Sziasztok csajok!
Kat,
dönörűűűű a béjbi
Bea,
nagyon örülök, hogy így haladtok és elindult az inszem! Kíváncsi leszek az egészet hogyan éled majd meg, mert mi is gondolkodunk rajta...
Lilla,
nem semmi a nyugalmad, hogy nem teszteltél
Bumi,
NO PARA! Tényleg jó lenne ha el tudnád terelni a gondolataidat...szorítok tovább!
Zsó,
ez nagyon jól hangzik!
Hajrá oda nem figyelés! Hajrá önfeledt szerelem! ...egyébként nekem is kb. szombaton lesz peteérésem
De kafi lenne ha egyszerre lenne góóól
...én most azért pörgök ennyire és vagyok ilyen nagyon feldobódva, mert most jövök a nőgyogyimtól. Sima éves rákszűrés. De persze azért kérdezte, mizujs a bébi ügyekkel. Mondtam, hogy spontán reményeink vannak. Na erre jó alaposan meguhuzott. Először a frászt hozta rám, mi a fenét bámul annyira. Aztán elmondta, hogy nekem hátrahajló méhem van. Ezt eddig is tudtam, de azt nem, hogy az átlagosnál jobban... Annyira, hogy ha együtt vagyunk Apival a doki szavaival éve " a méhszájam a hüvelyem hátsó falát csókolgatja"
Ez így persze nem olyan vidám, de megmutatta az UH fejjel (mert hüvelyi uh volt)
hová kell Apinak céloznia. A lényeg az, csak kiskutya pózban van esélyünk, nagyon magasra emelt popsival. Egyáltalán nem jó a fenék alá tett párna, a gyertyaállás stb. Szóval mindent rosszul csináltunk. Api jövő héten megy kattincs nézőbe és nagyon remélem az eredménye jó lesz és utána teljesen önfeledten mehet a "kiskutyázás"
Feltéve, ha már most hétvégén össze nem hozunk egy babót
Az uhu szerint, érik a petikém, jó a mny vastagságom, ma van a 10. cn és 7 mm.
...szóval én most happpy!