Új privát üzeneted érkezett!

kamilla, veled értek egyet, ha kérem jöjjön, ha nem kérem akkor meg ne lábatlankodjon ott senki sem. Én láttam a sógornőméknél minden este ott vendégeskedtek apósék, persze anyós fürdetett, de addig apóst szórakoztatni kellett, egy ksi borocskával, aztán esetleg közös vacsora, és egyetlen meghitt este sem hármasban, brrrrrrrrr ahideg ráz ettől. Ja de a cipőt ők ugyan le nem veszik, vendégségben nem szokás, úgyhogy még lehetett utánuk takarítani is, szóval...........lehet ezért nem akar egy kisgyerek sem hozzánk jönni :cry: mert ilyen utálatos vagyok?

zel, te már megint egy angyal vagy, kicsit jobb helyre került a tűréshatárod. :)
bbilona

Hát Csajszik,
nem nagyon tudom még eldönteni, hogy kell-e majd segítség. Azt gondolom, hogy az első hetekben lehet, hogy jól jön, ha segít valaki bevásárolni, főzni, takarítani. Mindezt a párom nem fogja tudni megcsinálni, mert dolgozni fog. De anyóst tuti nem akarok majd látni napokig a nyakamon. :oops: Sajnos én nem nagyon bírom elviselni őt, mert iszonyú személyisége van, ami nekem nagyon nem jön be. :oops:
Tényleg, ti szeretitek az anyósotokat? Jól kijöttök vele?
Én az előző párom anyukájával nagyon jól kijöttem, nagyon szerettem. Sajnos a férjem anyukájával ez nem sikerül... :roll:
katata

Ilona,
nem vagy utálatos! Szerintem, amit leírtál, az iszonyú pofátlanság és sogórnődéknek kellett volna már az elején a sarkukra állni. Én elhatároztam, hogy ha ilyen vendégeskedések lennének, csírájában el fogom folytani azzal, hogy megmondom a kedves vendégnek, hogy még egyelőre nem fogadunk vendégeket, majd jelentkezünk és meghívjuk őket, ha oda jutunk. Biztos lesz sértődés, de a nyugalom mindennél fontosabb.
Bár már ott tartanánk!!! :lol:
katata

katata, jó kis fejtörést fog ez akkor neked okozni! Anyóspajtás szegedi? Egyébként meg ahol 3 bébi van egyszerre, ott nagyon nincs válogatni lehetőség, örülni kell minden segítségnek, gondolom én.
Nekem jó fej anyósom van, nálunk após elviselhetetlen. Próbálom magamba sulykolni az irántuk érzett tiszteletet, hiszen mégiscsak ők nevelték fel az én férjecskémet. Ellenben én az anyukámat sem viselem könnyen, ill. nem viseljük könnyen egymást. Szóval én azt szeretném ha a zuram segítene, és csak ha nagyon muszáj vennénk igénybe segítséget. Már megint csak mosolyogni tudok, gyerek a Holdon én meg ilyesmin agyalok.
bbilona

Ilona,
hát anyósék 20 km-re laknak Szegedtől, ez legalább abban meg fogja gátolni anyóst, hogy naponta csak úgy beugorjon. Nekem apósom jó fej. Sajnos igazi papucs és ezért utálom anyósomat, mert nagyon szemét vele. :? Iszonyú milyen hangon és stílusban beszél vele! :shock: Meg mindenkit irányítani szeretne, mint a férjecskéjét.
A Holdról egy baba, piszok gyorsan itt tud ám lenni!! :wink:
katata

Ilona!
Ha lerágtam mindkét kezemen és lábamon a körmöt, a páromnak is van még ugyanennyi :lol:

Az én szüleim 160, a párom szülei 100 km-re laknak. Szerintem az első 1-2-3 hétben mi is próbáljuk majd megtartani azt az intimitást, amire ilyenkor egy család vágyik. Bár anyukám teljesen rugalmas és mobil :) a párom anyukája kevésbé, de tündér mindkettő :) Szerencsés "anyóscsillagzat" alatt születtem :) (nem vagyunk házasok)
Még nem tudom hogy hogy lesz, de bizti lesz olyan is, hogy jól esne egy kis segítség, majd meglátjuk. Az én párom is sokat dolgozik, de klassz kis család leszünk és megoldunk majd mindent.

