!: :wink: de Én minden tünetnek nagyon örülök :!: továbbra is figyelem magam, jegyzetelem a dolgokat :!: :wink:
És Ti hogy vagytok, nálad a tünetek :?: biztosan az idő miatt vagy ilyen rossz hangulatban, gondolom ott is borús az idő :!: :?: :roll:

Nálunk nagyon erősen el van borulva, hajnalban azt hittem széthasad a fejem, annyira fájt, de aztán vettem be Panadolt és most már nem fáj, az idő miatta tuti, ja és a hormonok :!: :wink:

Betty
Majd a képet ne felejtsd el feltenni, kíváncsi vagyok rá :!: :wink: gondolom már úton vagytok Lábod felé vagy már ott is vagytok :?: :roll: :lol: kellemes napot a Tesódéknál :!: :wink:

Zsu
Várunk nagyon :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu!
Nekem nem volt laparom,csak sima HSG.
Hogy mi kell a káliba azt sem tudom,de bizti jön valaki és segít.

Suzy!
Hát mell feszülés nálam is van,főleg éjjel.A hányinger mostanában enyhült,bár a fogmosás még gázos és aludni se alszom annyit,mint a legelején. A szagokról meg ne is beszéljünk,de az csak mostanában.
Ja és az arcomon elég sok kis kiütés van,ilyen akkor volt amikor még ezer éve fogamzásgátlót szedtem,de ezek is csak kb.egy hete.Szóval gyűlnek,de ezek már semmik a hányingerhez képest ami volt.
Pihenek ezerrel még mindíg.Te meddig fogsz dolgozni?

Kép
cukigabi
Budapest

A lapot nem HSG miatt akarom. az megvolt ugye novemberben, de lapoval. A doki azt mondta inszem kezdés előtt ha az inszemmel sem sikerül akkor csinál egy lapot. Megnézi minden rendben van-e odabent, engem 2*is műtöttek endometriozis miatt ami a császár hegében volt, azért 2* mert az eslő műtétnél a doki elfelejtette hogy a bal és a jobb oldalon is van endo, ezt a műtétet egy sebész csinálta. Lényeg, hogy a nődoki azt mondta, hogy akár lehet még ott endo vagy egy varrat darab és az okozhatja hogy nem ágyazódik be. viszont most az utolsó inszemnél azt mondta a doki nem lesz lapo, megyünk a káliba, viszont én ragaszkodnék a lapohoz a fent leírtak miatt. Hiszen ha nem nézi meg akkor csinálhatjuk végnélkül a lombikot ha ott van valami amiatt nem leszek terhes.

Ancsu

ancsuka

írok össze vissza....
szóval NEM lapoval volt HSG-m, hanem simán.

Viszont már tuti, hogy megjön egyre jobban barnázok. holnapra megjön rendesen szerintem.

Ancsu

ancsuka

Most értünk haza tesóméktól, majd reagálok mindenkinek,de nem ma, majd holnap jövök, csak gondoltam lejelentkezem nálatok:lol:

További kellemeset....amennyi még vissza vam az ünnepből :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
te holnap mész...mikor :?: :roll: Reggel :?:
Előre is jó utat kívánok neked :!: No para a repcsiúttól :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Én is csak bekukk

Bri jó utat holnapra!!! Felismertem ám hogy ti hárman vagytok az ikonokon :-).

Ancsi lehet hogy sokat ittál vagy tényleg sokat pipiltél, nyugi!!!

Ancsu örülök hogy jól vagy és tényleg nagyon nagy ajándék a gyerek az élettől, és most igazán tudod és megtanultad értékelni. Neked már egyszer megadatott, ami persze ez bíztatás is, hiszen tudod hogy lehet gyereked (hogy teherbe tudsz esni és ki is tudod hordani) és még lesz is!!! Csak nagy türelemre van szükséged (meg persze minden próbálkozónak........).

