Új privát üzeneted érkezett!

Tulipán, az aláíráshoz URL kód kell!
ami elvileg neked is az van ahogy nézem a végét, de url a kezdet is meg a vég is! Rövidíteni a kódon nem igen tudsz :roll:

Szólj ha nem sikerül és akkor segítek ha gondolod!

Az én vonalzóm meg igen, olyan, hogy visszaszámol, tehát ott csak azt mutatja, hogy az adott időig amit beírsz mennyi van még hátra! Tehát azt nem számolja hogy most mennyi idős....ezért nem túl jó, de nekem annyira tetszik a sok vonalzó, hogy azért tettem fel azt mégis, mert ilyen jók nincsenek máshol :lol:

Hát és, hogy eltaláltuk-e a pontos ovulációt....nem tudom :cry: De kihagyni ezért nem hagytuk ki a hónapot....egyébként páfrányos teszteztem minden nap, de egy nap se lett pozitív a hónapba! Pedig előző hónapokba nekem mindíg működött! Szóval....nem tudom! Ez most olyan lett sajna mintha nem terveztük volna meg a nemét....csak ahogy jön....hát remélem, hogy azért a jóistenke szeret engem és megajándékoz az én várva várt kukacosommal :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Én kislányt szeretnék, páromnak mindegy. Az az igazság, hogy én januárban szerettem volna rástartolni a babaprojektre, mert a januári Jónásomnál nem esett egybe a piros és zöld napok, így a lány biztos lett volna, de az élet úgy hozta, hogy már decemberben, jóformán elsőre összejött a bébi. Igazából nagyon kétesélyes a dolog, mert éreztem az ovulációmat, és előtte levő 2-3 napban voltunk együtt. Ami egy kis reménysugarat adhat nekem a lány kapcsán, hogy amikor éreztem az ovut, akkor még lányos jegyben állt a hold, bár ha csak akkor repedt meg, és utána történt a nagy találkozás, akkor meg lehet fiú is, mert pont fiú-lány hold állás változás volt akkor. Szóval kíváncsian várom/várjuk.

Hogy mikor megyünk 4D-re? Még nem beszéltük meg, de az biztos, hogy megyünk. Marcsi, mikor érdemes menni, amikor már látni is lehet egyértelműen a nemét?

A család örült. Bár nem lepődtek meg teljesen, mert egy ideje mondogattuk már, hogy tervezzük.
A tesómék most mentek el éppen tőlünk, mert tegnap hajnali 1-ig voltunk ott náluk, és elmondásuk alapján nem tudták kellőképpen lereagálni a dolgot. Jó poén volt. A párom kapott 1 üveg fehér bort, mondván ő fiús ajándékot kapott, én meg háááát, olyan lányosat. Egy 3,5 % - os bio tejet kaptam :lol: :lol: mondván, hogy legyen tejem. :lol: Tök jó poén volt. Föl is vették videóra az egészet, olyan jót nevettünk akkor is, meg így visszanézve is.

Hát igen, hajrá lányok, húzzatok bele, és babás topikot indíthatunk.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Tulipán:Kisfiút szeretnék, csütörtökön este, meg pénteken voltunk együtt. A tesztjeim úgy alakultak, hogy csütörtökön még negatívnak mondható volt a tesztem, pénteken egy hajszállal erősebb, de ha a leírás alapján nézem, még mindig negatív. Szombaton ismét halványodott. A három tesztről megpróbálok felrakni képet, ott is látszanak a különbségek.
Ha jól gondoltam peteérésem pénteken hajnalban, vagy csütörtökön este volt az akció alkalmával.

Andy: Szerintem, amit múltor felraktál képet, ott pozitív volt a teszted. Nálam megint 3-4 nap alatt lement és nem mondhatom, hogy a csúcsom, egyforma erősségű.

D.
naysa

Ime a tesztek:
Kép
naysa

Detti!

A pé. akkor van amikor a teszt újra halványodni kezd, ugyanis a + teszt utáni nap van a pé. Nálad ez a szombati nap. Miből gondoltad, hogy csüt. vagy pénteken volt a pé-d?

Szerintem nem jól csináltátok a kisfiút, szombaton kellett volna. Az én elgondolásom szerint így csak 50% esélyed van, mert a pé. előtti nap akcióztatok.

Többiek? Mit szóltok? Szerintetek?

Akíra!
Annyira próbálkoztam, de nem sikerült. Pedig már kinéztem egy tök cuki vonalzót. Segíts kérlek!!!! Írok neked mail-t, abban leírom, hogy melyiket szeretném.

