Új privát üzeneted érkezett!

Kép
shaloya

Zitus! Faktum Dolly? Mienk Viktor!!!Kép
shaloya

Nagyon édi!!KépKép
Az a kék mintás a kiságyban az kistakaró? Nagyon jópofa!Kép
Úgy látom, sikerült hasonló komódot választanunk (elrendezésileg)KépKép

Kép
Kép
zituska28

Huuuu lanyok, nem semmi pocakotok vanKép Nem is emlekszem hogy nekem ekkora lett volna BOtival, pedig ooooriasi voltKép a babasarkok is klasszak, nekunk faktum RokaKép

orsoly
orsoly

Igen, Dolly!Kép

Kép
Kép
zituska28

Zitus! Mi is a Dollyval szemeztünk még, de anyu lebeszélt, hogy túl világos a többi bútorhoz. Pedig szép nagyon!
A plédet anyóstól kaptuk! (az egyetlen ami most még használható, a többi amit kaptunk rugik, mind fél évesre valók)Kép hiába, anyós már rég babázott.Kép

Orsoly, nemcsak a pocak nagy, de a fiam feje is! Két hete volt 95 mmKép
shaloya

Shaloya ne izgulj, nekem Lacko 101, Boti 103-as bpd-vel szulettek, kifertekKép
orsoly

Orsoly, ez megnyugtató!!!!!!Kép
shaloya

shal kepzelemKépKépKép
orsoly

KrissiKép
Nekünk is hozott anyukám pár ereklyét, ami még áll. az enyém volt (meglepően jó állapotbanKép), és azok is nagyok!KépPedig anyukám váltig állítja, hogy azok az elején lesznek csak jók! Remélem nem lesz igaza!Kép

OrsolyKép
Beleborzongok, ha visszaemlékszem a Te Botid méreteire!!!KépKépKép
Faktum-Róka is szép!Kép Sógornőméknél olyan van!Kép

Kép
Kép
zituska28

Á, Zitus, anyós újonnan vette az újszülött unokájának! Nagy gyakorlatias érzékkel kb. 80-as méret.Kép

Orsoly, valahogy csak ki kell jönnie!!!! Ha már bekerült.....Kép
shaloya

Zitus!

Hát tényleg nagyon nagy a pocid. Pedig én láttam Orsolyét és az is óriási volt, de szerintem se volt ekkora, mint a tied. Vagy csak már nem emlékszem ráKép! Mekkora a gyerek???KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Micsoda pocak-parádé van ittKépKép!!!

Én is jövök egy tutti szülésinditóval: Forró vizes fürdö!!! Csak zárt méhszájjal természetesen, de azzal tutti...
Én 41+1-nél untam meg a várakozást, este 10-kor beleültem egy forró vizes kádba, kb 4 óra múlva indult a buli...

Sok sikert és drukk a kismamiknak!!

Mi jól vagyunk, anyukám már lassan 4hete itt van, azóta királyság az életem. Konyhába csak enni járokKép, bár azért a többi meló az enyém, de legalább ezzel is kevesebb van a nyakamban.
És ha már igy nekiszabadultunk, találtunk egy házikót, illetve még csak most épül, talán májusban költözhetünk is be...
Szóval csináltunk még magunknak extra elfoglaltságot, csakhogy ne unatkozzunk...
Remélem még belefér anyukám idejébe, ö május közepén megy haza...