Jó, hogy nem tervezem el az életünket az unokáinkig, mi? :lol:
sonjus

A nagyszülőkhoz hozzátartoznak persze a nagypapák is, a párom apukájával nem lesz gond tuti, de az én apukám, mikor a kezébe adnak egy babát, akkor kellőképpen távol eltartja magától, fintorog és olyanokat mond, hogy ennek a gyereknek valami jön a szájából :lol: (konkrétan a nyála folyik, apukám ezt viseli nehezen). Azt mondja nekem mindenki, hogy a saját unokájával nem lesz ilyen, de én tudom, hogy ilyen lesz :) Sebaj, így szeretjük :)
sonjus

Nálunk közel lakik mindenki, úgyhogy hát istennek "ottalvós bulik" nem lesznek.
Egyébként anyám tök jó fej és tök modern. Ő egyáltalán nem idegesítene, ha jönne "segíteni". Én nem azért mondtam, hogy nincs rá szükségem, mert idegesít, hanem mert úgy gondolom, hogy az első 6 hétben a kiscsaládnak kell összeszokni, összecsiszolódni, megismerkedni az új helyzettel. Aztán később jöhetnek a többiek.

Anyós alattunk lakik........no comment. Na, őt nehéz lesz távol tartani. :)
Olyan fura a helyzet, mert annyira rendes anyósom van, hogy már az az idegesítő, hogy nem tudok rá semmi rosszat mondani! Ezt most nem tudom hogy magyarázzam meg. A "mindenbensegíteniakarok" tipikus esete. De én meg egyedül szeretem megoldani a dolgaimat, a mi kis családunk ügyeit meg kettesben a férjemmel. Nem kell, hogy bevásároljanak nekem, hogy megöntözzék a virágaimat, hogy feladják postán a csekkeimet stb. Na, egyébként majd ezek a felajánlások lehet, hogy jól fognak AKKOR jönni. :)

Kép

Kép
kamilla306

sonjus, ti tényleg klassz kis család lesztek. Ez a nagyapa szerep ez aranyos, jót nevettem. :D

katata, azt mondod, lehet hogy fénysebességgel utaznak, vagy egy gondolat sebességével. Ebben kiegyezek, már gondoltam is egyet (kislányt :wink: ). Tegnap a szomszéd kislány (2éves) ette be magát hozzánk, szó szerint, vacsit kért. Úgy irányított mint a parancsolat, piszkosul élveztem :D
bbilona

Ilona!
Apukámnak azt a kétségbeesett arcát láttad volna, mikor az unokahúgom kicsifia összekente magát csokival, apu meg riadtan kérdezte, hogy biztos csoki-e! :lol:
sonjus

kamilla, ez egy sokkal jobb helyzet. És ha ilyen tündéri anyósod van akkor vele biztosan meg is lehet beszélni amire szükségetek van, és biztosan meg is érti majd, nem fog megsértődni. Ha meg nagyobb lesz, vagy éppen elalszik és neked menned kell valahová igazi főnyeremény lesz ha a mama kéznél van. Olyan ideális állapotnak látszik.
bbilona

sonjus, ez még fokozható??? :D
bbilona

Ilona!
Mikor én voltam ici-pici, anyukám elment otthonról, én otthon maradtam apuval. Egyszer csak, belealkottam a pelusba, apukám összeszedve minden bátorságát, kibontotta a pelust, majd öklendezve rohant a mosdóba, utána úgy ahogy voltam visszacsomagolt, majd az orráig húzta a takarót, úgy várta anyut és monda neki, hogy csináljon valamit velem mert nagyon büdi vagyok :lol:
Na nem sztorizom tovább :)
sonjus

No. Karfiolkrémleves készülőben, fogsor megjavítva, itt vagyok.