Kép
tulipán75

Persze írj e-mailt és én megcsinálom neked :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

A pénteki nap volt szerintem a jó. A szombat már se nyákom, se a méhnyakam nem olyan volt aminek kellett volna lennie. Nagyon gyorsan lezajlik nálam.
Most örülnék ha nem lennék terhes, mert nagyon elkapott a nátha.
naysa

A múlt hónapban a pé. utáni napon voltunk együtt, amikor már halványodott, de nem jött össze.
naysa

Akíra!

Nagyon köszönöm a segítséget, egyedül nem sikerült volna soha. Egyszer talán belejövök :oops:

Detti!
Hát ha most beteg vagy, akkor tényleg nem lenne valami jó, hogy baba legyen. Hát igen, a kisfiúnál ugyan könnyebb a tesztből következtetni, de könnyebben le lehet maradni. Ott ugye egy nap a legszerencsésebb akciózni, és olyankor amikor már a tüsző megrepedt, és a petesejt várakozik. Ha ezt sikerül betartani, akkor tuti fiú lesz!!!!! Ha így sem, akkor vezekelek :wink:

Kép
tulipán75

Nincs semmi baj, majd lesz valahogy.
Nekem nincs semmi átmenetem, nagyon gyorsan lezajlik minden, és nincs igazi pozitív tesztem.
A hőmet méregettem, lehet előrébb voltunk, de másnap ugyanugy szerelmeskedtünk. 50-50% lehet, de még teherbe is kellene esnem, hogy megtudjuk. :lol:
naysa

Naysa!

Szerintem jól csináltátok. :wink: Mármint jó volt az időzítés.

Tulipán!

Nagyon aranyos az új vonalzód.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Lányok!
Nézzetek körül itt: http://gportal.hu/portal/igenyesgyermekrucik/ még nincsen kész teljesen, de alakul.
Köszi!
huncutka35

Sziasztok!
CSak beköszönök, mert beteg a család. Kezdte szombaton a Máté, aztán a férjem, majd én. Azt hittem megússzuk ezt a hányásos-hasmenéses "bulit", de tévedtem. Még nem volt beteg a gyerek egy kis orrfolyáson kívül nem volt még semmi baja, úgyhogy ez most nagyon megijesztette. Meg engem is. :cry:
Minden jót mindenkinek, babásodjatok!!!

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!
Tegnap este értünk haza, és már nem tudtam jönni, meg most is rohanok, mert délután suli...
Csak jöttem a hírekkel!
Íme a görbém, ez mindet elárul!!!!
Kép

Majd még jövök!
Pussz mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!
Hát dél óta még senki????
Na, megjöttem a suliból, gyerkőc alszik...
Tudok egy kicsit kommentálni! Szóval...
A tegnapi és a mai hőm, nem túl hiteles, mert Danihoz fel kellett kelni, így nem volt meg a 3 órás alvás. Na, mindegy, mostmár a sorsra vagyok bízva...
Amúgy a hasam görcsölget, mintha piri meg akarna jönni, de úgy gondolom az még azért korai lenne. A derekam majd' leszakad, más bajom nincs is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát, kíváncsi vagyok. Ha addig nem jön meg piroska, akkor 2 hét múlva ki is derül, lakik-e odabenn valaki!
ÓÓÓÓÓ! De jó is lenne!!!
Na, most megyek is.
Jó éjt!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

A náthám kezd elmúlni, a c vitamin sokat segített. Szerintem ez a hónap sem a mienk, majd talán a következő sikerülni fog. Szerintetek létezik az, hogy esetleg a szervezetem nem akarja elfogadni a kisfiú katonákat?
Eddig nem volt semmi bajom, tegnap kezdődtek a szurkálások, ami nem volt olyan kellemes. A derekam majd beszakadt egyik reggel. Megint valami nem úgy alakul, ahogy kellene.

D.
naysa

Halihó!

Hát, nagyon úgy tűnik, hogy nálam sem úgy alakulnak a dolgok, ahogy mi azt szeretnénk! Ma reggel a hőm csak 36.1 volt. Ez pedig nem jelent valami jót.
A pocim azóta is görcsölget és a derekam is fáj. Tipikus mensis tünet. Csak azt nem értem hogy jöhet meg máris (vagy legalábbis hogy jelentkezhetnek máris a tünetei) hiszen ha minden igaz a hétvégén volt az ovulációm....
Na mindegy.

Kép
oriandy

Sziasztok!

