Új privát üzeneted érkezett!

Bri
nekem nincs nagyon mit mesélnem, de szívesen olvasom a te élménybeszámolóidat :wink:
Mi élünk, virulunk, jól vagyunk, de egyenlőre nem történik körülöttünk semmi szinte :lol:
Azért nem jövök gyakrabban mostanság, mert akkor csak én írnék :lol: :lol: most hogy kijött a szép idő, érthető, hogy nem ül mindenki a gép előtt :wink:
Jövő héten már mész is vissza :roll: kááááár....mondom ezt én, de neked bizti jó érzés, hisz végre talizhatsz Apival megint. :wink:
Nekünk azért nem jó, mert időeltolódás, és nem tudsz annyit jönni :roll:

Szrityi
remélem jók lettek az eredményeid :!: +++++++++++++++

Ancsyka
nagyon szorítok, hogy csodababád legyen, és fránya piri ne merjen hozzás kopogtatni most :!:
Reggel remélem jössz a jó hírekkel :!:
Varázslat megy neked Kép
drukk, drukk+++++++++++++++++++++++++++ :!:

Szuzy drága, te kólás :lol:
Remélem jól vagy, minden rendben :!:
Pénteki UH-ra drukk megy++++++++++++++++++++++++ :wink:

Többiek, jól vagytok :?: Hun vagytok :?: :roll:

Csoki-vani :?:
jól vagy :?: Mi újság :?:

Drukk megy mindenkinek mára+++++++++++++++++++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

tető :?: :shock: :roll:
most nem kell... :lol: átadóóóóó bárkinek :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na en lettem lapalja 8) :lol:

Betty
Ne is mond megyek is keszulodni mert mar delutan van...elmegyek Patihoz ma babazni kicsit 8) Na meg elotte onkormanyzat :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok!

Nekem köv uh csak 2 hét múlva lesz :( addig nem látom.
Holnap vv-re megyek,meg az EKG-t lehet elintézem,mert ugye ezek kellenek a kiskönyvhöz.
Jövő héten fogászat.

Más velem sincs.

Bri!
1 hét és utazol?Biztos várod már,h találkozz apival :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi, elmegy az a két hét hamar, meglásd :!:
Van rossz fogad egyébként :?: Vagy nem tudsz róla :?:
Én nem merek elmenni, pedi el kéne :roll: ......fosok :lol:

betty615

Bri- Ne is mond, ez a sértődés ismerős :D Én egy csomószor már úgy csináltam, hogy egy rakás barátot egy helyre csődítettem, mondjuk egy étterembe és akkor 10-en találkoztunk egyszerre és nem nekem kellett szétszakadni :D Siófok miatt irigyellek, imádom a Balcsit :wink: Meg is beszéltük a barátnőmmel, hogy nyáron itthon hagyjuk a fiúkat ( hisz úgy is dolgoznak) és ő, a kisfia, illetve Gombóc és én szépen lehúzunk majd hétköznap a Balcsira ( Füreden van nekik egy kis lakásuk,így szállást nem kell fizetni) :D

Betty- Fogorvosnál én voltam januárban, akkor kicserélte az egyik tömésemet, mert fájt a fogam, elvileg most 16-án kell mennem kontrollra....Vicces lesz, mert a múltkor nem csinált röntgent, mert pont pé után voltam és hát nem tudtam teljesen 100%-ra mondani, hogy nem vagyok terhes....De persze nem voltam, mert Valentin napon megkaptam pirit ajándékba :D Viszont akkor most sem fog tudni röntgenezni, hihihihi :D Ne félj tőle, jobb túl lenni rajta...Mondjuk az érdekes, hogy én régen a szuri miatt féltem a fogorvostól, hogy csak azt ne adjon.....Nem is adott vagy 24 éves koromig, mert addig sosem volt semmi baj a fogaimmal.....Aztán nem tudom miért elkezdtek lukadni és megkaptam az első szurit.....Azóta könyörgök a szuriért :D Hisz ha beszúrta már semmit sem érzek :D

