Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pillanatok múlva egy megbeszélésen kell ülnöm, így aztán gyors leszek.
Üdv az újaknak!Kép - jó helyen jártok!

És üdv a régieknek is (most nem sorolok)!Kép Holnap bővebben reagálok.

Bee-----bye!
beebeey

feldobom en is a gorbem,bar mostmar kezd uncsi lenni.

ancsa.hat nem tudom,eleg fureszfogas.beagyazodasnak kicsit keso,es pe-nek is.majd a tapasztaltabbak megmondjak.

szerintetek elkepzelheto hogy 19 ik napaon volt pe?<!--attachment: serda-405921.html*mime_html.gif*text/html*93.9*kep*serda%2ehtm --><center><pre>
Képkep
serda.htm (93.9 k)</pre></center><!--/attachment-->Kép

Kép
monyoka

SZiasztok! Kép

Monyó,
Sztem a ferty jó helyre tette a pét!
Drukk a dokihoz!!! Miket fog nézni?

A pikkelysömör olyan kiütésszerű, nincs közepe, és valóban egy olyan pikkelyszerű vmi leszedhető a tetejéről. Ha neked az lenne, nemcsak a bokádon lenne! Sztem a neten a keresőben ha megpróbálod, biztos van róla kép is vhol!

Ancsa,
én sajnos anovulációsnak látom Kép

angel37

angel,nem tudom mit fog nezni.Elso konzultacio lesz.
remelem kiir valami hormoncucra mert en arra gyanakszom hogy azzal nincs rendben valami.
a gorbem eleg jo lenne ha nem lenne az az alacsonyabb ertek.

akkor nekem nem pikelysomorom van.Inkabb borkemenyedes a sok tornacipozestol.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Kokusz: Kép Udv koztunk!!! Kép En nem oda raktam volna a pe-t ahova a ferty hanem a 18. napra de ez csak az en velemenyem. Mindig van ok remenykedni amig meg nem jon. Kép
Ma milyen a hod?

Coolcaty: Kép Udv Teged is!!! Kép
Felraknad ide a gorbedet hogy tudjuk milyen is az ha leall a motor? Kép

Monyoka: Kép
Meseld am el mit mond a doki!!! Kép
Doki ugyben en mar voltam hasonlo helyzetben, a parom baratja orvos es o nezett meg, engem nem igazan zavart a dolog elvegre orvos es nem az en baratom, na meg nem is talalkozunk surun. Kép
Szerintem a 25. 26. nap a nyero pe. szempontjabol.

Ancsa: Kép
En a 15. napra tennem a pe-t es akkor elvileg a 22. napi csokkenes lehet beagyazodas, ez az en elmeletem majd meglatjuk kinek lesz igaza. Kép

Angyal koszonom szepen az infot, nagy mazlid volt hogy igy eltunt, en 3-szor voltam korhazban is, mara mar csak abban bizom hogy par ev mulva kitalalnak valami veglegeset es erre meg is van minden esely.
2 naponta jo tengeri sos vizben furdom, az nagyon jot tesz. Kép

Velem semmi kulonos, meg menzizek.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Köszönöm a véleményeteket ... ma reggel 37,3 volt a hőm. 28. nap. Fáj a hasam tegnap óta, de mensinek nyoma sincsen.

Kép Kép
kokusz

Monyó,
a 28. napi alacsonyabbra gondolsz? Lehetett egy fals mérés! Sztem ettől még jó a görbéd! Kép

Drukk a hormonokhoz! Annak tényleg jó a végére járni! Kép

Tontica,
szívesen! Kép
Ja, végülis eltűnt, csak ott van az az egy db emlékeztetőnek! Néha eszembe jut, hogy mi van, ha fogja magát egyszercsak és elborít!
Jó lenne, ha lenne vmi végleges megoldás! Kép

Kriszta!
Merre vagy? Rég voltál! Vagy lemaradtam vmiről??? Kép

angel37

Kokusz: szerintem meg varj napot a teszttel.

Angyal: Lehet hogy tobbe soha nem jon Neked elo, ne idegesitsd magad ezen!!! Kép

Krisztanak megvan a menzije es szerintem tanul. Kép
De azert bekoszonhetne hogy tudjuk el-e meg! Kép

Ma este adjak a kedvenc filmemet: dr. house es kisbabak lesznek benne. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Úgy legyen! Kép

Megnézem Dr House-t, úgyse lesz más dolgom! Kép

angel37

Sziasztok!
Életjel!!!KépKépKépKép

Este jövök,apa úgyis ügyel.Addigra visszaolvasom a mai,és tegnapi napot!