Szóval segítség anyós anya stb...
Én egész pici korom óta nehezen kérek. Nem kértem cipőt, pénzt, stb. Ha szükségem volt rá, persze jeleztem, viszont kicsit jobban besegítettem a háztartásba. Ha odajutunk végre, hogy baba körül forognak a dolgok, kb sejtem mik fognak történni. Anyósom nagyon jó anyám is egyben, ő majd jön este, és hozza a kis tupis dobozokban a vacsit, hogy ne kelljen főzni. Ezt csinálja, ha valamelyikünk beteg, vagy épp inszemeztünk, műtöttek. Anyukám baromi jó barátnőm még amellé, hogy nagyon laza anya (fiatal, tetovált, orrpiercinges....). Ő majd napközben jön, és állandóan a mosógépemet akarja teletömni. Na ezek a segítségek azok, amiket ugyan kérni nem fogok, de biztosan anélkül fogják megtenni. És ez tök jó! Mert biztosan nagy könnyebbség lesz, ha egy picurka mellett kapunk valakitől fél órát, mert ő kiteregetett, vagy vagy épp a virágokat öntözte meg. De szerintem ezt egy egészséges családi kapcsolatban nem is kell kérni... És ez volt az amit megpróbáltam elmondani anyunak. A sógornőm sem fogja kérni, hogy költözzön oda néhány napra és vezesse a háztartását. Ha akar, menjen, biztosan talál valamit amiben Adri dolgát megkönnyíti
és annak ő nagyon fog örülni.
De az, amit Ilona írt, hogy minden este ott voltak, és inkább feltartották a családot, az nekem is sok lenne. Mert még egy pici mellett valakit traktálni is????
Ilonkám nem vagy utálatos. Az, hogy más szemszögből látsz valamit, vagy csak észreveszed, hogy egy kisgyerekes lakásba talán nem kéne az utca koszát bevinni a cipőn, nem jelenti azt ,hogy utálatos lennél. Sőt szerintem ez inkább figyelmesség. Az azért durva, hogy a család elmegy babanézőbe, aztán még utánuk kell plussszba takarítani. Sajnálom, hogy nehezen jössz ki édesanyáddal.

Kép
Kép
Kép
zel

Hát, belendültetek, mire írtam.
És most rájöttem. Mindenki ugyanazt írja, gondolja, szeretné. Valószínűleg akkor ez a hozzáállás a normális! Jól van. Egészségesek vagyunk!

Kép
Kép
Kép
zel

Na igen, az tök jó lesz, ha el akarunk valahova menni, akkor ott lehet hagyni anyósnál. Meg biztos főzni is fog, ha kijöttünk a kórházból. Csak ne kezdjen el tanácsokat adni, hogy hogy szoptassak, meg hogy fürdessek, meg hogy pelenkázzak, mert azt egyedül szeretném.

Tök fura volt, mikor unokattesómékat meglátogattuk, tök lazán előkapta a cickóit és elkezdett szoptatni a nappali közepén ott előttünk. (a férjem is ott volt!) Hát én ilyet biztos nem csinálnék. Ezek számomra intim dolgok. Meg a pelenkázás is, meg a fürdetés is. Azért mert ő még pici baba, nem kell mindenkinek a kukiját vagy a punciját bámulni. Úr isten! Be vagyok gyöpösödve?

Kép

Kép
kamilla306

zel, úgy látom azért nézőpont kérdése is ki mit tűr el, mit talál jónak. Klassz hogy így látod. Én is örülök, hogy hasonlóképpen gondolkodunk.
Hm anyuval a kapcsolat sosem volt az az igazi anya lánya barátság, túl sokszor visszaélt a bizalmunkkal, nem is könnyű ezért. Úgy szeretnék neki sokmindndent elmesélni, hiszen szeretem, és tök jó hogy van nekünk, de utálom visszahallani innen onnan a magánügyeimet, így aztán összeszorított szájjal és ritkán látogatjuk.

kamilla, a szoptatás a szoba közepén kicsit fura, én sem tenném, de van akit ez nem zavar. De én nem gondolom hogy egy nudista kisgyerek az perverz dolog lenne. Inkább olyan jó látvány a kis hurkás lába, kidülledő nagy de csontos pocija stb. Most szólok ezzel bajban leszel :wink:
bbilona

Kami!
Be! De aranyosan csinálod!
Tényleg nem kell a fél falunak végig nézni, ha pelenkázol, vagy szopiztatsz.
Engem pl nagyon zavar, ha valaki a gyerek szájára ad puszit.
Ha elmegyünk babázni a keresztlányomhoz és ő épp kajcsizik, nem is megyek a szobájába. Szopizzon egyedül, anyájával, ne zavargolódjon körülöttük senki.
Tanácsokkal jöhet bárki. Amíg nem azt mondja, hogy ezt így csináld, mert én is így szoktam. Jöjjön csak a sok-sok tanács, mi meg majd válogatunk!