Na,most hirtelen ennyi voltam,mégegyszer drukk a szülésekhez, akik igénylikKép

Barbi

Kép

Kép
Most igy néznek ki a hegyek:
Kép

Kép
Kép
barbi

itten enyem pocak (szules elott 12 nappal)Kép nekem is nagyobbnak tunik Zitae, pedig ugye az enyemben nem kicsi gyerek rejtozottKép

Kép
orsoly

Jujj, Orsoly!!!KépKép
Ez óóóriási poci!Kép
Remélem, nekem már nincs hátra 12 napom!KépKépKép

Csináltam gyors most egy képet tök oldalról! Így is olyan nagynak tűnik? Szerintem nincs akkora, mint Orsolyé volt!Kép Ugye???KépKép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Hát Zitus, én így se nagyon tudok dönteni!KépKép
Na jó, talán tényleg nincs akkora, de azért nem semmi méret így sem!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kép az enyém kettővel nem volt ekkora szerintem Kép Kép Kép
105cm-es pocakmérettel szültünk Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

BesztiKép
Akkor már csak egy reményem maradt - alacsony vagyok!KépKép

OrsiKép
Jajj-jajj, nekem most 108-as a pocim!KépKép
Vizsga????

KrissiKép
Remélem hatott valamelyik praktika, azért nem jelentkezel!KépKépKép

Puszi!
Zitus és BotiKép
38+2

Kép
Kép
zituska28

Hű lányok, mekkora pocakok, hihetetlennek tűnik, hogy nekem is lesz ilyen. Most még csak a párna van, jól kipárnáztam a helyet neki Kép.

Zituska Kép Krissi Kép nagyon drukkolok nektek!

Cat Kép köszi amit írtál. Kép

Puszi
Noémi
7+3
Vendég

Jajj, elírtam!!!!

Még csak 6+3, fucsa is volt, hogy megy az idő Kép.
Vendég

Lányok, mekkora pocakok, nekem is hatalmas volt, akkora, hogy ide fel sem fér Kép
Képzeljétek, ettől a hónaptól kezdve fürjecskémmel úgy döntöttünk, hogy nekiállunk a kistesókészítésnek.KépKépKép Úgy várom máris hogy terhes legyek pedig még el sem kezdtük! Kép
JovibociKép, cuki a kis lilafejűd, szeretnénk már látni egy kisimultabbat is, gratula és örülök, hogy minden rendben.
Lányok a finisben...szurkolok nektek!
Erika
hurki

Sziasztok Csajok!

Ezer éve nem jártam felétek, mármint aktív üzemmódban. De azért olvasgatom a topikot és jókat derülök a humorotokon!

ZituskaKép OrsolyKép
Ezek hatalmas pocakok!!!!
Hogy lehet elbírni?

OrsiKép
105 cm-vel szültél? Úristen, nekem 22 hetesen 99 cm és már most olyan nehéznek tűnik néha!

NoémiKép
Hamarosan észre sem lehet majd venni a párnát!
Jövő héten uh? Tuti rendben lesz minden!!!

CatKép
Ugye nem gondolod komolyan, hogy becseérnéd a "kiskrumplikat"? Szerintem annyira édesek, hogy tuti megbánnád!

HurkiKép
Kistesógyártás? Az tuti jó!!! Remélem hamarosan összejön és, akkor te is számolgathatod a heteket!

ZituskaKép
Rohan az idő! Mit beszéltél meg a sráccal? A karácsonyt már otthon töltitek?

JoviKép
Nagyon édes a babód! Gratula hozzá!
További minden jót (a szüléstörténetnek csak a happy részét olvastam, de remélem minden rendben azóta)!
Sziasztok, majd még jövök:
Stella + Olivér és Botond
22+4

Kép
stella9

Erika Kép
üdv a kistesózók táborában Kép Kép
de jó Kép

Stella Kép
aha Kép 2db 2300 grammos babát Kép én nem tudom, hogy hol voltak, meg azt sem, ha ők benn voltak, akkor ami előttük is bent volt hova tűnt Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok
A segítségeteket szeretném kérni nagyon aggódom minden téren. Most vagyok a 20. héten és a 8. héttől kezdve van valami hüvelyfertőzésem ami nekem soha életemben nem volt. Már kétszer írt fel az orvosom Klion kúpot (2x10 db) ez alatt a 12 hét alatt de olyan hogy használat után kigyógyított de úgy 2-3 hét múlva visszatért a problémám (viszketés tudjátok már aki volt már ilyenben). Azt sem mondhatom hogy a férjemmel oda-vissza passzoljuk mert ő is kapott Kliont tablettában és én már azt hittem most már minden végig rendben lesz de most 2. napja újra viszketek és az a probléma hogy az együttlét is fájdalmas. Ha volt már valaki hasonló cipőben kérlek adjatok tanácsot, félek nehogy valami baj legyen a babával kúpot meg már nem akarok használni mert nem hiszem hogy a két havonta kúpozás nagyon használna a babónak is. SOS légyszi írjatok köszi előre is