Naysa, hát én is gondolkoztam ezen, mert ugye mi is pont a pozitív LH teszt után próbálkoztunk és nem jött össze, szóval én is arra gondoltam, hogy lehet nem fogadja el a fiúkat! Most meg ugye meghatározhatatlan volt az ovum, tehát lehet, hogy most azért sikerült mert kislány.... :?
Hallottam már ilyenről, hogy egy pár egyszerűen nem tud más nemű gyereket összehozni, mert vagy a pasinak nem életképesek azok a nemű hímivarsejtjei vagy pedig a nőnél azok valahogy nem jutnak be....szóval....majd meglássuk pár hónap múlva ha nálam is kiderül milyen nemű Zsebibaba meg nálad is! :)

Oriandy, azért nem semmi ez a kitolódott ovuláció! Nem lehet, hogy két ovulációd is volt? Az egyik a közepén vagy még hamarabb amit el se kaptál a másik meg most? Vagy most csak a Jónás napod van? Vagy nincs valami ilyesmi? Mert azért most már tényleg nemsokára pont meg kéne jönnie, nem ovulálnod kéne :shock: :lol: Fura egy ciklus :roll: Kiváncsi leszek ebből mi sül ki!

Drukkolok nektek nagyon :)

Marcsi mi újság veletek? Hogy vagytok? Megszoktátok már az új napirendet? Hogy viszonyul a kisfiad (a legkisebb akiről írtad hogy féltékeny kicsit) a hugihoz? Apja rendesen szerelmes belé? :lol: Mesélj :)

KépKép
KépKép
akíra

sziasztok!
Andi!
Tényleg fura ciklus, hogy akkor volt az ovud amikor lassan mensinek kellett volna. A görbéd szerint 1-je körül volt, az akció pedig jól lett időzítve, mert két nep eltelt közöttük. Szerintem jó esélyed van a babásodásra :D Az, hogy miért fáj a hasad, meg a hátad, azt csak a szervezeted tudja, :shock: de nem lehet a mensi előjele, mert annak még sok ideje van.

Lányok!
Én is hallottam már ilyeneket, hogy egy párnak nem lehet valamilyen nemű gyereke, de én annak idején, amikor nagyon kutakodtam ez ügyben, beszéltem egy genetikussal, és ő azt mondta, hogy ilyen így nincsen, főleg nem a nőn múlik. Esetleg az lehetséges, hogy valamilyen nemhez kötött betegséget hordoz a férfi, és ezért nem ágyazódik be az egyik nemű baba. De ez nagyon-nagyon ritka, állítólag. Emlékszem, hogy a nem szakértő emberek nekem is azt mondogatták, hogy biztos nekem nem lehet kislányom, mert én nem tudom kihordani őket, vagy meg sem tapadnak bennem. Ugyanis nekem volt egy terhességem a 3. fiú után, ami elment. Na ekkor aztán mindenki nagyon okosan azt mondta, hogy az biztos kislány volt. Anyósom még azt is mondta, hogy ő már nem is próbálkozna többel, mert biztos, hogy nekem nem maradnak meg a lányok, nem véletlenül lett mindegyik gyerek fiú, és persze a fiús terhességekkel nem volt semmi bajom. Én akkor sem hittem el ezt, most meg mégúgyse. Szerintem ezen még nem kell aggódnod. Egy két hónap sikertelen próbálkozás után nem kell mindjárt arra gondolni, hogy biztosan nem lehet kisfiad. Egyszerűen csak nem sikerült elcsípni a petét, de lehet, hogy a köv. hónapban sikerülni fog. :lol: Soha nem lehet tudni, hogy melyik hónap a mi hónapunk.

Kép
tulipán75

A pici fiam még mindig féltéeny egy kicsit, de már úgy látom javult a helyzet. Hugicát egyébként nagyon imádja. Puszilgatná és simogatná mindig. A nagyok is állandóan kikapkodnák a kiságyból. Na és a szomszéd kislány is mindig itt van babázni. Úgyhogy most nagy szeretet veszi körül a kis királylányt. Apuka is nagyon imádja, de neki egyáltalán nem számít, hogy kislány vagy kisfiú. Tudom,hogy sokan mondják, hogy az apuka hogy imádja a kislányait. Én egyelőre nem veszem észre, hogy máshogy viszonyulna a kislányhoz, mint annak idején a kisfiúkhoz. Lehet, hogy később majd más lesz, és nálunk is az apa majma lesz a kislány, majd elválik. Igazából szerintem nincs még ilyenkor különbség a kislányok és a kisfiúk között. Csak akkor veszem észre, amikor pelenkát bontunk :wink:

A napirendet hamar meg kellett szokni, és sokkal pörgősebbek lettek a napok, de nem olyan vészes a dolog. Igaz szinte egész nap pörgök, valamit mindig csinálok, vagy valamelyik gyerekkel, vagy a háztartásban. Szóval nem unatkozom.