Kép
Kép
Kép
zel

Kamilla,
igen, én is attól félek, hogy anyósom majd beledumál mindenbe. Hisz ez a lételeme. Emlékszem sógórnőmről (aki neki szintén a menye) is milyen negatívan nyilatkozott mindig, hogy még szoptatni sem tud, aztán meg az volt a baja, hogy még 1 évesen sem képes leszoktatni a szopásról. :shock: Szóval ő mindig olyan okos, és nyilván tapasztaltaltabb is, de azér tmiért kell mindenbe beledumálni? Meg olyanokat csinált, hogy sírt sógórnőm kislánya, pár hónapos volt és kiveszi a kezéből lazán, hogy na majd ő megnyugtatja! Na én ilyenektőlmár előre rosszul vagyok, mert akkor is felment a pumpám! :twisted:
katata

Ilonka,
hozzám is betérhetne egy tünci kétéves kislány!!! :wink: :lol:
katata

Egy dolog miatt örülök, hogy sógoréknál előbb jön a gyerek, mert így anyósom kiélheti magát az első unokáján, az én Bébim már nem lesz "akkora nagy szenzáció". bár ez így most hülyén hangzik és nem úgy értettem ahogy hangzik. Anyunak viszont első unokája lesz az én gyerekem. Bár ez még közel sem biztos, hisz még teherbe se estem. Tesómék jövőre házasodnak, de ki tudja...... Na végülis mindegy. Ez nem verseny.

Ahhoz képest, hogy nem akartam két hétig netezni, egész délután itt lógok. De egyébként meg olyan lassan telik a munkaidő, muszáj szórakozni is közben! ...csak ki ne rugjanak!..... de a meddőségi kezelésben lévő nőket védi a törvény, nem?

Kép

Kép
kamilla306

Zel!
Na jó, azért ha lányom lesz, nem fogom ráadni a strandon a bikinifelsőt két évesen. :) ......de az alsót igen...:)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
én sem nagyon bírom ezt a meztelenkedést, de engem inkább higiéniai szempontból zavar nagyon. Pl. mikor egy homokozóban pucér fenékkel ül egy baba. Ettől rosszul vagyok, de mondható ez tulajdnonképpen bárhol, ami nem otthon van.
katata

Kamilla!
Értem én, mire gondolsz a nem kell a cuncikát nézegetni mindenkinek kijelentéseddel.
Az emberi reprodukciós folyamatban lévő nőket védi a törvény. Viszont csak a rendes felmondás és a létszámleépítés ellen. De rendkívülivel minket is el lehet küldeni. Habár ahhoz nagy hülyeséget kell tenni, pl sikkasztani, lopni, vagy ilyesmi. Szerintem egy kis munkahelyi netezés még nem indok. :lol:

Kata! Anyuék szembeszomszédjába van egy tündérke. másfél éves talán, de rendszeresen át kell vinni, pipizni, nyuszizni. Apu nyakát ölelte, hogy nem akar boltba menni...

Bbilona! Tök poén lehetett a kiscsaj. El is hiszem, hogy élvezted. Gyakorlásnak is tökéletes.

Kép
Kép
Kép
zel

Rendesen belendültetek lányok! :lol:

Ahogy olvasom a soraitokat, eszembe jut én hogy gondolkoztam, amikor még Petykával voltam várandós.
Csak annyit mondhatok, rengeteg elve van az embernek amíg meg nem születik a kis trónörökös, de aztán.... jön a baby blue, a tanácstalanság, az állandó készenlét és ezek ,mellett már korán sem vagy olyan fenemód határozott! :?
Ha elfogadtok egy tapasztalati tanácsot a főzést oldja meg más az elején, mert az tutira nem fog beleférni. A Petykánál szerzett élményeink alapján mi a rendelés mellett döntöttünk.
És mi is megpróbáljuk megúszni a segítséget! :roll:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Hát anyós: közel lakik mégis keveset látom igyekszünk kizárni az életünkből amennyire csak lehet sajnos sok probléma volt van vele. De anyum egy főnyeremény szülés után tuti beköltözik egy kis időre hogy segítsen én mindig is nagyon anyás voltam :oops: én meg az ő pici lánya :lol: jó lfog jönni a segítsége meg a tapasztalatai hiszen felnevelt három gyereket és nagyon rugalmas tud lenni! Párommal meg nagyon jól kijönnék úgy tekint rá mint a fiára.
Vendég