Kép
cinci

Sziasztok lányok
A segítségeteket szeretném kérni nagyon aggódom minden téren. Most vagyok a 20. héten és a 8. héttől kezdve van valami hüvelyfertőzésem ami nekem soha életemben nem volt. Már kétszer írt fel az orvosom Klion kúpot (2x10 db) ez alatt a 12 hét alatt de olyan hogy használat után kigyógyított de úgy 2-3 hét múlva visszatért a problémám (viszketés tudjátok már aki volt már ilyenben). Azt sem mondhatom hogy a férjemmel oda-vissza passzoljuk mert ő is kapott Kliont tablettában és én már azt hittem most már minden végig rendben lesz de most 2. napja újra viszketek és az a probléma hogy az együttlét is fájdalmas. Ha volt már valaki hasonló cipőben kérlek adjatok tanácsot, félek nehogy valami baj legyen a babával kúpot meg már nem akarok használni mert nem hiszem hogy a két havonta kúpozás nagyon használna a babónak is. SOS légyszi írjatok köszi előre is

Kép
cinci

Cinci Kép
a terhesség alatt szinte mindenki ilyen problémás lesz, nekem is állandóan volt valamim, de fontos, hogy ki legyen kezelve, mert ha nincs, akkor koraszülést okozhat.
A babának a 2 havonta a kúppal nem ártasz!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fú, mekkora pocakok és mennyi Faktum!Kép

Hurki: Előre a népszaporulatért!!

Krissi: nyugi, nem marad bent!!Kép

Cat: szerintem Te két Csengével unatkoznál!Kép

Barbi: szép gyerekek, szép hegyek!Kép

Részemről 101 cm-es pocakkal rendelkezem a 35. héten és Faktum Teddy-nk van!

Virág+ÁdámbabaKép

KépKép
virág33

SziasztokKép

Csajok, döbbenet pocakotok vanKép Nekem csak nem publikus képek vannakKép

Hurki: itt nézhetsz képet a simaarcúrólKép
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/b_rajkai/my_photos

Babaszobák, babasarkok csudaklasszak, ha lesz időm, lövök egyet én is és fölteszemKép

Perpill ennyi, ezer drukk mindenkinek, Berci hívKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!Kép

Jó kis reklámot gyártottunk a Faktumnak!Kép

VirágKép
Ádi kuckó nagyon szép!!KépKép
Hiányolom az óriás-poci fotódat!Kép

HurkiKép
De jó!!!KépKép
Nagyon drukkolok, hogy minnél hamarabb jöjjön a tesó!Kép
Teli lesz megint a topk kismamival!!Kép

JoviKép
Megint gyönyörködtem egy sort Berciben!KépKép
Jajj, mostmár nagyon szeretném, ha kibújna az én lurkóm is!Kép
Az "akadály" is elhárult, Apa 9 körül hazaér Spanyolból!Kép

StellaKép
De jó hogy jelentkeztél!Kép
Ezek szerint két tökös???Kép Gratulálok!!KépKép (egyikőjük neve kifejezetten tetszik!KépKép)
Nagyon győzködöm Botit, hogy úgy bujjon elő, hogy már itthon karácsonyozhassunk!Kép Majd meglátjuk...a döntés csak az övé!!Kép

Krissi??????Kép

Elkezdtem inni a Szederlevél teát!Kép
1 litert iszom meg belőle naponta! Ez igy okés, szerintetek?