Az egyetemen is elkezdődött a nyári szemeszter, egyelőre még nem mentem el a konzultációra. Néhány hét múlva majd elmegyek. Azt azonban még nem tudom, hogy a vizsgákra mikor fogok tanulni. Na! Ezt még valahogy be kell majd illeszteni a napi teendőim közé. :?

Akíra!
Mi lehet a vonalzómmal? Én nem csináltam vele semmit, és ilyen lett? :shock: SOS!!!!!!!

Kép
tulipán75

Nekem egyáltalán nem jelenik meg a vonalzód! :?
Hát lehet csak az oldalon van valami probléma! De próbáld meg kitörölni és újra beilleszteni! Hátha! :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Nem akarom feladni, hogy valaha kisfiam lesz.
A próblémám, hogy a együttlét után 4-6 nappal elkezd szurkálni a pocim, és nincs jó előérzetem. A múlt hónapban a mensi előtt egyáltalán nem volt már kellemes.
naysa

Már az én vonalzóm is megkattant, ugyhogy nyugi, csak az oldal problémája :) Ha rendbe teszik akkor már minden ok lesz, csak ki kell várni :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Figyelem ám mindenkinek minden lépését :)! Naysa, Andy, elvileg mikor kell megjönnie? A görcsölgetésből még semmire nem lehet következtetni. Jelenthet jót is. Úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok....hátha poz. hcg teszt lesz belőle!
Andy, bíztatásul annyit tudok mondani, hogy amikor magadban már épp megállapítod, hogy áh, ez a hónap se jött össze, akkor érhet a legnagyobb meglepetés! (legyen úgy!) Drukkolok!
Én már a péntek hajnali Jónáskámra gyúrok. (sajna ma épp nincs itthon a férjem) Remélem kitartanak a tegnapi kis (lány)katonák addig. Szerintetek??????? :( (kicsit több, mint 2 nap) Még 6-án este is lesz egy kör, de attól félek, hogy azok meg túl későn érkeznek....vagy legalábbis a gyors fiúk odaspuriznak a célhoz. Ugye nem? Tudom, hogy ezen a kérdésen már mindenki filozofált egy sort (mármint hogy a Jónás napi petécskénél nem kell azzal törődni, hogy a fiúkatonák gyorsabbak mint a lányok???). És pénteken kell kezdenem a lh teszteket is. Persze a közeli dm-ből elfogyott. Na tessék!
Marcsi, nem nagyon vesztegeted az időd! Amíg az első gyereknél még mindenki hetekig, hónapokig regenerálódik, látom, neked nincs túl sok gondolkodási időd erre! :lol:
mókusmama1

ja, mégegy: a Huncutka által árult nagyon-nagyon érzékeny hcg teszt szerintetek már a mensi előtt ki tudná mutatni, hogy ha vk terhes? Vagy esetleg téves infót mutatna? Nekem mindig az a bajom, hogy nem győzöm kivárni a mensit, és már előtte tesztelni akarok mindenképp......sikertelenül persze. :( De a kisfiamnál is uezt eljátszottam. Ilyen lökött vagyok, kész.
mókusmama1

18. napon vagyok, péntken volt pé-m. a ciklusom 26 napos körüli.
naysa

Sziasztok!
Valamivel jobban vagyunk már, Máténak már megjött az étvágya, nemcsodálom, mert vasárnap óta nem evett, csak ivott.
Itt vannak a beígért szülinapi képek. Sajnos a dátum nem jó a képeken, ferb.23-án volt a buli.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
gyurmi

Nagyon cuki képek! Gyurmi, te hogy állsz?
mókusmama1

Hát én most hálát adtam a Jóistennek, hogy mégsem voltam babás, mert ezt a pár nap betegséget tuti nem élte volna túl, annyira szarul voltunk, pláne én. Ilyenkor szoktam kicsit megnyugodni, hogy igazából nem én irányítok, hanem tudja az a baba, hogy mikor kell jönnie. :wink:

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek!!
Gyurmi: nem sok van már vissza a peteérésig.

Ma szurkál a pocakom, mitől van ez? Valami baj, vagy a beágyazódás okozhat ilyen tüneteket?
Lehet velem van a probléma, de egyáltalán nem érzem magam terhesnek ill. a múlt hónapi csalódás után teljesen átértékeltem mindent.
Ha esetleg összejön a baba, jöhet a következő, vajon tényleg rossz időben voltunk együtt?

D.
naysa

Sziasztok!