Csók!
Kriszta
(11 cn)

KépKép

KépKép
okr

Hurrá! Kép Kép Kép

Este már nem leszek Kép

angel37

AngelKép

Ha anovulációs akkor LH emelkedésnek nem kellett volna lennie, vagy rosszul tudom? Nem kifogásokat keresek, csak próbálom megérteni.
A ferty miért nem adja meg nekem a pé időpontját? Be kell állítani valamit hozzá?

Kép
ancsa34

Sziasztok!

En is csak bejelentkezek!Nem vagyok jo tarsasag ma semKép!

Nem tudom hogy kinek kell,de kuldom a drukkjaimat!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++

Bali!
Ha lesz idod teszel fel tablat?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: nem akarlak elkeseríteni de nálam is volt LH emelkedés annoKép Én akkor tanultam meg, hogy hiába van LH emelkedés, hiába érik a tüsző, ha egyértelmű hőemelkedés akkor 99%, hogy nem repedt meg és akkor anovulációs Kép

Bár ez semmit se jelent mert szerintem ez marha ritka és PCO-sokra jellemző....

Ja... és 14 napon belül úgyis kiderül az igazságKép (nálam is akkor derült ki amikor utána magasról tojt rá, hogy megjöjjön...)

Ja... a kinezem most a Clostylra buzdított... tehát, hogy ne féljek tőle... a 6 havi metforminszedést kivárom de utána belevágok...

(ja... tegnap 2 helyre is leadtam az önéletrajzomKép)
csakegysokadnick

Ancsa(34) Kép

A fűrészfogas görbe miatt gondolom.
A fertility is ezért nem tud jelölni, mert ugrál a hő fel-le, és nincs benne egyértelmű emelkedés és nem is maradt fenn a nagyobb a kiugrás után sem.

LH tesztet én magam sose próbáltam, de úgy tudom nem mindegy, mennyire emelkedik. Mennyire volt erős? Milyenek általában a ciklusaid?

Ancsa(81), Kép
MI AZ HOGY MA SEM! Kép Ejnye! Kép
Gyere, és panaszkodj, ezért (is) vagyunk, hogy meghallgassunk! Kép Kép

A drukk egy darabig nekem most tuti felesleges!

angel37

Angel!
Koszi!
Jol atvert a szervezetem megint!Minden tunetem megvolt ahhoz hogy remenykedjek!Erre negativ a tesztem es meg a hom is leesett,ugy hogy valoszinuleg meg ma megjon!Roviden ennyi!

Mikor jelentkezel be???

Kép
Kép
ancsa81

Angel!

Az LH teszten egyértelmű csíkok jelentek meg (Babymark). A ciklusom rendszeres, általában 28-30 napos. A jövő héten már többet fogunk tudni.
Ha megjön, bejelentkezem kivizsgálásra, mert ezt a bizonytalanságot nem bírom.

Kép
ancsa34

Ancsa: azért nem kell megijedni, ha most bekavarodott... a stressz és az izgulás, hogy most mi is van már önmagában eltolhatja a ciklust!!!! Szóval no paraKép

(aztán ki tudja, mi is történik valójában... de a 3. napi hormonvizsgálat fájdalommentes és egyszerű... szóval annyit tutira megér a dolog...)
csakegysokadnick

Ancsa: azért nem kell megijedni, ha most bekavarodott... a stressz és az izgulás, hogy most mi is van már önmagában eltolhatja a ciklust!!!! Szóval no paraKép

(aztán ki tudja, mi is történik valójában... de a 3. napi hormonvizsgálat fájdalommentes és egyszerű... szóval annyit tutira megér a dolog...)
csakegysokadnick

Izé... terhesen lehet papagájt tartani? Beleszerettem egy hullámosba...

KösziKép

(Ui: ha ezt a férjem elolvassa, letagadom...)
csakegysokadnick

Monyoka,ezt most nem értem.Most fogtechnikus vagy nőgyógyász?Vagy a középsuliban fogtechnikusnak tanult,aztán meg átment orvosira és nőgyógyászatot specializált?
scali9

Szasztok!

Üdv az újaknak!
Kokusz! Nekem tetszik a görbéd! Megy a drukk! Mikor is tesztelsz?

Monyó! Fogós kérdés! Még gondolkodom rajta, ha lehet. Megy a drukk!! Ugye, hogy még nem volt ilyen szép ciklusod, amióta ide jársz? Szterintem tök esélyes.

Ancsa! Ne legyél szomorú! Neked már volt egy halvány teszted, össze fog az jönni meglásd!

Csakegy! Szerintem az eladót és az orvosodat kérdezd meg! Másik: simán egyetértek az endor...(na de hosszú és nem is tudom)-al, hogy kéne neked az a closti! Míg ez a hónap lefut lesz időd gondolkodni.

O.Kriszti! De rég nem láttalak erre! Merre voltál?

Ancsa34! majd meglátjuk, hogy mi volt! lehetett pé.-d, csak elég fura görbéd, de láttunk már ilyen babásat is.