Gyancsi hol vagy? :roll:
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Élek még, csak tegnapig itt voltak Anyuék, utána meg kicsit kettesben voltunk Apjukkal, ma vezetek, de holnap UH után jövök :wink:

Mindenki vigyázzon magára!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Suzy,
annyira, de annyira örülök nektek :D , most már minden rendben lesz.

Ancsyka,
szép magas HCG-d volt, de igaza van Suzynak, a 25-nek erősebbnek kellett volna már lennie. De ne tesztelgess, főleg másik fajta teszttel ne, mert a frászt hozod magadra. Biztosan mindben van, nyugi :? .

Ancsuka,
sajnálom, hogy nem sikerült ez a 3. próbálkozás, de tényleg tovább kell menni. Ha tudnád én is hányszor meghallottam már azt, hogyha nekem lenne már egy gyerekem, akkor ezt nem csinálnám. Hát nem vagyunk egyformák..... :roll:

Lucuzs,
hogy vagytok??? Bogi jól van már???

Meli,
na, mennek már azok a szurik??? Uhu mikor lesz?

Gyancsi,
drukk a holnapi uh-hoz :D

Akiket most nem említettem, azoknak is nagy-nagy pussz :D
ranita1979

Szép jó reggelt!

Már hajnal óta fent vagyok, olyan hányingerem volt, mint még soha :wink: alig bírtam bejönni a laborba, most meg küszködök, mert annyira szorít a nadrág, a másikat kellett volna elhoznom, de nem volt kivasalva, lusta voltam tegnap :!: :roll: :oops: egyébként jól vagyok és várom, hogy haza mehessek pihizni :!: :wink:

Remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvégéje :!: :?: :wink: majd gyertek és meséljetek :!: :wink: addig is nagyon nagy drukk Mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Legyen szép a napotok :!:

Az elveszettek is jelentkezzenek a kedvemért... :wink: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita

Köszi, aranyos vagy :!: :wink: ÁMEN :!: :!: :!: :wink:

És Te hogy vagy :?: munka :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
megvagyok, semmi extra. Várom pirit, de nem akar jönni. 32. nap. Valami nem ok, szerintem nem a lombik kavart be..... 25.nap körül egyik nap volt egy pici rózsaszínezésem, másnap egy pici barnázás, reménykedtem, hogy megjön időben, de azóta semmi..... Tudom, most mi jut eszetekben, de kizártnak tartom :roll: .

Munkával még semmi. Úgy volt, hogy úgy, mint jövő héten megkapom a munkaszerződést, de aztán nem szóltak. Remélem a héten már meglesz.
ranita1979

Sziasztok :!:
Remélem, hogy jól telt a Husvét Mindenkinek és volt sok locsoló lányok.

lucuzs :!:

Bizom benne, hogy már jobban van Bogika, mielőbbi gyógyulást kivánok neki :!:

Suzy :!:

Örülök, hogy minden rendben van Cipikével :wink:
Édi a fotó :D

szrityi :!:

Jó diétázást és tornázást megy a sok drukk 13.-ra, hogy minden rendben legyen++++++++++++++++++++++

ancsuka :!:

Soha nem szabad feladni, kitartás lesz második babád is :!:

Amik szükségesek a kaáliba remélem, hogy nem hagyok ki semmit.

AIDS vizsgálat Mindkettőtöknek
Hepatitis B, C szintén Mindkettőtöknek
Chlamydia,
EKG
Cytológia

és nem árt ha nézetel egy TSH-t is!

Lombikos lányok ha valamit véletlen kihagytam, akkor azt légyszi irjátok már meg ancsukának.

Betty :!:

Remélem megvolt az alsó locsolkodás :wink:
Tortaképek :?:

Bri :!:

igen zajlik az élet rendesen nálunk, vasárnap óta folyik az orrom, prüszkölök, a szemem viszket az allergiám kiujult elég durván.
Egy kinlódás volt a Husvét :wink:

Remélem, hogy jól vagy jó kis programotok volt Nektek is :!:
Jó utat várjuk mielőbbi jelentkezésed :wink:

gyancsi :!:

Örülök, hogy jól vagytok, jó vezetést mára és holnap várunk az UH után az ujabb jó hirekkel :wink:

Melinda :?:

Zsu :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Helló!

