Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
És annyi locsolót amennyit szeretne!!!
:lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy várunk a hírekkel, sztem már túlvagy rajta!

Gabi na tök jó hogy simán lett utrod. Mennyit kell szedned-nyomnod :lol: ?

Ancsyka igaza van a dokidnak, ezt a babit a természet csinálta (nem pedig a biológusnő :roll: ) úgyhogy tuti minden a legnagyobb rendben! Na igen, ezt írtam én is, hogy az tuti hogy ingadozik mindenkinek, csak kérdés mennyit (Betty :roll: ).

Betty nálunk 9 millió és abból csak 2 százalék gyorsan mozgó.... azaz 180 ezer :? . De mint tudjuk változhat ez picit (csak mondjuk ha apa nem cigizne az sem ártana..............).

Puszi csajok
Vendég

Sziasztok :!:

Bri :!:

Örülök, hogy minden rendben van Nálad :wink:

Nálam semmi különös havi elmult igy ujból elkezdtem a felülést majd a futást folytatjuk az emberrel :D

Ma nagytakaritást csináltam, ágynemühuzás mosás, függönyt leszedtem majd a gép kimosta, ablakot pucoltam, törölgettem, porszivóztam felmostam.

Majd jön az ember és megyünk megvenni a sonkát, kolbászt tojást meg valami husit, mert holnap már főznöm kell :wink:

Vasárnap felmegyünk anyámékhoz, hétfőn meg az emberrel megyünk valahová csavarogni.

Suzy :!:

Drukk az UH-hoz+++++++++++++++++++++++

Megy a drukkom Mindenkiért ++++++++++++++++:wink:

Puszi Mindenkinek :!:

Hétvégén már nem leszek majd kedd környékén jelentkezem, addig is vigyázzatok Magatokra Mindannyian :wink:

Szép hétvégét :wink:

Kép
Vendég

Gabi, Angyli köszi, Nektek is kellemes húsvétot! Meg mindenkinek!

Bri nagyon cuki a három kis ikonod alul :D . Jó mulatást az utolsó otthoni napokra.
Vendég

Lucuzs!
Boginak jobbulást!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzyyyyyyyyyyyyyyy

Hol vagy már ? :):):) Gyere a jóóóóó hírekkel :)
ancsyka

Kép
ranita1979

Na most beszéltem SUZYval!

10 mm-es petezsák látható,nagyon boldogok,hoz majd képet is nekünk!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy:
Jó, hogy üzentél a Gabival és ez NAGYON JÓ HÍR !!!!! PUSZI NEKTEK nem hiába beszélt apa a pocaklakóval látod. :-)

Lucuzs:
Bogi gyógyuljon meg hamar!!!

Kép

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Suzy gratulálok!!! Boldog babavárást kívánok!

Szrityi bárcsak ez lenne az én kindertojásomban is :) .
Vendég

sziasztok!

Nem jövök.. és ilyen jó híreket olvasok!!!!! de jó!

Ancsy, szívből gratulálok és most már semmi futás, cigi és a többi.

Suzy, 10mm? ISTENEM, de jó érzés lehetett látni. gratulálok hozzá.

Mikor jutok már végre napi szinten a géphez? fogalmam nincs, mindenkinek külön-külön írtam, de most.... bocsi mindenkitől.
Reggel elviszem Vivit, majd van 1órám akkor eszek amjd megyek dolgozni 3-ra hazérek, főzök meg a többi este néha nem is jutok géphez.
Jövőhéttől jobb lesz egy kicsit, reggel Vivitől egyből megyek dolgozni majd 2-kor már itthon is leszek. A délutáni program változatlan lesz, de ez van nem baj, legalább lefoglalom magam.

Néha olyan érzésem van, hogy most sikerült végre, egyszerűen nem lehet, hogy most ne sikerüljön mikor minden olyan jól alakul körülöttem-körülöttünk, bízom benne nem lesz kegyetlen az élet és csak még boldogabb lehetek. A munka szuper nagyon élvezem. Már pár sikerélményem van is és olyan jó.

Nem tudom a hétvégén mikor jövök, de ha van valami nagyon jó hírem azonnal hozom, azt megígérem.