Lányok, én egy kicsit most kivagyok! Ne haragudjatok, de panaszkodnék egy kicsit! Most olvasgattam, hogy a méhen kívüli terhesség ugyan olyan tünetekkel jár mint a méhen belüli, csak csatlakozhat még hozzá szúrkáló fájdalom és alhasi fájdalom is! Meg vérzés, pecsételés! Na nekem az alhasi és a szúrkáló fájdalom megvan! Akkor most méhen kívüli terhességem van? Én annyira aggódok! Nem lehetek ilyen szerencsétlen! Jajj mikor lesz már szerda, alig várom, hogy lásson a doki! :cry:

Gyurmi, nagyon édes a kisfiad :) Igazi nagyfiú már két gyertyával :wink:

Többiek, drukk az LH tesztek pozitivitásához, a Hcg tesztekéhez főleg, és a jó nemű egészséges kisbabához leginkább :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Látom nem sokan jártok erre mostanában. Velem minden rendben az időnkénti tompa szurkáláson, és a cici mirigyeinem érzékenységén nincs semmi különös.
Azon gondolkoztam, hogy a jövő hónapban érdemes e nekivágni a kisfiúnak, mert ha minden igaz lányos hónapunk lesz.

Azon gondolkodtam, hogy vegyek-e lh tesztet, mert kb. be tudom határolni a peteérést, vagyis ált. akkor van amikor már rég nem tud megfoganni, mert nincs mi vezesse a kiskatonákat. (krémes, regadós nyák) A tojásfehérjénél még negatív.

D.
naysa

Akíra: Nem kell mindig a legrosszabra gondolni, sokunknak van szurkálás, görcsölés. A kislányomnál még véreztem, jól megijedtem mentem az orvoshoz, azt mondta az uh-nál, hogy a picinek semmi baja.

Lehetséges, hogy nálad a méh izomzata tágul és azt érzed, csinálja a helyet. A görcsölés és szurkálás méhen kívüli lenne, akkor az nagyon fájna.
naysa

SZIASZTOK!ÉN MÉG UJ VAGYOK SZRERETNÉM HA SEGITENE VALAKI MI KISLÁNYT SZERETNÉNK DE MIT IS KELL TENEM AZT NEM TUDOM PONTOSAN SEGITENE VALAKI AZT NAGYON MEGKÖSZÖNÉM.MONDJUK MÉG TÁVOL ÁLLUNK MERT MÉG A PETEÉRÉSEM IS VACAKOL A GYÓGYSZER UTÁNI HORMON ZAVARBAN VAGYOK MÉG CLOSTIT SZEDTEM DE MÉG SEMMI VÁLTOZÁS MOST JÖNN A MÁSODIK KURA DE SZERETNÉM HA ÖSSZEJÖNN KISLÁNYUNK LENNE SEGITSETEK PUSZI MINDENKINEK :lol:
bévi

Ejnye Akíra!
Hát miért kell mindjárt ilyen rosszra gondolni? A méhen kívüli terhesség nagyon ritka. Akkor pedig nemcsak csúrkál, és görcsölgt a ahas, hanem nagyon fáj. Egyébként is szerintem semmi okod az aggodalomra addig, amíg nincs vérzés, barnázás. Ha annyira aggódsz, akkor miért nem mész orvoshoz? Hamarosan már a szívműködés is látható lesz.

Detti!
A Jónásos napok előtt néhány nappal ne akciózzatok, de a középidőben lehet. Azért szerintem a teszt biztosabb, mint az, amit érzünk. Sokszor a szurkálódás nemcsak egy napig tart. A hüvelyváladék is lehet megtévesztő, főleg ha akciózás is van, mert a sperma még másnap is folyik belőlünk :? Neked nagyon pontosnak kell lenned. A fiúgyártásban ez a nehezebb.

Gyurmi!
Nagyon édi ducipofi kisfiad van. Az enyémek is ilyen kis hörcsögök voltak kicsinek. A picim még mindig ilyen döncölni való kis husi. Ami a vonalzódon van az élő? Mert akkor most neked nagy hajrá van! Te miért nem lh-zol?

Bévi!
Az első oldalon van egy hozzászólás, amiben minden le van írva, amiket mi is használunk, ill. használtunk. Hajrá!

Kép
tulipán75

Sziasztok!

A Jónás napon márc. 14-én lesz. Ha jól néztem épp a menstruációm ideje alatt. 13-án vagy aznap kell együtt lennünk?

14.03.2008 8:53 pm B? 1

Változatlanul nem érzem, hogy terhes lennék, mell mirigyeim kicsit meg vannak duzzadva, és a pocakom kb. 3 napig szurkált. Jövő hétre várom a menstruációt.