Csak gyorsan küldöm a drukkokat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri!
Neked jó utat!Jelentkezz,ha megérkeztél :wink:

Mindenkinek puszi :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsuka:
Mindkettőtöknek:
AIDS, Hepatitis B és C

Neked:
clamidia-és rákszűrés
3.napi hormonsor
tüdőszűrés
mellrákszűrés

Sperma ( a Bp-i káliban csak az általuk csináltat fogadják el )

Aztán személy szerint még ha kell valami a doki megmondja.

Bri: Jelentkezz majd,hogy épségben megérkeztél

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok :)

Suzy

Gengigel gélt sikerült beszerzem :) Akkor használjam, ahogy a papiron meg van adva? Ugye ez tényleg nem ártalmas a babának????
ancsyka

Sziasztok

Jelentem élek még! :D Ne haragudjatok, hogy így eltűntem!Mostanában nagyon kevés időt töltök a gép előtt!Elkezdtem kipakolni a házból olyan dolgokat, amiket már rég ki kellett volna, nappali, háló, fürdő, konyha, még egy szoba hátravan.Sokkal jobban érzem így magam, fellélegzett az egész ház! :D Sokminden ment a kukába, de volt olyan amiket bedobozoltam (régi dísztárgyak, amik még a férjem néhai szüleié volt)Majd valakinek odaadom ajándékba, akinek kell.Azt az 5 db pozi tesztet is kidobtam, ha már előről kell kezdeni mindent!
Aztán már sokat vagyok a kertben, nyílnak a virágok...Meg jó sok mindent ültettünk.
Ja, meg elkezdtem újra gyöngyöt fűzni!Jó sok állatkám lett.. :D
Igyekszem visszakapcsolódni...egy kicsit elvesztettem a fonalat...
De mindenkinek nagyon drukkolok!
Holnap megyek a kh-ba megbeszélésre, kíváncso leszek, hogy mit mond a drnő.
Puszilok mindenkit!
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Énis visszatértem közétek! :P
Nagyon röstellem, hogy igen ritkán jöttem, de most már több időm lesz, mától táppénzen vagyok! :D
Sajna visszaolvasni nincs nagyon energiám, de mostmár csatlakozom majd a beszélgetésekhez!
Megkérhetnék valakit, hogy megírná, nagyjából ki hol tart?
Bocsi. :oops:

Bri,
jó utat!

Zsu,
énis takarítgatok mostanában! :D Tényleg jó terápia!

Igérem visszakapcsolódok, és írok majd mindenkinek!

Velem annyi van, hogy már tegnap óta bökizem magamat, szerdán fogyott el a fogigátlóm!
Kicsit aggódok, mert piri nem jelentkezett, pedig már kellett volna neki.Nem tudom, mi a gondja!2napig kicsit pecsételgettem, de ennyi.Hát, lehet, hogy ez egy ilyen ciklus, ki tudja! :roll:

Drukk mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

aranyosak vagytok, hogy ilyen sok mindent leírtatok.
Nagyon köszönöm.
Át fogok mindent tanulmányozni mert van ami Kínai és nem tudom mi is az pontosan.

A mellrákszűrés nekem új, tényleg az is kell?
A 3.napi hormonsort csak a nődoki írhatja ki? mert én csütörtökön akarok hozzá menni délután és akkor leszek ha mától számítom akkor a 3.napon. De max csúszunk egy hónapot és lehet pont akkor jön össze. ;)

Suzy, lesz egy még rosszabb is ;)
Én pl, szerintem soha nem felejtem el, nagyon finom sajtos-tejfölös tésztát ettem két féle sajttal, majd ahogy megettem rá egy órára ki is jött...... meg még sorolhatnám.
Első gondolatom az volt hogy lányotok lesz, most ez jutott eszembe :)

Ranita, remélem szolnak már végre a munkahelyről és meglesz a szerződés. szorítok nagyon.