Mindenkinek egy nagy

Kép

és Sok-sok locsolkodót kívánok :D

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

luczus, jobbulást a pici lánynak gyerek haza minél előbb azt kívánom.
[/img]

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen sokára értem ide, de anyukámmal elmentünk enni végre egy jót és utána bevásároltunk, marhára elfáradtam, utána a Nővéremékhez mentünk, mert már Ő is nagyon várt a hírekkel és a fotóval :wink:
Csajok, nagyon boldog vagyok, apácska nagyon sajnálta, hogy nem tudott velem (velünk) jönni, de az első telefonom Ő volt és sírt még Ő is :!: :shock: :wink: amikor kimentem a váróban volt két csajszi és még Ők is megkönnyeztek, amikor Anyukám nyakába ugrottam szinte és közöltem vele a szívmelengető jó híremet és utána nem tudtam megállni és csak sírtam, sírtam Vele együtt örömünkben :!: :wink:

Köszönök Lányok minden drukkot, segítséget, biztatást, aggódást, mert hihetetlen sokat jelent ez nekem :!: :wink: kívánom, hogy minél előbb éljétek át ezt az érzést, akiknek még eddig nem sikerült :!: :wink:
Fura érzés, igazából még mindig nem tudom felfogni, éppen Betty kérdezte is ma telóban, de igazán még nem tudom teljesen felfogni, hogy mi is van, majd talán akkor, ha már mozog :!: :?: :roll: :wink: érdekes ez , de boldoggá tesz :wink: :!:

Az orvosom is nem győzött örülni és végig mondogatta, hogy ez egy csoda, már mennyi mindenen agyaltunk... 3 inszem és semmi, de azt mondta, de ne erre gondoljak, hanem h végre sikerült és megmarad, mert megtartjuk és az Ő szemébe is könny jelent meg :wink:

És akkor itt a fotócska a kis Cipikénkről :!: :wink: (azért Cipike, mert apácskát Én Cipinek hívom és így a pocaklakó Cipike, Én meg Cupi vagyok :lol: )

Kép

Pontos adatok:
intrauterin petezsák: 9,7x6,8 mm
szikhólyag: 2,6x2,8 mm
tehát a méhen belül van jó helyen a kis drága :!: :wink:

Azt hiszem ma már nyugodtabban fogok aludni :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy

Igy kell ezt csinálni!!!!!!!!!!
Nagyon-nagyon Gratulálok :)
Szivhang is van már?
ancsyka

Gabi
Örülök, hogy sikerült szerezned utrot és az is nagyon jó, hogy lehetett volna recept nélkül is :!: :wink:

Vanili
Nagyon szép az új idézeted :wink:

Betty
Apácska cigizik :?:
helyzet :?: utsó v.v meg volt :?:

Ancsyka
Fogad :?: mi a neve a sárga lötyinek :?:
És mit javasolt a dokid gyulladásra :?: vagy nem is adott semmit :?:

Angyli
Jó hétvégét nektek is, érezzétek jól magatokat, pihenjetek, egyetek jókat :wink:

Szrityi
Mi lett a IR eredményeddel :?:

Ancsu
Örülök, hogy jó a meló, drukkom megy érted is :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka
Köszi, nem volt még szívhang, 5 hetes vagyok a héten, majd 15-én megyünk apácskával :wink: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A locsolkodókról csak annyit, én nem engedek be senkit :lol: :lol: :lol: Api locsolhat egyedül, de nem kölnivel, és nem kívülről hehe :lol: :lol: :lol:

Szuzy
gratula Cipikéhez, nagyon örültem mikr hívtál, hogy minden rendben, de sajna nem voltam gépközelben, de látom, Gabi hozta a hírt :wink:
Jah, vettek vért, az ucccccsót hál isten, mert megint jól megszívtam, nem találtak vénát, és mindkét kezemet megkurkálták tűvel :roll: úgyhogy úgy jöttem, ki, hogy mindkét kezemet fognom kellett :lol: :lol: mulatságos volt :lol:

Csoki-vani
nálunk is cigizik Api sajna, meg néha eltúlozza a vízhőmérsékletet is :roll: ezért régóta én felügyelek ez miatt :lol:
Tudom, hogy mindentől függ, és változik a spermiumszám, és életképesség, de ez szerintem még az okosok sem tudják pontosan megmondani, hogy tulajdonképpen mi a befolyásoló tényező....de mint ezt tudjuk is, minden befolyásolja a kiskatonákat.