Tontica! HOl adják az a filmet! Szorítok ám ehhez a ciklushoz.

Zsazsó: Majd ezt a magunktól pasivizsgálatot elmeséled, hogy hogy megy?

Angel! Privi mehet?

Nálam: görcsölök, és tanulnom kéne Kép
Vendég

Tlidi: nálunk halál egyszerű volt a pasivizsgálat: a férjem betelefonált a Szabolcs utcába, kért egy időpontot, megmondta miért kell a vizsgálat. Behívták, leadta a mintát és kért egy másik időpontot a konzultációra. Ott a doki végigtapizta (ld. kívül, hogy nincs-e heredaganat stb. de prosztatát nem tapizottKép) aztán kiadta a leleteket amire rá volt írva, hogy fertilis... szóval nem volt gáz...

(ja.. érdemes saját újságot vinni a mintaadáshoz, mert a férjemnek speciel saját bevallása szerint nem volt gusztusa a csapon kívül bármihez is hozzáérni a szobában... igaz, ő kapásból videót vitt magával a palmján Kép)
csakegysokadnick

Csakegy!
Simán, csak úgy odatelózhat, úgy hogy nem utalták?
Mennyi időre rá mehetett anyagot adni?
Mennyi idő míg megvan az eredmény?
Mennyibe kerül?
Délután,este -re is lehet időpontot kérni.(Szegénykém nem ér rá, annyit dolgozik)
Na jó sok kérdés!
Vendég

Tlidi: Hát ő simán bejelentkezett, beutaló nélkül. Azt sajna nem tudom, mennyi idő normálisan, mert az andrológus akinél járt már ismerte őt korábbról (volt valami fura az azelőtti CT-jén így emlékezett rá a doki...) így soron kívül fogadta... valszeg kell vagy 1-2 hét. Mondjuk a mintaadás egyszerű volt, arra majdnem azonnal adtak időpontot (csak arra kell vigyázni, hogy előtte 5 napig tilos szexelni, így érdemes PÉ utánra időzíteni)... utána meg egy hét múlva már megvolt az eredmény.

Ja... ingyé volt.

A mintaadás korán reggel volt, a konzultáció meg akkor amikor ráér a doki... (de ez szerintem mindenhol így van szerintem ...)
csakegysokadnick

Tlidi köszi a drukkokat. Nem tudom még mikor teszteljek, szerintem kivárom a hétvégét, legalább ha negatív lesz hétfőre kiheverem ...

Kép Kép
kokusz

Csakegy! Home page? vagy telszám van?

Kokusz: de jó! Remélem hamarosan lesz zábraásunk. Mióta próbálkoztok? Mesélj egy kicsit!
Vendég

No akkor rólam röviden: 30 éves vagyok, tavaly október óta próbálkozunk a férjemmel. Már akkor kiderült, hogy gáz van nálam mert a fogigátló után 3 hónapig se kép se hang. Magas prolaktin szint ami miatt Bromocriptint szedtem. A prolaktinom januárra rendeződött, de a ciklusom nem annyira. Duphastont is szedtem és ez az első Clostis ciklusom. 12. napi UH-n 4 tüsző (15-18 mm) és 10,5 mm-es méhnyálkahártya volt. Most pedig várjuk a csodát Kép ami remélem végre megérkezik.
Ezidő alatt természetesen a tesztgyárak igen jól kereshettek rajtam ... Kép Röviden ennyi. Most egy kicsit félek hogy mi van ha negatív lesz a tesz és meg se jön a mensi .... akkor már nem tudom mihez fog kezdeni a doki.

Kép Kép
kokusz

Kokusz!

De, ha netán nics baba meg fog jönni ne aggódj! Nekem a tbl. után rendes volt a ciklusom, aztán egy hónap kimaradt a mensi, de akkor fel sem ment a hő. Szerintem, ha felmegy a hő akkor meg kell jönnie vagy baba van!Aztán 40 napra állította be magát a cikluom és most clostival visszalállt a mindenkori 31 napra. Volt v.mi tünete a magas prolactinnak?
Szerintem jó esélyed van. gyönyörű a nyálkahártya is.
Szóval ne izgulj. Tüntek?
Vendég

Tlidi!

A magas prolaktin szintnek semmi tünete nem volt. A mellemből nem jött semmi nyomásra sem. Csak a hormonvizsgálatnál derült ki. Néztek CT-vel is de adenoma sem volt úgyhogy az okát végülis nem sikerült felderíteni. Viszont a Bromo-tól elég hamar rendeződött, igaz cefetül rosszul voltam a gyógyszertől. Tünetek? Hát passz ... annyi hogy fáj a hasam két napja de ezen kívűl semmi. És a hőm soha nem volt ilyen magasan amióta mérem.
Azért köszi a megnyugtató szavakat Kép

Kép Kép
kokusz

Nekem jövő hét közepén lesz hormoneredményem!
Képzelheted, milyen kíváncsi vagyok.
Azt, hogy rendeződött azt is laborról tudod?
melled sem volt érzékenyebb a prolaktintól?
Vendég

Tlidi: sajna nem tudok számot... de szerintem simán benne van a telefonkönyvben... az urológián belül kell egy andrológust kérni...
csakegy

Tlidi!

