sziasztok mamik,
tegnap nem jöttem, mert kicsit fáradt voltam.
szerencsére nem lázasodott be Nándus, de azért picit nyűgös volt. hát volt sírás rívás sajna, ahogy számítottam. + kértük a prevenált is (v mit, azt a .....cocust) , így megkapta az egyik combijába a kötelezőt a másikba a ...cocust. az elsőnél úgy ordított, h több másodpercig nem is vett levegőt szegénykém. mondtam is neki, h vegyen már levegőt, a dokinéni, meg mondta, h ne aggódjak fog.
úgy sajnáltam szegénykét. úgy megviselte a szuri, h bealudt a kocsiba hazafelejövet, és sikerült úgy levetköztetnem, h nem is ébredt fel és aludt majdnem 1 órát még itthon. aztán meg tök éhes volt, megevett 130-t a ciciből, ami kevésnek bizonyult, üvöltött, és utána megevett a másikból még 70-t. de szerencsére este már minden rendben volt. szépen evett és aludt!
Monic: büfit megtanulja majd Danci , ne aggódj! én is aggódtam, de idővel egyre ügyesebbek ezek a fiúk, meg mi is! nekem az jött be, h ha a vállamra teszem, és simizem a derekát átfogva 2 oldalt a pocakját, de leginkább az ő bal oldalát. már nagyon szépeket büfizik!
én hívtam már Vikimamit tök kétségbeesve egy pillanatra, h a szobában Nándus nyüszített, aztán visszahívtam, h magyarázkodjak, v smst írtam, már nem is emlékszem!
szóval nó para! nekem közel 2 hó kellet, h megtaláljam magam, és ne legyek tök para!
és nekünk se mondtak semmit a kórházban! és én tegnap voltam vele úgy, h hajnali 3-kor nem pelusoztam át Nándust, de még csak a hálózsákjából sem vettem ki szopinál, mert baromi fáradt voltam, mert felkeltem hozzá fél 1kor, és 2-3 között 4szer. és tök lelkifurim votl. pláne, h 6kor tiszta pisi volt és még ki is jött a pisi, a hasa is pisis volt.
Vikimami: nekünk a huggies pelüs jött be 4-6 kg közötti, jó mert gumis hátul . bár most már 5380 volt tegnap a dokinéninél a mérlegelésen Nándus, tehát pelusváltás lesz. nem tudom, h a következő méret is ilyen jó e. ti mit használtok, miért kérdezted?
Boni: ari vagy, h hiányoltál!