Ancsu
megy a sok drukk neked hétvégére, remélem húsvét alkalmából jó hírekkel jössz+++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
ügyi voltál utro ügyben 8) :wink:

Bri
jó volt dumizni telón 8) :wink:

Mindenkinek megy a drukk, puszi mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++

Húsvétig még jövök, úgyhogy azt még nem kívánok :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Suzy engem nagyon meghatott amit írtál, gratula még egyszer!

Betty apa nem fürödhet csak zuhanyozhat :lol: 8) na jó, néha szabad neki, langyi vízben :lol: . Aztán persze gondolom hogy ilyen számoknál nyilván nem ezen múlik...
Vendég

Suzy:

Annyira aranyosan írtad le a mai történetet, hogy teljesen megkönnyeztem a boldogságtól. Még egyszer gratulálok és nagyon jó az első "babafotó" :lol:
Az IR-el annyi hogy szerintük magas, de amit te írtál nekem attól teljesen megnyugodtam, úgyhogy köszönöm!!!!
Most diétázok azért meg tornázok heti 3x aztán majd 13.-án kiderül hogyan tovább...

Betty:
ezt a locsolkodós dolgot azt hiszem így fogom csinálni én is.
Ajtó bezár és apát meg "magamra rántom" :lol:

szrityi

Szrityi :lol:
akkor mindent bele :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szép jó reggelt!

Hát sokat nem aludtam, mert már 6-kor kidobott az ágy, annyira éhes vagyok és reggel mindig ég a gyomrom, erre iszom a Salvus vizet, nagyon jó, de utána ennem kell, mert elég szar íze van :!: :roll: :wink:
Fodrászhoz megyek, utána egy kis piac és utána apósékhoz megyünk egy bográcsos birkára :!: :wink: holnap meg már húsvét, kívánok Mindenkinek boldog ünnepeket :!: :wink:
nagyon nem szeretem ezt az ünnepet, mert sosem szerettem, ha meglocsolnak, csak egy helyen :lol: úgy vagyok vele, mint Betty és Szrityi :!: :lol:

Legyen szép a napotok :!: :wink:

Köszönöm Csajok még egyszer, kedvesek vagytok :!: :wink:

Szívből jövő drukkjaimat küldöm++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nagyon szép reggelt kívánok mindenkinek.

SUZY-m nagyon boldog vagyok, még én is megkönnyeztem, őszintén szívből gratulálok, nagyon-nagyon jó érzés én tudom.

Betty, nagyon helyes, mindenkinek ilyen locsolást kívánok :D

Tesztet még mindig enm csináltam, őszinte leszek nyuszi vagyok hozzá, de holnap már kell, meg hétfőn is fogok, meg kedden reggel. Pont 3 tesztem van. Néha totál pozitív az érzésem, néha meg totál negatív, mondjuk szó szerint semmit nem érzek mármint külsőleg, mell, has stb. hozzáteszem Vivinél sem volt semmi.

Puszi lányok.

Ancsu

ancsuka

Jó reggelt!

Suzy!
Nagyon szép a kis Cipike!
Én még egyébként most se nagyon hiszem el,h növekszik bennem valaki,szerintem én is csak akkor fogom,ha már mozogni fog. :lol:

Betty!
Na akkor megint megkínoztak téged,engem most egy tuti csaj csapolt,mert elsőre eltalálta a vénát. :? "megkúrkálták"??ez valami sokkal brutálisabb,mint a szúrás?
Húsvétot én se nagyon szeretem,de a te módszered tettszik.Sajnos mi még nem alkalmazhatjuk. :)

Szrityi!
Drukkolok,hogy a 13-a szerencsét hozzon neked!!!!

Ancsu!
A nyuszi hozzon neked egy zebrát,ezt kívánom!!!