Gabi- Tényleg hamar elmegy az a 2 hét, kitartás :wink: Gondolom mennyire várod, én is bevagyok sózva :D Mikor volt neked az utolsó??Akkor mekkora volt a babád??Szívhang is volt ha jól emlékszem :wink:

Én lépek főzni, illetve Szüli Felit sasolok :D

KépKép
gyancsi

Sziasztok,

Hát elküldtem doki bácsinak sms-ben az eredményt és a 120 perces inzulintól nincs elájulva, mert felhívott. Szénhidrát diéta és heti izzasztó3x torna. Remélem ez nem jelent plussz hónapokat, mert most már igazán történhetne valami....

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

sziasztok.

Bri, hétfőn mondta a doki, hogy teszteljek. Múlt hét előtt pénteken kaptam a tüszőrepit, 2ampulla coragont, majd szombat, hétfő inszem. A hétfői inszemhez számított 2 hetet mondott a doki tesztelésnek.

Ancsy, de jóóóó nagyon-nagyon szorítok neked. Kívánom, hogy sikerüljön.

Lányok olyan jó ez a munka, kicsit elveszi a gondolataimat, sőt szinte a körül folyik mikor hazaérek, hogy mi is lesz holnap. lehet ez kellett nekem? nagyon remélem.

Fifikéről majd teszek fel képeket, komolyan haláli ez a kis macsek.

puszi lányok

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, sajna most még nem igazán tudok jönni, csütörtök, péntek, vasárnap még munka, utána viszont már itthon vagyok!

Mindenkinek nagyon drukkolok!

Rólam csak annyit, hogy megvolt ma a 2hónapos mérlegelés, nézzétek csak a vonimat?
Tisztára röpködök az örömtől! :D :D :D

Pusszantok mindenkit!

Ancsyka,
holnapra drukkkkkkkkk!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli:
gratula a sok mínusz kílóhoz nagyon büszke vagyok rád, és már kevesebb van hátra mint amin túl vagy ez tök jó!!!!!
szrityi

meli, ez szuper, csak így tovább. Végig csinálod, ügyes csajszi vagy.
Gratulálok az eddigiekhez is.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Köszike Lányok!
Hát, meg vagyok elégedve magammal!
MOstmár gyúrok rá, hogy pocakot növesszek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó Reggelt Csajok!

Köszönöm a szurkolásokat, ime az eredménye:
Kép
Most reggel elszaladok v.v-re és biztosabbat csak utána!!!!majd jövök
puszi :):):):)
ancsyka

Ancsyka
Jajjj, nagyon örülök :lol: várlak nagyon, :!: :D drukk, hogy szép magas legyen a hcg-d++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi Suzy :):):)
remélem én is, hogy végre most magas értéket fogok hallani :)
Figyi, hol szoktak ilyen vért venni, sztk??? mert,hogy az én lombikos kórházam lehet nem csinálja meg spontán babánál?!
ancsyka

Sziasztok Csajok!

Ilyen fantasztikus hírekre jöttem reggel... :lol:

Mindenkinek sikeres spontán hónapot kívánok és drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
A varázspálcád milyen hatásos volt :!: :roll: :lol: feléd is induljon el a csillagszórás és hozzon szerencsét :!: :wink:
Köszi, jól vagyok, csak délután már nagyon fáradtnak érzem magam, ezért is nem biztos, hogy leszek mindig este :!: délután vagyok nagyon álmos, reggeli kelés megy :!: :wink:
Hajrá spontán++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gyere hozzánk fogászkodni, majd fogom a kezed drága
:!: :lol:

