Mondtam neki, hogy fogytam meg érzem ,hogy valami mocorog és meguhu-zot.(mert most már ott is van uh) és látott egy 11 mm-es nyálkahártyát és egy 13 mm-es tüszőt.Lehet próbálkozni.Írt fel tüszőrepit ,de majd meglátjuk mert nekem meg szokott repedni.
Olyan jó ,hogy javulok.
6x75 egység Gonal f-re nem reagáltam semmit. Nincs domináns tüsző. Azt mondta ma még adjam be a maradékot aztán egy hét múlva menjek vissza és meglátjuk, hogy megindult valami vagy sem. Vagyis csak ujabb 8000 Ft az uh, de ha eddig nem reagáltam, akkor nem hiszem hogy változna valami.
10mm-es nyálkahártya és 17mm-es dom tüsző.
Drukk neked+++++++++++++++++++++
Syl,
Szerintem nem vészes.Az még belefér ha az éhgyomri inzu és a terhelt közt 5x-ös az emelkedés.
Drága Timeám,ne keseredj el.Tudom mit érzel.Én se reagáltam a 75 egységre utána meg se jött 5 hónapig csak norcal.
Majd ha lesz este egy kis időm küldök privit!
Fel a fejjel!!
Timcsi:Igen a met mellett nem ajánlott alkoholt inni,de kivételt képez a száraz vörösbor ez alól! Valahol olvastam.
Az aspirin protect is nyálkahártya vastagításra jó.
Én méz boltban vettem debibe de ez nem tiszta méhpempő hanem mézzel van keverve!
Nyíregyen nem tudom holkapható valami méhészetet kellene felkeresned!
van kapszulában is amit szerintem gyógyszertárban lehet kapni vagy gyógynövényesben de az nem az igazi!
Egyébként jól írta syl az aspirin protect is erre való nekem épp ma írta ki a doki hogy ezt is szedjem
Ezt hogyan kell szedni? Olvastam hogy recept nélkül is kapható, de most meg érrendszeri panaszokra. Most azért nem szeretnék mindent ész nélkül összevásárolni, írnál róla, hogy neked milyen mennyiségben írta ki a doki?
Az nem lehetséges, hogy még elkezdenek nőni a dolgok? Vagy csak áltatom magam???? Lévén még csak a 8. napon vagyok. Igaz már 6 adagnak kellett volna hatni, nem?
Leginkább semmit nem mondott. Csak annyit hogy 1 hét múlva majd megnézni még 1x. Meg hogy 75 egység nem annyira kevés, hogy ne kellene rá reagálni. Nagyjából ennyi. De most nézem hogy neked clostyval együtt is 225-őt kell szedned.
A Gonal repivel együtt volt 48 ezer. Neked?
nem tudom.Nekem még terheléses inzut se kért,de nem baj ,mert a laborba én megkérdeztem lehet e önköltségen.És csináltatok egyet.
Csak azt nem tudom miért fizetem magam után a tb-t akkor.