Ancsu

ancsuka

lányok SEGÍTSETEK!!!!

3.napi hormonsor vérvétele pontosan mi, mit kell nézni? biztos tudjátok van a vérvételn ismerős most beszéltem vele, mindent meg tud nézni AIDS, hepatitisz, tsh, de nem tudja mit takar a 3.napi hormosvérvétel, ott mit néznek?

Ha van valakinek ilyen papírja és leírná azon mit nétek az nekem óriási segítség lenne mert akkor ebben a hóban már az is meglenne, mert csütörtökön kell mennem az elsőre, gondolom a barnázás ami full enyhe volt nem számít bele, ma kezdődött az igazi mesi.

Aki tud, légyszi írja meg.

KÖSZI és egy nagy puszi érte.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka:
3.napi hormonsor FSH, LH, Prolaktin, Estradiol, TSH, TESZ.
Én akkor kértem a dokimat legyen egy teljes vérkép is ha már úgyis vesznek vért.
A Bp-i káliban kérik a mellrákszűrést, mondjuk én csak UH-ost csináltattam a háziorvos nem akart mammográfiát, bár a mellrákszűrésen próbáltak rábeszélni, merthogy a kettő együtt eredményesebb, de elég volt az Uh-is. Úgy voltam vele ha kell max visszamegyek de nem erőltetem a mammográfiát.Eddig nem kérték, hogy olyan legyen elég az UH-os.

Suzy:
úgy tűnik róka koma hozzád ment át a Gabitól :wink:

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Visszaolvasok 8)

betty615

szrity, akkor ezek szerint külön TSH-t nem kell csináltatni? mert ebben az is benne van.
Angyal írta a TSH, de ahogy nézem ez tartalmazza is.

Ancsu

ancsuka

Halihó!

Egy kicsit jöttem (emésztek), most zabáltam egy nagy pizzát, de annyira jól esett, hogy el sem tudom mondani :!: :roll: :lol:

Betty
Torta képet el ne felejtsd :!: :wink: fini lett megen a virslis kajcsi :?:

Ancsyka
Nyugodtan használd, nem árt a babácskádnak :!: :wink: fogad :?: ugyanolyan tesztet nem csináltál akár délutáni pisiből :?:

Ancsuka
Örülök Én már minden nem menzis tünetnek, végre ezt is megéltem :!: :wink:

Meli
Akkor most már egyenesben vagytok és drukkolok nagyon, hogy sikerrel járjatok :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++milyet szurit kaptál :?: pihizzél :!: :wink:

Zsu
Végre, hogy írtál :!: :wink: jó kis kikapcsolódást találtál magadnak :roll: :wink: holnapra drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
Várlak holnap a jó híreddel :!: :wink: drukk, hogy minden rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri
Írj majd, amint tudsz :!: remélem szerencsésen megérkezel :!: :wink:

Angyli
Jobbulást drága :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsuka,
nekem csak sima méhnyakrákszűrést kértek, mellrák szűrét nem, pedig énis a pesti kaáliba járok!Még ilyet nem is hallottam.

Suzy,
Suprefactot szúrok 4napig, mától meg napi 3ampulla Merionált!
Hát, kíváncsi vagyok, hogyan alakul majd ez a hónap!
Már most eszem a fehérjéket, nehogy túlstimu legyen! :D
Mostanában nem volt uhutok?Bocsi, lemaradtam. :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli
az előzőnél nem ezt a szurit kaptad :?:
csak is jól alakulhat ez a hónap, bízzunk benne :!: :wink: drukk hozzá+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pénteken volt az első uh, ott találkoztunk a mi kis Cipikénkel először :wink: jövőhét csütörtök a következő találkozás :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
jelentkezz majd, ha megérkeztél, és mesélj a húsvétról milyen volt, meg az útról, meg midenről :!:
Én még mindig lusta vagyok, nem tornázom :oops: :lol:
A táblit át kell megint bugerálnom, de addig még nem jutottam el :oops: , de ígérem hamarosan meglesz :wink: már nem sokan ülnek a buszon...remélem a végére azért nem maradok rajta egyedül :lol: mert akkor tényleg körberöhögöm magam kínomban :lol: :lol:
Jók a képek nagyon :!:

Ancsyka
na milyen lett a qpido teszted :?:
A gábriel nem minden esetben jó teszt, használtam párszor. És ne parázz ennyit oké :?: :!: :roll: Nyugodj meg egy kicsit :!:
És ha ezeregy topicban teszed fel a kérdésedet ezzel kapcsolatban, akkor sem tud neked ebben senki segíteni, (főleg olyanok, akik egész nap, mindenkinek ugyanazt szajkózzák, és csak röhögni lehet a primitív írásaikon sajnos) hanem majd elmész dokihoz, és az UH elmond mindent, mert az magáért beszél....de addig is, egyféle tesztet használj, ha a qpido vált be, akkor azt :wink:
Jah, és még valami....valakinek a délutáni pisije koncentráltabb, mint a reggeli, azért ezt se feletsük el :wink: élő példa Szuzy :wink:

Ancsuka
ha lombikra mész, és megvolt a sima HSG, akkor szoktak csinálni még általában lapart, vagy hysterot, ami a méhüreg vizsgálatára terjed ki inkább.
Az, hogy a kaáliban mit kérnek, fingom nincs, majd jönnek Briék, és elmondják, én csak a Pécsit tudom.
Amit kérdeztél, hogy lehet-e intézetet váltani, a válaszom igen, mert Pécsen is volt egy csaj, aki pont a kaáliból jött át a második beültire.
Az első is sikerült neki, de méhen kívüli lett.
Csak azt tudom írni, amit nekem néztek v.v.-nél, bár mint tudod is, nem kaális vagyok:
TSH, FT3, FT4, FSH, LH, Ösztradiol, Progeszteron, Prolaktin, DHEA-S, Tesztoszteron.

Szuzy
bár már beszéltünk telón, itt is mondom, hogy jól éreztük tegnap magunkat, elvoltunk, csak az idő hóóóó szar volt....egész nap bírt esni.
Jó lenne már tényleg, ha készítenél szép vonalzit :wink:
Ancsu lányra tippel, én nagyon fiúra voksolok nálatok...nemtudom miért, de ez a megérzésem :wink:

Gyancsi
holnapi UH-hoz drukk++++++++++++++++++++++++ :wink:

Ranita
örülök, hogy jól vagy, és minden redben veletek, gyere sűrűbben, ha tudsz :wink:

Angyli
hát pont húsvétkor nem volt alsó locsolkodás...hanem előtte :lol:
Remélem ti is jól vagytok :!:

Zsu
elveszett bárányka megkerült :D
Már akartam írni neked privit, mert olvastalak a BMC-s fórumban (ja, asszem ott), hogy miért nem jössz hozzánk is, na de most látom, lejelentkeztél :lol:
Holnap azért gyere a hírekkel, mint mondtak a korházban jóóó :?: :!:
Drukkok mennek++++++++++++++++++++++++ :wink:

Melinda
örülök neked is, aztán drukk a további bökdöséshez.....célegyenesben vagytok ti is+++++++++++++++++++++ :wink:

Gyabi remélem jól vagy :!: :wink:
Látom te is kezdesz érzékeny lenni a szagokra meg minden :wink:

Akit kihagytam, puszikálom :!:
Húsvét kinél hogy telt :?:

betty615

Jó reggelt :)

Suzy

Már tegnap este elkezdetem kenni a gélt az inyemre..... sajnos még mindig duzzadt egy kicsit, de legalább már nem fáj annyira, kopp-kopp
Tegnap délután csináltam a tesztet, amivel szoktam és ugyanúgy ott van az erős csíkom......

