Sziasztok!
De jó, hogy végre megint írtatok!
Éjszakai ébredés:
a nagyobbik nagyon jó alvó (csak ha beteg, vagy rosszat álmodik, nagyritkán pisilés), a kicsi meg az ellenkezője. Rengetegszer kell kelni hozzá, bár mostanában már előfordulnak átaludt éjszakák (két éves múlt) Próbálok minél kisebb "ügyet" csinálni az éjszakai kelésekből, mert egy ismerősöm mondta, hogy úgy szoktatták az éjszakai szobatisztasághoz annak idején a szülei, hogy többször is felébresztették, és most felnőttként sem tud aludni éjszaka, rendszeresen fel kell kelnie pisilni. Szóval csak odafekszem mellé, fogja a kezem, és visszaalszik. Fokozatosan ritkulnak az ébredések, szóval én bizakodom (de az első év egy rémálom volt, senkinek nem kívánom, aztán csak jobb lett, pedig nem követtem el semmilyen "erőszakot") Én nem adok nekik inni éjszaka, mert szerintem ahhoz is hozzá lehet szokni (persze most más ez a kánikula, szerencsétlenek alig bírnak elaludni...)
Szóval Erika, kitartás! Ezt magamnak is kívánom! Én se tudok hőmérőzni emiatt, pedig szeretnék, és tudom, hogy megnyugtatna. Apa nem hajlandó kelni, meg legtöbbször én kellek, apa nem "elég".
Kriszti, a fiadhoz már nem kell kelned, ugye? Mert akkor ez is egy vigasz nekünk, hogy ha az éjszakai ébredés nem is marad el, de ránk már nem lesz szükség egy idő után.
Fogamzás:
Megint okosodtam:
- akció előtt sem kellene zuhanyozni, hogy a spermiumoknak "jó útjuk" legyen (hát valamikor pedig csak kell, én nem tudok piszkosan lefeküdni este)
- ha hátulról csináljuk, akkor kerülnek legközelebb a spermiumok a méhhez (csináljuk hátulról és rögtön fejenállva is, nem??!! utána pördüljek egyet és feküdjek a hátamon felhúzott lábakkal reggelig)
- apa is szedjen C-vitamint (javítja a spermiumok minőségét)
- de a legjobb: 10 nap önmegtartóztatás után van a legtöbb spermium (ha-ha!!! tessék erre rávenni apukákat! hagyjuk ki a mensit, nehogy anya valami fertőzést összeszedjen, utána hagyjuk ki a ciklus első felét, hogy gyűjtsünk spermiumot, aztán az alatt az egy perc alatt, ameddig apának sikerül kihúznia, nekem legyen orgazmusom, mert az is fontos)
Hát olyan jókat mosolygok magamban, nagy tudomány ez a gyerekcsinálás!
Niki, Panni,
vigyázzatok magatokra ebben a nagy melegben, csak hűl lassan fokonként egy kicsit. Most már nálunk a lakásban is 29,5 fok van, egyfolytában izzadok mint a ló.
Panni, nem semmi nálatok apa!
Hát úgy "könnyű" ha mindennap csináljátok!
Nyáriorgona