Gabi
Nálunk teljesen a kismama lelkére van bízva, hogy megy-e fogorvoshoz, nem kötelező és ez nem jó sztem, egyébként a terhesség alatt romlanak legjobban a fogak, érdemes előtte vagy az elején megnézetni és ha kell javítani :!: :wink: reméljük nem lesz semmi gond, az íny is hajlamosabb ilyenkor begyulladni :!:

Ancsu
Lehet, hogy jókor jött ez a munka neked, egy kicsit figyelem elterelés... :roll: :wink: drukkolok nagyon +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Nagyon, de nagyon ügyi vagy és további sok sikert a fogyáshoz és nemsokára indulhattok, de jó :!: :lol:
Nagyon sokat dolgozol :!: :roll:

Bri
Csak úgy nézegettétek a házakat :?: vagy esetleg van valami tervetek :?:
És mi volt a tálon :?: miket ettetek :?:
Nemsokára akkor apácskával lehetsz, gondolom, hogy már mennyire várod/várjátok :!: :roll: :wink:

Gyancsi
Majd Bettyvel üzenek, hogy mi volt az uh-on (ok Betty :?: ), utána biztosan nem leszek majd csak este, de hogy tudjátok mi volt üzenek :!:
Drukk Neked is az uh-hoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
:?: hogy vagy :?:

Zsu
Már régen voltál... :roll: :wink:

Képzeljétek ma itt vannak a Bochkorék...imádom őket :!: :lol:

Szép napot és sok puszi Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka
SZTK-ban, ha nem csinál ilyet a lombikos klinika :!:
mikor mész :?: most reggel :?: nagyon izgulok és szorítok érted :!: :roll: :oops: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka
Emlékszem, hogy amikor jöttél ,akkor volt, hogy a hcg-d lecsökkent, ahogy nekem is decemberben, tudom, hogy ez benned van, mint rossz élmény, de sikerülni fog és most ez lesz a nyerő :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ANCSYKA
Még egy csodababával bővül a repertoár :?: :?: :lol:
Gratulálok, ez egyértelmű :!: +++++++++++++++

Szuzy
Persze, nyugodtan üzenj majd UH után, aztán tudósítok :lol:
Szuzy, én abszolút nem bízom a spontánban, ezt te is tudod :wink: várom pirit majd...lassan 1 hét múlva...és azért örülök pirinek, mert tudom, hogy már közel a lombik :lol: :lol:

Mindenkinek megy a drukk++++++++++++++++++++++

betty615

Betty
Jól van, tudom, de Én hiszek a Tiétekben is :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka
nálatok is a spermiumszámmal van/volt gond. Mégis mennyi ez számban kb. :?:

Szuzy :wink:

betty615

Vagyok egy ici-picit a cseten, ha esetleg jönne valaki :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csoki-vaniról tud valaki valamit :?: :roll:
Nagyon eltűnt az utóbbi napokban :?

betty615

Ancsyka Suzy nagyon gratulálok!!!

KépKép KépKép
kamilla*

Kamilla
Köszi, kedves vagy :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

írtam csak eltűnt :evil:

Ancsyka gratulálok! Akkor ha jól értem csodababa? (Mert a vonalzódon eszkimók vannak, azaz ő nem eszkimó, ugyi?)

Bettykém itten vagyok én csak a nagy semmi van :shock: . Akkor most ez azt jelenti hogy mi is reménykedhetünk? Azt tudom hogy nem mindig uo szr a spermiumszám (csak persze nem mindegy honnan indul az ember)... De én is olvastam már csodasztorit. Csakhogy nálunk naon szr... - gondolom nálatok is ezért icsi és nem pedig mondjuk lombik vagy inszem.
Vendég

Sziasztok :wink:

Bri :!:

Örülök, hogy jól vagy és annak is, hogy minden rendben volt az UH-on :wink:

szrityi :!:

Mit mondott a doki az IR eredményedre :?:
Ugye minden rendben van :?:

gyancsi :!:

Remélem, hogy jól vagytok a babával együtt :wink:
Igen csak a hétfő és az ünnepnapok szabadok az embernek de a piac ilyen örülök, hogy legalább neki van munkája :wink:

ancsyka :!:

Gratulálok a kétcsikos teszthez :wink:
Problémamentes babavárást kivánok+++++++++++++++

ancsuka :!:

Nagyon szoritok hiszem, hogy a teszted erős kétcsikos lesz++++++++++++++++++++++++++++++
Örülök, hogy tetszik az uj melóhely :wink:

Melinda :!:

Gratula a fogyáshoz ügyes vagy :wink:
Nálad is mindjárt indul a mandula előre inditom a sok ++++++++++++++++++++++++++++ enerdzsitttt :wink:

Suzy :!:

Örülök, hogy jól vagy Te is a babával együtt :wink:
Köszi én is jól vagyok csak az idő elég vacak hüvös van, havi már mulóban a felülések már mennek de futni még nem tudok, mert kicsit még vérzek.

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok!

Betty!
Tudomásom szerint nincs rossz fogam,nem is volt soha csak a bölcsesség fogaim romlottak el,de abból kettőt már kihúzattam egy meg tömve van (de az is már fehérrel van tömve).Szóval nem nagyon félek,csak kicsit :lol:
De amúgy én csak akkor mentem mindig amikor már majdnem meghaltam a fájdalomtól :oops: Ez egyszer pont karácsonykor tetőzött,szaladtunk a non-stop fogászatra ahol 11.000-ért csinálták meg.De persze nem csak az fájt,hanem alsó is és az meg kilett húzva,de csak 2 hét múlva.
Jaj lehet,h mégiscsak jobban félek??? :lol: :roll:

Gyancsi!
Én mikor legutóbb voltam a dokinál,akkor nem csinált uh-t,de az előttin már volt szívdobi.Akkor volt 1 cm,húú most már milyen nagy lehet!!!!

Ancsu!
Látod mi mondtuk,h ez a munka nagyon jó lesz neked!Végre kicsit kitudsz kapcsolni
:wink:
Várom a teszt eredményedet+++++++++++++++++

Meli!
Csak így tovább :wink: :lol:

Szrityi!
Hajrá diéta+torna!És reméljük tényleg nem kell hónapokat várnotok.

Suzy!
Hát nekem sajnos mondta a védőnéni a fogászatot :?
De remélem nem lesz semmi,mert lehet h lerókázom (bocsi) a dokit,nem szeretem,ha turkálnak a számban. :oops:

Ancsy!
Szerintem is egyértelmű :lol: :lol: :lol:
Hát tényleg csodababa!

Vanili!
Hát mi a párommal egyáltalán nem reménykedhettünk a spontánban :cry: Sajnos nagyon-nagyon rosszak voltak az eredményei.Számot ne kérdezz,mert mindig csak szörnyülködtek a dokik :roll: De legalább 1-2 használható volt benne,illetve legalább 4,mert ugye annyi petikém volt érett. :lol:

Rólam!
Ma megvolt a vérvétel (4cső),vittem pisit is.Elmentem EKG-ra is,szóval a két legfontosabb megvan,vagyis meglesz.
Holnap meg valahol szereznem kell utrót,mert kicsit elszámoltam amikor legutóbb a dokinál voltam.Van gyógyszertáros ismim,de kitudja.Még a végén bekell mennem az SZTK-ba.SZERINTETEK,ha viszem a papírjaimat akkor ott írnak fel nekem?Azt mondjuk nem szeretném,ha megvizsgálnának.

Többieknek (is) puszi!

És küldöm a drukkokat++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok!