Kép
Vendég

annyi melóm van, nem jutottam el 'hozzátok...bocsánat, bár elvoltatok az én lükeségeim nélkül is
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nekem anyósom egy hete nagyon bekavart (megint) hátunk mögött kibeszélt a szüleimnek, aztán felhívott minket és a páromnak tök más (nagyon rossz) dolgokat mondott, amit szerinte az én jóanyám mondott neki, na ebből iszonyat keveredés/sértődés lett...szóval asszem én maradok majd a páromnál, esetleg szüleim besegíthetenk...

csajok a belgyógyászati/körzeti vizsgálat miből áll? pénteken kell mennem.

domo, nagyon szorítok :!: :!: :!: :!: na hogy érzed magad???

sonjus mikor tesztelsz??? már úgy izgulok, vagy talán le is maradtam itten róla???

andi, mágnes, akkor én is várhatok még egy hónapot, hogy érezzem lujzikánkat :lol: :lol: de nem tudom magam valahogyan figyelni, hoyg amikor mozog észrevegyem???? úgy szeretném már érezni :lol: :lol:

csajok a 12. héten vagyok, egyre kevesebb innentől a vetélés kockázata ugye,??nyugtassatok meg léccccci

Kép
kicsiboris

Boris,
A 8. héttől folyamatosan egyre kevesebb az esély a vetélésre :wink: nyugi!!!
Vendég

kicsiboris, látod hogy szalad az idő, már 12 hetesek vagytok és nyugi nem lesz semmi baj :wink: Neked sem lesz könnyű anyóspajtással, de ne hagyd magad :wink:
bbilona

Jó reggelt lányok!

Kamilla!
Úgy terveztem én is, hogy tesztig nem is jövök, meg akkor is csak az eredménnyel, utána meg csökkenteni kellene a függőségem, de látod, itt lógok :D
Tényleg nagyon hosszú ez a 2 hét :)

Boris!
ÁÁÁÁÁ, nem maradtál le semmiről!
Még van 3 nagyon hosszú nap :)
És ha az én marha nagy tapasztalatomra :D és megnyugtatásomra is szükséged van, természetesen nagyon szívesen megnyugtatlak, hogy minden a legnagyobb rendben lesz veletek!!!! :D
Én tudom mit beszélek :wink:
sonjus

Kicsiboris!
A belgyógyászati vizsgálat gyakorlatilag semmi. Tüdőhallgatás, vérnyomás, esetleg EKG. Igazából csak formaság az egész.
A mocorgást nem kell annyira figyelni, észre fogod venni. :lol:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Ma reggelre megjött. Pedig azért titkon reménykedtem...
Most indulhat a 3. inszem. Jó volt ez a két spontán hónap, annyira nem vagyok oda a sok szuriért, sorbanállásért, stb, de hát ugye a 3.-4. a legsikeresebb! Nekem a 3. lesz az :D

Kép
domo

Kicsiboris! Minden rendben lesz! mikor mész legközelebb UH-ra?

Anyós téma: én jól elvagyok vele, bár alig látom. Attól nem tartok, hogy sokáig nálunk fog időzni, mert a lányához is alig jár.
Anyu segítségére biztos szükségem lesz, de ő is csak akkor fog jönni, ha szólok neki. Jó lenne már itt tartani...
domo

íDomo,
Ezt pirinek:
Kép
Hajrá sikeres harmadik inszem :lol:
Vendég

Panda, köszi, ezen jót mosolyogtam

Kép
domo

domo, :( milyen szupi lett volna, na de nem bámkódunk, te majd tényleg hozod a statisztikát és a 3. lesz az igazi, ráadásul új helyen, új dokival :wink: Akkor akár már holnap kezded a szurkát? Minden jót Nektek! Szurkolok!

sonjus remélem te zebrákkal érkezel!
bbilona

Ilona! Holnap megyek a BMC-be, akkor írja fel a gyógyikat és mondja el, hogy mi lesz. Plusz lesz még UH is, amit nekem még sose nem csináltak mensi közben. Neked igen? Nem kellemetlen? vagy nem is hüvelyi uh? hát az ismeretlentől mindig tartok...

