Sziasztok lányok!
Jól beindult ez a topik! SZUPER!!!
Csak így tovább!
Borsó!
Üdv köreinkben
, remélem te is hamarosan a babások társaságát fogod gyarapítani!
Én hőmérőzök - ill. most éppen nem - , szerintem nem a hővisszaesés a lényeg, hanem a hőemelkedés! Ha nincs tüszőrepedés, akkor nem termelődik progi, ami miatt megemelkedik a hőmérséklet! Tehát ha a hőd kb. 0,4-0,5 fokot emelkedik, és meg is marad legalább 12 napig ezen a magas értéken, akkor tutira volt pé-d!
Nekem sem mindíg esik le a hőm és nem is mindíg fáj a hasam középidőben, de ettől függetlenül mindíg volt pé-m.
De szerintem az UH a legbiztosabb, azon szépen lehet követni, hogy van-e, ill. hogy halad a peteérés! És Closty mellett szinte elengedhetetlen, de ezt a többiek már kifejtették, hogy miért!
Dalmi!
Gratulálok!!!
Látom, te hamar megfogadtad a tanácsomat, hogy a babás tábort gyarapítsd!
Majd írd meg a fejleményeket!
Móni
, Böbe
Kis szóf.sók!
Csak írjatok továbbra is kisregényeket, én imádom olvasni!!!
Nagyon jó látni, hogy ilyen boldogok vagytok, remélem, ill tudom, hogy hamarosan én is ilyen boldog leszek!
Szeretnék sietni utánatok, végül is én találtam ki a babás topikot, tehát illik is tagnak lenni!
Dodo!
A te jó kedved is példaértékű!
Most akkor nem lehet próbálkoznotok még?
Többiek!!!
Légyszi, adjatok életjelet magatokról!!!!
Terika! Vera! Cica!
Na szóval, én ma voltam dokinál. A szokásos eredményeim lettek:
Két szépséges tüsző (15x17mm, 15x20mm
), csak most nem a jobb oldalon, hanem a balon!
Mnyh. 7 mm, ez a 12. napon elég klassz!
De nem is ez a lényeg, mert ezt már megszoktam, hanem rákérdeztem a HSG-re. Azt mondta a doktorbácsi, hogy a következő ciklusban pihenünk, tehát no Closty és no UH. Szusszanunk egyet, és utána szeptemberben megcsináljuk a HSG-t. De hátha akkor már nem lenne szükség rá
...de ebben csak kicsit merek reménykedni!
Szerintem ezek összességében jó hírek, most megpróbálok kicsit lazítani, remélem sikerül is, mert a lelkem még mindíg nem a régi!
Hétfőn megint megyek, mert megnézi, hogy hogyan növögetnek a tüszőcskéim! Bár már hétvégén akcióhegyek, mert onnantól fogva bármikor repedhetnek!
Na, nesze nektek kisregény!
Ez legyen a minimum, mindenkinek legalább ennyit kell írni!
Puszi, Zita