A laborból derült ki az is hogy lement a prolaktinom. Ráadásul annyira hogy az alsó érték alatt volt Kép A mellem nem volt érzékenyebb sőt egyáltalán nem volt érzékeny ... szóval nálam tünetei nem voltak.

Kép Kép
kokusz

kokusz: mennyi volt a prolaktinod amikor azt mondták rá, hogy magas?
csakegy

Csakegy!

1456 mIU/l, a normál érték 25,2-628,5 mIU/l között van abban a laborban.

Kép Kép
kokusz

Ancsa,
szegénykém Kép sajnálom Kép azért amíg nem jön meg, egy picit lehet reménykedni...

Majd bejelentkezem, ha most megjön. Nem azért akkor, mert hátha nem, hanemhogy tudjam vmihez kötni! Kép Na persze ha be nem pánikolok! Kép Kép

Ancsa(34),
passz. Mondom, a fűrészfogas görbéd alapján gondolom az anovulációt. Hormonból vagy UH-val majd biztos kiderül! És reméljük, hogy ennek az ellenkezője! Kép
A bizonytalanságba én is bele tudok hülyülni.

Tlidi,
jöhet privi! Kép
A nőgyógyászatokon is szokott lenni andrológus!

angel37

Kokusz: jaaa... akkro ez több, mint duplája volt... csak azért kérdeztem mert néha olyan szintekre is rámondják, hogy magas ami még határértéken belül van...
csakegy

Az durva!
Hát ezért kell a labor.
Lehet, hogy a görbéd is azért ilyen ugrálós nem? Legalábbis én ezt figyeltem meg a prolaktinosoknál ld. Okr, Csakegy, Te, hogy nem olyan kiegyensúlyozott a görébtek.
Vendég

Csakegy!

Hát elég magas volt sajnos ... mikor megláttam totál magam alá huppantam tőle. De hálistennek rendeződött ... legalább azzal most nincs baj Kép

Kép Kép
kokusz

Tlidi!

Lehetséges .... nem tudom. Sokszor szeretnék magamba látni hogy vajon mi történik odabenn Kép

Kép Kép
kokusz

Tlidi: nekem a prolaktinom határértéken belül volt... (PRL:18,7 ami a 21. napra lement 12,3-ra... határérték: 1,4-24,2) Én igazából a 3. napit tartottam nagyon magasnak, de akkor még csak 2-3 hete szedtem a premenst... a 21. napit viszont már korrektnek tartottam...
csakegysokadnick

Okr és én PCO-sok vagyunk, inkább amiatt olyan ugrálósKép
csakegy

Krisztának is magas volt prolaktinja. Szedett bromót is, és akkor ment alsó határ alá, ami szintén nem túl jó, akkor hagyta abba a bogyót. Vagy meghülyültem??? Kriszta, majd jössz és megerősítesz v. megcáfolsz! Kép

Kokusz,
na magamba én is belekíváncsiskodnék néha! Kép Főleg a HSG-nél szerettem volna!

angel37

Hahó!!!
Névtelen

Angel írtam!!Kép

Csakegy! Te miért nem a saját neveden írsz?

Kokusz! Ez a bajom nekem is. Nekem jó lenne egy uh itthonra és sasolnám mindíg, hogy hogy érik a tüszike. Kép
Vendég

Angel!

Na attól még én rettegek ... remélem nem jutok odáig ....
De néha tényleg klassz dolog lenne ha magunkba láthatnánk Kép

Kép Kép
kokusz

Tlidi!

Ja mennyivel egyszerűbb lenne Kép nem kellene azért elmenni a dokihoz. Kár hogy még nem találták ki a házi UH-t Kép

Kép Kép
kokusz

Kokusz,
reméljük, nem lesz rá szükséged! (én is kihagytam volna...)

Házi UH? Tom Cruise-éknak van! Kép

angel37

Tlidi: mert olyan gáz a babanet, hoyg nem jelzi meg a nevem és a jelszót... így minden egyes hozzászólásnál újra be kell gépelnem... most viszont jelszó nélkül is tudok írni és így rövidebbKép
csakegy

Angel: Okrnak tényleg magas... (az enyémmel meg nem tudok mit kezdeni... de a premens elvileg lejjebb viszi... biztos ami biztos alaponKép)
csakegy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?