Vanili!
3×3 utrót nyomok :evil: De már csak 2 hétig,mert utána a fokozatos leszokás jön.Bár nem értem,mert valakitől azt hallottam,h a 12.hétre már leszoktatták.Mindegy nekem ezt mondta a doki,ezt fogom tenni.Kész felüdülés lesz. :lol:
És akkor végre lehet rendesen akrobatikázni apával! :lol:

Ja nem is írtam,h tegnap jött meg a kocsira az adó :shock:
március 15 volt a befizetési határidő az első fél évre :evil:
És mondta a postás,h még csomó nincs kipostázva.Na persze az bele van írva,h késedelmi kamatot számolnak fel,ha nem fizetem be időbe,tök jó. :twisted:

Mindenkinek szép hétvégét kívánok,én már csak szerintem hétfőn leszek,mert apa itthon van hétvégén :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsu
drukk a pozihoz NEKED+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
a "megkurkálás" nálam annyit jelent, hogy bedugja a tűt, majd nem jön semmi, és kicsit forgatja benn, aztán kicsit kihúzza, nem teljesen, majd máshova visszaszúrja....stb...amikor végre lasan megindult, akkor meg negyed kémcsőnél el is állt....aztán újra az egész...

Szuzy
akkor ma jót kajóltok :lol:
Már telón megdumcsiztuk, amit akartam :wink:

Kép
Kellemes ünnepeket mindenkinek :!:

Kép

betty615

Betty, ezt még olvasni is rossz, nem hogy átélni :roll: :roll: :shock: :shock: utálom a vérvételt soha nem tudom nézni és nem is tudtam, nkem a vágós vérzős dolgok nem jönnek be. Amit viszont küldtél az más volt, én műtétekre, vérző kézre vagy egyéb ilyenre gondolok.
Komolyan még a hideg is kirázott.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok Csajok!

Suzy

Nem tudom mi a neve, adta egy kis üvegcsében ,hogy azt nyomkodjam bele a fogam mellé az inyemhez....de nem akar múlni, pedig már próbáltam a clorhexamedet is, vagy, hogy kell leirni....
Már az előbb kinómban jegeltem az arcomat :(

Ancsuka

Nagyon, nagyon drukkolok, most sikerülni fog +++++++++++++++++

Csajok

Lenne pár kérdésem, hátha ti megnyugtatok :)
A dokim, mivel spontán baba, azt mondta, hogy nem kell az utrót használnom, de ha gondolom napi 3x1 mehet...de nem szükséges abszolút ő szerinte! Na, a kérdésem az , hogy szerintetek sem gáz, ha nem használom? Most 2 napig feltettem a napi 3-at, de olyan rossz, kifolyik és még viszketést is okoz ráadásul :(:(:(
Ja, és Magne B6-ot most akkor kell szedni vagy sem????
Valamit a másik nagy kérdésem, hogy ma vagyok a naptár szerint 5 hetes, most csütörtökön voltam a dokinál és ugye az UH-on nem látott petezsákot...Ugye még nem is kellett volna???? Mert ha később ágyazódott be akkor még korai szerintem....jövőhét pénteken viszont már látnia kell majd mert 6 hetes leszek, 1 nap hiján, ugye???? Bocs, hogy hülyeségeket kérdezek, de kicsit aggódok...Suzynak is látni már és elvileg csak 5 hetes vagy, nem?! :)
ancsyka

Ancsyka hát én a helyedben dugdosnám az utrot. Biztos ami biztos alapon (nehogy kis progi hiány legyen - bár bizti nem lenne, de akkor is). Tudod ugye hogy szájon át is lehet szedni (mondjuk úgy kicsit kisebb a hatásfoka). Ha nagyon zavar akkor én úgy csinálnám hogy mondjuk reggel dugnám délben szájon át éjjel meg megint dugnám, vagy éjjel kettőt dugnék nappal egyet szájon át. Na jól megmondtam a dugdosást haha.
Nem tudom jól emlékszem e de mintha 18. napot írtál volna pének. És ilyenkor számít az a pár nap nagyon sokat. Plusz simán elmászkál az embrike odabent pár napig míg beágyazódik, nem is kell hogy az nagyon késői beágyi legyen vagy késői pé. De persze az is lehet (vagyis hogy későn ágyazott). Másrészt ma vagy 5 hetes, csütörtökön még nem voltál az :) úgyhogy lehet hogy ma már látszódna valami. Nyugi!!! Minden szuperül alakul, gyönyörű volt a teszted, a lényeg hogy 6 hetesen lásson már petezsákot!
Jó éjt!
Vanili
Vendég

Csoki-Vani :)