Pussz!
Zitus és BotiKép
38+3

Kép
Kép
zituska28

Hali!
Á, én még egyben. Most már naponta járok ctg-re, ilyesmi. Amnioszkópiát akartak ma, de annyira zárt vagyok, hogy letettek róla. Azt mondta a dokim, max szombatig várnak.
Drukkokat kérek a megindítás elkerüléséért. Azt nagyon nem szeretném.

Kistesó projecteseknek én is nagyon szorítok!!!!!!

Virág, üdv a Faktum klubban!Kép

Zituska, én málnalevélteát iszom, mondjuk elég erős magzatmozgásokat generál, nem tom, hogy jó-e ez így.

Pusssz
Krissi
40+2
shaloya

Krissi, forró fürdöt kipróbáltad?

Kép
Kép
barbi

KrissiKép

Én már azt hittem babázol!Kép
Küldöm a szülésmegindító energiákat!!!Kép X Kép X Kép X Kép X Kép
Aztán kérem ám vissza!!!Kép Csak előbb használjon Neked!Kép
A szederlevél tea állítólag ua. mint a málnalevél!Kép Úgy kaptam!

Pussz!
Zitus és BotiKép
38+4

Kép
Kép
zituska28

KrissiKép
Tudtom szerint még egy baba sem maradt bent, így Te sem úszod meg szülés nélkül.KépKép Kitartás, már a finishben vagy. Esetleg egy kis lépcsőzés ?

StellaKép
De jó, hogy két tökös. Nekem meg a másikójuk neve tetszik.KépKépKép Én 113 cm-el szültem, és hatalmas volt, de Zitusé vetekszik vele, Orsolyé meg nagyobb volt.Kép

VirágKép
Csudaszép a babaszoba. Szőnyeg honnan való ? Keresek valami szépet én is, de amit néztem horror árban volt.

HurkiKép
Mennek a drukkok a babaprojecthez. Ne izgulj, hamar össze fog jönni, most nagyon termékeny a topik.

CsajokKép
Szöszi és Soraya is rége nézett be, meg még sokan mások.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

ZituskaKép KrissiKép
Szederlevél v. málnalevél teát mire isszátok? Tejcsire?
Bocsi, de még csak most tanulom a kismamiságot!

KrissiKép
A barátnőméknél a forró fürdő, a lépcsőzés és az házasélet volt a start gomb titka!
Már biztos nem tart sokáig!!!
Stella

Kép
stella9

Újra itt, ééééééééééééééééééés.... EGYBEN!!!Kép Már röhögök kínomban.

Köszi a sok jótanácsot, rákérdeztem erre a forró fürdőre, de a szülésznőm szerint nem túl jó, de a szexet kifejezetten ajánlotta. Csak egy a bökkenő.Bebújok az ágyba és olyan méhösszehúzódások kezdődnek, hogy mindenhez van kedvem, csak a kekszhez nincsKép
Ma ctg-n 100-120-as összehúzódások voltak, gyakorlatilag folyamatosan. Ma nem néztek méhszájat, de holnap újból, hátha sikerül az amnioszkópia, állítólag az is beindíthatja. Az egyik lánynak a vizsgálat után el is ment a dugesza. Legalább annyira nyitva kéne legyek holnap, hogy az amniot meg lehessen csinálni.

A szívhang is kb. 120 körül van már mert reagál a gyerekem a méhösszehúzódásokra, összehasonlítva az egy hónappal előttivel, akkor vígan volt 140-es átlag, igaz nem volt méhtevékenység. Most már csak az vigasztal, hogy bárhogy is legyen, a héten megszületik a kisfiam. Ez biztat.

Köszönöm, hogy gondoltok rám, sokat segít. Jelentkezem holnap is. Hacsak.....Kép

Ja, igen, Stella, a teát mi a méh puhítására isszuk a 36. héttől, állítólag segít a vajúdásnál, bár többen állítják hogy humbuk. Nekem mozog tőle a csemetém ezerrel.