D.
naysa

Naysa!
Te jobban hiszel a Jónásban, mint a középidős peteérésben? Vagy csak duplán szeretnéd bebiztosítani magad? Én is mindent elolvastam a Jónásról és ki is próbáltam, de valahogy engem nem győzött meg. Persze vannak érvek pró és kontra, de szerintem a középidős peteérés biztosabb és kézzelfoghatóbb, mint a Jónás. Ha nagyon tutira akarsz menni, hogy fiú legyen, akkor menj el uh-ra, ahol a doki megnézi neked, hogy pontosan mikor is van a pé. és aznap kell együtt lennetek. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy neked van a legkönnyebb dolgod, aki lányt szeretne sokkal nehezebb eltalálni a napot. Bemásolok még neked pár dolgot, érdekes lehet (bár szerintem már ezeket leírtuk egyszer, de ismétlés a tudás... :-) ) Remélem tudok segíteni, hajrá katonák!
Ha fiút szeretnénk:

Ajánlott:
· sós ételek
· bármilyen húsféle, legjobbak a hirtelen sültek
· zöldség - bármi, ami nem spenót, saláta
· kenyér, tészta

Nem ajánlott:
· tej ( tejcukor miatt )
· spenót, zölbab, saláta
· tojás

Fontos dolog a pH: A savas környezet a kislányoknak kedvez, mert elpusztítja az Y-spermiumokat ( közösülés előtt ecetes-vizes hüvelyöblítés ) . A lúgos a kisfiúknak ( szódabikarbónás-vizes öblítés ). Például orgazmusnál a hüvely lúgosabb lesz, ez a fiúknak kedvez. Ha viszont lányt szeretnék, le kéne mondani róla- már, aki ezt bevállalja...

Behatolás mélysége: A hüvely bemenete a legsavasabb., így mély behatolásnál a fiúnak, felszínesebbnél a lánynak van nagyobb esélye. Misszionárius-pózban lányoké, hátulról történő behatoláskor fiúké az előny.

Spermium-szám: Az alacsony mennyiség egyiknek sem kedvez, de a spermiumok magas száma a fiúutódokat részesíti előnyben.

Megfelelő időzítés, és szünet: Ha fiút szeretnénk, a megfelelő idő ugye az ovuláció előtti 2. napon keződik. Ezt megelőzően 3-4 napig ne szeretkezzünk, aztán persze mindent bele! Kislány utódért pedig szeretkezzünkminden nap amennyit csak lehet, de ovuláció előtt 3 nappal álljunk meg. (húha...)

Hőmérséklet: A herék nem hiába vannak a testen kívül a herezacskóban- nekik a testhőmérsékletnél alacsonyabb hő a kedvező. Ha fiút szeretne egy pár, a férfinak ajánlott közvetlenül a közösülés előtt forró fürdőt venni, ha lányt, akkor a szobahő a legjobb. Például előtte "meztelenkedjen" egy kicsit.

Kávé: Fiú nemzése érdekében ajánlott a férfinak közvetlenül az aktus előőtt egy csésze kávét elfogyasztania. Ennek nem ismert a hatásmódja, de a tapasztalat szerint ez is az Y-os spermiumoknak segít.

Bocs, ha kicsit hosszúra sikeredett!

:wink: :D

Kép
Kép
gyurmi

Gyurmi, nagyon szépen köszönöm az összesítést. A középidős akció az marad, de mellette a Jónásnak is hagyunk esélyt.

Ha jövő héten kiderül, hogy sikerrel járt-e a középidős együttlét. Bár valaki szerint eltaláltam, valaki szerint nem. Így is van 50-50%.
A praktikákat már jó ideje használom, étrend öblítés. Bár az utóbbitől kicsit féltem, nehogy valami bajom legyen tőle.

D.
naysa

Sziasztok!

Nem tudom mi van a levegőben, de az én kislánykám olyan rossz mostanában, alig bírok vele. Hisztizik, elfut előlem.
A többiek, hogy álltok? Mennek már a tesztek?
Mindenkinek megy a hajrá.

Andy: Hogy alakul a hőd? Hol tartasz?

D.
naysa

Naysa!

14-én este lesz a J napod, így a legoptimálisabb, ha előtte való este vagytok együtt. Szurkolok, hogy sikerüljön. :wink:

Andy!

Veled, a ciklusoddal mi van?