Kép
domo

Domo,
a francba, pedig én is reménykedtem. Szorítok a 3. inszemhez, kitartás a szurikhoz,meglesz az eredménye! :wink:
katata

Domo,
Nekem is volt vérzés alatt uh a Bmc-be de nem volt kellemtlenebb mint máskor és hüvelyi volt.
Vendég

Sonjus!
Rajtad a világ szeme!!! Szorítok!!! :lol:
katata

Domo!
Bakkter :( Én is reméltem nagyon, hogy sikerül nektek most!
Hajrá 3. inszem :) Csak előre!!!

Azért én még szeretnék javítani azon a bizonyos elsőre sikerült átlagon, de hát ha rajtam a világ szeme, lehet megijedek a felelősségtől :)

És még mindig felfázós hasfájásom van :( Nem kellemes! Na pont ez hiányzik ez még nekem :(
Csak jussak haza, magamba öntök egy adag gyógynövényt!!!
sonjus

domo, igen mindig van üvelyi uh. a 2-3-4 napon. Ekkor nézik meg hogy minden rendben van-e, azaz nem maradt vissza ciszta stb. Felírják a készítményt, megmutatják hogyan kell esetleg beadni ha még ez ismeretlen és majd valószínűleg 1 hét múlva kell menned ismét uh-ra.
bbilona

sonjus, mi az hogy felfázós hasfájás? Hol tudtál felfázni? Hátha nem is az, csak még nem tudod mit is kell érezni :wink: A világ szeme elé meg húztam egy rolót, úgy hogy csak mi láthassunk, így tudom csökkenteni egy kicsit a válladra tett felelősséget. :D
bbilona

Komolyan mondom, mindjárt :cry:
Nem vagyok egy hisztis tipus,
most voltam pipilni és a végén úgy fájt :(
Egyszer már volt ilyenem, nem emlékszem mit adtak rá, azt mondta a doki, hogy sokmindentől össze lehet szedni egy ilyen gyulladást, fertőzést! DE EZT MOST NEM SZERETNÉÉÉÉÉÉM!
Nekem pozitívat kell tesztelnem, nem fertőzést kapnom!!!!!!!

bocsi :(
sonjus

Ilona!
Mostmár nem hiszem, hogy felfázás, mert tegnap volt csak kicsit hűvösebb, rajtam meg zokni volt és edzőcipő, hosszúgatyóval, úgyhogy....

Adjatok nekem tanácsot, hogy tudnám expressz gyorsasággal kikúrálni magam! Nem szeretném, ha most ezen múlna a baba :(
Urogin nevü szerem van otthon, az tiszta gyógynövény. Van egyéb ötletetek?
sonjus

Sonjus, én még sosem voltam felfázva, nem tudom mit kell ilyenkor tenni. De nem hiszem, hogy ezen múlna a baba: a húgom, amikor terhes lett, nagyon beteg volt, folyt mindene, és még fel is volt fázva (ő szinte mindig), és mégis sikerült neki.
Nagyon szurkolok, hogy javítsd az átlagot!

Értem is izgulhattok, most másért: ma végre intejúra megyek. Hát nem leszek a legjobb formában, ilyenkor csak gyógyszerekkel bírom a fájdalmat, amitől hófehér vagyok, és szédelgek, de majd megpróbálok mosolyogni :wink:

Kép
domo

Ilona, most már csak az a gond, hogy már megint nem veszik fel a telefont. ugye odamehetek úgy is, hogy nem jelentkeztem be?

Kép
domo

Domo!
Akkor drukk neked, hogy kibírd a mai napot!!!!!

Hát mostmár baromira fáj :cry: , remélni tudom csak tényleg, hogy egy ilyen fertőzés vagy mi, mert a múlkorira azt mondták, hogy hugyúti fertőzés, szóval egy ilyen izé nem tudja befolyásolni a mostani dolgaim.
Pont tegnap mondta a párom, hogy minden rendben lesz!
LEGYEN!!!
sonjus

sonjus, nekem sem volt még semmi hasonló, de esetleg egy urológus segíthetne, ha ez ennyire elviselhetetlen.

domo, nem kell bejelentkezni, az ember lánya innentől kezdve megy automatikusan, jó korán hogy ne kelljen sokat várni. Ha jó helyre mész állásinterjúra minden bajodat elfelejteti akivel beszélgetsz, remélem így lesz :wink:
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?