Pusssssz:
Krissi
40+3
shaloya

Krissi en drukkolok, bar szemelyes maganvelemenyem, hogy felesleges oket birizgalni ha amugy nincs gond, tudjak hogy mikor kell kijonniKép Nekem Boti pl 41+0-ra szuletett, es addig a dokineni semmit sem csinalt...aznap akarta kicsit megpiszkalni a mehszajat. Nem is ertem, nalatok hova ez a nagy sietsegKép
orsoly

Halihó!Kép

Megjöttem én is a ctg-ről!Kép
Nekem is 100-120-as fájásokat mutatott, igaz, még elég rendszertelenek!
Szóval alakulunk mi is, de a doki szerint ebből még bármi lehet: az is, hogy végig húzzuk, az is hogy hamarosan beindulnak a dolgok!

KrissiKép
Remélem, holnap NEM jelentkezel!!!KépKép

StellaKép
Krissi válaszolt!Kép

Pussz!
Zitus és BotiKép
38+4

Kép
Kép
zituska28

Orsoly, én se értem....Kép Talán mert elegem van és türelmetlen vagyok?!Kép Különben a dokim osztja a véleményedet. Az amniot csak azért akarja megcsinálni, hogy lássa a magzatvizet, nem zavaros-e.

Zitus, vigyázz! Nagyon beelőzés gyanús vagy te nekem!Kép

K.
shaloya

Krissi: na nalam bizti nem lehettel turelmetlenebb, gondol el, el tobb mint otkilos gyereket meg a plusszokat cipelniKép igaz, bennem ott volt az elso szules elmenye, igy aztan akartam is meg nem is...Kép
orsoly

Csajok, babázzatok má le! KépKép Csak szép sorban, előbb Krissi, aztán ZitusKép
Azt hittem, vki már babhírrel jön.

Jovi

Ui. A malacaink sűrgősen "eladók" (=odaadom őket ingyé, csak valaki vigye má el!), kiderült, hogy a nagy fullákolásom tőlük van. (2 napja albérletben vannak az unokanővéreméknél, azóta megszűntek a panaszaim..)

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi, a nyulam mellé pont egy pár malac hiányzik ide.Kép

Orsoly, enyém kölök is méretes. Plusz felugrott rám 18 kiló is. Hogy honnan?! Alig eszemKépKépKép
shaloya

Cincin,
Én is így jártam a második terhesség alatt. Nekem a grapefruit magolaj jött be, inni is és ülőfürdőzni is.
Elég keserű, de már lehet kapni tablettát is.

Finiselőknek hajrá!!!!!!!!!!!!:-)

Hóvirág

Hóvirág
milianya

Stella Kép nagyon szép neveket választottatok a fiúknak, hihetetlen, hogy már ekkora a pocid? Ez rekord lesz ám Kép

Zituska Kép drukkolok, hogy most már induljon el ez a Botibaba, hogy együtt karácsonyozhassatok Kép

Krissi Kép remélem nem jössz holnap Kép hanem csak a híretek ér ide reggelre Kép

Jovi Kép milyen malacok? Lakásban?

Cat Kép Orsi Kép úgy tudom ti nagy tudorai vagytok a homeopátiás cuccoknak, szeretnék valamilyen jó, megbízható dokit, akihez fordulhatnék ha valami van. Tudtok ilyet ajánlani?
És émelygésre van valami ötletetek? Mire megfőzöm a kaját amit épp ennék, addigra megundorodom tőle, nagyon vicces, de engem írtóra idegesít. Ráadásul csak egy falatot bírok enni, és utána rá se bírok nézni a kajára. Szerintem nem is eszek eleget, többet kéne. Van valami bevált ötletetek? Főleg esténként vagyok rosszul.

