Gabi
Hat en utazom de 10napig meg egyedul leszek
apacska csak 17en erkezik es meg semmi sem biztos
De varom mar,hogy menjek tele vgyok energiaval es a sakura viragzasa is most lesz meg nem maradok le arrol sem
Nekem van meg utrom ha kene
de ha meg olyan sok kell akkor a dokidhoz uzsgyi es irass mindenkepp!!!Kisegiteni kitudlak viszont
Gyancsi
Nekem meg a barinom aki elutazott es elmeletben multheten mar vissza kellett volna jojjon...mint kiderult vissza is jott csak o vart engem skype-on...
nem hivott fel szal o akart volna talizni es vasarnap hivott fel...nekem utolso hetemen mar egy egeszsegeset kakilni sincs idom
Aztan mondom a lanynak....jaaah mert o vacsorazni akar velem menni...na akkor meg plane itthon vgyok mar mert o este akar menni am...es mikor mondom neki,hogy hat este az nekem ngyon este van ...erre mondja neki a kedd szerda nem jo legyen pentek(errol a hetrol volt szo)mondom neki az uccso napom az mar eleg huzos lesz mert utana a husvet miatt minden zarva ugye...erre beszol...hat mind a kettonknek kell am alkalmaszkodni
na mondtam am neki...en utazom mondom nem te...miert nekem kene alkalmaszkodni?es mondom te mar multheten itthon kellett volna legyel
ugyhogy meg azt a maradek kedvem is elvette ami volt,hogy talalkozzak vele
Es tudnek meg meselni rola...allandoan engem kerdezget...o nem mesel semmit
es olyanokat kerdez,hogy hajam egnek all
Nekem sajna nem ismerik egymast a barataim meg altalaban egyik nem szereti a masikat a masik meg a harmadikat
nagy dramak vannak itt
pedig mennyivel egyszerubb lenne
Ancsu
En is kaptam tuszorepit az elos lombiknal csak egyet beultikor es eleg sokaig kimutatta
2ampulla az 10ezer? vgy 12
hetvegen mar en is tesztelnek mondjuk szombaton
aztan meg hetfon es latni mennyire szepen erosodik
Suzy
Jaa csak ugy...anyuval mindig nezzuk a hazakat barhol jarunk...felhivjuk a teloszamokat neha megis nezzuk
sosem lehet tudni mikor mit talal az ember
amugy pl volt egy regebbi haziko es 12milla volt...zamardiban...az nem is olyan rossz
A talat holnap felteszem
ciganypecsenye,kacscomb,toltott jerce,toltott gomba...rizs,krumplivl...jol nezett ki ngyon es 3man jollaktunk sot meg hazahoztunk az ocsemnek is belole
Hazakkal tern ngyon nincs...haza nem szandekozom jonni
de egy nyaralo jo lenne occso aron...pl neztem a neten siofokon 31nm-es lakas a kozpontban mar 6millioert van...mondjuk nekem kertes kellene...megis csak nyaral az ember....vilag eletemben panelben laktam
de ez egy alom egyenlore
(tudod merni kell ngyot almodni
)
Angyal
Enis orulok, mar azt hittem a petefeszkeim bemondtak az unalmasat
viszont a miomam ahanyszor megyek annyiszor mondja,hogy milyen nagy
Nalad mi a helyzet?
Ancsy
Szep magas HCG ez nem is kerdeses,hogy baba es marad is
Csajok mivan veletek?Sokan csak irogatnak de nem irnak a masiknak
Jaaah es eljen aprilis elseje
Valaki kerdezte a teniszt,hogy kint tudom-e folytatni...mar nem emlexem ki
igen fogom tudni mert megyek majd most n em akarom abbahagyni mert marha jo
A jobb oldalon marhara faj most nekem is
most volt pe-m vgy van de a bal oldalon volt a tuszo erre jobb oldalam leszakadf
lehet a miomam faj