Köszönöm a "dugdosásos" kimeritő választ :) Még kitalálom mi legyen.... Igen, aztán közben én is számolgattam tegnap este, hogy eleve csak a 18. napon volt a p.é, akkor alapból 4 nap késésben van a kis babybogyó :) A lombiknál is úgy volt, hogy a megtermékenyitéstől számitott 14. nap vérvétel és 21. nap petezsák. Tehát nekem a 18. naphoz kell hozzá adnom a 21.napot és az csak szerdán lesz :) Úgyhogy pénteken már győnyőrűen látni fogom :)
Megne B6-ot ismered? Úgy döntöttem, hogy 3x1-et beszedek, mert kicsit görcsöl a hasam. Remélem elég ez a mennyiség egy napra?! :)
ancsyka

Jó reggelt!

Apa még alszik :P

Ancsy!
Én dugdosnám az utrót,biztos ami biztos,ártani nem árt.
Jövő hét pénteken tuti látható lesz,csüt uh még korai volt.

Betty!
Jaj nekem is volt már ilyen vérvétel,közben jól rosszul is lettem és le kellett feküdnöm :?

Ancsu!
Teszt?

Mindenkinek puszi!

Remélem kisüt a nap!

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsy
én is csatlakozom csoki véleményéhez :wink:

Gabi
én nem vagyok ilyenkor rosszul, nézem végig, mi újság :lol:

Szép napot :!:
Megyek tortákat csinálni :P

betty615

Betty!
Tortákat????

Kép
cukigabi
Budapest

Ok, csajok ...Utrot nyomatva :)
De a Magne B6 még mindig kérdés számomra?! :(
ancsyka

Ancsy Magne B6 nyugodtan mehet! De ez melyik magne b6? A klasszikus fehér tablettás (abból asszem 3-6 az adag) vagy a béres kupakos dobozos, abban nagy dózis van, abból szerintem kevesebb is elég. Bár bajod ettől nem lesz, azért én megnézném mennyi az ajánlott és azon felül akkor szednék ha valami furát érzek. Terhes vitamint szedsz? Hajrá utró, fő a babi biztonsága (és nem a kényelem :lol: ).

Betty nyami nyami nyami torta.

Gabi jó apázást 8) .
Vendég

Csoki-Vanilia

Igen, ez a fehér tablettás sima magne b6, és a felnőtt adag 4-6 tabletta. Ezért gondoltam, hogy 3x1 elvileg elég lesz igy elsőre :)
Az az igazság, hogy csak keddig bénázok ennyire...mert kedden végre lesz a saját orvosom és akkor fel tudom majd hivni, hogy jók-e ezek a gyógyik és a mennyiségek...a lombikos dokim(már irtam) szerint még ezek sem kellenek :)
Igen, a femibion 800-at szedem, ezzel tökéletesen elégedett vagyok :)
ancsyka

Mindenkinek:

Kép
ancsyka

sziasztok.

Reggel nem csináltam tesztet nem volt miért..... már akkor láttam egy kis halovány barnásodást, gondoltam ha ma nem jön meg akkor holnap teszt. A barnásodás erősödik, így no terhesség. Ez van, kegyetlen az élet, ez jutott nekem.

Tudom hinnem kellene, és nem fel adni, én soha többet nem élem bele magam. Ha sikerül örülni fogok.

Reggel sírtam eleget.

Lányok kérek mindenkit ne sajnáljatok, komolyan nem is tudom akarom-e tovább folytatni, úgy érzem nincs miért, reggel nagyon csalódott voltam éreztem, hogy megint semmi és ez megvolt már egy jó ideje de próbáltam pozitívan felfogni, de hiába ez van.

Káli, szurik, áááááááá

Betty, majd írok privit, nem most majd a jövőhéten.

Puszi lányok, és soha többet nem fogom beleélni magam, hinni fogok, de nem így.
Nagyon nagy pofont kaptam most az élettől.

DE........ én még mindig azt mondom itt van Vivi más örülne ha egyet adna neki az élet, nekem itt van, vagyis a JÓISTEN adott már egy gyereket nekem és ezt kell néznem semmi mást.

Puszi lányok és kellemes húsvétot mindenkinek.