Puszi
Noémi
6+5
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Hirtelen azt hittem én is, hogy szilveszteri malacsültnek való jószágokról beszélsz Kép Kép Kép

Krissi, Zitus Kép Hajrá csajok!

NoémiKép
Barátnőm az első 3 hónapban napi 8x hányt, de nagyon durván. Megkérdezem neki mi jött be, azt tudom, hogy homeós orvosnál volt.

Mamik, akik már 2x szültekKép
Az tényleg általános, hogy a 2. babó születése után durvábbak és hosszabbak a méhösszehúzódások. mert ha igen, érdemes lenne beújítanom valami homeós szert erre is.

Na lépek. Pussz, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

2x szült mamikhot idézett első mondatom végén persze KÉRDÕJEL van.

Edit
Kép

Kép
reditke

Ha megszülnék (hahahaKép ), akkor Jovinak küldök sms-t.

De szerintem jövök holnap.

Noémi, nekem ajánlott egy homeós szert hányingerre a védőnőm, végül is azért nem szedtem, mert elmúlt. Megpróbálom megkeresni. Azt sem tudom meddig jó. Feladnám neked postán.

Jóccak!
K.
shaloya

Krissi, és miért nem javasolta a szülésznö az ülöfürdöt? Mert szülésinditó hatása vanKépKép???
Ne legyen forró, csak ami meleget birsz, szerintem megér egy próbát...
Egyébként sokan vajúdni is vizben szoktak, akkor meg már egy kicsit hamarabb elkezdve sem lehet nagy baj...

Edit, én saját tapasztalatból állitom,hogy jobban fájt, söööt, akkor fájt csak igazán...Mármint a második szülés után fájt csak igazán a méhösszehúzódás, az elsö után éppen alig érzetem párat,bezzeg most....Azért kibirtam fájdalomcsillapitó nélkül (na nehogy már ahhoz kérjek bogyeszt,mikor a szülést minden nélkül végigbirtam...), de határozottan megmaradt bennem,hogy jobban fájt.
És állitólag ez igy megy sorra, a méh jobban kitágul, és ezért erösebb munkára van szüksége,hogy újra összemenjen...

Na,megyek is.
('hogy én milyen sürün jövök ide mostanában?!?!?!Kép)
Barbi

Kép
Kép
barbi

KrissiKép
Akkor marad a lépcsőzés Kép!
Totál megértem, hogy eleged van a nagy súly cipeléséből!
Aludni, feküdni tudsz?
De jó lenne, ha "csak" Jovitól hallanánk felőletek!!!
Szülésindítók mennek!
Köszi az infót a teáról!

ZituskaKép
Lehet, hogy fej fej mellett finiseltek Krissivel Kép!
Bár, ha baba lennék én is inkább bent maradnék ebben a hidegben és karácsonyi őrületben.
Aztán, ha szépen megnyugszik mindenki és csendben üldögél a fa alatt, akkor kezdenék el kiváncsisodni, hogy "mi ez a nagy csönd odakint?"
Bocsi, tudom, hogy nem igazán díjjazzátok ezt a humort Kép!

NoémiKép
Hányingerben, émelygésben nem tudok segíteni. Én nagyon ritkán voltam rosszul és akkor is ennem kellett és elmúlt!
Kitartás! Azért remélem valaki tud segíteni ötletekkel!

Hoztam 22 hetes pocakképet. Szerintem nem olyan hatalmas, pláne, hogy két babáról van szó:

Kép
Kép
Stella

Kép
stella9

Edit: nekem is jobban fájt a 2. után, DE most nem. Nyilván köze van a dologhoz annak is, hogy a 2. és 3. szülés között 13,5 év telt el. A Jánosban pl. még oxitocin inj.-t sem adtak. Reklamáltam isKép, amikor megmagyarázták, hogy ilyen korkülönbségnél nem kell, tulképp olyan, mintha első szülés lenne.

Szilveszteri malaCSült: nyááámmKép Idén nekem kell megcsinálnom...

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?