Én most itthon vagyok, mert tegnap lebetegedtem. A főnököm és fia már 1 hete beteg, és szerintem tőlük kaphattam el. Tegnap és éjszaka 38 fokos lázam volt. Vettem be gyógyszert, mert úgy tudom, a láz árthat a babának. Most szerencsére "csak" köhögök, mint aki meg akarna fulladni. Nekem se jó, de érzem, hogy odabent is tiltakozik a picurom a hasamban. Neki sem lehet egy leányálom.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat :)

Szerdán megyek dokihoz és remélem minden ok lesz! Csütörtökön majd jövök és beszámolok, hogy mi újság!
Bár nem hiszem, hogy 6hetes és 5 napos korba lesz már valami más is mint petezsák, de azért már az is megnyugtató lesz ha azt mondja a doki, hogy minden ok, jó helyen van :)

Ki hogy áll? Ki mikor tesztel? Lh tesztek? Hcg tesztek?

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Nagyon rég tudtam sajna erre járni, így valszeg sokan nem is ismertek. Tavaly ősszel keztünk próbálkozni a tesó projekttel, s mint a vonalzónk is elárulja, már lassan félidős pocakosok leszünk. :)
Sajna olvasásra most sincs időm, csak egy gyors info rólunk:
ma este megyünk 4D-re :) Ha nem szemérmes Zsebi, akkor kiderülhet, hogy pöckös vagy likas tesója lesz e Balának. Már nagyon izgulunk.
Este ha lesz még energy-m, akkor megírom a híreket.

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Timi, mindenképpen írd meg, hogy megmutatta-e magát Zsebi!!!! Mindenki nagyon kíváncsi ám!

Naysa, mikor csinálsz tesztet? Kivárod a mensi napját, vagy már előbb próbálkozol?

Andy, te hogy állsz? Hamarosan ki fog derülni, hogy sikeresek voltatok-e, nem? Nagyon drukkolok! Mikor tesztelsz?

Gyurmi, te mikor kezdesz?

Én épp az lh tesztelés utolsó napján vagyok. Szerintem ma van a pé......majd délután csinálok eg ytesztet, és ha már halványodik, akkor tényleg így van. Kicsit (nagyon :) ) izgulok, mert ebben a hónapban is máshogy zajlott le a csíkozódás. Pénteken kezdtem a tesztelést, akkor még csak egy csíkom volt, szombaton már megjelent egy nagyon-nagyon halvány csík, de úgy döntöttem, hogy emellett még bőven lehet akciózni.....aztán vasárnap meg már két vastag csík jelent meg. Most azon parázok, hogy a szombati akció nagyon közel van a mai peteérésemhez ahhoz, hogy tutira lány legyen belőle.
Komolyan, én mindig úgy érzem, hogy oké, mostmár teljesen kiműveltem magam, tudom mit hogyan kell csinálni, aztán amikor arra kerül a sor, hogy cselekedjek, teljesen elbizonytalanodok. Ti is így vagytok vele?

Mindenesetre rendeltem Huncutkától hiperérzékeny teszteket, hátha ebben a hónapban VÉGRE zebrás lesz. Annyira szeretném!
mókusmama1

Akíra!

6 hetesen már van szívhang! Úgyhogy nyugi, már a babát is látni fogod. Minden ok lesz!! Majd kérünk élménybeszámolót.

Most jöttem a házi orvosomtól. Olyan aranyos volt. Mindig is jó fej volt. Bementem, aztán csörgött a telefonja, beszélt, közben krahácsoltam ezerrel, így mikir lerakta, nem kellett mondani, hogy a torkom fáj, :lol: , vette elő rögtön a pálcát, és belenézett a torkomba. Azt mondta, nagyon csúnya. Amit érzek is, mert nagyon fáj. Mondtam, hogy 38 fokos lázam volt, vettem be gyógyszert. Meg mondom, én nem szeretek beteg lenni, most meg különösen nem, mert 12 hetes terhes vagyok. erre rámnézett, a két kezével megfogta az arcom, és virtuális puszit adott. Azt mondta, hogy ha majd meggyógyultam, akkor ad rendeset is, most nem , mert nem akarja elkapni. Szóval, tök aranyos volt. Mondjuk, 18 éves korom óta hozzá járok + anyuék is. Kaptam semicilint, köptetőt. Mert mondom annyira rossz a köhögés, hogy néha úgy érzem, mintha a babát is kiköhögném. Szóval ennyi. Szerdán már vissza akartam meni dolgozni, de mondta, hogy most akkor adjuk meg a teljes gyógyulás esélyét, így pénteken kell visszamennem.

Timi, várjuk a zsebi nemét!

Na pussz mindenkinek.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Akíra!