Betty

Köszi, lehiggadok...megfogadtam, hogy többet nem kommandózók :wink:
ancsyka

Ancsyka
Örülök a csíkodnak és az ínyednek, egy pár nap és rendbe jön tuti :!: és milyen a csík az előzőhöz képest :?: nyugi van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!!

Zsu!
Na végre ideértél! :lol: Örülök,h jó kis elfoglaltságot találtál!
Gyere a hírekkel,nagyon kíváncsi vagyok!

Meli!
Jó szurizást,drukkolok,h minden oké legyen.Most még örülsz,h otthon vagy,de én pl.már meghalok az unalomtól,mert ugye jó sokat dolgoztam előtte.
Akkor ez neked rövid protokoll?Ugye?
És folytatod a fogyózást?

Suzy!
Múltkor kérdeztem,h meddig akarsz dolgozni majd?
Pizza?Hűűű azt most megenném
:wink:
Hányingerrel hogy állsz?

Betty!
Húsvét eltelt.Hétfőn voltunk vendégeskedni,de semmi különös,jó is,mert nem szeretem a húsvétot.Főleg a büdös kölniket. :twisted:
Hát a párom már vadász-kutyának hív,mert minden szagot megérzek több méterről :lol: És mostanában este van csak hányingerem,akkor meg gyorsan lefekszem aludni.
Nem maradsz egyedül a buszon,az nem lehet,h csak neked ne sikerüljön.Új stimu-új remények :wink:

Ancsu!
Mellrákszűrés nekem is új :roll: Nekem nem kellett,de hát ez is hely függő.

Ancsy!
Remélem akkor most már megnyugodtál! :wink:

Lányok!
Tegnap vettem egy kismama-farmert,mert a hétfői vendégeskedés nagyon kényelmetlenre sikeredett :roll: Nagyon kényelmes.lehet kicsit korai,de kellett :oops:
Jövő héten ilyenkor megyünk a genetikai uh-ra.Nagyon várom már,mert rég láttuk,de azért izgulok is,h minden jó legyen.

Mindenkinek szép napot!
Akinek kell Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy

A csík szerintem erős, az elsőről van képem, ahhoz képest erősebb :)
Neked is vannak görcsök a hasad aljában? Ma reggel konkrétan olyan volt mintha megint megakarna jönni... :(
ancsyka

Gabi
Még nem tudom, hogy meddig dolgozom, majd meglátjuk :!: van hányingerem reggel és délután is :!: :wink:
nagyon finnyás lettem :!: :lol:

Ancsyka
Volt az elején, de már nincs hál'istennek :!: el fog múlni nálad is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy

Jó lesz ha elmúlnak a görcsök ....... én ma vagyok 5 hetes és 4 napos, de ugyebár nálam később volt a p.é-s és a beágyazódás. Az normális, hogy nekem nincs hányingerem , inkább csak olyan émelygés és szédülés jelentkezik néha?! Ma meg olyan rossz a közérzetem és nekem még a derekam is érzi a dolgokat eléggé :)
Neked vannak ilyenek?
ancsyka

Sziasztok :!:

Zsu :!:

Várunk a jó hirekkel :wink:

Melinda :!:

Örülök, hogy Te is gyakrabban fel tudsz most már jönni hozzánk :wink:

Jó szurizást :wink:
Drukkkk++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Kösz jobban vagyok kicsit alábbhagyott az allergiám alsólocsolkodás nekünk sem volt Husvétkor de mivel napok mulva pé-m lesz ha lesz, akkor beleadunk apait-anyait bár az esély elég gyengus :wink:
A husvét a szokásos módon telt,anósomhoz felnéztünk majd anyumékhozés hétfőn mentem az emberrel csavarogni.

ancsuka :!:
A TSH-t azért hangsulyoztam ki külön, mert általában szeretik nem nézni pedig az egyik legfontosabb az lenne :!:

Figyelj majd oda, amikor kiirják a 3 napi vv-t, mert annak is rajta kell lennie a gyakorlatban is nemcsak elméletben:!:

Anno nekem nem csinálták, mert ha megcsinálták volna tuti, hogy nem kezdek bele a lombikba potyára :!:

ancsyka :!:

Ne aggódj minden rendben van ha ott van az a két csik az már nem fog eltünni :wink: :wink:

Sok keksz és tea enyhiti a hányingert sőt több helyen olvastam a gyömbérről is.

