Sziasztok!
Mivel Csip-csip is számontartja, itt vagyok
Hát lányok, megmondom őszintén, hogy eddig azt hittem csak nekünk vannak ilyen problémáink (bár nem tudom lehet-e ezt annak nevezni). Teljesen megértelek benneteket.
Amióta saját lakásba költöztünk, kb. heti 1-szer ha együtt vagyunk. Bár mostanában kicsit sűrítettük a dolgokat, és jó lenne ha így is maradna, de én sokszor nagyon fáradt vagyok hétköznap. Párommal beszéltünk is erről, és ő is azt mondta, hogy nincs semmi ami miatt ne kívánna, csak ilyen az ember élethelyzete. Mindenki dolgozik (munkahelyen is leszívják az ember agyát), ha hazaér még ott a háztartás, főzés, párom kondizni is jár heti 3-szor, én itthon tornázom. Estére sokszor már hullák vagyunk.
Nem kifogások, de legalább meg tudtuk beszélni, és igyekszünk tenni ellene.
Remélem most már meg lesz az eredménye. Muszáj, már csak a baba miatt is, de persze az ember házasélete miatt is. Mi lesz akkor később!
Úgyhogy fel a fejjel csajok, tessék a párotokkal is megbeszélni, mert anélkül nem megy. Igenis meg kell érteniük, hogy enélkül nem lesz baba. Így orvoshoz is hiába megy az ember.
Pinkiné
A Te párod is aranyos, hogy így áll hozzá a dolgokhoz. Ez sokat dob az ember kedvén, hogy együtt legyen a párjával.
Nehogy már csajok minden hónapban az legyen a jelszavunk, hogy új hónap, új remények. Inkább az, hogy: Babára fel, és tegyünk meg érte a párunkkal együtt minden tőlünk telhetőt!!
Na jó, lehet furin hangzott, csak föl akartalak vidítani benneteket!!!
Chrissyke
Nagyon szép arról a havas tájról készített képed. Tegnap nálunk is sok hó esett, alig tudtunk anyumékhoz elmenni. Bezzeg karácsonykor semmi nem volt.
Ja, a mai napom elég jó volt a munkahelyemen, aranyos volt mindenki, még az undok kolléganőm is.
Munkából hazaféle pedig bementem a gyógyszertárba és vettem folsavat. Elkezdem ezt is szedni, az E vitaminom elfogyott, szerintem azt abbahagyom.
Úgyhogy Chrissyke légyszi javítsd ki a táblázatot. C-vitamin marad.
Basszus én ma vagyok a 16. napomon, de alul a hasam picit feszülget napok óta,és fáj a mellem is. Iyen korán még nem jelentkezett, de a női szervezet kiszámíthatatlan.
A ciklus.hu-n és is vezetgetem újból a dolgokat (mikor voltunk együtt, plusz hő-bár ezt későn kezdtem el méregetni.)
Ha valaki babás, akkor az törvényszerű, hogy 37 fölötti a reggeli hője, vagy az addig mérttől kicsit magasabb is utalhat arra?
Bocsi ha nem érthető, de ki kell ezt még tapasztalni.
Henne
Ne keseredj, még bármi lehet, tudod: új hónap, új remények
Lassan már ez is a jelszavunk.
Kíváncsi vagyok, kinek lesz először babája. Olyan boldog lennék, ha valamelyikőnknek már összejönne!
Most már megyek aludni