Csajok ez a joves ma se ment....
Penteken teniszezni voltam aztan anyut elvittem a fodraszhoz,kocsitmosattam bevasaroltam es mar mehettem is vissza erte.
Szombaton Siofokra mentunk mert ott mar volt musor meg tojasfestes na meg Tabanyi is ott enekelt lett egy kozos fotonk is
Vasarnap meg kerianyumnal ebed onnan haza anyumnak segitettem kepeket tolteni jaaah meg szoli
Holnap jon kerianyum,meg nem tom kik de en pakolok
utalooook pakolni
Gabi
Orulok,hogy sikerult megoldani az utros dolgot!!!Igen apacska nem lesz ott mert nem tud jonni biznisz van
en meg igy megyek patival es lesz egy kis idom magamra
De mar ngyon varom,hogy lathassam es jol megpuszilgassam
Angyal
Latom nalatok is akkor zajlott az elet...kell is mert kicsigt lekell foglaljuk magunkat amig varunk
Csoki
Az egy ikos es harman vannak rajta...elkezdenek csocsolozni aztan engyem pentyem es aztan harman lesznek
ez mirolunk szol
Betty
Dumcsiznek en veled minden nap is csak allna valaki a szamlat
Elkezdtel mar mozogni?Ne legye lusta cshaje...mutasd meg,hogy te is tojsz a vilagra hatha jon az a csodababa
Allando lotas futas van ilyenkor este meg nekem mar semmi erom most is mast kene csinalnom
3bejbit is lehet adom neked ugy ahogy vannak
kepek?
Ancsu
Figyu maaa ha csak ngyon keves es barna van csak az meg barmi lehet...emlexel meg Lucuzsra
Szal lehet csak a progi nem eleg azaz az utro
lehet,hogy van baba
nem lehet egy kis barnazasra rafogni,hogy nem sikerult
Ugyhogy holnap nyomd most mar el azt a tesztet ne csigazz minket aztan ha nega akkor nem kell tovabb izgulni...de addig no para
Suzy
Jaj fini volt ngyon
keppel meg tudom jovok de annyira nincs idom
Aaaaah mi sosem fogunk hazajonni...a parom itt mit csinalna?
Talan osszejon...nem vgyunk annyira az ugyon de sosem lehet tudni mikor ut be egy jo uzlet
A sakura az a cseresznyefa virag minnya hozok kepet vgy tudod mit inkabb megmutatom az en kepeimet
Ez a 2008-as cserifa viragzas
http://www.facebook.com/album.php?aid=5 ... 459315553b ez meg a 2009-es
http://www.facebook.com/album.php?aid=7 ... 04bed0da24
2007-ben egyedul voltam bar mar akkor egyutt voltunk apacskaval...most meg o lemarad rola en meg ugy nez ki meg kedden lathatok belole valamit
ezen a hetvegen nagy bulik vannak kimennek a fak ala es piknikeznek egyet a baratok...jo buli ngyon
Igen jo sokara talizunk apacskaval ne is mond ma kicsit kivgyok
miomat meg seggberugam elszall mekkaba
mikor csinalsz babas vonalzit?
ngyon szep a babod lakhelye...
tenyleg meghato ahogy elmeselted a sztorit
Tobbieknek is pusszantyuuuuu jo lenne egy tablicsku mert elvesztettem a vonalat
akarom mondani a fonalat egy csomoan bebabasodtak
ki van meg a buszon velunk?