6 hetesen már van szívhang! Úgyhogy nyugi, már a babát is látni fogod. Minden ok lesz!! Majd kérünk élménybeszámolót.

Most jöttem a házi orvosomtól. Olyan aranyos volt. Mindig is jó fej volt. Bementem, aztán csörgött a telefonja, beszélt, közben krahácsoltam ezerrel, így mikir lerakta, nem kellett mondani, hogy a torkom fáj, :lol: , vette elő rögtön a pálcát, és belenézett a torkomba. Azt mondta, nagyon csúnya. Amit érzek is, mert nagyon fáj. Mondtam, hogy 38 fokos lázam volt, vettem be gyógyszert. Meg mondom, én nem szeretek beteg lenni, most meg különösen nem, mert 12 hetes terhes vagyok. erre rámnézett, a két kezével megfogta az arcom, és virtuális puszit adott. Azt mondta, hogy ha majd meggyógyultam, akkor ad rendeset is, most nem , mert nem akarja elkapni. Szóval, tök aranyos volt. Mondjuk, 18 éves korom óta hozzá járok + anyuék is. Kaptam semicilint, köptetőt. Mert mondom annyira rossz a köhögés, hogy néha úgy érzem, mintha a babát is kiköhögném. Szóval ennyi. Szerdán már vissza akartam meni dolgozni, de mondta, hogy most akkor adjuk meg a teljes gyógyulás esélyét, így pénteken kell visszamennem.

Timi, várjuk a zsebi nemét!

Na pussz mindenkinek.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

bocs, szarakodott a net, 2x küldtem el.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Velem nincs semmi különös, max. annyi, hogy befejeztem a hőmérőzést, mert Dani náthája miatt sokszor kelt éjszaka és nem volt hiteles egy hőmérőzésem se...
A ciklusom elég fura, így fogalmam sincs mi a helyzet, mert utoljára február 4.-én jött meg, tehát ha így számolom, akkor most már késik, de ha úgy, hogy a múlt szombaton volt az ovulációm, akkor meg még ez a hetem van hátra, hogy kiderüljön, lakik-e odabent valaki. Mindenesetre azt tudom, hogy ha jövő hét hétfőig nem jön meg piri, akkor reggel csinálok egy teszet. Szóval van még kerek 1 hét!! De nem vagyok ideges, azt mondta: Ha ott van a baba, akkor jövőhét hétfőn is ott lesz, ha nincs, akkor meg úgyis meg fog jönni!!
Jele egyenlőre semminek nincs, a görcsölések alábbhagytak, szinte már nincs is, és a derékfájás is a múlté! A cicim nem feszül... Ki tudja!? :roll:

Kép
oriandy

Megmondom őszintén, nem tudom, hogy előbb teszteljek-e. Félek, hogy az egy csíktól, bár mostanában az lh teszttel sokat láttam. A melleim nagyon fájnak, feszülnek. Olyan érzésem van, mintha könyvek lennének a honom alatt.
naysa

Sziasztok!

Szóval a nagy hírünk: Zsebi elárulta magát, nem is akarta titkolni még egy kicsikét sem, hogy kicsoda Ő. :) Ha nem lettünk volna rá kiváncsiak, akkor is egyértelmű lett volna, hogy öcsike érkezik augusztus elején :)
Kép Kép
Apa padlón, mert Ő nagyon-nagyon lányra számított, így neki még fel kell dolgozni a a dolgot, de bevallom én is reménykedtem, hogy puncis lesz.
De a lényeg, hogy minden rendben van vele és legyen is, fő az egészség!
Aztán az, hogy bevállalulnk e majd egy harmadikat annak reményében, hogy lányunk is legyen, na az egy nagy kérdőjel még.
Nevet nem ér kérdezni, mert eddig Apa utasítására eddig csak lányneveket lehetett keresni.

Így utólag tehát elmondhatom, hogy a Jónás naptár győzött, s nesze nektek peteérés előtti akció, lúgosítás meg akció után wc-re rohanás.
A lényeg tényleg az, hogy egészséges legyes az Öcskös! És mostmár abban bízunk, hogy két fiú jobban kijön majd egymással, mint egy fiú és egy lány. Könnyebben megtalálják a közös témákat.

Puszi mindenkinek és sikeres projekteket!

Timi

Kép

Kép
timtom

Timi!

Most mit írjak?? Sajnálom, hogy nem sikerült a kívánt nem, de igaz ami igaz: a legfontosabb, hogy egészséges legyen!!
Aztán meg: hajrá harmadik!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon aranyos amúgy a kis lurkó, kis formás már most 18 hetesen is!!!

Andy

Kép
oriandy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?