Köszönöm a drukkokat, később jövök bővebben, de most dolgoznom kell :(:(:(
Vérvétel eredményem: Hcg 145
Majd jövök, puszi mindenkinek és ++++++++++++++++++++++++
CSODÁK VANNAK, BIZZON MINDENKI BENNE :)
ancsyka

Ancsy!
Gratulálok!!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Ancsyka
Látod :wink: ugye, hogy vannak csodák és bízni is kell bennük :!: :roll: :lol: örülök a jó hírednek, igazán szép eredmény, reméljük, hogy emelkedni fog, drukk továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:

Gabi
Sztem írnak fel :!: próbáld meg mindenképpen :!:

Többiek :?:

Betty
Bocsi, h szó nélkül leléptem, de mennem kellett és időm sem volt írni csak egy sms-t :roll: még mindig nevetek, ha rá gondolok :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka,
gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
Nem vagy semmi! :wink:
Egyébként nálatok miért kellett volna a lombik?

Suzy,
holnapi uhu-hoz drukk!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli
Köszi, jól fog jönni azt hiszem :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csoki-vani
igen, az a nem mindegy, ki, honnan indul spermaszámilag...
Nekünk az utsó 1 milla volt, azzal tényleg matematikai képtelenség bármi...

Ancsy
a fentebbi spermás kérdésemre majd léccci válaszolj :wink:
Gratula a hcg eredményhez :!: :wink:

Gabi
sztem próbáld meg az sztk-t, de nem biztos, hogy csak úgy írnak fel utrot.

Szuzy :lol: :lol:
Lábod :?: :lol: :lol:
Holnapi UH-hoz drukk++++++++++++++++++++++++++

Többieknek pussz :!:

betty615

Ancsy:
Gratulálok neked, jó látni, hogy elindul ezen a topikon a Baby bumm....
:lol:
Ránk férnek a jó példák amit mutattok...

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Gabi
Hat en utazom de 10napig meg egyedul leszek :oops: apacska csak 17en erkezik es meg semmi sem biztos :? De varom mar,hogy menjek tele vgyok energiaval es a sakura viragzasa is most lesz meg nem maradok le arrol sem :wink: Nekem van meg utrom ha kene :roll: de ha meg olyan sok kell akkor a dokidhoz uzsgyi es irass mindenkepp!!!Kisegiteni kitudlak viszont :wink:

Gyancsi
Nekem meg a barinom aki elutazott es elmeletben multheten mar vissza kellett volna jojjon...mint kiderult vissza is jott csak o vart engem skype-on... :? nem hivott fel szal o akart volna talizni es vasarnap hivott fel...nekem utolso hetemen mar egy egeszsegeset kakilni sincs idom :x Aztan mondom a lanynak....jaaah mert o vacsorazni akar velem menni...na akkor meg plane itthon vgyok mar mert o este akar menni am...es mikor mondom neki,hogy hat este az nekem ngyon este van ...erre mondja neki a kedd szerda nem jo legyen pentek(errol a hetrol volt szo)mondom neki az uccso napom az mar eleg huzos lesz mert utana a husvet miatt minden zarva ugye...erre beszol...hat mind a kettonknek kell am alkalmaszkodni :shock: :twisted: na mondtam am neki...en utazom mondom nem te...miert nekem kene alkalmaszkodni?es mondom te mar multheten itthon kellett volna legyel :twisted: ugyhogy meg azt a maradek kedvem is elvette ami volt,hogy talalkozzak vele :roll: Es tudnek meg meselni rola...allandoan engem kerdezget...o nem mesel semmit :roll: es olyanokat kerdez,hogy hajam egnek all :? :shock: :oops: :roll:

Nekem sajna nem ismerik egymast a barataim meg altalaban egyik nem szereti a masikat a masik meg a harmadikat :roll: nagy dramak vannak itt :roll: pedig mennyivel egyszerubb lenne :roll:

Ancsu
En is kaptam tuszorepit az elos lombiknal csak egyet beultikor es eleg sokaig kimutatta :roll: 2ampulla az 10ezer? vgy 12 :?: :shock: :idea: hetvegen mar en is tesztelnek mondjuk szombaton :arrow: aztan meg hetfon es latni mennyire szepen erosodik 8) :lol:

