Sziasztok!
Mandarin: Ha visszaolvasod a tegnap, ebben a témában írt hozzászólásomat, ami úgy kezdődött drága Lányok...sztem nem mondható, hogy nem próbáltam elsimítani a helyzetet elég diplomatikus módon, azután hogy az egész kb. az én tesztelős görcsömön bukott ki!
Én írtam, hogy mindigenkinek a véleménye jó, és el kell fogadni, és a nyugtató=tanácsadó szó is sokat segít, még ha az nem éppen pozitív is. Sztem ennél diplomatikusabban nem tudtam volna a kedélyeket kissé csitítani.
Egyrészről empátia másrészről mások vélemények tolárns elfogadása kell, és semmi para. Szóval ha már, fórumban vagyunk ez a két dolog elengedhetetlen.
Ja, még annyi, hogy nem tom mások, hogyan fókuszálnak a babatémára, én pl. tegnap úgy csábítottam haza az apa jelöltet a szakmai vizsgája után, és az esti meló előtt, hogy "hmmmmmmmm...tök jó meglepim van, megéri ám megnézni...stb, stb, szóval arról szó sincs, hogy sztem vki ezt úgy képzeli el, hogy drágám hopp, öt perced van még, most dolgozzál szépen, mert én gyereket akarok...
Adiadi: igen tök jó volt a tegnap este...hm úgy megismételném!!!
Még jó, hogy cikuls szerint pont aktuális, ha tesztek szerint nem is, majd jövő hónap elején beszámolok az eredményről
Kismamik: Ki mikor megy Uh-ra?
Melinda: férjed most otthon van, vagy kint van küldetésen, nem tudom, ezt hogy mondják?
Egyébként meg ezt a fogigátlót, szedek abba hagyom, hirtelen baba sztori már hallotam én is nem egyhelyről...de olyat is, akinek csak később jött össze a babó így is!Érdekes mindenesetre szerintem is.
Pitypang: üdv köztünk, nagyon sajnálom a babádat, drukkolok, hogy hamar teljesüljön a Te, Ti álmotok is.
Duna:
Szenya piri, majd köv hónapban. rástratolsz a témára..!
legenyb: üdv köztünk, hurrá egyel több kismama!!!!Majd számolj ám be mindenről!
Szilárdinho: észrevettétek, hogy nem jelentkezik????
Pedig, már kelleneéneka kispapa jelöltek isa topicba.
Na, megyek lányok eszem és alszom, mert másfél órát aludtam az éjjel!
De négyes lett a mai...