Ancsu

ancsuka

Este tudok kicsit majd irni mert rohanas azeletem :oops:

Kép

Vgy 1-2-3 kisnyuszi esetleg? :wink:

Kép

Ancsu
Marhara sajnalom akkor is a dolgot ha ugy kered ne tegyuk :( Az uccso lombiknal enis ereztem hogy nem sikerult de valtig biztam benne :roll: De mindig 2labbal kell a foldon allni es realisan nezni a dolgokat!!!Latom ezt most "megtanultad" :? En sem ertem a termeszet miert nem akar nekunk babat adni :roll: Egyszeruen felfoghatatlan! :? Nagy oleles neked draga aztan jovoheten mikor kicsit megnyugodtal gyere es meselj a tervekrol :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, köszi aranyos vagy. Apával meg Vivivel szalonnát sütöttünk közbe apával beszélgettünk, Vivi hintázott, játszott. Megbeszéltük végig csináljuk, megyünk tovább a káliba először itt Szegeden és majd látjuk. Viszont én a dokimat meg akarom kérni, hogy nézzen meg belül minden rendben van-e lapoval, feleslegesen nem akarok Káliba menni, mert elképzelhető akár egy endo is csinálhatja vagy egy fel nem szívódott varrat. Szóval jövőhéten csütörtökön elmegyek a magánba, igaz ő azt kérte kedden hívjam fel, de nem hívom, ha megjön tök mindegy mikor emgyek hozzá azon a pár napon nem fog múlni, viszont a magánba jobban tudok vele beszélni.
Tudom lehet hülyeség de még mindig nem jött meg rendesen, kicsi barnázás van csak egy kicsit még reménykedek, de lehet csak magamat sokkolom evvel. Ha megjön akkor mindig fáj a hasam és jön a vér is most csak a barnázás, de az is mini. Viszont már volt ilyen még tavaly inszem elött, 2-3 napig csak barnáztam. Ha holnapig nem jön meg rendesen akkor reggel tesztel kezdek. Hátha van még egy kis reménysugár.

Ancsu

ancsuka

Betty
Na készen lettél a tortákkal :?: nagyon ügyi vagy, lefotózod :!: :?: :wink:
A v.v nem semmi lehetett, tényleg olvasni is borzasztó, nem hogy átélni :roll:

Ancsyka
Amiket írtam íny vérézsre azok sokkal jobbak, mint a clorh., de a jegelés jót tesz, azóta jobban van a fogad :?:
Én nem szedek magne b6-ot, de ártani nem fog az biztos, és milyen magzatvédő vitamint eszel :?:
ha nem jó az utro, mert kifolyik egyed helyette a duphastont, én 3x1-et eszek minden nap :!: :roll:
sztem korai lett volna a petezsák, jövőhéten tuti látni lehet majd :!: :wink: pihenj sokat :!:

Ancsuka
Sajnálom a barnázásod :!: további kitartást , drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ölelellek :!:

Bri
Várunk, nagyon szép a nyuszis kép :!: :wink:

Gabi
Érezzétek jól magatokat, ki kell használni, hogy együtt lehettek :!: :wink:

Többieknek is puszi, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
akkor én nem írom, hogy sajnálom, bár tudod, mit gondolok...
Azért az a pici reménysugár még maradjon meg, hisz látod, miket produkál az élet...néha csodákra képes...DE én is azt mondom, hogy azért 2 lábbal állj a földön, és nézd reálisan a dolgokat, mert sajna nem csak a jó van a pakliban :roll: :roll:
Várom majd a privit.

Bri
örülök, hogy látlak végre :lol:
hova rohansz te mindig ennyire?
Mind a 3 bébinyuszit lehet kérni esetleg :?: :lol: Vagy az már túlzás :?: :oops: :lol:
Majd gyere, és mesélj :!:

Gabi
holnap megyünk tesómékhoz, és én bevállaltam a tortarészét a dolognak :wink: ráadásul kettőt....már bent virítanak a hűtőben, úgyhogy elkészültek :wink:

betty615

Szuzy
na jó, a kedvedért lefotózom, aztán majd felteszem ok :?: :!: :wink:

betty615

Betty

köszike, várom nagyon :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!
És milyen torták?Kiváncsi vagyok én is a képre!
:lol: :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsu!
:cry:

Kép
cukigabi
Budapest

komolyan nem értek én már semmit...... a tiszt.betéten egy kicsi reggeli barna valami van és azóta semmi. Mi a fene lehet? ha meg akar jönni miért nem jön meg? ha meg nem akar akkor mi ez az egész?