Suzy
Jaa csak ugy...anyuval mindig nezzuk a hazakat barhol jarunk...felhivjuk a teloszamokat neha megis nezzuk 8) sosem lehet tudni mikor mit talal az ember :wink: amugy pl volt egy regebbi haziko es 12milla volt...zamardiban...az nem is olyan rossz :idea: A talat holnap felteszem 8) ciganypecsenye,kacscomb,toltott jerce,toltott gomba...rizs,krumplivl...jol nezett ki ngyon es 3man jollaktunk sot meg hazahoztunk az ocsemnek is belole :wink: Hazakkal tern ngyon nincs...haza nem szandekozom jonni :roll: de egy nyaralo jo lenne occso aron...pl neztem a neten siofokon 31nm-es lakas a kozpontban mar 6millioert van...mondjuk nekem kertes kellene...megis csak nyaral az ember....vilag eletemben panelben laktam :roll: de ez egy alom egyenlore 8) :lol: (tudod merni kell ngyot almodni :wink: )

Angyal
Enis orulok, mar azt hittem a petefeszkeim bemondtak az unalmasat :? viszont a miomam ahanyszor megyek annyiszor mondja,hogy milyen nagy :roll: Nalad mi a helyzet? 8)

Ancsy
Szep magas HCG ez nem is kerdeses,hogy baba es marad is :wink: :lol:

Csajok mivan veletek?Sokan csak irogatnak de nem irnak a masiknak :roll: Jaaah es eljen aprilis elseje 8) :lol: :lol: Valaki kerdezte a teniszt,hogy kint tudom-e folytatni...mar nem emlexem ki :oops: igen fogom tudni mert megyek majd most n em akarom abbahagyni mert marha jo 8) A jobb oldalon marhara faj most nekem is :? most volt pe-m vgy van de a bal oldalon volt a tuszo erre jobb oldalam leszakadf :x lehet a miomam faj :roll: :?

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Bri!
Köszi a felajánlást,már csak 2 hétig kell szednem,az a baj,h azt is elfelejtettem,h húsvét hétfő lesz. :?
Jaj már ezer éve nem találkoztatok és akkor még plusz ő sem lesz otthon? :(

Betty!
Azért gondoltam,h viszem az összes papíromat,hátha.

Suzy!
UH-hoz mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon kiváncsi vagyok,h mekkora a babád!Vagy még csak petezsák? :roll: :lol:

Csajok megyek zuhanyozni aztán irány az utro vadászat!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu! :?: :?: :?: :?:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Megnyitom az oldalt és mit látok?! :shock: :lol:
Egy zebrát!!!!
Ancsy! Gratula!!!! Drukkk hegyek! Minden rendben lesz!!! :D

Olvasni nincs időm.
Kórházban vagyunk, Bogival, tüdőgyulladás, szerda óta itt vagyunk, és még nem látjuk a végét. De a közérzete jobb és legalább már láztalan.
Külön szobában vagyunk, de így is féltem a picimet...

Puszi és drukk mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!

Betty
Lábatlanról már hallottam, de Lábod-ról még soha, nekem ez nagyon vicces volt :roll: :lol:
Ma v.v :?:

Bri
Húúúúúúúúú, ez nagyon fini lehetett, egy minden finomságot enni :roll: :wink:
Azt hittem azért nézitek, hogy majd lassan jöttök haza :roll: :wink: egy nyaraló is jó lenne, hát váljon az az álom is valóra, szívből kívánom :!: :wink:
Jó sokára lesztek még együtt apácskával :shock:
a sakura egy fa :?: ami most fog virágozni, életemben nem hallottam róla :roll: :oops: :?: :wink:
Reméljük nincs a miómáddal semmi gond, csak nagy lett a tüsződ, ami kisugárzik a másik oldalra is :!: :roll:

Gabi
Majd kiderül az uh-on, h mi látszik, elvileg petezsákot nézünk és remélem lesz is, mert Én azért megyek :!: :wink:

Köszönöm Csajok a drukkokat :!: :wink:

Az elveszettek pedig jöjjenek elő :!: :wink:

Szép napot :!: tiszta izgalomba vagyok, várom a fél 12-t :!: :oops: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lucuzs

Jobbulást Boginak, vigyázz magatokra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ma dolgozom 8 éve a munkahelyemen :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt :)

Most nincs időm külön-külön megköszönni, így egyben : NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK :)
Most aztán mindenki kövesse Suzy és az én példámat.++++++++++++++++++++++ akiknek most kell :)
Csajok, hogy lehet ezt kibírni, olyan messze van még a UH :) addig lehetne, hogy mindennap teszteljek, hogy tudjam ,hogy a babám a helyén van?! :lol: A dokim amúgy is olyan lazán vette a terhességemet, mivel, hogy a lombikos kórházban voltam és majd csak nem azt mondta, hogy ez spontán baba, semmi baja nem lehet....hát így legyen!
Suzy

Olyan nagyon szorítok neked a mai UH-hoz...

Betty

Igen, nálunk a férjem értékivel volt a baj....tavaly nyáron két lelet olyan volt, hogy 4 millió utána pedig 6 millió. Majd csináltatott a lombikos dokim még egy spermaképet pont a leszívás előtt és ott pedig 19 milliót produkált a kis drága...úgyhogy értetlenül álltunk ott a dokinál...ő sem tudta mi lehet...A mostani baba pedig a 18.nap esti atom pozitív LH tesztemnek köszönhető :)Én sem hittem soha , hogy spontán összejönne 3 év után, de itt van, ezért lehetséges bármi az életben...Nekem ez a március hónapom (miután kiderült, hogy nem lesz fagyis beültetés), úgy telt el, hogy nagyon mérges voltam az életre. Nekem azért csodababa, mert ebben a hónapban mindent csináltam: koplaltam, futni jártam, fogam be van gyulladva és szégyellem magam így utólag, de nem tudtam, hogy baba van, dohányoztam is..... Ezt mind leküzdődte a babóm...úgyhogy bármikor bejöhet neked is...látod, ha egy gyerek le akar születni :)

Gabi

Mintha régebben te írtad volna, hogy fáj a fejed?! Ha te voltál, akkor az ellen mit tudnék tenni....fejfájás és erős tarkó nyomás....szerintem a kávé megvonás

Lucuzs

Boginak jobbulást, hamar gyógyuljon meg a kis drága :roll:
ancsyka

Suzy

Jó neked, 8 év az már szép...
Az előző és egyben első munkahelyemen én is 9 évet húztam le, aztán jött a leépítés a válságban...azóta nem találom a helyem :(
A mostani helyen is nagyon gyűlölők lenni, utálok felkelni és bejönni ide :(:(
ancsyka

Ancsyka

Én két naponta tesztelek, mert máshogy nem bírnám ki, főleg, hogy van még belőle :!: :roll: de ma kiderül, mit mutat :!: :wink:
mikor is kell menned :?: drukk addig is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Igyál sokat és legyél sokat friss levegőn, vagy esetleg panadolt vegyél be, mert azt lehet a fejfájásra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka

Fogaddal mi történt, h gyulladt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy

Nekem a fogaim viccesek....Világ életemben rendszeresen jártam a fogdokikhoz....most is évek óta járok a magándokimhoz! De a múltkor már azt mondta, hogy nem akar tovább kezelni, mert ilyen mint én nincs még egy...Már 6 fogam hiányzik, mindig az a vége, hogy fáj utána fedő vagy gyökér tömés, rá pár na és begyullad..aztán jön a kihúzás
Nem tudom mit tudnék csinálni, nagyon féltem a babámat, ezért a legjobban
Januárban is mikor megvolt a baba, nagyon fájt egy nyítot fogam, nyitva volt , mert ha betömte, begyulladt és csak a beülti után akartuk betömni....a baba elment és rá egy hétre kihúzta a fogam, ciszta volt a foggyökéren.....erős a gyanúm, hogy azért nem fejlődött a baba januárban.
Most márciusban tömte a fogam, de nem idegelte ki, és a két fogam közzé is tett tömést...tömés után két nap, már fájt, utána abba maradt és most 5 napja megint, hidegre-melegre érzékeny és nem tudok rajta rágni
Tegnap elmentem a dokihoz, hogy csináljon vele valamit, mert a babámat féltem, de ki idegelni nem tudja, mert kusza a foggyökér, maradna megint a kihúzás :( Most adott valami löttyit, hogy reggel este ecseteljem, mert az ínyem van begyulladva és felhúzodva
Tudsz valami jót erre???? Tényleg semmi másért, de ezért nagyon féltem a babám :(
ancsyka

Ancsyka

Az ínyt GENGIGEL-el tudnád nem ecsetelni, hanem a spray-s változata jobb lenne, de ha nem tudod beszerezni Corsodyl öblögetőt használj, de azt is ecsetelve, lokálisan :!:

nem tudom, hogy miért gyulladhatnak be a fogaid, de az biztos, hogy addif, amíg gyulladásba van, nem lehet hozzá nyúlni, le kellene húzni antibiotikummal (Dalacin C) és csak utána lehetne kezelni :!:
akkor szokott egyébként ilyen lenni, ha egy fog tömésekor nem tesz a fogorvos alapot a fogba, azért kell, hogy a tömés és a fogbél között ne legyen rés, hogy a bacik ne tudjanak oda bejutni, le kell zárni a kettő közötti rést egy réteggel (cement réteggel) :!:
ha ez nincs meg, sorban el fognak a fogak halni és, ha nincsenek kikezelve,akkor el is veszted őket sorban, mert folyamatos gyulladásban vannak :!:

az mit jelent, hogy a két fogad közé is tett tömést :?:

azért nem tudsz rajta rágni, mert még él a fog, gyulladásba van, antibiotikum kellene :!:
utána fogok nézni, hogy melyik antibiotikumot lehet terhesség alatt szedni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Most valami narancssárga híg folyadékot adott nekem a doki kis üvegcsében, sajnos fogalmam sincs mi a neve :(
Az a vicc, hogy magán doki, jó pénzért és szájsebész is egyben...tehát pancser nem nagyon lehet...ezer betege van és mindenki meg van vele elégedve, csak én velem szokott küzdeni :)
Azt akartam az előbb íni, hogy régen úgy volt betömve ez a két jobb felső fogam, hogy szinte egybe volt a két fog, úgy volt a tömés eldolgozva vele, nem is volt bajom vele évekig...és a mostani dokim, meg elég nagy hézagot hagyott a két fogam között...persze, tudom, hogy így a jó és be van tömve mindkét fogam, csak most fura , hogy van hézag a két fogam között...és komolyan olyan mintha az fájna...
Na mindegy, hülyeség...a lényeg, hogy valahogy le kell húzni róla a gyulladást..... Ugye nem feltétlen lesz ez hatással a babára?
ancsyka

Jelentem utro elintézve.Kaptam volna recept nélkül is,de úgy egy 1000-el drágább lett volna egy doboz :shock: .Gyorsan elszaladtam az SZTK-ba és rövid beszámoló után már írták is.Szerencsére megvizsgálni nem akartak,kérdezték hova járok terhesgondozásra,ennyi.

Ancsy!
Én már nem vagyok fejfájós,nagyon régen voltam az.
Most már csak ritkán jön elő.
ÓÓÓ a fogaiddal jól megáldottak :evil: :shock:

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?