Gabi :!:

Repül az idő mindjárt a genetikai UH lesz?
Biztos, hogy minden rendben van és lesz továbbra is a babával :wink:

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Angyli
Köszi a tippeket, de sajnos nem megy le a torkomon a keksz, pedig előtte Én milyen jókat zabáltam belőle, a pilóta keksz volt a kedvencem, egész nap azt ettem volna sem lett volna semmi bajom :!: :lol: sima háztartási keksz sem :!: de majd elmúlik és igazán nagyon jól el vagyok vele :wink: a gyomrom is ég reggel, na arra a Salvus vizet kortyolom egész tűrhető :!: :wink: szombaton kezdődött az egész tünet sorozat, kívánom, hogy T is hamarosan éljétek át, mert így biztos, hogy baba van a dologban :!: :wink:

mire vagy allergiás :?:

Ancsyka
de hogy is, hát az is egy jó tünet, először émelygés majd hányinger, de ez sem mindenkinél van :!: :wink: fájdogál a derekam nekem is, de most kevesebbet már, mint az elején akkor többször éreztem, viszont Én nagyon fáradt vagyok nap végére már :!: :roll:

Zsu
Várlak a hírekkel :!: :wink:

Gyancsi
Téged meg pláne :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sajnálom, hogy nem jön be a keksz drága de majd elmuik a 12. hétre a hányingered :wink:

Ne kivánd a hányingert, mert ha esetleg odáig eljutnék szeretném elkerülni valahogy nekem anno anyum sem volt hányós remélem örökölni fogom :D :D

Valamelyik virágra lehetek allergiás de nem tudom melyikre, mert lennt a parkban elég sok van, de valahogy korrigálom a tüneteket allergia elleni orrsprayvel :wink: :roll:
Vendég

Angyli
Én gyerekkoromban sokat hánytam, mindig túl zabáltam magam, sosem tudtam mennyi az elég, annyira nem kívánom Én sem, nem hiányzik :!: :wink:

jobbulást az allergiádnak :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Még nem jött el az ideje, hogy vonalzit csináljak, de hamarosan :!: :roll: :lol:
merre vagy :?: mi jót csinálsz :?:
micsoda megérzéseitek vannak, Én nem érzek ezzel kapcsolatban semmit, még :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Topik Társak :D

Megyek gyorsan visszaolvasok, de előtte a hírek rólunk:

Gombócka nagyon jól van, láttam a szívhangját, annyira fantasztikus volt, hogy nem is tudom leírni.....Ő a legszebb kis pötty amit valaha monitoron láttam :D 8,4 mm-es, 6 hetes és 6 naposnak írta ki a gép, tehát 3 nappal fiatalabbnak, mint az inszem szerint, így a szülés várható ideje november 25-e :wink: Megkaptam a terhes kiskönyvemet, vettek vért, mértek vérnyomást, súlyt ilyesmiket :wink: Ja és mától a következő Uh-ig, ami 2 hét múlva lesz, itthon vagyok betegállományban, hahaha, mennem is kell ma leadni a papíromat a munkahelyemen, ahol még nem tudnak semmit és majd jól meglepődnek :D :D :D

És akkor a sztárfotó:

Kép

KépKép
gyancsi

Gyancsi
Gyönyörűséges a fotó a kis Gombóckátokkal :lol: mekkorát nőtt már a kis drága :roll: :lol: nagyon örülök veletek együtt :wink: akkor jó pihit neked és vigyázz nagyon magatokra :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:D :D

köszike :wink:

gyancsi :!:

Örülök, hogy minden rendben van kicsi gombóckával :wink:
Szépen fejlődik a kis drága, jó pihenést kivánok Nektek :wink:
Vendég

Ancsu- Azt kérted ne sajnáljunk, így nem teszem, de tudd, hogy fáj a szívem érted :( Nagyon jó,hogy nem bánkódsz és előre tekintesz, ezt nem is lehet másképp :wink: Ami nekünk kellett a Kaáliban az 3.napi hormonsor ( TSH, FSH, LH, prolaktin, ösztradiol), clamydia és rákszűrés, HIV, Hepatitis, illetve az inszem miatt a HSG, de lombiknál az nem feltétel ha jól tudom....Az összes többi elvileg ugyanaz :!:

Ancsyka- Nagyon Nagy Gratuláció neked, ez fantasztikus :D Ne izgulj,minden okés a babáddal és tényleg csak egyféle tesztel tesztelj :wink: Az utrot én is tuti, hogy használnám, hisz ártani nem árt, max használ :D

Lucuzs- Remélem Bogi már jobban van :roll:

Suzy- Köszönöm az sms-edet, annyira cuki vagy, hogy mindig írsz :wink: A kis Cipikéd pedig meseszép :D

Betty- Mikor lesznek meg a vérvétel eredményeid??

Vanili- Én se engedtem Apjukat fürdeni ahogy kiderült nála a nem túl jó sperma eredmény, de most már annyira megszokta, hogy mindig zuhanyzik, hogy most, hogy már lehetne kádban fürdenie, így sem fürdik :D

Szrityi- Hajrá torna és diéta drukkolok, hogy minden rendben legyen és kezdhessetek :wink: Fura, mert tőlem nem kért a doki bácsi mellrákszűrést :roll: Pedig az elején úgy volt, hogy lombik és akkor felsorolta mik kellenek, de ez nem volt közte :roll: Mondjuk inkább legyen egyel több lelete az embernek, mint egyel kevesebb :D

Gabi- Minden rendben lesz a genetika vizsgálaton is, ez tuti :wink: Irigykedek ám a már majdnem 11 hetedre :D

Bri- Ez a cseresznyefa ez valami álomszép :shock: :shock: Iszonyúan szép pár vagytok, te mint egy fekete nehéz bombázó, az a hajzuhatag, na az nem semmi :shock: :wink: Remélem jó utad volt és nem féltél a repüléstől, hamarosan együtt lehetsz a szerelmeddel, lebegjen ez a szemed előtt :wink:

Ranita- Jó , hogy jöttél, olyan jó, hogy jobban vagy :wink: Gyere mindig amikor csak tudsz :wink: Nem mondom, hogy remélem mi okozza a mensi késését, de úgy is tudod :D

Angyal-Engem senki sem locsolt meg, képzeld, bár nem is bánom, nem vagyok nagy húsvét fan :D Allergiád jobb már??Szedsz rá valamit??

Zsu- Nagyon örülök, hogy rólad is hallani :D A feng-shui szerint mindig ki kell dobni a felesleges, régi dolgokat, mert csak így jut hely az új, jobb dolgoknak :D

Melike- Mindenem csuriban érted, hogy ez a stimu sikeres legyen és legyen sok szép petikéd, embrikéd és kisbabád :wink:

Nekem tüneteim nem nagyon vannak, vagy is nem túl számottevőek, néha pici hasszurka vagy görcs, de ennyi :wink: Se hányinger, se émelygés :D Szerencsés vagyok, lehet Anyutól örököltem, mert ő sem volt rosszul :wink:

Na most mennem kell a melóhelyre, mától több időm lesz jönni!!

Mindenkit puszilok :wink:

KépKép
gyancsi

Gancsi

Köszönöm, nagyon remélem , hogy igazad lesz és jól van és jó helyen a babám :)
A te kis pöttyöd nagyon szépséges, gratulálok hozzá :)
ancsyka

Suzy

Irtam privit :)
ancsyka

Gyancsi!
Gratulálok nektek,gyönyörű!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X