Betty, amíg van reményem egy csekély is addig nem írok mert lombikról akarok kérdezni, írni. Tudod anno beszéltük Pécset.......

aranyosak vagytok, köszönöm, már nincs semmi bajom, reggel nagyon rossz volt, és komolyan mondom semmi mást nem nézek csak azt, hogy ITT VAN NEKÜNK VIVI, MIT AKAROK MÉG AZ ÉLETTŐL? egy tesót neki, de nem minden áron.

Az inszemnél volt egy csaj, és csak lesett, hogy a fenébe vagyok én ott, meg is mondta, hogy nem érti. Kicsit furán is nézett rám, hiszen nekem van már egy gyerekem akkor meg mit akarok itt, ő a csillagokat lehoznál az égből ha neki egy lenne. Akkor azon kicsit elgondolkoztam..... és nagyon igaza van, a szavai délután jutottak eszembe.

ne hari, hogy csak magammal vagyok elfoglalva.

Természetesen mindenkinek sok-sok puszi, lassan többen babások mint nem babások, így mindenki vigyázzon magára.

Puszi lányok és köszönök mindent.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka:
Amíg nincs igazi piri addig ne add fel, persze most vagy a legnehezebb helyzetben a bizonytalanságban...
De ki tudja? itt szinte mindegyik baba csodababának számít talán nálatok is lesz egy újabb Csoda.
Az, hogy azzal előnyben vagy velünk szemben, hogy egyszer átélhetted már a babavárást, születést és látni ahogy fejlődik még nem jelenti azt hogy nem akarhatnál még egy babát.
Én remélem sikerül neked most és ez a barnázás nem jelent majd rosszat. SZORÍTOK ÉRTED!

A többieknek puszi......

szrityi

Csajok ez a joves ma se ment.... :roll:

Penteken teniszezni voltam aztan anyut elvittem a fodraszhoz,kocsitmosattam bevasaroltam es mar mehettem is vissza erte.

Szombaton Siofokra mentunk mert ott mar volt musor meg tojasfestes na meg Tabanyi is ott enekelt lett egy kozos fotonk is :wink: :lol:

Vasarnap meg kerianyumnal ebed onnan haza anyumnak segitettem kepeket tolteni jaaah meg szoli 8)

Holnap jon kerianyum,meg nem tom kik de en pakolok :x utalooook pakolni :twisted:

Gabi
Orulok,hogy sikerult megoldani az utros dolgot!!!Igen apacska nem lesz ott mert nem tud jonni biznisz van 8) en meg igy megyek patival es lesz egy kis idom magamra :wink: De mar ngyon varom,hogy lathassam es jol megpuszilgassam 8)

Angyal
Latom nalatok is akkor zajlott az elet...kell is mert kicsigt lekell foglaljuk magunkat amig varunk :roll:

Csoki
Az egy ikos es harman vannak rajta...elkezdenek csocsolozni aztan engyem pentyem es aztan harman lesznek :lol: ez mirolunk szol :wink: :lol: 8)

Betty
Dumcsiznek en veled minden nap is csak allna valaki a szamlat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Elkezdtel mar mozogni?Ne legye lusta cshaje...mutasd meg,hogy te is tojsz a vilagra hatha jon az a csodababa :wink: Allando lotas futas van ilyenkor este meg nekem mar semmi erom most is mast kene csinalnom :oops: 3bejbit is lehet adom neked ugy ahogy vannak :wink: :lol: kepek?

Ancsu
Figyu maaa ha csak ngyon keves es barna van csak az meg barmi lehet...emlexel meg Lucuzsra :!: Szal lehet csak a progi nem eleg azaz az utro :roll: lehet,hogy van baba :roll: nem lehet egy kis barnazasra rafogni,hogy nem sikerult :roll: Ugyhogy holnap nyomd most mar el azt a tesztet ne csigazz minket aztan ha nega akkor nem kell tovabb izgulni...de addig no para :!: :wink:

Suzy
Jaj fini volt ngyon :wink: keppel meg tudom jovok de annyira nincs idom :roll: :oops: Aaaaah mi sosem fogunk hazajonni...a parom itt mit csinalna? :shock: :roll: Talan osszejon...nem vgyunk annyira az ugyon de sosem lehet tudni mikor ut be egy jo uzlet :wink: A sakura az a cseresznyefa virag minnya hozok kepet vgy tudod mit inkabb megmutatom az en kepeimet :wink: Ez a 2008-as cserifa viragzas :arrow: http://www.facebook.com/album.php?aid=5 ... 459315553b ez meg a 2009-es :arrow: http://www.facebook.com/album.php?aid=7 ... 04bed0da24

2007-ben egyedul voltam bar mar akkor egyutt voltunk apacskaval...most meg o lemarad rola en meg ugy nez ki meg kedden lathatok belole valamit 8) ezen a hetvegen nagy bulik vannak kimennek a fak ala es piknikeznek egyet a baratok...jo buli ngyon 8)

Igen jo sokara talizunk apacskaval ne is mond ma kicsit kivgyok :oops: :lol: :oops: miomat meg seggberugam elszall mekkaba :lol:

mikor csinalsz babas vonalzit? 8) ngyon szep a babod lakhelye... 8) tenyleg meghato ahogy elmeselted a sztorit :oops:

Tobbieknek is pusszantyuuuuu jo lenne egy tablicsku mert elvesztettem a vonalat :oops: akarom mondani a fonalat egy csomoan bebabasodtak :shock: ki van meg a buszon velunk? :roll: :idea: 8) :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Suzy

Ma reggel csináltam egy Gabriell,25-ös tesztet...mert csak az volt itthon ....viccesen halvány a csikom :( Ugye csak a teszt lehet más mint a Quopido? Az LH tesztem teljesen pozitiv lett, mert kinomban azt is csináltam :) Nem kicsit aggódok, és nincs gyógyszertár, hogy vegyek a megszokott 10-es Qupidoból :(:(:(
ancsyka

Ja, és lehet , hogy azért mert 25-ös a teszt és éjjel pisiltem, igy csak 4 órás volt a pisim (bocsi:) ) :) Egyszerűen nem birom ki az éjszakát, hogy ne kellene kimennem wc-re :)
ancsyka

ancsy, szerintem nyugi, ha már halvány is de ott volt.

Bri, nagyon helyes lefoglalod magad. Remélem mielőbb látod már apácskát. Én nem tudom hogy bírnám. De legalább neten beszéltek videón?

Fejlemény:
A teszt csont nega. ez van, de még mindig nem jött meg. Azt hiszem 10-es teszt, olyan a kinézete mint amivel suzy is tesztelt.
Ez van csajok......
A felállás: csütörtökön megyek dokihoz, megbeszélem vele, hogy mégis csinálja már meg azt a lapot amit eleve ígért. Szerintetek mondhatom neki??????????????
Nem akarok feleslegesen menni káliba, lehet van ott bent valami amitől nem leszek terhes és közbe kifizetem a konzira a pénzt meg akár egy lombikra is majd kiderül totál más a baj. szóval szerintetek mondjam neki???????
Ha kész a lapo vagy nem akkor megyünk káliba ha kell, majd ott egy beültit megcsinálunk és nagyon-de nagyon remélem sikerül is elsőre, ha nem mert benne van a pakliba akkor nem megyek vissza ide a káliba hanem megyünk Pécsre, nem tudom lehet-e így váltani???? de remélem igen.

Lányok segítenétek nekem pontosan mit kérnek a káliban? minden ami csak kell kérlek írjátok le, mert elkezdenénk megcsináltatni van pl. ismerős vérvételen sokat tud segíteni nagyon, azt tudom pl. a AIDS tesz ingyen lenne. Nem tudom kell-e mesi x napos vérvétel mert nekem az nincs meg. Nagyon jó lenne ha ez mind meglenne mert ha kell akkor hamarabb tudnánk kezdeni.

Köszi lányok, mindenkinek hogy ilyen aranyosak vagytok hozzám, jól esik. Totál máshogy fogom már fel ezt az egészet, csalódott vagyok, de azt hsizem ez érthető, de egy dolgot nézek nem maradunk gyerek nélkül, hiszen már van egy.

Drukkjaim mindenkinek mennek, babások nagyon vigyázzatok magatokra.
:)

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?